Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters slaveoplevelse del 2

(Peters slaveoplevelse)

Karakter: 3.0/1
Visninger: 5966

Af: Peter.

Læs flere noveller af:
» Peter.

Skriv til:
» Peter
Det var blevet aften, og havde stået i gabestok i et par timer. Jeg havde en stor anal pluk i røven og ømme brystvorter efter at de blev piercet for 6 til 7 timer siden. Og det har gjort at min pik stadig er stiv.

Nu kan jeg høre at master Bo kom igen. Han fortalte at jeg skulle have dagens sidste pisk, og han ville være hel sikker på at det kunne ses i morgen. Jeg skulle have 100 slag med den ni halede pisk.

Og 50 med spanskrøret.

Slagene faldt men god kraft, og jeg begyndte at stønne af liderlighed. Så kom turen til spanskrøret, de faldt hård og kontant med en lille pause i mellem. Det var mere en min pik kunne klare, og kom i den største orgasme jeg nogen sinde har fået. Jeg var nu en lykkelig slave der var ved at få min drøm til at gå i opfyldelse. Efter det sidste slag blev jeg befriet fra den gabestok, og beordret til at slikke min egen sperm op og derefter at sutte ham til udløsning.

Der efter førte han mig hen og ind i noget der liner en fængsel celle. Jeg blev lagt en jern linke der var fastgjort til vægen. Og blev låst om min hals, der var også to kæder i hvor mine hænder blev låst, kæderne der låste mine hænder var så korte at jeg ikke kunne nå min pik og læge med den. Der blev også lagt en fod lænke hvor kæden kun var 40 cm lang og kunne nu kun bevæge mig med små skridt, og kun de 2,5 meter som halskæden kunne nå. I celle var der en lille seng og en vask, på den ene væg var der et stort spejl. Jeg fik at vide at jeg skulle se at få sovet for det ville blive en hård dag i morgen. Han gik og lukkede den store jern dør, som blev låst med 4 hængelåse. Jeg gik hen mod det store spejl, og begynde at stude min nøgne krop der havde fået pisk, og fået sat ringe i mine brystvorter, også de kraftige linker jeg var låst med. Det syn fik min pik til at rejse sig igen. Og jeg var smask liderlig igen. Det var min første dag som rigtig slave og jeg håbede alle red at det aldrig ville stoppe. Jeg fik mig lagt i senge det var svært at sove. Sengen var hård, kroppen var øm, lænkerne gjorde at jeg ikke kunne lægge som jeg plejer, en pik der var så liderlig og alle de indtryk. Men var dog sår træt at jeg faldt i søvn som en lykkelig og liderlig slave der var ved at få opfyldt sin største drøm.
Kommentar