Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne del 6: Hjemkomsten del 2

(Tvillingerne)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4786

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Da de trætte og møre, gennembankede og gennempulede med sperm i både hår og ansigt og drivende fra kroppen og med ømme og godt udtømte nosser trådte ind i familiens køkken, fandt de en forsamling i vildt oprør. Naturligvis var deres mor der, helt forgrædt, storebror Thierry og hans tre venner, men også Adebajos far Dan, var der, idet Adebajo havde tilkaldt ham.

Alle stirrede mere eller mindre forfærdet på dem, som de stod der med sperm over det hele og tydelige mærker efter bælteslagene, og spørgsmålene haglede ned over dem mens de sank ned på en stol, hvorfra, de dog hurtigt kom op igen. De nedsvælgede hurtigt den kolde kola, Dan havde nærværelse nok til at række dem. Han inspicerede dem nøje, og beordrede bukserne ned lige på stedet, for han havde allerede en ret god fornemmelse af, hvad der kunne være foregået. Det gav igen et gisp i alle de forsamlede, da de så henholdsvis mærkerne på tvillingernes balder, de opsvulmede og stadig stive vorter og de røde og stadig noget blodfyldte pikke, mens de foreløbig ikke så ydre tegn på klunkeposerne. Det var også tydeligt for dem alle, at de shorts, der var faldet til gulvet, var ret gennemblødte af sperm, og der løb stadig sperm ud af deres røvhuller. Dan fik dem til at bøje sig frem og sprede benene, og alle gispede igen, da de nu rigtigt kunne se især de to røde striber fra de første slag, men også, at balderne i det hele taget var temmelig røde, og røvlæberne var ophovne. Dan fik sat deres mor i funktion med at finde husets beholdning af salver frem, mens Dan med fingrene forsigtigt følte på de ophovne røvlæber, og betragtede hvordan de vibrerede ved berøringen, og ganske let åbnede og lukkede sig , og han bemærkede med tilfredshed, at selv om tvillingerne ømmede sig ved berøringen, så fik det også blodet til at flyde til deres pikke, mens han ikke så noget blod hverken udenpå, eller i den sperm, der sivede ud.

Hvor mange, har der været herinde, spurgte han.

Åh, ja, stønnede tvillingerne i kor. De var jo nok omkring fjorten mand i alt, og de har i hvert fald alle været deroppe mindst en gang, og lige så mange gange nede i halsen.

Hvad var det for nogen?

Det var nogle unge soldater

Deres mor var nu kommet tilbage, og Dan smurte en salve, først på de røde balder og derefter på røvlæberne. Det kølede allerede,, syntes tvillingerne . så fik han dem til at vende sig om, og her smurte han både de opsvulmede vorter og pik ind i den samme kølende salve, men det fik det nu igen til at rykke i pikkene, hvilket Dan mente var et godt tegn. For hvad de end havde været ude for, så havde de deres sunde reaktioner i behold,

Det var ikke kun tvillingerne, der reagerede på den måde, nved Dans behandling og udspørgen, også han selv og alle andre pikke i køkkenet rørte på sig, og det blev ikke mindre, efterhånden som tvillingerne fortalte i flere detaljer om deres oplevelser. Mens de stod der og fortalte, voksede deres pikke foran alles øjne , også deres mors, til fuld stivhed.

Da de havde fortalt det om slagene til nosserne, mente Dan, at han også måtte undersøge dem, han sank ned på knæ foran dem og tog forsigtigt om deres poser, og mens tvillingerne ømmede sig nulrede han dem forsigtigt. Jeg tror ikke, det er værre fat, end derude i hytten smilede han, og så benyttede han sin gunstige position til kortvarigt at tage de tos pikhoveder i munden og suttede dem blidt, hvilke fremkaldte stille sukke fra tvillingerne.

Efter fjorten store soldaterpikke må vi nok se lidt nærmere på de der bagindgange. Kom og og læg jer på ryggen på bordet, og løft så fødderne op til hovedet. I kender stillingen, lo han, da de var kommet på plads, og alle nu samlede sig ved deres bagdele og synlige åbninger. Gå lige lidt til side, sagde Dan. Han tog noget mere salve på fingrene, og kørte igen forsigtigt rundt og rundt på deres røvlæber, der ligesom før vibrerede ved berøringen, , og når han forsigtigt førte en finger lidt indenfor, for også at forsøge, at smøre indersiden af læberne, begyndte de også igen at åbne og lukke sig af sig selv, hvilket syn havde en kraftig virkning på alles pikke.

Åh, ja, ja, det er godt,sukkede tvillingerne, bliv ved med det, og lidt dybere ind, please, hvilket Dan ikke lod sig sige to gange. Han tilføjede endnu en finger, og med dem begyndte han langsomt at køre ind og ud.

Jeg kan berolige dem, fru Lafont, der er ikke sket større skader, end at hullet for øjeblikket er meget ømt og noget udvidet, men det vil trække sig sammen til normaltilstanden i løbet af et par dage. Lige nu trænger de bare til lidt blid stimulering, som jeg foreløbig foretager med mine fingre, de kan nok høre, at drengene er ret tilfredse med massagen, og så tilføjede han en tredje finger, og kørte dem dybere og hurtigere ind og ud, og tvillingerne sukkede og peb.

Vi skal lige se, om den her er i orden, sagde han, idet han fandt frem til prostatablæren og trykkede på den, hvilket fremkaldte endnu et dybt suk fra tvillingerne, og noget nyt precum på maven.

Jo, den ser ud til at være helt i orden og stadig i fin form, efter alt, hvad den har ydet i dag, se bare, hvordan precumen drypper.
Men vi ved ikke, hvordan det ser ud længere inde, vi må hellere prøve med noget, der når længere ind end fingrene, sagde han, og lukkede sin mere end halvhårde kølle ud.

Nej, gispede fru Lafont, den er alt for, alt for, ja, altså alt for stor, stønnede hun, mens hun mærkede, hvordan det dunkede i hendes fisse.

Det skal nok gå, forsikrede Dan, se bare hvor de her røvhuller vinker efter en sort pik. De ved godt fru Lafont, at mændene i den her familie er glade for sorte pikke, tænk bare fru Lafont på deres mand. Ja, det er ikke noget, vi taler om, men vi ved alle, at han elskede at få en stor sort pik i røven, og at han stadig gør det. De ved også, at Thierry elsker min søns, ja og flere andre sorte pikke, og jeg kan forsikre dem for, at det også gælder tvillingerne. De kunne ikke få pik nok i den uge, vi var ude i hytten. Er det ikke rigtigt, Mark, sagde han idet han samtidig kørte sit pikhoved drillende op og ned over Marks røvlæber.

Åh, åh, sukkede Mark, åh ja, giv mig din store pik Dan, giv mig den.

Der hører de fru Lafont, og jeg lover dem, at jeg stopper, hvis han ber mig om det, desværre har jeg to hænder, men kun en pik, så Adebajo, vil du hjælpe mig og tage dig af Chris?

Selvfølgelig far, sagde Adebajo og havde hurtigt sit allerede dryppende pikhoved mod det ligeledes vinkende røvhul.

Langsomt, søn, sagde Dan, og trykkede selv forsigtigt med det store pikhoved mod de ømme læber, som under suk og støn fra Mark åbnede sig i spændt forventning.

Den videre indtrængen skete ikke uden et lille smertensudbrud fra drengene.

Åh, stønnede fru Lafont, der kan de se, den er for stor.

Hvad siger du Mark, skal jeg stoppe?

Åh, nej, stop ikke, vent bare et øjeblik. Ok, kom så bare længere ind, og det gjorde både han og hans søn.

Under små bevægelser frem og tilbage, kom de dybere og dybere ind, og drengene sukkede af velvære.

Jeg tror også, jeg kan sige, sagde Dan, mens han stille og roligt fortsatte pulingen, at de øvelser, vi i øvrigt lavede ude i hytten, var medvirkende til, at tvillingerne ikke blev skadet af den spanking, de fik af soldaterne i dag, men oven i købet kunne nyde det meste af den.

Kom nu, råbte tvillingerne i kor. Kom nu med dem. Kom i gang. Pul! Knep! Kom nu, gør det hårdere.

Ja, sådan. Hårdere endnu! Åh, ja, det er godt.

Og far og søn pulede løs, og lår og nosserposer klaskede mod de ømme røve.

Lydene kom nu ikke kun fra de arbejdende kroppe i tvillingerne, men også fra et lige så ivrigt arbejde i en tredje røv.
De tre andre drenge var ikke blevet stående som uvirksomme tilskuere. De havde hurtigt fået de små pod-shorts af Thierry, lagt ham op på bordet i den anden ende, dog på tværrrs, så han havde en arbejdende pik i både mund og røv.

Fru Lafont så til med store øjne, hvordan alle hendes tre sønner med tilsyneladende den største tilfredshed blev pulet lige der for øjnene af hende på hendes eget køkkenbord. Hun nød synet af de muskuløse sorte drengerøve, og de lange tykke pæle, der pumpede ud og ind af hendes sønners røvhuller. Hun havde elsket dette syn efter den første gang, hun havde set det i havehuset, og hun havde også elsket selv at have en sådan sort niggerpæl i både munden eller kussen, og lige nukunne hun ikke lade være med at være noget jaloux, hendes trusser var helt gennemvædet, og hun vidste, hvor godt det var at have en af de sorte niggerpikke i kussen.

Da Dan var ved at være inde i opløbet, tog han forsigtigt om Marks stive pik, og begyndte at gnide den varsomt-. Sønnike gør ligesOm jeg, men forsigtigt. Vi skal se, om vi kan få de her seksdyr til at aflevere endnu en ladning, og jeg kunne ønske mig at mærke nogle gode spasmer omkring min pik, når den går af.

Det kunne de! Drengenes orgasme masserede de sorte pikke nøjagtigt, som Dan drømte om det, og selv om drengenes sprøjt ikke var helt så kraftige, som normalt, landede der dog fire spermklatter på deres maver.

Det var flot, roste Dan, da han lidt efter havde trukket sig ud. Hvor mange gange, har I så spermet her i dag?

Åh, svarede tvillingerne nærmest i kor, efter de var kommet sig lidt efter den herlige kneppetur, og en god udløsning, åh, det er ikke så lige til at sige, sagde Chris. Hvad mener du Mark, vi startede jo i lastbilen, og endte også der.

Og så spermede vi en gang, mens de brugte bælterne på vores nosser og pikke.

Ja, sagde Chris, og vi kom vel et par gange, mens vi blev bollet på bordet.

Jo nok, sagde Mark, men det var så både før og efter det med bælterne.

Lad mig se lo Dan. To gange i bilen, en gang under spankingen og fire gange på bordet, det bliver syv gange, og så nu den her gang, det bliver otte gange på en eftermiddag, ikke dårligt af to knægte, der fylder femten om en uge. Den fødselsdag må vi lave til noget særligt. Hvad mener I om, vi skulle fejre den med et forsøg på at slå den rekord. Jeg inviterer alle hjem til os, og så må I ønske, hvem vi skal invitere mere. Det kunne for eksempel være Adebajos RUGBY team, lo han, det lader jo til, at I stadig tænder på en god gang dspanking, men tænk over det, nu skal I først have lidt fred til at komme jer oven på denne dag, og så lo de alle.

Da de var kommet i seng og tjekkede deres mobiler, blev de både glade og overraskede, da de så, at nogle af soldaterne havde været vakse nok til både at tage billeder og videoer af begivenhederne i barakken. De sendte straks det hele hjem til en af deres venner, og bad ham om også at sikre denne optagelse på sin computer.
Fortsættes ikke

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar