Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min ferietur 5: I fjernsynsstuen

(Min ferietur)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 4797

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Analsex, Aldersforskel og Onani
Hjemme igen på værelset kom jeg i en fart ud på toilettet og fik presset agurken ud, og en stor lort fulgte efter, men den kløende og brændende fornemmelse kom ikke med ud. Jeg tog godt med sæbe på fingrene, stak to af dem ind i røven og så langt op, jeg kunne og smurte rundt. Det hjalp også, syntes jeg, men det skulle vise sig kun at være en kort frist. Inde på værelset inspicerede jeg mine jeans, og det var ikke så mærkeligt, at fyrens fingre havde så let adgang til mit røvhul, for der var klippet et hul lige på det kriminelle sted. Det var endda gjort ret professionelt, for kanterne af hullet var nydeligt bukket og syet.. dem kunne jeg altså ikke gå ned til fjernsynsstuen i, og desuden var de stadig våde af min sperm, og der kom nok også en stor plet der på låret. Jeg fandt så et par rene shorts, og inspicerede dem. Hvad fanden var nu det? Der var et tilsvarende hul i dem, og ligeledes i de næste. Altså måtte jeg bruge dem, jeg havde haft på om formiddagen. Men også i dem, var der lavet et tilsvarende hul. Altså havde nogen været i mit tøj, ikke kun mens jeg var ved søen, men også lige nu, hvor jeg var ude at spise. I mine sidste par jeans, de pæne, var der heldigvis ikke klippet hul, men dem ville jeg ikke risikere, at der skete noget med her i aften, så jeg tog de brugte shorts og den samme trøje på som jeg nu havde brugt det halve af dagen.

Da jeg kom ned i den ikke ret store fjernsynsstue, sad der en gruppe drenge og så på en fodboldkamp. Værten og et par andre af mændene fra hotellet var der også.

Hej med dig, sagde værrten. Kammpen er snart forbi, men sæt dig over ved siden af min søn.

Jeg kiggede hen til drengegruppen, og en af dem, som jeg nu genkendte som min ven fra i søen, drejede hovedet og smilede til mig, samtidig med at han skubbede fyren ved siden af sig i den lille sofa, ned på gulvet. Så var det altså rigtigt, at han var værtens søn!

Jeg satte mig ved siden af ham, og de andre drenge drejede kort hovederne og så på mig med store smil.

Du fin trøje, sagde min ven og pegede på min trøje, tilfældigvis sådan, at han ramte på en af mine ømme vorter med den pegende finger, og jeg gav et lille støn.

Du øm der, smilede han, og trykkede igen på samme sted, og jeg gispede igen, og syntes jeg kunne høre drengene fnise.

Så vendte de alle opmærksomheden på den kamp, der nærmede sig afslutningen.

Slutfløjtet lød, og drengene sprang op og begyndte en højlydt diskussion, mens de også sendte blikke i min retning.

Værten satte, hvad der nok var en flytbar disk i fjernsynet , og sagde noget til drengene, som straks satte sig ned igen. Hvor mange var de? Vel en otte stykker, og de fleste så lidt ældre ud end min ven.

Øh, sagde jeg, skal de ikke hjem? Jeg kunne ikke fforestille mig dem som tilskuere til en scene, hvor jeg blev kneppet med mere.

Næh,smilede værten, de har godt af at lære noget, så er de bedre forberedte til det bliver deres tur..

Deres tur? Deres tur til hvad? Hvad mente han med det? Deres tur til at blive pulet, eller deres tur til at pule mig? det skulle tiden nok vise, og det gjorde den!

så skiftede værten fra fjernsynsudsendelsen til videoen, og den begyndte ikke i hytten, men med at jeg kom op fra søen. en fra gruppen måtte altså allerede den gang have brugt en mobiltelefon til at filme begivenhederne! og det havde han, og han havde fået det hele med, både det med vorterne, det med at jeg kom helt op på tæerne med de to fingre i min røv, og det var heller ikke til at tage fejl af, at jeg fyldte badebukserne med sperm..

alle klappede, da den var færdig, måske lige med undtagelse af mig selv og så min ven ved min side. jeg var kommet til at sidde sådan, at det ben, hvor min pik havde hjemme, var tættest på ham, og allerede kort efter, at filmen var begyndt, og min pik var begyndt at rejse sig, havde han haft en hånd på den, ja ikke bare en hånd, men en flittig hånd.

du lide det, smilede han nu til mig, og klemte om pikhovedet gennem det nu våde stof de to drenge, der sad på gulvet lige ved vores fødder vendte hovederne og kiggede på mig, og opdagede hurtigt deres vens hånd på min stive og lækkende pik. de grinede op til mig og gjorde deres kammerater opmærksomme på, hvad der skete, og de der ikke sad lige for, rejste sig let for bedre at kunne se. de lo og snakkede, og gav nok deres ven gode råd, men så kom de ned på plads igen, for nu begyndte anden halvleg, og det med en stor pik i både min røv og hals.

DU LIDE DET, HVISKEDE MIN VEN GENTAGNE GANGE TIL MIG, NÅR JEG IKKE KUNNE LADE VÆRE MED AT UDSTØDE SMÅ GISP. JEG VAR JO KOMMET, JEG VED SNART IKKE hvor mange gange i løbet af dagen, så det tog nogen tid, faktisgk hele filmen, før jeg var klar til at skyde igen, eller også var min ven simpelthen fantastisk til at time udløsningen, for så snart filmen var forbi, sagde han noget til sine venner, trak mit bukseben op, så det meste af pikken stak ud, og så kom jeg med høje grynt med ikke mindre en fire ladninger, som ramte de to nærmeste drenge i ansigtet, til stor begejstring, ikke mindst for de andre af drengene.

Det skal du få betalt, sagde den ene af dem med min sperm i ansigtet og rejste sig op. Han havde ligesom alle andre i stuen siddet med en stivert under hele forestillingen, og nu trak han den ud og begyndte at gnide den i et voldsomt tempo, mens han holdt den hen mod mit ansigt. Jeg ville vende mig væk, men fik en kort ordre fra værten om at kigge lige på den, og et øjeblik efter, fik jeg for første gang en hel ladning drengesperm i ansigtet. Og det blev ikke den sidste, for hans sidemand, der også havde min sperm sivende ned ad ansigtet, havde fulgt kammeratens eksempel, og pyntede nu mit ansigt med fem gode sprøjt.

Fint klaret, knægt, smilede hans far, og til lykke med debuten, sagde han til mig. desværre har vi ikke nogen fra cafeteriaet, men det kan der nok rådes bod på.

Den første af drengene, stak sin pik hen mod min mund. Sut den ren, sagde han og pressede den mod mine læber. Et sideblik til værten fik mig til at åbne munden, og jeg begyndte straks at sutte den , mens han sukkede af nydelse.

Så er det min tur, sagde sidemanden, og skubbede sin ven væk. Da jeg havde suttet ham, fortsatte han med at gnubbe sit pikhoved rundt i mit ansigt og på den måde samle spermen op og stikke den ind i min mund.

Det ser godtt ud, sagde den første, det må jeg også prøve, og så skubbede han sin ven væk og fortsatte arbejdet, til det meste af deres sperm var vækfra mit ansigt.

Du sid bevæge dig, du dårlig i røv, smilede min ven, og klemte en hånd ind under min røv. helt instinktivt lettede jeg mig lidt i sædet, hvilket gav ham let adgang til hullet i mine shorts, hvor han hurtigt havde en finger oppe, og jeg igen udstødte et lidt for højt suk, så alle drengene vendte hovederne mod mig.

Hvad er der nu med ham? grinede de.

Jeg har en finger i hans røv, sagde min ven på deres eget sprog, det klør deroppe.

Hvorfor det? Ville de vide.

Her i eftermiddag fik han en af de stærke krydreagurker stukket op i røven, og det skal give en fandens kløen i flere dage, grinede min ven, så han vil elske at få noget derop, der kan gnubbe lidt på røvsiderne.
, og min finger er nok alt for lille.

Nu syntes jeg, det kunne være nok, så jeg rejste mig og gik ud på det nærmeste toilet for dels at få tømt blæren, dels tørret resten af spermen af mit ansigt.

Mens jeg stod ved urinalet og lod pisset flyde, kom en af de to mænd fra fjernsynsstuen, og stillede sig ved siden af mig.

Jeg kunne ikke lade være med at følge med i, hvordan han trak lynlåsen ned og fiskede sin pik ud. Den var stor og blodfyldt, sådan kun en lille stykke fra at begynde at rejse sig. Han begyndte at sende en kraftig stråle mod bagvæggen af urinalet, hvilket fik hans pis til at sprøjte først og fremmest på min pik, som nuellers havde gjort sig færdig, men som i stedet for at forsvinde ind i bukserne, var ved at rejse sig. Først nu med sprøjtene på pikken og bukserne, blev jeg bevidst om, at jeg selv var færdig med at pisse, men stod og stirrede på hans fede sprøjte.

Han vendte nu for første gang hovedet og så mine stirrende øjne.

Nå, smilede han, du stod nok og tænkte, at al den pis havde gjort bedre gavn oppe i din kløende røv, men bare roleig, jeg kommer op og hjælper dig om lidt.

Så havde jeg fået pikken ind og lynet op, og fik fat i en papirsserviet for at tørre ansigtet.

Nej, sagde han, og slog min hånd væk, lad bare det sidde, det tørrer snart, og det klæder dig med sperm i ansigtet.
Så var han væk, og jeg lod papir være papir, og dik op på værelset,

Fortsættes måske, måske ikke
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:01/10 2017
kom nu med fortsættelsen går lige i pikken
 
Navn:smed
Dato:02/10 2017
kan kun give Bijens ret mere mere