Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De slemme drenges klub

Karakter: 5.7/3
Visninger: 5801

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge
Kapitel 1: Nabofyren - del 1 - DSDK

Mads og Felix var to unge fyre på 17 år og var byens slemme drenge, og hvis man spurgte nogle af drengene i byen, vil de sige De var de værste drenge i byen. For de drenge som have mødt dem, vil heller ikke glemme Mads og Felix. For når man først er kommet i hænderne hos dem, så var det rigtigt svært at slippe fra dem igen.

Der har været meget fredeligt i byen i ca. et års tid, for Mads og Felix havde været på efterskole sammen. Og hvordan det har været for dem, og de andre drenge på efterskolen, det høre vi sikkert længe inde i denne serie.

Men nu var freden forbi i byen hvor Mads og Felix bor, og mange drenge på omkring Mads og Felixs alder, så sig mere og skulderen når de gik hjem om aften.

Men en dreng i byen have ikke hørt om Mads og Felix, for han var ny og lige flyttet til byen og var nabo til Mads.

Mads og Felix bor på en villavej hvor man kun kunne bo, hvis man lå oppe i den høje enden af lønskalaen. Og det betyd også Mads og Felix tit var meget alene hjemme, for deres forældre skulle tjene penge til deres dyre hus og alt andet.

Mads sad oppe på sit værelse og så ind i hans nye nabos have, hvor den nye fyr gik rundt med hovedet ned i sin mobil. Mads sad og fik halvstiv pik på, for den unge fyr gik kun rundt i boxershorts. Så Mads kunne rigtigt se hvor dejlig rund fast røv han have. Mads tænde på små faste runde numser. Han kunne lægge og lege og slikke dem i timer, og hvis man spørge Felix som har en lille fast rund røv, så har den ikke været renene.

Mads tog et billede af nabofyren med mobilen og sendte det til Felix, som hurtigt svaret tilbage til Mads.

Er det din nye nabo?

Mads svaret tilbage. Det er det, kom over så du kan se hvor dejlig han er.

Da Mads kigger ud igen, var nabofyren væk.

Lidt efter banket det på døren nedenunder, Mads går ned og åbner for han er alene hjemme. Han får et lille chok da han åbner, for udenfor står Felix med nabofyren som var kommet i et par shorts.

Hej, sagde nabofyren. Jeg hedder Frederik, og lige flyttet ind ved siden af for en uge siden.

Hej Frederik, sagde Mads. Jeg hedder Mads, og velkommen til vejen. Og kom indenfor.

De tre drenge gik ovenpå på Madses værelse, som var noget stort og med egent badeværelse.

Frederik gik ud på badeværelset for at se, mens bliv Mads og Felix inde på værelset. Har du set hans røv, Mads. Det er lige noget for dig, hvisket Felix til Mads. Ham skal vi lege med, ikke Mads.

Det kan du tro vi skal, Felix, hvisket Mads og smilet over hele hovedet.

Vi vil høre om Du vil være med i vores lille klub? spurgte Felix da Frederik kom ud fra badeværelset.

Hvad er det for en klub? spurgte Frederik nygerrigt tilbage.

DSDK, sagde Mads. Og det står for, De Slemme Drenges Klub.

Hvor mange er I så i den klub? spurgte Frederik lidt mere nygerrigt.

Kun os to end til videre, kom det fra Felix. Og vi vil gerne ha flere med, smilet Felix til Frederik.

Hvis Du vil være med, så skal du gøre to ting, sagde Mads. For alt hvad der forgår i DSDK, er hemmeligt og vi sladre ikke om hinanden.

Hvad er det for to ting jeg skal gøre? spurgte Frederik og var ikke så nygerrig mere. Hvis det er noget dumt, så gør jeg det ikke.

Det er det ikke, sagde Felix. Vi skal ha et nøgen billede af hinanden, som sikkerhed for vi ikke sladre om hinanden.

Det ved jeg ikke lige om jeg vil være med til, sagde Frederik. Lige flyttet hertil og jeg kender jo jer ikke så godt endnu, og hvis I nu sende det rundt alligevel. Nej. Jeg siger nej tak.

Du fået også et af os Frederik, sagde Felix. Tror du så vi sender dit billede rundt? Vi vil heller ikke ha vores billede sendt ud til andre. Du får lov til at tage billede af os to først, så Du ikke tror vi hoppe fra og vil snyde dig.

Frederik stod og kigget ned i gulvet, kigget så på Mads og Felix. Jeg gør det, kom det så fra Frederik.

Fedt Frederik, kom det fra både Mads og Felix, som tog deres shorts, boxershorts og T-shirt af.

Så vi klar, sagde Mads og Frederik stod lidt og så på de to fyre, som have noget af en dejlig drenge krop. Og Frederik så også at de ikke have noget hår oven over deres pikke, som heller ikke var nogen af de mindste af være.

Mads og Felix have samme kropsbyning, de begge var slanke og med en lille fast rund røv. Mads havde grønne øjne og var kortklippet i siderne og brunt hår. Felix havde også grønne øjne og var også kortklippet i siderne og var sorthåret. Deres pikke var som sagt ikke de mindre som Frederik havde set, de var tynde når de var slappe og Mads og Felix hvad lidt hænge nosser. Hvor lange deres pikke er, får i af vide i næste kapitel.

Frederik tog et par billeder af de to drenge, hvor det så var Frederiks tur til at få taget nøgen billeder. Mads og Felix glæde sig til at se Frederik nøgen, og se hans pik om den er lille eller stor.

Felix tog sine boxershorts på, mens Frederik begyndte at smide sine shorts og T-shirts og til sidst sine boxershorts. Mads og Felix så en lille pik på omkring 5, 6, 7 cm i slap tilstand, de troede den var større. Og han har en lille dusk hår oven over hans lille pik, og hans nosser hang lige som Madses og Felixs gjorde.

Kan du ikke rygge dig lidt over mod toilet døren, der er lidt bedre lys, sagde Mads som stadig stod nøgen, og tog et par billeder af Frederik, da han var ryget hen til toilet døren. Først forfra og så hans dejlige runde faste numse, som Mads har stået og kigget på fra sit vindue fra sit værelse.

Mens Mads tog billeder var Felix begyndt at filme med sin mobil, han filmede så han fik begge drenge med.

Så har jeg taget, har Du Felix? Spurgte Mads ham.

Har taget, smilede Felix. Så er du med i bøsseklubben, Frederik, grinede Felix.

Mads ryste på hovedet til Frederik og tog sine boxershorts på igen, og det samme gjorde Frederik også. Men han stod med ryggen til dem, og Felix filmede stadig.

Lidt efter.

Velkommen til DSDK, Frederik, sagde Mads til ham og en dytlyd kom udefra og en som råbte, Frederik!

Det er min mor, sagde Frederik. Jeg må smuttet. Har lovet at tage med hende, men vi kan ses imorgen hvis I kan?

Det kan du tro vi kan, sagde Mads og smilede til Frederik.

Husk at billederne må du ikke sende, kom det fra Felix.

Lover jeg, sagde Frederik. Så kan jeg høre mere om DSDK imorgen, og så gik Frederik ud af Madses værelse.

Lidt efter sad Mads og Felix på Madses seng, og begge sad med deres mobiler.

Mads se lige denne video her, sagde Felix og rakte mobilen til ham. Og se når han bøjer sig fremover for at tag sine boxershorts på. Se lige der hvor Frederik bøjer sig ned, hvor hans baller spredes lidt fra hinanden. Tror han har en hårfri numse, sagde Felix og kysset Mads på munden.

Så skal vi bare ha det fjernet, det han har foran, sagde Mads og lagde Felix ned på sengen og kyssede ham.
Kommentar