Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne del 3: Tvillingerne og Adebajo del 2

(Tvillingerne)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4289

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex og Analsex
TVILLINGERNE OG ADEBAJO del 2

Nu må I hygge jer for jer selv, sagde fru Lafonte, jeg går ind til min middag søvn. Hun rejste sig, tog sin kop og sit blad, og gik ind, med en hilsen fra alle fire drenge om at sove godt.

Da hun var forsvundet ind ad den åbne køkkendør, smilede de fire drenge til hinanden, og Mark udtrykte alles mening, da han udbrød: jo, mon ikke det nok skal gå!

Skulle vi ikke gå ind i skyggen i havehuset, foreslog Chris med en uskyldig mine, jeg er ved at få nok af den her sol.

God ide, mente Adebayo.

Jeg henter lige nogle Colaer, sagde Thierry, det kan vi nok få brug for.
**********
Så snart drengenes mor var kommet op i soveværelset og havde lukket og låst døren, hev hun de gennenvædede trusser af. Det lille optrin på havebænken mellem hendes tvillinger og Adebayo, havde sat gang i safterne. Nu skyndte hun sig hen til vinduet, og nåede at se Adebayo med en hånd på hver af tvillingernes numser, inden de forsvandt ind i havehuset. Ååhh sukkede hun, og så for sig det fortryllende syn, for ikke så mange dage siden, da hun havde overværet, hvordan hendes ældste var blevet så royal gennemkneppet i begge ender af samme Adebayo og hans ven Tristram. Hun smøgede kjolen af og gik hen til kommoden, hvor hun i skuffen hentede det næstbedste. Da Thierry lidt efter kom tilbage til havehuset og måtte lade døren stå åben, mens han gik hen til bordet med favnen fuld af kolde colaer, havde hun et uhindret indsyn til sengen, hvor hun så, hvordan en kendt sort niggerpik netop banede sig vej ind i en hvid røv. med et dybt sukbegravede hun med et kraftigt stød den sorte dildo i den våde og ophidsede fisse. Så sank hun om på sengen mens hun fortsatte arbejdet med dildoen.
**********
Ååhh, stønnede Chris, det var ham, der lå på ryggen i sengen med fødderne op om ørerne og røven godt løftet, hvor er den stor!

Ja, fanme er den stor, grinede Adebayo, mens han stødte længere ind, den kan nok mærkes i sådan en lille hvid barnenumse

Thierry så helt betænkelig ud, han havde en tydelig erindring om, hvordan det havde føltes, da han første gang blev pulet med den sorte pæl, mens Mark så mere roligt og smilende til, mens hans egen pik dunkede mod maveskindet.

ÅÅHH, Adebayo, vent et øjeblik, stønnede Chris, jeg skal lige …..

Men så var Adebayo med et suk helt i bund, og der pausede han helt af sig selv et kort øjeblik, inden han langsomt trak sig tilbage.
Thierry var så fascineret af synet af den sorte pik i den hvide røv, at han ikke bemærkede, at Mark dyppede et par
Fingre i skålen med olien og begyndte at gnide den ind i sin pik. Uden at gøre sig det klart, fornemmede Thierry, hvor ophidsende, det måtte være for hans sorte venner ved synet af sort pik i hvid røv, i disse tilfælde hans egen røv, og selv var det første gang, han så det syn, og han følte det, som det var hans egen røv, der modtog den velkendte sorte pæl.

Men nu skete der i hurtig rækkefølge noget ganske uventet, som rev ham ud af hans trance: Chris foldede sine lange, slanke men muskuløse ben om ryggen på Adebayo og stønnede mens han med benene trak Adebayo dybere ind for hvert stød:

Åh, ja, ¨åh ja, Bayo, vis mig så, hvad en rigti niggerpik duer til.

Samtidig med dette kravlede Mark op i sengen dag
Adebayo og begyndte med de indsmurte fingre, at gnide hans røvhul.

Hov! Udbrød Adebayo, stop det der, og forsøgte at rejse sig, men Chris spændte benene endnu fastere om hans ryg, og hurtigt glemte han alt om det, ved den nydelse hans pik og pikhoved fik af
De dybe bevægelser i den stramme røv,

Så snart Mark mærkede at røvmusklerne slappede af, var hans første finger på vej ind mellem røvlæberne.

Igen protesterede Adebayo, og hans røvmuskler strammede om den indtrængende finger. Denne var imidlertid godt smurt ind og havde prøvet det før, så den fortsatte sin vej ind, og fandt snart frem til den spændte sædblære, og nu lød der et dybt suk fra Adebayo:

Åh, ja, ååååhhh!!!!

Tag min mobil, og få det hele med Thierry, sagde Mark, der var den eneste, der stadig kunne holde hovedet – ja begge hoveder – koldt, og da endnu en af hans fingre forsvandt ind i Adebayos røvhul, havde Thierry fået styr på optagelsen, og fra da af fik han det hele med. Og det var ikke så lidt og overraskende.
Efter at mark nogle få gange havde kørt ind og ud med tre fingre, erstattede han dem nemlig med sin velsmurte pik, og for første gang i sit liv havde Adebayo en pik, og det endda en hvid pik, i røven, og han stønnede højt af fryd, og det hele blev foreviget .

Normalt kunne Adebayo holde et knepperi i gang så længe han ønskede, men denne gang varede det kun få minutter, inden han måtte overgive sig, og tvillingerne fulgte simultant med.

Efter et kvarters pause og nogle colaer, måtte Adebayo indrømme, at det havde været den bedste orgasme, han kunne mindes.

Det her må vi prøve igen, udbrød han.

Selvfølgelig samstemmede tvillingerne, men nu er det min tur til at prøve din tyrepik, udbrød Mark, og Adebayo havde ingen indvendinger.

Lidt efter var det så Mark, der lå på ryggen med benene om Adebayos ryg, og med den tykke niggerpik i røven.
Men det var ikke Chrises pik, der sank ind i Bayos røv men storebror Thierrys , der nu for første gang fik lov til at gøre gengæld for alle de sorte pikke, der havde invaderet hans egen røv.

Da de bag efter slappede af med endnu en cola, udbrød Adebayo, at det her skulle også vennerne MBONGA og Tristran prøve, hvad enten de ville eller ej.

Da brødrene sad sammen i haven efter at Adebayo havde taget afsked, undrede Thierry sig over, hvordan Mark og Chris havde fundet på den måde, at erobre Adebayos røv.

Det er ganske enkelt, grinede de, det har vi prøvet før hjemme på kostskolen, og så skulle det jo være i dag, hvor Adebayo var alene. Hvis hans venner havde været her, var det aldrig lykkedes.

Forfatteren vil blive meget glad for en
bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:02/06 2017
dom sædvanligt lægger du piksavlende historier op, min pik savler i hvertfald knus Jens