Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne del 5: Tvillingerne og militært del 1

(Tvillingerne)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4222

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
”Vi er hjemme omkring klokken 6”

Stod der på en seddel, som tvillingerne havde underskrevet og efterladt på bordet i køkkenet.
Der var vel gået en uge, siden de vendte tilbage fra ugen i hytten, og nu havde de fået lyst til at se sig om inde i byen. Deres mor havde lagt sig for sin sædvanlige middagssøvn, og Thierry og hans tre venner, var som lige så sædvanligt i havehuset. De havde ikke det mindste imod at være med der, men der kunne jo også være andet at opleve, nu de var hjemme i Afrika – og det var der, skulle det vise sig!

De stod og ventede ved busstoppestedet, da en militærlastbil stoppede, og en af de to mænd i førekabinen sprang ud.

Hvor skal I hen? Spurgte han.

Bare ind til byen.

Så hop op bagi, det skal vi også.

De kravlede op, og han efter dem, og han begyndte at udspørge dem.

Skulle de mødes med nogen i byen?
Næh, det skulle de ikke, de skulle bare se sig lidt om.
Og hvornår var de så ventet hjemme igen, for hvis det passede, kunne de køre tilbage igen med dem??
Jo, de skulle være tilbage senest klokken seks, havde de lovet.
Passer helt fint smilede den unge soldat, og i det samme ringede hans mobil.

Da han havde afsluttet samtalen, sagde han: Vi bliver nødt til lige at køre om ad basen, der er nogen, der skal med ind til byen.

Det lød jo helt rimeligt, så tvillingerne tænkte ikke nærmere over det, da bilen drejede væk fra den lige vej til byen, og lidt efter holdt den da også ud for kasernen, og ti unge soldater i kamuflage shorts og kortærmet trøjer kravlede op smilende og snakkende på deres eget sprog, som tvillingerne kun forstod lidt af.

De forstod dog, at de måtte rykke helt ind på bænkene, for at der kunne blive plads til dem alle, og de sad nu presset helt op mod førekabinen, og en af soldaterne var presset lige så tæt ind til dem, så der var ikke den store mulighed for at de kunne røre sig.

Det varede kun et øjeblik efter at bilen havde sat i gang igen, før denne soldat havde en hånd nede i deres skridt. De protesterede til stor latter fra hele forsamlingen, og de prrøvede, at beskytte sig med hånden nærmest soldaten, den anden var grundigt låst mod kabinens metal. Hurtigt blev også den låst, for soldaten førte den om bag sit hoved, hvor sidemanden tog et fast tag i den, nu var der så fri adgang for de hænder, der grapsede dem i skridtet. Det varede ikke længe, inden disse hænder mærkede den reaktion,de havde håbet på, hvilket de med begejstring meddelte de andre, som lo højt.

Efter tur blev tvillingerne nu rejst op, men kun for straks efter at finde sig liggende på ryggen hen over lårerne på hele rækken af soldater, som straks begyndte at føle på den del af de hvide kroppe, som de nu havde på skødet.

De følte deres trøjer krrænget helt op til halsen, og flittige fingre tog om deres brystvorter og nulrede, klemte drejede og hev i dem, så tvillingerne skiftevis sukkede og skreg, men i alle tilfælde blev deres vorter stålhårde.
Det blev deres pikke også, for dernede havde andre flittige hænder spændt deres bælter op, lynet bukserne ned hvorefter de blev trukket helt ned over fødderne, hvorfra sneakers og strømper også var fjernet. De flittige hænder tog sig god tid til at kramme og nulre, hvad der ganske tydeligt lavede store buler i de hvide trusser, inden også disse forsvandt nedenud af fødderne. Trøjerne var også blevet fjernet, så nu lå de to hvide drenge der i al deres herlighed, og de kunne tydeligt mærke, at dette havde kraftig effekt på de unge soldater, da deres erektioner pressede mod deres bagsider gennem kamuflage shortsenes tynde stof, og det virkede ikke, som nogen af dem havde noget under, til at holde erektionerne i skjul. Om det så var en normal regel til uniformerne, eller, det kun var i dagens anledning, var der ingen af tvillingerne, der funderede over, de havde fulgt op at gøre med at følge med i, hvad de flittige hænder havde gang i, og med at forsøge at protestere og sætte sig til modværge, alt sammen som kun resulterede i yderligere latter og endnu kraftigere gramsen.
Mindst en hånd havde gang i at gnide på drengenes stive stænger og klemme om pikhovederne, og også mindst to hænder skiftedes til at nulre og klemme deres nosser og brystvorter.

Ingen af drengene bemærkede, at bilen drejede af fra hovedvejen og nu kørte af en mindre og mere ujævn vej, for nu blev deres fødder løftet helt op til deres hoveder, hvorved deres røve, med de dejlige hvide og runde balder blev løftet i vejret, hvorved også deres rynkede røvlæber blev synlige, begge dele til stor begejstring for de unge virile soldater. Snart havde alle, som kunne komme til, giget de indbydende balder et par gode klaps, og ham,der sad bedst for, havde gang i at gnide med flere fingre rundt
på de rynkede læber, og det vakte yderligere højlydt begejstring, da disse røvlæber begyndte at reagere og vibrere vedberøringen. Et par spytklatter havnede med god præcition på disse læber, og de masserende fingre begyndte straks at gnide læberne med det og presse sig ind i hullerne. Alle bemærkede, med hvilken lethed, fingrene forsvandt ind i hullerne, og begejstringen blev ikke mindre, da der hurtigt var først to og så tre fingre inde og kørte ind og ud og rundt og rundt, mens tvillingerne stønnede og sukkede, og soldaterne jublede. Der var også stadig fingre, der manipulerede pik og nosser, så det varede ikke længe, før drengene under stor jubel skød ladning efter ladning af engelsk kostskoledrengesperm ud over deres bryst og maver. De her drenge, var et rent fund, var soldaterne enige om, og klokken var kun halv to, så de havde mindst fire timer, hvor de kunne fornøje sig med dem.

Bilen standsede, nogle af soldaterne hoppede ned, og andre rakte de nøgne drenge ned til dem, og flere hænder var mere end villige til at værre med til at bære den hen til døren i en ensomt beliggende barak, hvor to smilende soldater tog imod dem.

Inde i barakken blev de sat på deres fødder, og så stod de så der i al deres nøgenhed, mens alle soldaterne slog kreds om dem, og ganske åbenlyst nød synet af dem, og ikke mindre over, at de fornemmede hvor flove drengene var over situationen, og ikke mindst over, at deres egen sperm sivede ned af bryst og mave og ned til deres pikhår og videre til nosserne. Og ikke mindre flove var de over, at deres pikke ganske vist havde mistet stivheden, men stadig hang tunge og blodfyldte, og at det tydeligt rykkede i dem ved synet af alle de unge sorte, hvoraf flere allerede havde lukket deres egne blodfyldte pølser ud af bukserne, og flere fulgte efter.

Nu opstod der en diskussion blandt soldaterne, hvoraf drengene kun forstod så meget, at man diskuterede, om man skulle begynde med at kneppe dem, eller noget andet, som de ikke fik fat på. Hurtigt fik punktet om først at kneppe dem stort flertal, for prespermen dryppede fra flere af de store pikke, som ivrigt blev gnedet. Drengene blev løftet op på et bord, deres føddr straks tvunget op til hovedet, hvor stærke hænder holdt dem fast. Deres hoveder hang ud over bordkanten, og deres røve stak ud over den anden bordkant, så de lå helt klare til at modtage de ventende pikke.

Længe skulle de ikke vente, de nåede kun lige gensidigt at forsikre deres bekymrede bror om, at de var ok, inden de første pikke var på vej ind i hver sin åbning.
Mark gav et lille skrig fra sig, da det store pikhoved trængte gennem ringmusklen. Nå det kunne du mærke, grinede soldaten, tænkte det nok, det må vi hellere prøve en gang til, og så trak han sig helt ud igen, og igen med et lille skrig fra Mark. Det kom der også, da pikhovedet igen trængte ind, men da soldaten prøvede en tredje gang, kom der kun et lille støn, så nu gik soldaten over til en regulær power fucking.

Chrises pikhoved havde ikke været lige så stort, altså det pikhoved, der var på vej ind i ham, til gengæld ømmede han sig noget, da det noget tykkere skaft begyndte sin ubarmhjertige gniden over røvlæber og ringmuskel.

Trods disse ret forskelligt formede knepperedskaber, fik de begge prespermen til at flyde rigeligt fra begge drenges nu helt stive pikke, og da den næste soldat skød sin sperm dybt i deres tarme, skød de også deres anden ladning denne dag. Det blev dog ikke den sidste, mens de lå der på bordet, for af de syv soldater ved hver tvilling, havde de fire valgt den så indbydende hvide bagdel, så da den foreløbig sidste , som også havde haft et godt tag i en af de to tvillingepikke, afleverede deres ladning, skød tvillingerne den fjerde ud over bryst og mave. Deres egen sperm blev dog blandet med ikke så lidt fra soldaterne, for de, der havde haft deres tur i drengenes munde, havde moret sig med, når de havde afleveret de første skud i deres munde, så at pynte deres ansigter med resten, og flere af dem, der havde været i bagenden, havde også trukket sig ud og sendt de sidste sprøjt på tvillingernes maver eller kønsdele.

Hvad det andet forslag ved den indledende diskussion havde været, fik de vished for, efter at alle havde haft deres tur med enten en hvid røv eller en varm mund.
De blev hjulpet ned fra bordet, hvor de knap kunne stå på benene efter den gang massepul, de havde været ude for og deres egne udladninger. Det betød dog ikke så meget, for nu blev deres hænder bundet til nogle reb, der var kastet over en af loftsbjælkerne og armene strakt over deres hoveder,så de blev på den måde i hvert fald holdt på benene.

Med bange anelser så de nu, hvordan nogle af soldaterne trak bælterne ud af drengenes egne shorts, og mens de med store grin forkyndte, at hvid mand havde pisket sort dreng, så nu skulle hvid dreng få pisk af sort mand med deres egne bælter, alt imens de prøvende slog bælterne mod deres håndflader.

De skreg begge ved det første slag mod deres røvbalder, og der opstod igen en diskussion, som de til deres held forstod endte i en beslutning, om at man ikke måtte slå så hårdt, da det ville kunne skade drengene permanent, og grinede nogle af dem, det ville også kunne betyde, at de ikke kunne pule drengene igen bagefter,
Bælterne skiftede hurtigt hænder, og nogle var mere interesserede i forsiderne end bagdelen, så de sendte snert mod brysterne, hvor de fik vorterne til at stivne igen og svulme op, mens andre sendte deres slag mod enten pikkene eller nosserne, og det vakte også stor begejstring, at drengenes pikke igen stod stive ud fra dem, efter at de var skrumpet ved de første alt for hårde slag mod deres bagdele.

Det virkede, som om det med forsiden var blevet det mest populære, for nu koncentrerede de fleste sig om denne side, og de lo højt, når drengene udstødte høje suk, hvis deres nosser blev ramt særlig godt, og det morede dem også at se, hvordan prespermen, der dryppede fra drengenes pikmunde, blev spredt i små skyer, når pikhovederne blev ramt.

Det interesserede soldaterne vældigt, og tændte dem i den grad, at drengene blev seksuelt stimuleret af de slag , de fik, ikke mindst dem på forsiden. Det resulterede i, at de selv efterhånden havde mere eller mindre halvstive og dinglende blodfyldte køller, og da drengene som for at fuldende forestillingen nærmest simultant eksploderede i endnu en kraftig spermstrøm, ville jubelen inge ende tage.
To af soldaterne drillede hinanden, at de kunne da også få den anden til at sperme, hvis han bare fik lov, og det resulterede i, at de andre rottede sig sammen og under stor munterhed hurtigt fik hængt dem begge op ved siden af de hvide drenge. De havde allerede mere end halvstive pikke, og efter de første tjat til deres ædlere dele, voksede de til fuld rejsning. De fik så den samme omgang som drengene havde fået, både på den ene og den anden side og måske nok med noget hårde slag. Under stor latter viste der sig snart nogle dråber i pikspalterne, ogsnart sendte de også små skyer af presperm frundt på deres kammerater, når bælterne ramte pikhovederne, og efter endnu nogle minutters forløb eksploderede de i et sandt springvand af sperm.

Resten af soldaterne var nu blevet så liderlige af dette dobbelte optrin, at de hurtigst muligt fik drengene ned, mens de foreløbig underkraftig banden lod de to kammerater blive hængende, så de måtte nøjes med at se på, mens de hvide skoledrenge for anden gang blev gruppe pulet.

Drengene blev nu båret tilbage til bilen, hvor de igen blev anbragt hen over lårene på de siddende soldater, nu også med deltagelse af de to fra førehuset, idet de to fra barakken overtog styretøjet, og de sad ikke med uvirksomme hænder, så de fik igen ikke blot pik og vorter til at stivne, men det lykkedes dem endda, at fremtvinge endnu en udløsning fra de udmattede drenge.,. Ved kasernen steg de fleste af soldaterne af, kun de to tidligere fra førehuset blev tilbage. Omkring 200 meter fra det busstoppested, hvor de blev pillet op, blev de sat af, kun iført deres shorts og sneakers, og med livremmen spænd om maven, men uden sokker, trusser og trøje, men ellers havde soldaterne ikke taget andet, hverken penge, ure eller mobiltelefoner, og man kunne jo ikke påstå, at de havde taget deres jomfrudom, i hvert fald ikke seksuelt, men måske havde de taget noget af deres jomfruelige naivitet.

Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar