Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Peters slaveoplevelse

Karakter: 3.5/2
Visninger: 8969

Af: Peter.

Læs flere noveller af:
» Peter.

Skriv til:
» Peter
Jeg var blevet 19 år for nogle måneder siden. Og havde søg efter en streng og erfaren hersker. Jeg kom i kontakt med en hersker på 43 år med 25 års erfaring. Vi aftalte at jeg skulle tilbringe min sommerferie hos ham, og han skulle opdrage mig som sin slave.

Efter 5 uger oprandt dagen endelig. Der er 12 uger til jeg skal begynde på mit nye arbejde, og skal være hos min nye hersker i alle 12 uger. Jeg var meget spændt og min pik var meget liderlig.

Jeg an kom på Århus banegård kl. 14 00. han havde fået et billede af mig, efter 2 minutter lød en stemme som spurte om det var Peter, jeg bekræftede og fik besked på at følge med. Vi kom ud til hans bil. Vi kørte ud af byen og efter en time var vi kommet et godt stykke fra byen, og kom til en lille men, lang grusvej som førte til en lille nedlagt landejendom.

Da vi steg ud af bilen fik jeg besked på at smide midt tøj, min pik strittede lige ud i luften, da jeg stod nøgen foran ham. Jeg gik på knæ og min hersker gav mig et halsbånd på som blev låst med en hængelås. Han gav mig håndjern på og førte mig over til den gamle stald. Da vi kom inden for så jeg at det var lavet om til en veludstyret spanking rum.

Jeg blev låst fast midt i rummet med spredte arme og ben, min pik var begyndt at dryppe at spænding. Han smed både sin vest og skjorte. Der kom et meget frækt sy, da jeg så hans brystvorter. De var piercet med en stor ring på 5 til 6 mm i vær vorte. Han smilede og spurte og jeg kunne lide det syn, og jeg nikkede. Det er godt for om lidt skal du have lavet nogle magen til, det får alle mine slaver, men først skal du have pisk så din slave krop kan få lidt farve. Han tog en ni halet kat og begynde at piske mine baller, ryk og bryst. Det sved og brænde meget men min pik blev bare mere stiv. Da jeg var rød og øm over de hele stoppede han og sagde at han ville vende til bage om en time for at pierce mine brystvorter. Jeg var enorm spændt og liderlig, på at sat store ringe i mine vorter.

Efter cirka en time kom han med en bakke, på bakken lå der 2 store ringe, 2 tænger, 2 kanyler og noget til at udblokke med. Jeg fik renset mine vorter. Der efter blev der sat klemmer på, for der efter at stikke en kanyle igennem vær vorte. Jeg begyndte at stønne det neste der skete var at han stak en konisk stykke metal igennem vorterne, for der efter at indføre de to ringe, og sluttede med at montere en kugle lås. Det her lover godt for de næste 12 uger.
Kommentar