Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lige til grænsen

(Jon og Silas - )

Karakter: 5.0/3
Visninger: 7105

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Offentligt, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Skolesex, Trekant, Bondage og Tvang
Det var blevet vinter. Jeg kunne se tilbage på en fantastisk julemåned. Den første jeg fejrede sammen med min kæreste. Han havde givet mig en fantastisk julegave. Et udvalg af butt-plugs, håndjern og andre sjove ting, han glædede sig til at prøve på mig. Som jeg glædede mig til, han ville prøve af på mig.
Juleaften tilbragte vi med vores familier. Julenat og juledag tilbragte vi sammen på en måde, som næppe er i overensstemmelse med de gængse juletraditioner.
Nytårsaften husker jeg ikke. Silas sørgede for, at jeg var stangstiv af druk allerede inden dronningens nytårstale. Til gengæld var jeg utrolig øm i røven nytårsdag. Silas havde fået afprøvet mine julegaver på mig.
Sidst i januar kunne jeg fornemme at han pønsede på noget. Han var ekstraordinært opmærksom på mig og næsten skræmmende sulten efter min røv.
En morgen da vi endnu en gang vågnede i hinandens favn betroede han mig, at han havde udtænkt noget ”frækt”. Det lød spændende. Men så blev han mystisk.
- En af dagene vil du blive opsøgt af to fyre. Det er et par gymnasiedrenge jeg kender. De vil have dig til at følge med dem og havde dig til at gøre noget. Du skal lade være med at tænke for meget og bare gøre hvad de siger. Er du med?
Jeg blev nysgerrig og ville høre, hvad ham mente. Han lukkede effektivt munden på mig ved at stikke sin pik ind i den og forlange et blowjob. Da han en tid efter sprøjtede sin sperm i min mund og ud over mit ansigt og bryst, havde jeg glemt alt om hans mystiske gymnasiebekendte.
Der gik over en uge inden der skete noget. En kold vinteraften sidst i januar, hvor jeg havde været til gymnastik. Det foregik i skolens ucharmerende gymnastiksal. Men jeg var utrolig glad for denne idrætsaktivitet af mange grunde, både fordi den var med til at holde mig i form, udvikle min krop så min kæreste fandt mig lækker - og fordi jeg kunne være omgivet af lækre drenge i stramt tøj.
Omklædningsrummet lå i kælderen på skolen og jeg plejede at skyde en genvej gennem kælderen, når jeg skulle ud til min cykel.
Men denne aften blev jeg passet op af to fyre jeg ikke kendte. To fyre, der var ældre end mig selv. Den ene en sportstrænet rødhåret fyr, den anden en fyr med et mellemøstligt udseende og som tydeligvis gik i fittnes-center. De var begge noget større end mig, så jeg var klar over, at jeg ikke skulle regne med at kunne løbe fra dem.
- Er det dig der er Jon? spurgte den rødhårede.
Jeg nikkede.
- Dig, der er et lille, liderligt bøssesvin?
Jeg blev kold over hele kroppen. Det kunne bare ikke passe. Det kunne ikke passe, at jeg på en kedelig onsdag aften i januar skulle blive udsat for en Hate Crime? Bare fordi jeg er kæreste med en anden dreng?
- Nu skal vi vise dig, hvad vi mener om sådan en som dig, sagde den rødhårede i en underlig tone jeg ikke kunne tolke. Den mørke fyr forholdt sig helt tavs, men det var ham, der greb til handling.
Helt uventet greb ham fat i mig og sekundet efter lå jeg på maven på gulvet og ham over mig. Han holdt mine arme hårdt fast. Jeg kunne ikke røre mig Men jeg var bange, mere bange end jeg nogensinde havde oplevet før.
Det blev ikke bedre af, at den rødhårede tog mine sko og strømper af og herefter begyndte at fumle med mine bukser. Jeg gik i panik og begyndte at skrige.
Den mørke fik lukket munden på mig. Han stak et eller andet i munden på mig, som han derefter strammede hårdt i nakken på mig. Det gik op for mig, at han havde ”gagget” mig. En af de her tingester, jeg så ofte havde set i pornofilm. En slags bold, man får i munden, som er fastgjort til en læderrem, der bliver spændt fast.
Det gik op for mig, at det her var meget planlagt.
Den rødhårede var også i gang med noget. Han stak noget op i min røv. En stor butt plug gik det op for mig. Først nu kom jeg i tanker om de to gymnasiefyre, Silas havde talt om. Måske derfor jeg faldt så meget til ro, at de kunne fuldføre deres forehavende.
Hurtigt fik de trukket resten af tøjet af mig. Jeg lå nøgen på gulvet, gagget og med en butt pluggi røven. Hvad skulle der nu ske?
Det overraskede mig. De bandt mig! Bandt mig i en grad, jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve. Reb omkring brystet, så mine brystvorter strittede ekstra meget. Armene surret sammen på ryggen og bundet så fast til kroppen, at jeg ikke kunne røre en finger. Mine ben blev surret sammen så jeg ikke kunne røre dem heller.
Da de var færdige lå jeg hjælpeløs på det kolde cementgulv. Jeg kunne ikke røre mig, jeg kunne ikke sige en lyd. Jeg var helt hjælpeløs. Og stadig vidste jeg ikke helt, hvor jeg havde de to ukendte fyre.
De lagde mig på ryggen. Den mørke begyndte at nulre mine brystvorter, der på grund af rebene strittede ekstraordinært. Det kildrede i kroppen på mig og forplantede sig ned i min pik.
Den greb den rødhårede fat om og begyndte at gnide - efter at havde krænget min forhud hårdt tilbage med en håndfasthed, der fik mig til at gispe.
- Det var fandens til pik sådan en snotunge skal rende rundt med, udbrød han.
Han begyndte at sutte den. Desværre, det var han rigtig god til. Snart stod min stolthed lodret op i luften. Dunkende og hård som sten. Ingen kunne være i tvivl om, at i hvert fald min krop kunne lide at blive behandlet hårdhændet.
Den mørke sluttede sig til sin kammerat og de begyndte begge at sutte min pik. Det havde jeg aldrig prøvet før, at blive ordnet af to fyre på en gang. Jeg fornemmede at de suttede løs, gned min pik på skaftet og kyssede hinanden, med min pik som det absolutte midtpunkt.
Imens lå jeg der, fuldstændig hjælpeløs, svinebundet, gagget og med to ukendte fyre i gang med at bearbejde min pik. Jeg må sige at de kunne deres kram. Til trods for at de havde indledt vores ”bekendtskab” med at omtale homoseksualitet meget hånligt og nedladende så var der ingen tvivl om, at de vidste præcis hvad der skulle til for at gøre en dreng glad.
Jeg stønnede højt og min pik eksploderede i en voldsom orgasme og den udspyede den ene kraftig ladning af sperm efter den anden.
Jeg fornemmede tydeligt, at to grådige munde opfangede hver eneste dråbe der skød ud af min pik. Det nærmest sortnede for mine øjne. De to fyre både vidste hvad de skulle gøre og hvad de ville have. Til trods for, at jeg lå i en voldsomt ubekvem stilling, så havde de formået at give mig en ret perfekt orgasme.
De fortsatte med at sutte og lege med min pik længe efter den sidste ladning var affyret, ligesom de fortsatte med at kysse løs med min pik mellem deres læber.
Lige pludselig som de var dukket op, så rejste de sig og uden et ord gik de. En af dem slukkede lyset i forbifarten. Jeg blev efterladt nøgen og svinebundet på gulvet. Jeg havde ikke en chance for at slippe væk.
Endnu en gang blev jeg grebet af panik og skræk. Ikke kun fordi jeg vidste, at jeg ikke kunne komme fri. Men også fordi jeg var blevet efterladt på en måde, så det ville være dybt pinligt for mig at blive fundet af fremmede.
Jeg har ingen anelse om, hvor længe jeg lå der. Men jeg var helt klar over, at det var ubekvemt og forbandet koldt. Jeg var ved at falde i søvn, da jeg hørte skridt. En eller anden var på vej? Ja, jeg kunne fornemme, at der stod en person tæt på mig. Han var kommet ind i rummet fra modsatte side som de to ukendte var forsvundet. Personen skrævede hen over mig og gik hen til døren og fandt lyskontakten. Jeg blev totalt blændet, da rummet pludselig var badet i skarpt neonlys. Mine øjne var længe om at vænne sig til det.. Så meget mere overrasket blev jeg, da det gik op for mig, hvem det var, det stod ved siden af mig.
- Du er bare så total lækker. Nu tager jeg dig med hjem og så skal du få så meget pik, som du aldrig har fået før.
Det var Silas.
Først kunne jeg have grædt af lettelse. Endelig et trygt og velkendt ansigt.
Men så blev jeg igen urolig. Det var ikke ”min” Silas, der stod og så på mig. Det var en fremmed Silas. Han så på mig som var jeg en genstand, han skulle bruge. Jeg kunne slet ikke få øje på min kærestes varme kærlighed i hans øjne.
Jeg var klar over, ar vi var midt i den ”leg” han havde arrangeret. Men lige nu var jeg ikke helt sikker på, at det var en leg, jeg brød mig om.
For det gik op for mig, at jeg nu så en side af Silas, jeg nok havde fornemmet, men ikke var helt klar over, at han besad. Han var. . . ja, hvad hedder det? Dominant? Sado? Jeg burde have regnet det ud, når han kneppede mig hårdt og besiddende. Når han udstedte kommandoer og ordrer til mig.
Det var den side, jeg nu fuldt og helt fik at se. Han havde ladet to fremmede overfalde mig, binde mig, underkaste mig og til sidst brugt mig til at tilfredsstille sig.
Nej, her var noget, jeg ikke kunne få til at passe. De havde jo tilfredsstillet mig. De havde leget med mig og min pik, til jeg havde sprøjtet.
- Du skal med hjem. Du skal bruges til en fest! sagde Silas i den nye, underlige kolde tone, der skræmte mig.
Men jeg var hjælpeløs. Jeg var bundet så effektivt, at jeg dårligt kunne blinke med øjnene. Jeg var gagget, så jeg kunne ikke sige noget. Kun min pik havde sin frie bevægelighed. Jeg fornemmede, at det var det Silas spillede på. Som var en del af hans leg.
Jeg blev fyldt af en underlig frygt. Hvad nu hvis han ikke var min kæreste? Hvad nu, hvis han ikke elskede mig? At jeg bare var blevet brugt som et stykke legetøj?
Han blev ved med at småsludre med sig selv. Jeg var afskåret fra at deltage i samtalen.
- Du skal selv kunne gå, så vi skal lige...
Han fandt mine bukser og sko, der var smidt på gulvet. Så løsnede han de reb, der havde bundet mine ben. Jeg afventede. Ville han også løsne mine arme? Nej, det ville han ikke, men han studerede interesseret den måde de to fyre havde viklet rebene om mit bryst, der fik mine brystvorter til at stritte i ekstraordinær grad.
- Det der skal vi lige huske, næste gang vi har sex, pludrede han løs mens han nev mig i brystvorterne. Kildrende og lidt hårdhændet. Virkningen forplantede sig omgående ned i min pik. Igen.
Han fik mig på benene. Han hjalp mig i bukserne, men fik dem kun lige trukket op over knæene, så blev han fanget af noget andet. Mine sko. Han havde åbenbart glemt alt om, at jeg også havde haft strømper på. I hvert fald fik han mine bare fødder ned i skoene, som han fik snøret stramt og effektivt.
Han vendte tilbage til mine bukser. Men så fik han øje på min pik.
- Jon, jeg elsker din pik. Den smager så skønt og så har jeg lagt mærke til at når jeg har kontrol over den, så kan jeg få dig til hvad som helst.
Han begyndte uden videre at sutte mig. Grådigt, besiddende og lidenskabeligt. Han vidste hvad han skulle gøre for at bringe mig i ekstase.
Min pik svulmede og var tæt på det punkt, hvor den ville sprøjte. Så slap han den, rejste sig og trak mine bukser helt op. Han fik omhyggeligt lagt min stive pik på plads i bukserne. Det havde jeg oplevet før, at få lagt min stive pik i et par bukser, hvor der kun lige var plads. Men nu fornemmede jeg, at der ventede mere.
- Vi kommer til at gå hjem til mig, så du skal pakkes mere ind, fastslog han.
- Selvom jeg ville elske at slæbe dig gennem byen med bar overkrop og snørret godt ind så må jeg nok hellere lige pakke dig ind.
Han fandt min T-shirt og trak den ned over mig, derpå min hættetrøje. Han trak hætten godt over mit ansigt.
- Så er der ingen, der i mørket opdager, at du er gagget, konstaterede han i en tone, som om jeg altid gik rundt i byen, bagbundet og gagget - og med en butt plug i røven. Det gik op for mig, at den havde han ikke taget ud.
Han gav mig min jakke på, tak lynlåsen op. Eftersom mine bagbunde arme var inden i mit tøj så føltes det som en spændetrøje. Jeg var helt i hans vold.
Han lagde armen om mig.
- Så går vi, min elskede. Jeg lover dig, dig bliver godt. Det bliver så godt som du ikke drømmer om.
Han så på mig. Jeg kunne igen se min elskede Silas i hans blik. Men jeg kunne også se den nye, ukendte dominante fyr, der nu trak mig til fods gennem byen. Med bundne arme, en butt plug i røven og en monsterstiv pik spæret inde i et par meget stramme bukser.
Gaggen i munden var skjult bag hætten på min trøje. Jeg bidrog ved at holde hovedet bøjet.
Silas arm lå fast om mine skuldre. Han trak afsted med mig i et rask tempo.
Min pik lå forkert i mine bukser. Underbukserne var glemt et sted i kælderrummet, med mindre Silas havde taget dem som endnu et trofæ, uden at jeg havde opdaget det.
Jeg havde jern på. For uanset hvor lidt jeg ville indrømme det. Hele situationen tændte mig. Jeg var hamrende liderligt. Min kæreste viste mig en ny, ukendt og farlig side af sig selv. Men det tændte mig. Fordi jeg var klar over, at uanset hvad det var, så ville det ende med, at han kneppede mig.
Så meget masochist var jeg, så underdanig var jeg, så liderlig var jeg, så forelsket var jeg i ham.
Vi havde gået en tid. Jeg kunne mærke at mit pikhoved lå fuldstændig blottet i mine bukser. Forhuden var krænget helt tilbage. Pikken skrabede mod stoffet. Hvert eneste skridt var ren onani. Pik mod groft stof. Sådan føltes det. Hvert eneste skridt jeg tog var den rene onani
Pludselig kunne jeg ikke holde det tilbage. Jeg stoppede op. Silas kiggede undrende på mig. Men da jeg begyndte at stønne, så højt jeg kunne for gaggen, forstod ham.
- Står du her midt på gaden og sprøjter?
Jeg nikkede åndsfraværende. Det tredje sprøjt røg ud af min indespærrede, rødgloende pik. Endelig var det overstået og vi kunne fortsætte vores underlige sene aftentur. Hvert eneste skridt sendte elektriske stød gennem min pik og der gik ikke længe, så havde jeg jern på igen. men jeg sprøjtede i det mindste ikke mere på turen.
Vi nåede hjem til hans hus. Kom indenfor og vi endte på hans værelse Han kyssede mig - så godt han kunne for gaggen. Han klædte mig af.
Igen var jeg helt nøgen - og bundet. Han fjernede langt om længe butt pluggen i min røv, satte sig på knæ og slikkede min pik ren.
Han lagde armen om mig og vi lagde os på hans seng. Den seng, hvor han så ofte havde taget mig.
Han havde armen om mine skuldre og holdt mig hårdt ind til sig. Han kærtegnede mig, nussede mig, fik mig til at slappe af.
- Jon, det er en leg. Du må ikke tvivle på, at jeg elsker dig. Du betyder alt for mig. Derfor tør jeg gøre det her. Fordi jeg ved, at du vil spille med. Fordi jeg ved, at du også vil nyde det. Jeg lover dig. I nat får du det bedste sex, jeg nogensinde har givet dig. Det får du kun fordi jeg vil vise dig, at jeg elsker dig. At jeg vil dig.
Han spillede min pik. Herfra kunne han fortælle mig hvad som helst. Jeg opfattede kun min stive, liderlige pik.
Så sagde han noget, der fangede min opmærksomhed.
- Jeg vil i nat give dig så meget pik, at jeg må have hjælp til det. Du skal hilse på to af mine gode venner, Simon og Hassan.
I det han sagde det gik døren til hans værelse op og to velskabte fyre, kun iført meget stamme tights kom ind. Det var helt tydeligt at de glædede sig til hvad der skulle ske. Som om de havde stået udenfor og varmet op. Jeg fornemmede at deres pikke var i samme størrelsesorden som Silas.
Det var de to fyre, der tidligere på aftenen havde overfaldet mig, bundet mig og til sidst havde slikket min pik godt og grundigt, inden de efterlod mig hjælpeløs på kældergulvet på skolen.
Nu var de der igen. Og jeg var slet ikke i tvivl om, hvad deres rolle var resten af natten. Jeg kapitulerede. Jeg var ydmyget, hjælpeløs og svinebundet. Jeg var nøgen og gagget. Og jeg var alene med tre velskabte fyre, der tydeligvis kun havde en ting i hovedet. At kneppe mig, bruge mig, lege med mig.
Jeg kunne intet stille op, andet end at afvente,
Min pik afslørede mig. Den stod stenhård, dunkede, stolt og strunk ud fra min krop som ville den sige: ”Gå i gang drenge. Ham her, Jon, er bare så klar.”
Kommentar