Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De slemme drenges klub 2

(De slemme drenges klub)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 5346

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Onani
Kapitel 2: Springvand af sperm

Hvor er jeg liderlig, hviske Mads i Felixs øre. Jeg vil kneppe dig hårdt, til jeg kommer ud over dig.

Mens Mads hvisket, tog Felix sine boxershorts af ned til sine knæ. Mads tog om hans stive pik, som lå på hans slanke mave og dunket mod maveskinnet. Felixs pik var godt 18 cm i stiv tilstand, og den var ikke ret tyk.

Tror ikke jeg kan holde i lang tid i dag, sagde Felix. Er så mega liderlige og kyssede Mads på munden.

Mads som lå ved siden af Felix i sengen, glid ned på gulvet og stod på knæ. Spredt Felixs ben som var udover sengekanten, og tog igen fat i hans stive pik, som nu have en dråbe presperm i reven. Mads rettet den op og trækket forhuden så langt tilbage, og prespermen dråben bliv større og begyndte at glide ned over Felixs blotte pikhoved.

Hold da helt op hvor det kilder i min pik, sagde Felix mens han kiggede på den. Tag den i munden og giv den en tur, Mads, kom det liderligt fra Felix.

Mads tog den i munden, lod tungen glide langsomt rundt om pikhovedet. Felix kunne lide det, han lå og nyd det og lavet små bevægelse med underlivet.

Der gik ikke længe før Felix skubber Mads væk, rejse sig op og hans boxershorts falder til gulvet. Felix går ud af dem, og skubber Mads ned på sengen, hiver hans boxershorts af og ud springe en stiv liderlig pik ud.

Nu skal jeg give dig en tur, Mads. Som du aldrig ville glemme, sagde Felix med et liderligt smil. Og gik på knæ og spredt Madses ben, som var udover sengekanten.

Felix tog om Madses stive pik, hvor forhuden var halvt ned over hans pikhoved. Den var lige så stor som Felixs. 18 cm og så var den lidt tykker end Felixs pik. Felix begyndte at slikke op og ned af Madses pik, hvor efter han tog den i munden og suttet, så Mads lå og rullet til side til side.

ÅÅHH! Hvor er det godt, kom det smågrinende og stønnende fra Mads. Du er god til... ÅÅHHUU! at suttet, Felix.

Felix stoppede og lagde sig ovenpå Mads, så deres begge stive pikke lå og glide mod hinanden. Mads og Felix begyndte at kysse meget liderligt med hinanden.

Jeg vil kneppe din dejlige røv, sagde Felix til Mads og kyssede Mads på halsen, og kyssede videre ned mod hans stive pik. Felix stod op ved siden af sengen, hvor han igen tog om Madses stive pik. Gav den en suttetur og slap den så det sagde klaske, da Madses pik ramte hans slanke mave.

Felix gik over til Madses tøjskab, der gemte han vaseline og noget babyolie. Felix tog flasken med babyolie med over til Mads, tog noget op i sin ene hånd og smurte sin liderlige pik ind. Han bad Mads om at løftet sine ben op, så hans numsehul kom til syne. Og det var et sin som Felix kunne lide, for det var et dejligt hårfri numse. Og det var Mads og Felix begge vilde med, de var vilde med hårfrie numser.

Felix tog igen lidt babyolie op i hånden, hvor han så begyndte at smøre Madses hul ind. Massage hans hul til det var klar til at modtage Felixs stive pik, det tror jeg også hullet var klar til for det gebet lidt efter hans pik.

Felix lod først sit pikhoved glide mod Madses røvhul, hvor han langsomt førte pikken op i ham. Stoppede lidt så hullet kunne vænge sig til pikken, selvom det ikke var første gang den var besøg hos Madses hul.

Da Felixs pik var godt op i Mads, begyndte Felix langsomt at kneppe ham, og hurtigt satte Felix tempoet op og stønnen lyde i Madses værelse.

Som sagt i starten kunne Felix ikke holde til meget, for lidt efter træk han ud af Mads og lagde sig ved siden af Mads i sengen. Benene ud over sengekanten, og hans indsmurte stive dunkende pik lå mod hans mave.

ÅÅHHHOO! Kom det fra Felix, som lå og stønnede på sengen. Min pik er ved at eksplodere, og lidt sperm kom ud af Felixs pik, et ryg gav hans pik og et sprøjt flyv ud af den og landede på hans mave. Tog om den og spil den af på mig, Mads, sagde Felix som var væk i sin orgasme.

Mads som lå ved siden af Felix, lagde sig på siden og tog om hans pik. Begyndte at spille den af på Felix, og der gik ikke et par ryk før spermen sprøjte ud som springvand af hans pik. Felix lå og stønnede højlydt, og vride sig til siderne af liderlighed.

ÅÅHHH! UUHHOO! Hvor er det godt, råbte og stønnede Felix. Bliv ved med at spille den af på mig.

Lidt efter da Felix var kommet sig lidt, bad han Mads og at kneppe ham så hårdt han kunne. Felix var stadig godt liderlig, og hans pik var også stadig godt stiv. Hans pik lå og dunkede på hans godt sperm sprøjte mave.

Mads smurte hurtigt hans mega liderlig pik ind i babyolie, mens løftet Felix sine ben op og et syn af et hårfri numse kom frem. Mads smurte hullet godt ind, og lod sit pikhoved møde Felixs dejlige røvhul. Mads trykket mod og hans pik røg ind, langsomt førte Mads sin stive pik op i Felix. Felixs pik gav et par ryk, og lidt sperm kom frem af reven.

Knep mig, Mads! Sagde Felix med en liderlig stemme. Knep mig hårdt!

Mads lod sit underliv lave små bevægelse så hans pik, langsomt kørte frem og tilbage i Felixs røvhul. Og hurtigere bliv bevægelserne, og igen lød lyden af to unge liderlige drenges stønnenden. Hvis der var andre i huset, så ville de ikke stille spørgsmålet, om hvad der skete på Madses værelse. Og lyden af et underlig som ramte en røv, kunne også høres i rummet. Og Madses stønnen bliv dybber og han begyndte at hive efter vejret.

Kommer! Sagde Mads stønnende. ÅÅHHUUOO! ÅÅÅHH! Kommer! Jeg kommer! råbte Mads og træk sig ud af Felix. Og igen regnet det med sperm over Felix. Det ene sprøjt efter det andet, ramte Felix over hele hans dejlige nøgne krop.

ÅÅHH! Hvor er det godt, sagde Mads da han var stoppet med at sprøjte sit dejlige sperm udover Felix.

Mads lagde sig ned over Felixs godt tildækket spremet krop, de begge kyssede hinanden og de begyndte at grine.

Tror ikke var har spermet som springvand før, sagde Felix.

Tror det er vores nye ven, Frederik som får hos til det, smilede Mads og kyssede Felix igen.

Vi skal nok få det sjovt med ham, Mads, sagde Felix.

Pludselig rejste de sig begge hurtigt op, for de hørte en dør nedenunder smække.

Er det dine forældre som er kommet hjem? spurgte Felix Mads, mens han prøvet at finde noget at tørre sig med.

Tror jeg ikke, sagde Mads. De skulle først være hjemme i aften.

Mads gik over til vinduet hvor han stod og så på nabodrengen, Frederik. Så ikke noget, hvor han gik over til det andet vindue, hvor han kunne se indkørelsen. Det er ikke mine forældre, sagde Mads. Tror mere det er Frederik som har glemt og lukke hoveddøren, kom det fra Mads og så over på Felix. Hvor spermen løb ned af ham. Det vil jeg lige ha et billede af, sagde Mads. Så jeg har noget og se og huske denne her dag.
Kommentar