Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min ferietur 2: Kap.2 I hænderne på mændene

(Min ferietur)

Karakter: 6.0/4
Visninger: 5458

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Offentligt, Gruppesex, Onani og Tvang
Jeg gik så i land, samlede mit håndklæde op og slog det over skulderen. Vejen til hytten gik lige forbi den snakkende gruppe unge mænd, som åbenbart havde skiftet plads, men det betød jo ikke noget, for jeg vidste ikke, at badebukserne som våde var blevet våde og helt gennemsigtige, så både den halvstive pik og nosserne var fuldt synlige.
De snakkede i munden på hinanden, lo og skubbede til hinanden, og så først blev jeg klar over, hvad de alle kiggede på. Jeg så ned, og følte, at jeg blev helt rød i hovedet, da jeg opdagede, hvor synlige de dele var, som ellers skulle være skjult af bukserne.

En af fyrene trådte hen foran mig.

Du kan nok lide sex med små drenge, sagde han.

Øh, hvad mener du?

Jeg mener bare, at du lige før havde seks med en lille dreng.

Hvad vedkommer det dig?

Sådan set ikke noget, det bliver nok et spørgsmål mellem dig og politiet, hvis altså det bliver kendt.

Hvad mener du, spurgte jeg lidt forskrækket.

Jeg mener bare, hvis en af os nu skulle finde på at sige noget om det, men hvorfor skulle vi det, du er jo en flink og fornuftig fyr.

Kunne du lide, at få de her nulret, sagde han og rakte hænderne frem og tog om begge mine brystvorter.

Hov, lad være med det, udbrød jeg og trådte et skridt tilbage, troede jeg, men stødte ind i en anden fyr, som stod lige bag ved mig.

Han slog armene om mig, så han klemte begge mine arme ind til kroppen, og yderlige tog han han et fast greb om begge mine håndled. Nå, det var de her knopper, smilede den første fyr og tog igen om mine vorter, hvilket fremkaldte et lille gisp fra mig. Jeg tror, de kan lide at blive nulret lidt, er det ikke rigtigt?

Jeg stønnede igen, da han klemte hårdere, og prøvede at træde tilbage, men opnåede kun at presse ryggen endnu mere mod den anden fyrs nøgne bryst, og jeg mærkede, at han også pressede sit skridt mod min bagdel.

Resten af den lille gruppe havde slået kreds om os, fulgte nøje med i, hvad der skete og kom med hvad der nok var gode råd.

Jo, det kan de helt sikkert lide, de er blevet helt hårde og stive, se bare, sagde han og fjernede hænderne, så de alle kunne se, og de grinede og kom med flere tilråb.

Jeg prøvede igen at vride mig fri, men det resulterede bare i, at ham bag mig, begyndte at banke sit skridt ind mod min røv, og jeg mærkede, at der var en hård klump i hans badebukser.

En af de andre indtog pladsen foran mig, og han tog igen fat i mine vorter, kneb og vred dem, trak dem langt ud , så jeg gav et lille skrig, hvilket fremkaldte en høj latter, og flere tilråb, som sikkert bestod i, at han skulle fortsætte og gøre det hårdere. Det var i hvert fald, hvad han gjorde.

Så trådte han lidt væk. Lad os se, hvordan du kunne lide det, sagde han, og kiggede på mit skridt. Under den voldsomme behandling af mine vorter, havde jeg slet ikke lagt mærke til,hvor stærkt de var forbundet til min pik, for den var under behandlingen vokset til fuld stivhed, hvilket var overordentlig synligt i de stramme og gennemsigtige badebukser..

Se bare, jublede han, og tog fat om pikskaftet, se bare her, hvor meget han nød det, så tog han med den anden hånd om nosserne, var ikke tilfreds med det, løftede i buksebenet og trak godterne ud, hvor han begyndte samme hårde behandling af dem, som han havde givet vorterne. Tog med et fast greb om dem og trak dem ud fra mig, så jeg stønnede, men fyren bag mig holdt mig godt fast, så jeg kunne ikke følge efter dem. Jeg stønnede, og flokken lo, og mens han stadig trak hårdt i dem klemte han dem ind i hånden, og jeg udstødte et lille skrig.

Så slap han endlig, og en anden fra gruppen trådte til, greb om min pik og begyndte at gnide den, inden han ligesom den lille fyr i vandet koncentrerede sig om pikhovedet. Han sagde noget, og en fyr trådte hen til hver side, og tog fat i hver in vorte, og gav dem en god omgang.

Så imiterede fyren bag mig igen min lille ven, han stak hånden ned bag i badebukserne og havde snart en finger oppe i mig, hvilket igen fremkaldte et lille skrig fra mig. Han var ikke så forsigtig som drengen, men pressede den så langt ind, han kunne, og kørte den lidt rundt, hvorved han ramte et sted, jeg ikke vidste jeg havde, eller i hvert fald ikke, at en berøring af det virkede sådan, så i stedet for at skrige, stønnede jeg, og de lo alle højt og kom med flere tilråb til ham. Hvad det var, de sagde, vidste jeg ikke, men det var nok noget om det, jeg mærkede kort efter, for nu pressede han under flere skrig fra mig endnu en finger op i mig. Han pressede så hårdt, at han fik mig helt op på tæerne, og så stod jeg der, mens jeg mærkede, hvordan spermen kogte i mig.

Stop, stop! Råbte jeg, nu må det være nok, jeg kan ikke mere!

Ork jo, du kan mere, meget mere, og nu kommer det første lige straks. Grinede ham med pikhovedet mellem fingrene,så kommer der mere bag efter, og mens han klemte om både pikhoved og nosser, sprøjtede jeg for anden gang ud i badebukserne, denne gang under grinen og jubelråb fra hele gruppen, og jeg sprøjtede og sprøjtede som aldrig før, mens ham med de to fingre i min røv pressede hårdt mod det nyfundne punkt derinde.

Stønnende sank jeg igen ned på fodbalderne, og havde svært ved at holde balancen, men ham bag mig, holdt stadig den ene arm om mit bryst, mens han langsomt trak de to fingre ud, mens han hele tiden drejede dem rundt og rundt.

fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:27/08 2017
fantastiske historier, det savler simpelthen fra min pik, mens jeg læser