Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Skolekærester

(Jon og Silas - )

Karakter: 5.5/2
Visninger: 7351

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Silas indrømmede, at han havde taget en kæmpechance den dag han lagde an på mig i bruserummet.
- Vi har jo egentlig aldrig talt sammen så jeg kendte dig ikke. Men jeg syntes du er totalt lækker så jeg måtte finde ud af noget. Desuden, en spinkel fyr med sådan en pik kan du da regne ud at jeg er nødt til at interessere mig for!
Det var i bruserummet og senere i kælderen, at han regnede ud, at jeg var til ”det hårde”.
- Måden du bare lod mig bruge dig på gav mig tanken at du er lidt masochist og kan lide at blive domineret. Du har jo opdaget, at jeg foretrækker at dominere og jeg kan lide det hårdt. Derfor er jeg vel på udkik efter en fyr som dig.
Han havde fået bekræftet sine tanker da vi ankom til sommerhuset. Det havde været en pludselig indskydelse hos ham at han ville tage mig midt på stien. Fordi jeg helt igennem spillede med havde det udviklet sig som det nu gjorde
- Hvad nu hvis du havde taget fejl og jeg ikke havde været med på det? spurgte jeg.
- Jeg er stærkere end dig og jeg havde overtaget. Jeg er ked af, min elskede. Du havde fået den tur uanset om du ville eller ej. Men hold kæft hvor var du bare god. Du gav dig fuldt og helt hen.
Utroligt at han kunne huske netop dét knald. Måske fordi det var det første vi havde haft. Det føltes som om, at han havde haft sin pik oppe i røven på mig hele den sommerferie.
Vores forældre havde taget det pænt, da vi fortalte dem at vi var bøsser og at vi havde fået en kæreste.
Silas forældre havde regnet ud, at han var bøsse.
- Når en dreng på din alder har så mange plakater med fyre i bar overkrop hængende på væggene så kan vi jo nok regne ud, at din kæreste ville være en fyr, havde hans mor sagt, da Silas havde præsenteret mig for hende.
Mine forældre var mere overraskede. Måske fordi vi i de senere år ikke har haft det tætteste forhold. Min far var ligefrem blevet overrasket over, at jeg var blevet så gammel, at jeg interesserede mig for sex.
- Men det er da fint at du er til fyre, for så slipper vi for at nogen bliver gravide.
Nu var det sidste weekend før skolen begyndte. Vi havde besluttet at tilbringe den sammen der, hvor det begyndte - i sommerhuset. denne gang nåede vi dog ind i sommerhusets soveværelse inden han sprang på mig og tog mig i sin besiddelse.

Det var underligt at komme i skole sammen med sin kæreste. Det var underligt at gå gennem skolegården og holde sin kæreste i hånden. Alle kunne regne ud, hvordan det hang sammen.
Det var på grund af Silas og hans utrolige selvsikkerhed, at jeg overhovedet turde. Han var en af skolens mest populære fyre. Der var givetvis mange piger, der var ulykkelige over, at han var bøsse.
For mit vedkommende var det som om, at mine klassekammerater først nu opdagede at jeg var der. Det var som om de mest af alt undrede sig over, hvordan en splejs som mig kunne score en fyr som Silas. De skulle bare vide, at det var ham, der havde scoret mig.
Vi skiltes udenfor mit klasselokale. Han omfavnede mig og kyssede mig begærligt. En sidste påmindelse om, hvad jeg havde at se frem til. Jeg omfavnede ham og besvarede grådigt hans kys. Vi glemte lige hvor vi var.
- Så I to! Ferien er slut!
Det var min klaselærer der ankom. Han ikke så meget som blinkede, da han fik øje på os. Han kommenterede aldrig nogensinde situationen. Tværtimod fornemmede jeg, at i ham havde jeg en god ven på lærerværelset, hvis jeg skulle få problemer med min homoseksualitet.

9. klasse blev et underligt sammensurium af skolegang, terminsprøver og Silas umættelige behov for sex. Mit med for den sags skyld. Jeg kunne ikke få nok af ham.
Han prøvede mine grænser den ene gang efter den anden med sin åbenmundethed. Han var utrolig bramfri med at fortælle om vores sexlege til de andre.
Flere gange blev jeg rød i hovedet over de spørgsmål det udløste.
- Passer det at han binder dig, når I har sex?
-Kan du sprøjte bare ved, at han niver dig i brystvorterne?
En dag følte jeg trang til at sætte ham lidt på plads.
- Silas, du behøver ikke at fortælle de andre om hvad vi laver når vi har sex?
Måske brusebadet ikke var det bedste sted at være alvorlig. Slet ikke lige efter, at han havde taget mig hårdt op ad væggen. Og undervejs mishandlet mine brystvorter noget så eftertrykkeligt. Han havde hurtigt opdaget, at jeg har verdens mest følsomme brystvorter.
- Nej, svarede han. Men jeg overvejer, hvordan vi kan vise dem, hvad vi laver. Jeg tror det kan få i hvert fald to i min klasse til at springe ud.
Til min overraskelse tændte det mig helt vildt at forestille mig, at Silas ville gøre et eller andet ved mig foran hele klassen.
Allerede samme dag skete det.
Efter idræt var jeg ved at klæde mig på. Jeg stod nøgen og skulle have styr på mit tøj. Siden jeg sprang ud har jeg lagt mærke til, at de øvrige drenge i klassen betragter mig helt ugenert.
Lige som jeg skulle til at tage mine underbukser på stod Silas foran mig. Han var helt nøgen.
- Dem tager jeg lige. Du kan bruge hele natten på at gøre dig fortjent til at få dem igen.
Han tog dem selv på og uden videre greb han fat i mine brystvorter og begyndte at lege med dem, nive dem og hive i dem. Han så mig direkte i øjnene. Jeg kunne se min besiddende, dominerende elsker i hans blik. Jeg smeltede og blev hans underdanige elsker.
- Hold da helt kæft, lød det et eller andet sted fra.
Det gik op for mig, at min pik havde rejst sig og stod vandret, dunkende ud fra min krop. Silas havde placeret os, så alle kunne se det. Han slap mine brystvorter, blot for at omfavne mig og kysse mig lidenskabeligt.
- Hvad tror I så jeg gør med ham når vi er alene og jeg har ham i sengen? spurgte han henkastet.
Han vendte tilbage til sin egen plads og fortsatte med at klæde sig på. Han efterlod mig midt i omklædningsrummet, splitternøgen og med en ståpik, der bare ikke ville lægge sig. For jeg ved, hvad han gør med mig, når han har mig i sengen.
Til gengæld var der aldrig mere nogen der spurgte til, hvad vi foretog os i sengen.
Kommentar