Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min ferietur 3: I omklædningshytten

(Min ferietur)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 5694

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Offentligt, Voldtægt, Oralsex, Analsex og Tvang
Kapitel 3: I omklædningshytten.

Så trak de sig lidt væk, og jeg samlede mit håndklæde op, og gik med vaklende skridt op til hytten.
jeg havde kun nået at få badebukserne af og låst mit skab op, da jeg hørte, at døren blev åbnet, og flokken kom under snakken og latter ind i hytten. Der var ikke megen plads i hytten, så det var ikke så mærkeligt, at jeg straks stod mast inde mellem dem. En af dem rakte bagfra rundt om mig og tog igen fat i mine vorter, der ikke havde mistet det mindste i hårdhed.

Nå, grinede han, de længes allerede igen efter lidt venlig behandling, og det begyndte han så med, mens jeg stønnede, åh, nej, ikke mere, ikke mere,

Er du helt Sikker på det, sagde en af de andre, og tog om min halvstive pik. Lad os se. Skal vi sige, at hvis den her ikke bliver stiv, når vi leger med knopperne, så holder vi op, ellers fortsætter vi, så længe, vi gider, og så slap han pikken, der allerede hang tung og blodfyldt ned foran de ømme nosser.
Nu indtog en anden pladsen bag mig, og jeg mærkede straks, at han havde smidt sine badebukser, og mens han behandlede vorterne, humpede han med smmå stød ind mod min røv, og jeg mærkede til min forfærdelse, at mens min egen pik dunkende begyndte at løfte sig, skete det samme for ham, og snart var det en hård pik, der bankede mod min bagdel.

Hvad fanden var det, der skete! Hvad var det, der skete med mig?
Hvorfor blev jeg seksuelt ophidset ved det her?
Hvorfor blev min pik stiv, og hvorfor havde jeg allerede to gange her til formiddag ejakuleret i mine badebukser?
Jeg havde altid kun tændt på og kun bollet med piger, her i de sidste 14 år kun eller næsten kun – hvad fanden , man var da kun et menneske – med min kone, eller skulle jeg nu ikke sige min forhenværende kone.
OK, jeg havde da i brusebadet i skolen, i svømmehallen og alle andre steder, hvor fyre nu gik i fælles brusebad, tjekket, hvad de havde mellem benene, men det betød ikke noget, det gjorde alle de andre vel også, og det var ikke andet eller anderledes, end at man bemærkede alle andre ting ved dem, havde de lyst eller mørkt hår, var det krøllet eller glat osv, men nu her i dag!
Først den unge dreng, kun et par år ældre end min ældste søn, og jeg vidste endda ikke hvordan hans pik var. Hvor stor den var, om han havde fået hår på den, om den blev stiv, mens vi legede, og han fik mig til at sperme. Eller vidste jeg det? Havde jeg ikke mærket, hvordan noget hårdt og stift havde banket mod min bagdel?

Og nu! Min pik stod stiv og hård næsten op af maven, og det bare fordi nogen – og det endda en fyreller flere - bearbejdede mmine vorter.
oK, jeg vidste jo nok, at tøserne, og det lige fra dem i de større klasser i skolen, tændte på at få deres bryster og ikke mindst vorterne masseret, så de stod stive og strunke, og det somme tider var nok til at de blev våde i bukserne, men mig? Jeg havde aldrig vidst, at det ville have sådan en effekt på mig bare at få vorterne knebet og vredet, så det endda gjorde så ondt, at jeg måtte skrige. Eller var det nu også kun det? Hvad med den hårde fyr, der pressede og bankede mod min bagdel, havde den også lod i det? Var der et eller andet for mig hidtil ukendt sted i mig, der reagerede ved tanken om, hvad der kunne ske? Hvor det der hårde redskab måske inden så længe ville befinde sig? Og nu var der en finger, der pressede mod mit røvhul, og nu var den på vej ind!

Nå, grinede manden foran mig, som havde fat i mine vorter, det er nok noget du tænder på, sådan at få de her knopper under venlig behandling, hva?

Pludselig kom jeg til mig selv igen.

Nej for fanden, stop det der. Det her vil jeg ikke finde mig i. hvis I ikke stopper, melder jeg jer til politiet.

Nå da, nå da, nå det gør du, det vil nok ikke være så klogt, for så vil det nok komme frem, at du har haft seks med en mindreårig dreng.

Mindreårig dreng, det ved jeg ikke noget om.
Jaså, men det gør jeg. Vi så alle sammen, hvordan du legede med ham, og at det endte med, at du fik stivpik og spermede i dine bukser, ligesom nu her lige før udenfor.

Jamen, jeg tror ikke, han var mindreårig.

Men det ved jeg, for det er min søn,og her i landet er man mindreårig til man fylder 18, og min søn er kun 15, så vidt jeg husker, og jeg ved også alt om, hvem du er, for jeg ejer det hotel, du bor på. Så mon ikke du skulle stoppe den snak, og bare gøre, som vi siger – og så nyde det, grinede han. Det vil være meget bedre for dig at nyde friheden i vores lille by og opholdet på mit hotel, end at sidde 5 år i brummen, og jeg kan forsikre dig om, at det er ikke noget hyggeligt sted.

Mon så ikke vi skal sige, at fra nu af, gør du bare, som vi siger, og uden vrøvl?

Han havde ret. Havde jeg noget valg? I alle tilfælde ville det blive mit udsagn mod 8 lokales, så jeg bøjede hovedet og nikkede.

Godt, god dreng, smilede han. For at du kan vise, at du er helt enig, så tag lige dine badebukser, og slik dem rene for din sperm, for sådan som de ser ud nu, kan du jo ikke aflevere dem, vel?

Havde jeg noget valg? Nej, vel? Så jeg tog bukserne op fra gulvet og passede på, at få så meget af spermen til at løbe ud i den lille pøl, som i forvejen lå på gulvet, så tog jeg dem op til munden, og begyndte at sutte resten af den kolde sperm ud af dem.

Sådan, sagde jeg, og holdt bukserne frem mod ham.

Fint nok, sagde han, og jeg kan forsikre dig om, at jeg har en stab af fastere og løsere tilknyttede medarbejder, som kan forsyne dig med endnu friskere fødevarer, end det der. Nen hvad med det der på gulvet, det må vi da også have væk.

Jeg kiggede forfærdet på ham. Du mener da ik……?

Jo, lige præcis. Ned på alle fire og slik det op!

Jeg så mig om i et fortvivlet håb om hjælp eller et barmhjertigt ansigt, men alle grinede blot forventningsfuldt på fortsættelsen.

Med et opgivende suk sank jeg ned på knæ.

Aldrig så snart, jeg havde sat tungen mod spermpølen, før jeg følte, at min røv blev løftet, mine ben spredt, og en fyr knælede bag mig. Jeg mærkede noget hårdt og glat mod mit røvhul, og et øjeblik efter skreg jeg højt af smerte, da den glatte spids på den hårde stang pressede sig vej ind gennem min ringmuskel.

Åh, det er snævert, det her. Har du aldrig haft andet end mine to fingre deroppe før?

Åh, stop, stønnede jeg, det gør fandenssondt. Nej, gu’ har jeg ej. Tag den ud! Tag den ud

Så sagde hotelværten, der åbenbart var en slags leder, noget, og jeg gav et lettelsens suk, da pikhovedet rent faktisk blev trukket ud.
Så blev en finger med noget glat på stukket ind og kørt lidt frem og tilbage, men den blev hurtigt trukket ud og erstattet af to glatte fingre. Jeg udstødte små suk, mens de blev kørt ind og ud og drejet rundt, og ikke mindst når de stødte på det der særlige punkt inde i tarmen, som jeg nu blev klar over, måtte være min prostatablære.
De blev dog også hurtigt trukket ud igen, og jeg udstødte et lille skrig, da de blev erstattet af hele tre fingre. Skriget gik dog hurtigt over til suk og støn, mens også disse fingre kørte ind og ud og blev drejet rundt og rundt.

Jeg registrerede kun delvis, at en fyr knælede ned foran mig, med en strittende stiv pik ikke langt fra mit ansigt, så fokuseret var jeg på hvad der skete i min røv. sådan var det også, da han dyppede to fingre i spermpølen, løftede dem op til min mund og sagde:
Luk op, hvilket jeg bare gjorde.
Sut sagde han, og jeg suttede, mens jeg til stor morskab stadig sukkede og stønnede ved de tre fingres arbejde i røven.
Jeg gjorde også uden videre, hvad han forlangte, da han igen dyppede fingrene i min sperm, og denne gang gned spermen på sit pikhoved, og jeg lukkede også munden op, da han sagde det, og begyndte at slikke spermen og hvad der ellers var på det, af.

Så forsvandt fingrene fra røven, og hvis jeg ikke havde den pik i munden, ville jeg igen have udstødt et skrig, da de blev erstattet af pikhovedet fra før.
Det varede ikke længe, før jeg blev klar over, at han havde fået presset hele sin stive stang ind i mig, og ham med pikken i min mund, forsøgte også med små stød, at få mere af sin pik ind i min mund og om muligt ned i min hals.

Hele gruppen snakkede fortsat i munden på hinanden og af og til grinede højt, og de må have udvekslet forslag med de to pikejere, for nu rejste de begge sig op og trak henholdsvis min røv og mit hoved med den fyldte mund med op, så jeg nu stod med spredte ben og lænet fremover, så jeg måtte gribe fyren foran mig om hofterne for ikke at falde. Ud af den ene øjenkrog så jeg en af de andre fyre stå helt nøgen og med hænderne om en stiv pik lidt ved siden af ham ned sin pik i min mund, og da jeg skulede til den anden side, så jeg det samme syn der. Men nu fik jeg i øvrigt andet at tænke på, for pikken i røven blev trukket næsten helt ud, og derefter skubbet helt i bund igen, og jeg stønnede af smerten ved dens gniden mod røvlæber og ringmuskel.

Og nu havde ham foran fået stødt sit pikhoved gennem mit svælg, så jeg gylpede og kæmpede for at holde opkastningstrangen nede, og nu trak ham bagude sig igen næsten helt ud, og denne gang hamrede han uden skånsel pikken helt i bund, så jeg udstødte et højt skrig, som dog ikke kom ud af munden, der var fyldt til bristepunktet af hårdt kød.

Og nu kunne jeg ikke længere følge med i, hvad der skete, for det gjorde ligeondt i både mund og røv, og de begyndte til takfaste råb og klappen at pumpe ud og ind i begge ender.

Til min forfærdelse mærkede jeg, hvordan den stadige gniden mod røvlæber, ringmuskel og nok ikke mindst mod min prostata blære, erstattede smerten med en stadig stigende lystfølelse, som fik min pik til at dunke voldsomt og lække strømme af precum, og jeg mærkede, hvordan den dejlige lystfølelse lige før orgasmen steg op gennem rygmarven, og nosserne blev trukket stramt op mod pikroden.

Det bemærkede de omkringstående også, og hotelejeren, der var ham med pikken i min mund, rakte ind under mig og tog fat i begge brystvorter og klemte dem hårdt, og en eller anden stak en hånd ind under mig og traki og klemte om nosserposen.

Så kom jeg med et uhørligt skrig og sprøjtede ladning efter ladning op ad mit bryst og mave, naturligvis under høje latterbrøl fra hele gruppen. Nu kunne jeg mærke, at også pikken i min røv afleverede sin sperm dybt derinde, under høje tilfredshedsgrynt, og kort efter kom så ikke bare hotelejeren i min hals, også de to ved hans sider skød deres udløsninger ud, og det på en måde, så det meste landede på mit ansigt og hår, men lidt af det blev også ført med den arbejdende pik ind i min mund. Pikken her blev nu trukket ud af halsen, så en god portion blev
Afleveret i min mund.

Pikejeren, der også var hotelejer, holdt sit pikhoved i min mund, og beordrede mig til at suge og sutte det rent. Da han endelig trak sig helt ud, blev hans pikhoved erstattet af et af dem ved hans side, og han forlangte ligeledes, at det blev tømt ud og slikket rent. Det sammes kete med sidemandens, og da han var færdig, kom der endnu to, som jeg bagefter forstod, havde spermet ud over min ryg og røv, så spermen løb ned ad mine nosser. Og så, til min forfærdelse kom der en pik til, som også forlangte at blive suttet ren, og jeg havde ingen besvær med at forestille mig, hvor den kom fra. Et par gode slag på mine røvbalder, var dog nok til at overbevise mig om, at jeg ikke havde noget valg, så øjeblikket efter havde jeg hele den pik i munden, der var indsmurt i en blanding af sperm, røvsaft, og også lidt andet! Men jeg overlevede også dette, og satte mig fortumlet ned på den bænk, der stod i rummet.

De seks mænd kom i tøjet og forlod under højlydt snakken og latter rummet.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:06/09 2017
fantastisk går lige i pilkken