Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Overraskelsesangreb

(Jon og Silas - )

Karakter: 5.0/2
Visninger: 6522

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Efter episoden i omklædningsrummet bemærkede jeg, at Silas var meget optaget af ”mine grænser”. Hvor langt han kunne gå, før jeg sagde stop.
En dag kom han hjem til mig på et tidspunkt, vi ikke havde aftalt. Mine forældre havde gæster og huset var i lettere kaos. Af samme grund holdt jeg mig på mit værelse der lå lidt for sig selv i det store hus. Jeg var ærgerlig, for Silas havde fortalt mig, at hun skulle noget andet. Jeg ville have elsket at tilbringe denne aften hos ham i stedet for i hus med mine forældres venner.
Pludselig stod han på mit værelse.
- Jeg vil have dig!
- Her? Jamen, kan vi ikke. . .
Han greb fat i mig og kyssede mig. Hårdt og besiddende. Jeg smeltede på stedet og hengav mig til ham Nu kunne han gøre med mig hvad jeg ville.
- Tøjet af!
Hurtigt trak jeg T-shirten af og fik knappet bukserne op. Det gik åbentbart ikke hurtigt nok. Han greb fat i mig og tvang mig ned på gulvet og hev bukserne af mig. Jeg stønnede. Hans hårdhændede fremfærd tændte mig.
- Kom i gang!
Jeg havde slet ikke opdaget, at han selv havde midt bukserne. Jeg kom op på knæene og greb fat i hans pik og begynde at sutte det.
Han greb fat i mit hoved og begyndte at kneppe mig i munden. Han stødte sin monsterpik ned i halsen på mig. Jeg havde svært ved at få vejret, men jeg suttede løs, som jeg nu bedst kunne. Han pressede sin pik ned i halsen på mig og holdt den der, så jeg ikke kunne få vejret. Når han kunne fornemme, at jeg nærmede mig panik trak han den så meget ud, at jeg kunne få fyldt lungerne med luft, hvorefter han igen bankede pikken ned i halsen på mig.
Pludselig slap han mig. Jeg gispede. Hev efter vejret.
Han greb fat om mit ansigt og tørrede min savl af det. Jeg havde dårligt opdaget, at mundvandet nærmest var væltet ud af hovedet på mig mens han mundkneppede mig.
Han gik rundt om mig, jeg stod på alle fire. Han smurte min røv med mit eget spyt. Han trak mig op at stå, bad mig bukke forover. Så begyndte han at slikke min røv. Hårdt, effektivt, lidenskabeligt. Han tunge ligefrem trængte ind i mig. Han kneppede mig med den og gav en forsmag på, hvad jeg havde i vente.
Jeg fornemmede at han med den ene hånd holdt sin pik stiv. Nu havde jeg også suttet den ”kampklar”.
Han stillede sig bag mig. Han pressede sin pik mod mit hul. Han holdt fast om mine hofter.
- Er du klar, dreng?
- Jeg er klar for pokker. Tag mig dog!
I en langsom, glidende bevægelse trængte han ind i mig og gik helt til bunds i min røv. Samtlige 20 erigerede centimeter.
Han begyndte at kneppe mig. Hårdt, hurtigt, effektivt. Hans pik bankede op i mig som et stempel. Jeg greb fat om mit eget lem og begyndte at gnide det. Fandt rytmen i forhold til Silas.
Jeg stønnede og gispede højlydt, når han bankede til bunds i mig. Jo mere ophidset han blev, desto mere højlydt blev også han.
Vi stod midt på gulvet på mit værelse. Uden at vi egentlig havde talt om det havde vi fundet ud af, at vores foretrukne position faktisk var stående. Silas var højere end mig, så når han kneppede mig stående var det som om han virkelig kom så langt ind i mig som det var muligt.
Han trak mig ind til sig. Han pressede min krop ind mod hans. Han fandt mine brystvorter. Nev og trak i dem. Jeg næsten skreg af liderlighed og underkastelse.
Det var det sidste han manglede. Han stønnede højlydt og pludselig kunne jeg mærke, at han sprøjtede op i mig.
For hvert sprøjt bankede han sin pik hårdt op i mig. Han stønnede højt. Jeg var ikke i tvivl om, at han nærmest var i ekstase af liderlighed. Jeg var meget tæt på at nå samme højdepunkt.
Han trak sig ud af mig og vendte mig om. Han kyssede mig. Krævende og begærligt. Jeg besværede hans kys lige så begærligt. Jeg kunne ikke få nok af ham. Jeg skulle bare have noget af ham inde i mig. Han pik i min røv, hans tunge i min mund.
Han pressede mig pludselig ned mod gulvet, gled ned af mig. Pludselig forsvandt min pik i hans mund. Han suttede mit lem med både begærlighed og nænsomhed. Han krængede forhuden tilbage og lod tungen danse på pikhovedet. Samtidig gned han med hurtige bevægelser skæftet. Han bearbejdede min pik både med munden og hånden.
Jeg fatter ikke helt, hvordan han bar sig ad, men da jeg mærkede, at han pressede tre fingre op i røven på mig, så eksploderede jeg i en ekstatisk orgasme.
I fire-fem stød sendte jeg kaskader af sperm ind i munden på ham. Jeg var helt væk i min orgasme. Senere kunne jeg vende tilbage til virkeligheden og vi kunne hjælpe hinanden med at slikke os rene. Jeg havde en del sperm at slikke op fra hans ansigt og bryst. Jeg havde samtidig slet ikke opdaget, at meget af det sperm, han tidligere havde spøjtet op i mig var løbet ud igen og ned af mine ben. Det blev også slikket op.
Endelig faldt vi om på gulvet. Jeg lå på ryggen og han lå halvt over mig og halvt ved siden af mig. Vi kyssede lidenskabeligt og begærligt. Han havde endnu en gang råkneppet mig - og endnu en gang savnede jeg ham allerede.
Til sidst var vi vendt så meget tilbage til virkeligheden at jeg begyndte at registrere mine omgivelser. Jeg lå på gulvet på mit værelse i min kærestes favn efter at vi havde dyrket passioneret sex. Omgivelserne var kendte og dagligdags.
Men pludselig opdagede jeg en detalje. Da Silas kom ind, da havde han ladet døren til mit værelse stå helt åben. Hvem som helst der var passeret i gangen, kunne ikke have undgået at opdage to 15-årige drenge dyrke passioneret, hård sex.
Silas så, at jeg opdagede den åbne dør. Han kiggede triumferende på mig.
- Ups! Så overskred vi da vist lige en ny grænse. Sex for åbne døre.
Han rejste sig og løftede mig op. Lagde mig på min seng. Han gik hen og lukkede døren og låste den. Han lagde sig ved siden af mig og trak dynen op over os. Vi lå en tid og kyssede.
- Jon, du er det bedste jeg nogensinde har oplevet. Jeg elsker dig bare så forbandet meget.
Jeg svarede med at kysse ham lidenskabeligt og presse mig ind til ham. Da jeg kunne mærke hans arme omkring mig faldt jeg i en tung, dyb søvn. Da vi vågnede var det helt lyst. Vi lå nøgne og viklede ind i hinanden. Vi kunne mærke, at vi havde lyst til hinanden - igen.
Det skal siges, at vi ikke altid knepper på den hårde og besiddende måde. Jo, Silas er altid den dominerende, der har styringen. Men allerede i løbet af sommerferien blev vi mætte af den hårde sex og begyndte at eksperimentere. Bruge sex til nærhed og ømhed.
Så den hårde sex er især om aftenen og når vi har været adskilt længe. I vores verden er en skoledag en evighed.
Men nu vågnede vi så i min seng på mit værelse. Jeg vågnede ved, at noget kildede mig i øret. Jeg opdagede, at det var Silas tunge. Vi lå i ske. Jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Han var helt stiv. Det var jeg også.
Han lå med armene om mig, kærtegnede mig blidt.
- Har du sovet godt, smukke dreng, hviskede han.
Jeg nikkede og vendte ansigtet mod ham. Han kyssede mig blidt og kærligt.
Vi fortsatte med at kysse mens han kærtegnede min krop. Han kys blev mere begærlige, mere krævende. Jeg kvitterede ved at signalere at jeg også ville have mere.
Han rejste sig på albuen om greb fat om sit lem. Han gned det mod min røvspalte og fandt mit hul. Han trængte ind, blidt, forsigtigt, nænsomt.
Jeg stønnede af fryd og begær. Langsomt men målrettet trænge han ind i mig. Jeg kunne mærke, at hans nosser stødte mod min røv.
Han bevægede sig med rolige, rytmiske bevægelser. Det her skulle bare nydes. Det her var kvalitetstid mellem to elskende.
Vi kyssede og han nussede mig. Jeg greb hans ledige hånd og vi flettede fingre.
- Jeg håber vi bliver meget gamle, hviskede han.
- Hvorfor det?
- Det vil tage mig et helt liv at blive færdig med at elske dig!
Det kom bag på mig, når min besiddende kæreste blev romantisk på den måde.
- Vi tager den tid vi skal bruge. Vi har ikke travlt.
Han begyndte at kneppe mig lidt hårdere. Det var ved tiden, at vi skulle have vores morgenorgasme.
Han kneppede mig, mens jeg gned mit lem. Så kom han med et afdæmpet støn.
Han sprøjtede fire fem ladninger op i mig. Han sank lidt sammen, jeg drejede hovedet og kyssede ham.
Stadig med sit lem oppe i mig overtog han håndteringen af mit lem. Da han kunne mærke jeg var tæt på at komme trak han sig ud af mig, skiftede stilling, så han kunne få min pik i munden. Igen fik jeg en omgang af hans helt specielle blowjob. Snart så jeg sol, måne og stjerner, da jeg blev overmandet af en voldsom orgasme.
Da min puls igen nærmede sig normalt kyssede vi igen, hvorefter vi stod op og gik ud på badeværelset. Vi vaskede hinanden grundigt, alt imens vi kyssede og pjattede som to kåde børn. Nej, nok mere kåde end børn.
Kommentar