Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min ferietur 4: Overrasket i cafeteriaet

(Min ferietur)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4884

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Gamle, Offentligt, Gruppesex, Analsex og Onani
Overrasket i cafeteriaet
Af oleole13

Her sad jeg så på bænken i omklædningshytten med spermen drivende ned ad ansigt, mave, ryg, røv, nosser og pik, og med et ømt røvhul og en lige så øm mund og hals.
Hvad var det, der var sket? Jo for fanden, jeg var helt klar over, at jeg var blevet grundigt kneppet i både mund og røv, det var ikke det, der rystede mig, selv om det havde været en voldsom oplevelse, og første gang, jeg havde haft noget med andres pikke at gøre. Nej, det der rystede mig, og som jeg ikke forstod, var den kendsgerning, at jeg var blevet tændt seksuelt, måske ikke mindst af pikken i røven, og at en hel del af den sperm, der sivede ned af bryst og mave, var min egen, og at det nok havde været min hidtil voldsomste udløsning. Var jeg virkelig til den slags, jeg, der hidtil kun havde haft seks med kvinder, og aldrig tænkt på mænd som seksobjekter!. Nå, det måtte jeg tænke nærmere over siden, først måtte jeg komme ud af den her redelighed og den her forbandede hytte.

Der var en enkelt bruser, og naturligvis kun med koldt vand. Og uden sæbe var det ikke særlig effektivt til at fjerne spermen, men til gengæld kølede det fint på røv og de stadig stive vorter.

Jeg fik nok tørret det meste af den tiloversblevne sæd af i håndklædet, men da jeg skulle til at tage tøjet på, fik jeg mig en stor overraskelse. Mine trusser var væk, og det samme var min t-shirt, till gengæld var der en tanktop magen til dem, som fyrene havde haft på, men nok med en nogen anden påskrift!
Foran stod der med tydelige bogstaver: TVIST THEM (vrid dem), og så var der to pile, der helt tydeligt ville pege lige på det sted under trøjen, hvor brystvorterne ville befinde sig. Indskriften på ryggen gav ikke noget efter, der stod: FUCK ME, og så var der en stor pil, som pegede helt ned til kanten af trøjen, og da den hang ned til midt på røven, var det ikke til at misforstå, hvad den pegede på!

Alt mit andet grej var der. Det var ikke fordi det var meget, min mobil, ur, pung og sandaler.

Hvad skulle jeg gøre?
Nå, hvad fanden, der var jo kun et at gøre, så jeg kom i shortsene uden trusser og i den meget specielle trøje, men hvad fanden, der var jo ikke mange, der kunne engelsk, så ….

Der var en god time, til den næste bus, så jeg gik ind i cafeteriaet for at få noget frokost, og noget varmt til halsen. Der var ikke mange gæster, og ingen af ’mine’ fyre, og der skete da heller ikke noget usædvanligt.

Jeg kom i god ro og orden til byen, til hotellet og op på værelset. Først her fik jeg den næste overraskelse. Der lå en lille stak med trøjer magen til den, jeg havde på fra omklædningshytten, kun var de i forskellige farver, men indskriften var den samme på dem alle sammen. Og så lå der et ark papir øverst i bunken.

Velkommen hjem! Stod der. Fra nu af bruger du kun den her slags trøjer, når du forlader dit værelse, og så ingen trusser eller andet. Vi har nogle dejlige film af den lille episode i hytten, som vi meget gerne vil vise dig i fjernsynsstuen i aften klokken ni.
Hilsen værten

Nå sådan! Det var sådan, de ville have det. De havde godt nok krammet på mig, men de skulle ikke få mig ned med nakken, men først skulle jeg have et varmt bad og så en god lang middagssøvn.

Da jeg vågnede var klokken seks, og de underbukser, jeg havde sovet i, var helt indsølet i sperm. For satan, hvorfor nu det? Har jeg ikke allerede spermet tre gange i dag, men så dæmrede lidt af drømmen for mig, og den havde handlet om, at jeg blev gruppepulet af et antal rå mænd. Så var det der igen! Var det virkelig det, jeg tændte på?

Jeg måtte ud for at få noget aftesnmad inden klokken blev ni. Først fandt jeg et par rene trusser frem, men så faldt mine øjne på de fire trøjer og brevet, så det blev et par blå jeans, det par, der var lidt slidte, og så den trøje, de havde efterladt til mig i hytten. Jeg skulle vise dem, at jeg ikke var bange for dem!

Jeg tog det sædvanlige cafeteria ikke langt fra hotellet. Det var lidt tidligt efter stedets sædvane for aftensmad, så der var kun få gæster. Der var kun to mænd i rækken foran mig, og den forreste var nok ved at blive betjent, for fyren ved kassen var tilsyneladende i køkkenet.

Jeg havde ikke bemærrket, at en tredje mand stillede sig bag mig, ikke før jeg med et halvhøjt støn mærkede, at han havde stukket begge hænder ind under de brede ærmegab og taget fat i mine vorter.

Syyyh, stå stille, hviskede han, så er der ikke nogen, der opdager noget, og så klemte han videre, og vorterne reagerede øjeblikkelig ved at blive stive.

Nå, hviskede han, de kan stadig lide at få lidt massage, og så vred og hev han i dem, og jeg stønnede igen. Han var åbenbart en af fyrene fra formiddagen.

Hvordan reagerer fyren her nede, sagde han og førte den ene hånd ned til det bukseben, hvor min pik allerede lavede en pæn bule.

Nå, den kan også lide behandlingen, ja, det går lige fra de her kontakter og ned til fyren, og så havde han igen begge hænder inde under min trøje.

Det var helt normalt, at betjeningen ikke var særlig hurtig, men nu her var den ekstra langsom.

Pludselig mærkede jeg igen en hånd på pikken, og det selv om manden bag mig havde travlt med begge sine hænder på vorterne. Det var fyren foran mig, der rakte en hånd bagud, uden tilsyneladende at forandre stilling.

Manden bag mig trak nu lidt i mine hofter. Skyd lige den røv lidt bagud, hviskede han, og spred benene lidt mere, og samtidig sparkede han let til mine fødder, så jeg helt uvilkårligt flyttede dem lidt. Og s, hvad fanden var nu det? Var der ikke en finger på mit røvhul? Det var da ikke muligt, jeg havde jo jeans på. Men fingeren var der helt bestemt, og nu var den på vej ind.

Stå bare helt stille og nyd det, hviskede han, mens han kørte den længere op, og lidt rundt derinde. Jeg udstødte endnu et halvhøjt gisp, og han smågrinede.

Nå der fik jeg nok fat i den, hviskede han, og så gnubbede han videre på det gode sted derinde. Hånden på pikken holdt heller ikke stille, den kørte op og ned ad bulen og især ned til spidsen, hvorfra der nu sivede en lind strøm af presperm, som hurtigt lavede en våd plet på stoffet.

Betjeningen var gået helt i stå, altså den, der skulle levere maden, mens betjeningen af mine ædlere dele var i fulde omdrejninger.

Der var nu to fingre inde i min røv, og de både gnubbede og kørte ind og ud og rundt og rundt, mens den anden hånd lige så flittigt masserede den ene af ve stangstive vorter.

Og så skete der det, der måtte ske. Jeg skød og skød for femte gang den dag, og det endda en ganske pæn portion, men noget så frækt som at blive behandlet på den måde i en kassekø, havde jeg aldrig været ude for.

Bliv lige stående sådan et øjeblik, hviskede han, da han havde trukket fingrene ud, og så tog han den stærkt krydrede agurk, som han tidligere havde anbragt på sin tallerken, og uden yderligere dikkedarer stak han den op i min røv og pressede den godt ind bag ringmusklen.

Husk at betale for den ved kassen, hviskede han med et grin.
Ret dig dig så bare op, klem godt sammen, så bliver den derinde, hviskede han, og lad bare som ingenting er hændt.

Lige i det saamme kom kassefyren ud fra køkkenet med maden til den forreste fyr i køen, og ingen bortset fra os tre havde tilsyneladende bemærket noget.

Så gik det pludselig hurtigt, jeg fik min mad og øl, og ham bag mig hviskede, at jeg skulle sætte mig ved bordet hvor ham, der havde gnedet min pik af, havde satsig.

Det var noget ubehageligt både at stå og gå med de spermsølede bukser, men der var jo ikke andet at gøre, og nu syntes jeg også, at noget mere end blot fornemmelsen af agurken foregik i min røv. det begyndte ligesom at klø derinde.

Selvfølgelig kom også ’bagmanden’ hen til vores bord, og de to fyre, som jeg nu genkendte fra formiddagen, begyndte at snakke og grine sammen.

Hvordan går det? Spurgte ’bagmanden’, jeg synes, du sidder noget uroligt.

Og det gjorde jeg. Den kløende og brændende fornemmelse i røven tog til.

Ja, grinede han. De der krydrede agurker, kan nok sætte lidt liv i røven, ikke? Men de gør ingen skade, altså bortset fra, grinede han, at man nok i de næste dage vil længes efter noget, der kan gnubbe på det derinde, men det er der nok råd for. Og så grinede han højere. Jeg havde smagt de agurker, og de var virkelig krydrede, så vi, der ikke var vant til så stærke sager, skulle være meget forsigtige med dem, og nu sad jeg så her med sådan en fyr i røven, og alle de gode krydderier gik lige ind i den tynde tarmvæg.

Rejs dig lige lidt op og bøj dig fremad.

Det gjorde jeg, da jeg naivt troede, at han ville pille agurken ud. I stedet stak han igen en finger op og pressede agurken længere op.

Så er der lidt mere af tarmen, der får fornøjelse af krydderierne, grinede han. Næste gang skal vi nok hellere stikke to eller tre stykker op for den bedste virkning, og så grinede han igen.

Næste gang, tænkte jeg, der bliver forhåbentlig ikke flere af den slags omgange.

Fortsættes
Kommentar

Navn:smed
Dato:21/09 2017
kom med mere alan