Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne del 4: Mand en i grotten del 2

(Tvillingerne)

Karakter: 0/0
Visninger: 3774

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Analsex og Aldersforskel
TVILLINGERNE del 6
Fra ugen i hytten
MAND EN I GROTTEN del 2
Personer: kameramanden, hans assistent masu og så Chris.
Adebayo, hans far Dan og onkel Kayode samt hans yngre brødre Temba og Ali.

Du har været heldig, sagde Dan, mens han smurte salve på myrebiddene under Chrises pung. Hhvis du havde siddet der på jorden bare 10 minutter længere, havde der ikke kun været det par myrer, men nærmere hundrede af dem, og så ville det være et rent helvede.

Ja, grinnede onkel
Kayode, og du var heldig, at det var de små, havde det været de store, havde de nok ædt både dine nosser og pik, hvis ikke mere.

Hvad er det her for et kort, spurgte Mark, det faldt ud af din lomme.

Ved ikke, har ikke set det, hvad står der?

Det ser ud som adressen på en hjemmeside.

Lad lige mig få den, sagde Temba, og han og Ali gik ind til computeren.

Kan du slet ikke huske noget, spurgte Dan.

Jeg kan kun huske, at jeg mødte en mand, som også samlede blomster, og han viste mig en plante, som han sagde var giftig, men et godt kryderi i mad og kager, og så gav han mig nogle stykker, og de smagte godt.

Ja så, den plante og den slags småkager, sagde Dan, det forklare en hel del. Gav han dig også noget at drikke?

Ja da, han havde en flaske med, og jeg var blevet ret tørstig.

Hej far, kom hurtigt her, så skal du se noget mærkeligt, råbte Ali, vi ligger på en hjemmeside. Se her, sagde han da Dan og onklen stod bag dem. Se her, det er helt tydeligt os drenge nede ved floden. Og vi er nøgne med stive pikke, men så kan man ikke se mere, hvis man ikke betaler.

Det var som fann, sagde Dan og onklen i munden på hinanden, hvordan er det gået til,der er ingen af jer, der har et kamera. Lad lige mig komme til.

Lidt efter havde han betalt det forlangte for at kunne se hele filmen. Og alle otte kiggede med, så godt de kunne.
Filmen gik snart hurtigt på. Den viste, at drengene kom ud af hytten ned til floden. Så sprang den til der, hvor de alle var nøgne og med stive pikke, og de gik i gang med at lege med hinanden, og ganske snart var der fuld gang i puleriet. Filmen skiftede mellem nærbilleder af en hvid dreng, der fik sort pik i røve eller en sort røv, der fik hvid pikn, og totalbilleder, hvor man kunne se alle tre grupper på en gang, og der var mere end den ene film.

Hvem fanden kan det have været, og hvor har han stået. Det må være taget med et professionelt kamera, så gode og tydelige de billeder er.
Sig mig, havde den mand, du mødte et kamerr?

Næh, det tror jeg ikke. Jeg så ikke noget, og han havde kun en lille rygsæk med de kager og en flaske.

Nu tror jeg, jeg kan se det hele for mig, grinede onkel Kayode. Bare en eller to af de småkager, kunne slå en voksen mand ud, og gøre ham så liderlig, at andre ville kunne gøre hvad som helst ved ham. Og så siger du, at du spiste tre, og dertil fik du noget at drikke, som sikkert også indeholdt noget fra den der potente plante, og så virker det endnu hurtigere, når man får det i en væske. Så har de taget dig et sted hen, hvor de har kneppet dig sanseløst og sat dine gode steder i brand med den lokale brændenælde, som har en ret kraftig gift, der holder sig i nogle dage, og det hele er så med til at sørge for, at du går med en konstant stivert, og et røvhul, der tigger om pik. Er det ikke rigtigt, at det allerede længes efter en sort pik?

Chris blev rød i hovedet, men stammede, åh, ja.

I må kalde mig Mads, om vi ikke i morgen kan se en film, hvor de viser det hele.


Ingen blev kaldt Mads.
Allerede næste dags morgen inden morgenmaden, kunne Temba og Ali med høje fryde råb forkynde, at reklame spotten for den nyeste video viste en hvid dreng, og det helt tydeligt Chris, liggende nøgen på et bord med en stiv og dryppendepik, mens en sort mand nulrede og vred hans brystvorter.
Da Dan hurtigt havde overstået betalingen, så de hvordan Chris kom gåendelangs floden, mens han af og til bukkede sig for at plukke en blomst. Så kom mødet med manden, samtalen på træstammen, boksen med kagerne og flasken, og hvordan manden tog fat om Chrises pik, og hvordan han kort efter førte en omtåget og viljeløs Chris videre op langs floden.
Man så den sorte mand manipulere Chrises vorter og gnide dem med stænglen af en brændenælle. Og i fine nærbilleder hvordan han gned stænglen rundt om Chrises pikhoved og især på og under kraven, og i ekstremt næroptagelse så man pikspalten fylde næsten hele skærmen,. Så så man en sort tommel og pegefinger presse om hovedet så spalten blev til et stort rundt hul, , og hvordan stænglen blev stukket ned i urinrøret. Så fulgte behandlingen af røvhullet, og så kom det store øjeblik, hvor man så den sorte monsterpiks hoved trænge sig vej ind i den hvide røvs velforberedte hul. Og så begyndte en halv times royal fucking, hvor de to mænd skiftedes til at power kneppe den sanseløse hvide dreng, som dog hele tiden stønnede vellystigt og sukkede pik, pik, sort pik, fuck mig, fuck mig .
Alle klappede og jublede, da filmen var forbi, og alle var blevet liderlige,

NÅ , Chris, grinede Dan, vil du have sort pik?

pik, sort pik, fuck mig, fuck mig . stønnede Chris og imiterede den stemme, han havde på filmen.

Alle grinede, og de sorte drenge havde deres stive stænger ude og havde allerede fat ikke bare i Chris, men også hans to brødre.

Nej, vent lige lidt, sagde Dan, vi skal prøve, at lave en forestilling, som måske så også kommer på den hjemmeside. Hvordan er det Temba, kunne man ikke se det meste af hytten og det store bord udenfor på den første film?

Jo, det er vist rigtig nok, jeg ser lige efter.

Lidt efter lå Chris på ryggen på et tæppe ude på bordet, stadig med en brædthård pik, som ikke var blevet det mindste slap, siden oplevelsen hos de to mænd, og pikhovedet var så følsomt, at han ikke kun ikke havde kunnet have nogen form for bukser på, han havde heller ikke kunnet have bare så meget som et lagen over sig og pikken om natten, og bare noget strejfede hans opsvulmede vorter, gik der et stød og en kriplen gennem ham og direkte ned til pik og nosser.

Og Dan havde haft ret, næste morgen kunne de sammen med tusinder andre nyde en ny film, hvor også Dan og Kayode var porno stars.

Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:24/06 2017
meget lækker og inspirerende historie - går lige i pikken