Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne del 4: Mand en i grotten del 1

(Tvillingerne)

Karakter: 0/0
Visninger: 4794

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Voldtægt, S/M & Fetish, Analsex og Aldersforskel
TVILLINGERNE del 5
Fra ugen i hytten
MAND EN I GROTTEN del 1
Personer: kameramanden, hans assistent masu og så Chris.
Adebayo, hans far Dan og onkel Kayode samt hans yngre brødre Temba og Ali.

Ingen af drengene, eller for den sags skyld de to voksne, havde den mindste anelse om, at der sad en mand i en grotte ikke mere end 2-300 meter væk på den anden side af floden. Det kunne da også være ligegyldigt, om de vidste det, hvis det ikke var fordi han sad eller stod med dels en kraftig kikkert, og dels et professionelt kamera, hvormed han ikke bare holdt øje med alle drengenes aktiviteter – ikke mindst deres seksuelle udfoldelser, som var ganske rigelige, men også optog det hele, og efter en redigering om natten lagde det ind på en hjemmeside for bøsser. De første dages aktiviteter, hvor ikke bare de hvide drenge var blevet gennempuletaf deres sorte venner, men at drengene også havde skiftet roller, så de sorte drenge havde fået af de hvide pikke. Der havde allerede været en massiv interesse for disse optagelser, ikke mindst fra Amerika, og manden tjente fedt, men det var ikke nok for ham.

Masu, sagde han til sin assistent, jeg må have en af de der liderlige hvide drengerøve, mine nosser er ved at sprænges.

Ham den der fyr, der ind imellem går alene op langs floden og plukker blomster, må det være muligt at få fingrene i, ja, og mere end fingrene. Tag nogle af de der gode småkager og en flaske med den virksomme væske med dig og gå ned for at være klar til at møde ham, næste gang, han går sin alenetur.

Det var Chris, der tog et par sko og nogle løse gymnastik shorts på, når han i stedet for at følge de andre lidt ned ad floden, hvor der var et godt fiskested, tog sin lille vandring op langs den samme flod for at finde flere af de mange fantastiske blomster. Han havde da også fundet et par nye arter og var kommet et lille stykke videre efter et sving af floden, som bevirkede, at han hverken ville kunne ses fra hytten eller deres faste bade og pule sted. Han blev noget overrasket, men ikke nervøs, da han kun nogle få meter fremme så en mand, der stod foroverbøjet og helt klart ledte efter blomster eller andre vækster, ligesom han selv. Manden havde allerede en lille samling i hånden, så han, da manden rettede sig op.

Hello, sagde manden, da han så Chris, du også leder blomster, og så smilede han og rakte sin fangst frem mod Chris.

Ja, hello, mister, sagde Chris, der er så mange smukke og interessante.

Du vide dem, sagde manden.

Næh, jeg ved ikke meget om dem, svarede Chris, der mente at forstå mandens noget mangefulde engelsk.

Jeg vise dig, sid her, sagde manden og pegede på en nærliggende træstamme. Han havde nøje udvalgt sig stedet for deres møde, så de ville være fuldt synlige for såvel kikkert som kamera.

Den hdiftig, sagde han og holdt en lidt uanseelig plante frem, efter at have fortalt, hvad de mere prangende hed på det lokale sprog. Men god mad og kager, ikke giftig.

Det overraskede ikke Chris, at en plante både kunne være giftig og god at spise, det havde han lært om i skolen både blomster, knolde og svampe.

Du smage kage, sagde manden, og tog sin lille rygsæk af.

Han åbnede en lille æske og bød Chris, og tog også selv en.

Du lide?

Og det gjorde Chris, så han tog en til, både sød og krydret.
2
Lidt efter følte han sig en smule svimmel, og samtidig begyndte hans pik at røre på sig.

Du drikke? Sagde manden og hældte noget op i et bæger og rakte det til Chris, mmens han også selv tog et bæger og skålede med Chris.

Chris var blevet tørstig efter småkagerne og tømte hurtigt bægeret, som straks blev fyldt igen.

Nu følte han sig endnu mere omtåget og liderlig, og hans pik var nu kanon hård og løftede det lette buksestof højt op. Samtidig lagde han for første gang mærke til mandens pik, som aftegnede sig tyk og lang ned i det nærmeste bukseben.

Du lide sort pik, smilede manden, tog Chrises ene hånd og placerede den på sin pik, idet han straks efter fjernede det løftede bukseben. og tog et fast tag i den nu frilagte hvide drengs stive pik.

Åh ja, stønnede Chris, sort pik.

Spis, sagde manden, og rakte ham endnu en af småkagerne, og drik.

Chris spiste og drak, og så huskede han ikke mere.

-----------

Noget efter lå han på et bord i grotten, nu uden bukser og sko, men med en jernhård pik, strittende brystvorter og et kløende røvhul.
Manden havde suttet, bidt, nevet og hevet i Chrises brystvorter, og nu tog han handsker på, og fandt en lidt skræmmende udseende plante op fra en kurv.

Nu sætter vi lidt ild i e her knopper, smilede han, og gned stænglen lidt frem og tilbage over begge de stive vorter.
En brændende gift trængte ind i vorterne, som syntes at vokse og stivne endnu mere,og det var som om de strakte sig for at få mere af giften, og det fik de så sammen med at også de mørke aolaer omkring vorterne fik en grundig omgang og, Chris, som ikke var vågnet af bedøvelsen, peb og sukkede.

Det vil holde dem stive og brændende i et par dage, smilede manden, og vi skal prøve det samme med pikhovedet.

Træk lige hans forhud endnu længere ned, og hold pikke lodret, så tog han en anden lignende plante og kørte stænglen omhyggeligt ind under og over kraven,og derefter hen over pikspalten efter først at have suttet prespermen væk. Så fandt han en med en lidt tyndere stængel, tog med fingrene fra den anden hånd om pikhovedet og åbnede den lille mund og stak så stænglen så langt ned, som han kunne.. det her grinede han til kameraet, som havde optaget det hele, vil holde ham totalt liderlig i flere dage, og det vil brænde i røret, hver gang han pisser eller ejakulerer.

Så må det vist være på tide at vi kommer til det væsentligste, det lille røvhul, som jeg har længes efter i flere dage. Tag lige og løft hans ben, Masy. Skal vi brænde røvhullet før eller efter vi knepper ham?

Det skal nok være før, chef, når først vi har kneppet ham, er der så meget sperm, at nælderne ikke vil ramme rigtigt, men vi må hellere åbne hullet en del inden, så vi kan komme godt ind med dem.

Du har ret Masy, tag lige den der dildo, til at åbne en røv med, så forbereder jeg det lige lidt.

Han tog sine handsker af, dyppede en finger i en krukke med en slags krem, og begyndte at fingerkneppe Chris. Så rakte Matu ham dildoen. Den lignede ikke en pik, men var lavet sådan, at den blev tykkere og tykkere op mog basen, hvor den var forsynet med et håndtag, så den, der førte den, havde et godt greb om den, også når den var helt inde. Med korte mellemrum var der en ring om skaftet som en slags vaniljekranse, OG som dem også lidt nubrede.

Han førte spidsen ind genne, røvlæberne, og den kom uden nogen modstand godt en tredjedel ind. Nå, grinede han til kameraet, man kan mærke, at det her hul er godt brugt af flittige negerpikke, og så pressede han den næste ring ind og kørte den lidt ind og ud, inden han pressede den næste ring ind og gjorde det samme med den, indtil han følte, at ringmusklen havde givet efter. Så igen den næste, og nu var han kommet godt over halvdelen, uden større besvær, men nu begyndte så den virkelige operation: UDVIDELSE AF HVID DRENGS RØV. da han efter endnu 10 minutters tålmodigt arbejdehavde tre fjerdedele inde, gav han tegn til assistenten om at være klar med en passende håndfuld af de lokale brændenæller.

Kameraet havde hele tiden været rettet mod den arbejdende dildo i Chrises røvhul, og nu, da han hurtigt trak den ud, sås det tydeligt, hvordan hullet stod åbent, og i et nu, havde Matu stukket stænglerne af den buket, han havde samlet, så langt ind, at toppene med bladene ramte røvlæberne. Han kørte buketten lidt frem og tilbage, indtil hullet lukkede så meget, at han ikke kunne bevæge den mere. Han lod den sidde lidt, mens røvmusklerne trak sig mere og mere sammen, hvilket også resulterede i, at de fik den tættest mulige komtaktt med nællernes små giftrør. Samme effekt havde det, da han til slut trak buketten helt ud.

Så er den varmet godt og grundigt op, og den vil elske og sukke endnu mere efter pik de næste mange dage. Held for de sorte pikke der må være i nærheden, lo han.

Så satte chefen igen dildoen mod Chrises røvhul, og trykkede den uden videre besvær op til det punkt, hvor den sluttede før, og nu reagerede den af gift varmede røv sådan, at han også let fik den over den næste ring, så der nu kun manglede en, før røven var åbnet så meget, at den ville kunne tage hans og Matuses monsterpikke.
Under hele den seance havde Chris stadig været bedøvet, men han havde stønnet i et væk og sukket, pik, pik, pik, pik, så den liderlige del af ham var til stede.

Så stod begge mænd helt nøgne, og Chris ville helt sikkert have nydt synet af de pikke, der om et øjeblik ville være på vej ind i ham. Chefen stillede sig ved hans røv og lod sin pik hvile på hans mave, så man kunne nyde synet af den sorte monsterpik mog Chrises hvide hu.

Hvad siger du nu, hvide dreng, vil du have sort pik?

Pik, pik, pik, sort pik, sort pik, stønnede Chris,og så kunne han heller ikke vente længere, og mens assistenten Muto fokuserede kameraet mod den hvide drengs røvhul, maste chefen langsomt sin pik ind, lige til den sidste centimeter var skjult bag røvlæberne.

----------

To timer senere vågnede Chris ved at nogen råbte:
Her er han!
Han sad på jorden med ryggen mod en træstamme og en buket med forskellige blomster ved sin side. Nogle myrere havde fundet vej ind i hans bukseben og var kommet frem til den tynde hud under hans nosserpose, hvor de var i gang med at bide huller og sprøjte deres gift ind i dem. Det varede lidt, inden han blev klar over angrebet, da han stadig var noget omtåget, og der var andre steder, hvor det også brændte.

Det var Mark og Adebaro, der havde fundet ham, og de fik ham hurtigt op på fødderne. Hans pik strittede frem og løftede det ene bukseben, og han havde besvær med at få bukserne trukket ned, så han kunne komme til at børste myrerne væk.

Hvad fanden er der sket med dig, spurgte Mark stærkt bekymret. Hvor længe har du siddet der og leget med pikken og myrerne? Og hvordan er det, dit pikhoved ser ud, er det myrerne, der har været på spil? Spurgte han, og kunne så alligevel ikke lade være med at grine.

Åh, sagde Chris, jeg ved ikke, hvad det er, men det brænder både i pikken og røven, og så også her, sagde han og tog sig til brystvorterne, som stod røde og stive.. åh, sagde han igen, da han rørte ved dem, og der gik et lille stød gennem ham. Hvad fanden er der sket med dem, de er helt super følsomme, og så brænder de.

Vi må hellere få dig hjem, så kan Dan og Onkel Kayode undersøge dig.

Hov, hvad er det, udbrød Adebajo , der dik lidt bag efter tvillingerne, der gik med hinanden om halsen, hvad er det, der løber ned ad dit ben, Chris? Er det ikke sperm? Hvor har du været henne? Hvem har kneppet dig, for det kan ikke være vores sperm, det er for længe siden.

Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar