Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min ferietur

Karakter: 5.5/4
Visninger: 7398

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Offentligt, Aldersforskel, Onani, Natursex og Første gang
Kap. 1 Drengen i søen.

Jeg er 35 år og nylig skilt, var noget ved siden af mig selv, og fik problemer på arbejdet og blev fyret, jeg fik 3 måneders løn, solgte min bil, og besluttede at rejse bort en tid, så længe pengene slog til.

Derfor er jeg nu her. Har slået mig ned i en lille by langt fra turistede steder, og indlogeret mig på dette lille lidt usle hotel, hvis det ikke er et alt for fint navn til det her sted. Men billigt er det, og mit værelse er ok, og badeværelset fungerer. Ud over det er stedet lidt skummelt, og der går lige så skummelt udseende personer rundt. Om de er gæster eller betjening, ved jeg ikke, jeg har kun talt med den ene af dem, ham der indlogerede mig.

Jeg har nu været her nogle dage, og har gjort mig bekendt med byen, og hvor jeg kan spise. Der er mere end 100 km til kysten, det er bl.a. derfor, her ikke er turister, men ham manden fortalte mig, at der er en sø, man kan bade i kun et par kilometer fra byen, og man kan tage en bus derud. Der er sådan en slags ressort med hytter til omklædning og bad, og der er også et cafeteria.

Der stod en lille gruppe mænd vel sådan i tyverne først i trediverne ved det lille billetkontor, hvor man fik anvist, hvilken af de fire hytter, man skulle klæde om i, og man fik en nøgle til et skab til tøjet.

Mændene i gruppen, der var en seks otte stykker, gloede noget på mig, skubbede til hinanden, sagde noget på deres eget sprog, og grinede, og så så igen hen på mig. Det var måske, fordi jeg kun havde taget shorts og en t-shirt på, mens de var i slidte jeans og sådan en slags tanktop kun med remme over skulderen og store ærmegabe, så man af og til kunne se lige ind på deres bryst med hår og vorterne og det hele, og det kiggede jeg måske lidt for længe på.

Naturligvis fik jeg anvist den samme hytte som dem, og det var den, der lå længst væk og noget afsides.
De kiggede ikke mindre, da jeg kom ind i hytten, og jeg kunne heller ikke lade være med at kigge, når de stod helt nøgne inden de fik deres badebukser på jeg selv havde lånt et par på hotellet, og det viste sig at være sådan en slags spedoes, som svømmere bruger, altså ret små og snævre, og jeg havde lidt besvær med at få dem på og anbragt alle de løsere dele i dem. Det kunne jeg ikke undgå at bemærke skabte ret stor munterhed hos dem.

Jeg sørgede for at gå ud i søen så langt som muligt fra der, hvor de tumlede rundt under høje råb og sprøjten, og jeg gav mig i kast med en regulær svømmetur, hvilket bargte mig endnu længere væk fra dem.

Fra et eller andet sted dukkede der pludselig en lille fyr op. Ja, så lille var han heller ikke, jeg vil gætte på en femten seksten år, altså et par år ældre end min ældste søn, tænkte jeg. Han kom tæt hen til mig og gav sig i snak med mig.
Du lide svømme?

Og det kunne jeg jo kun sige ja til.

Han spurgte så om alle de sædvanlige ting, om hvor jeg kom fra, hvor jeg boede, hvor gammel jeg var, ja, og så selvfølgelig om hvad jeg hed.

Vi udvekslede navne, og så var det han sagde:

Du fint bryst, og så rakte han en hånd frem og lagde den hen over mit ene bryst.

Det gav et sæt i mig ved den berøring, og han smilede og gentog: du fint bryst, og så tog han med to fingre omkring vorten og klemte den lidt.

Jeg tog hans hånd væk, og han kom så med den anden og tog om min anden brystvorte. Det resulterede i, at vi startede en leg, hvor han prøvede at få fat i mine vorter mens vi tumlede rundt i vandet og lo. På et tidspunkt var han bag ved mig, slog sine ben om mig, og to om begge vorterne, som nu var blevet stive og hårde af al den grabben.

Du hård, lo han, du lide det, og så klemte han lidt mere, og det gjorde jeg jo, og det var ikke kun vorterne, der var blevet hårde. Det opdagede han også, for ved et tilfælde – eller ikke – ramte hans ene hæl lige ind i mit skridt, og jeg gav et lille skrig.

Han grinede også, og slog hælen ind endnu et par gange. Så løsnede han grebet med benene og lod hænderne glide ned over min mave og ned over kanten af speedoerne og ned til skridtet, hvor han tog om den hårde stang.

Du lide det, hviskede han i mit øre, mens han klemte om den med den ene hånd, og fandt nosserne med den anden.

Jeg vidste, at jeg skulle stoppe ham, men det var længe siden, nogen havde rørt mig der, og jeg nød det.

Da jeg ikke gjorde noget for at stoppe ham, blev hans hænder mere frimodige. Hånden på pikken gned hen ad skaftet til den nåede pikhovedet, som han tog om og begyndte at nulre. Den anden hånd var pludselig på min bagdel, hvor den hurtigt fandt frem til revnen og fortsatte ned mellem mine ben, til den ramte røvhullet, hvilke resulterede i et højt gisp fra mig.

Du lide det, hviskede han igen, mens han pressede to fingre mod hullet, og jeg stønnede af denne dobbelte stimulering. Så forlod hånden hullet uden at jeg i første omgang fornemmede, hvad han havde for, men lidt efter blev jeg klar over, at han havde lØsnet sløjfen i snoren, for nu førte han hånden ned till røvhullet indenfor buksestoffet, og snart havde han en finger indenfor. Nu kunne jeg ikke tage mere, jeg skød og skød min sperm ud i bukserne.

Vi snart ses, sagde han, og svømmede væk.

Jeg stod lidt og pustede ud efter min orgasme. Så blev jeg klar over min situation, og vendte ryggen til breden, hvor jeg bemærkede, at nogle fra gruppen fra min hytte, kiggede ud på mig. Og så var der det med spermen i badebukserne, den måtte jeg have vasket ud, inden jeg gik op. Altså smøgede jeg bukserne ned, vendte vrangen ud på dem, og skyllede dem så rene, som det nu lod sig gøre, her hvor jeg havde vandet op til midt på livet, og ingen kunne se, hvad jeg havde for. Så trak jeg bukserne op igen, men min pik var stadig halvstiv, så den kunne kun få plads når jeg lagde den hen over det øverste af det ene lår.

FORTSÆTTES
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:21/08 2017
spændende - læder mig til fortsættelsen