Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne del 3: Tvillingerne og Adebajo del 1

(Tvillingerne)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4864

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex og Onani
TVILLINGERNE OG ADEBAJO del 1

Det var nu på tredjedagen, debajo kunne ikke vente længere med at komme til at se de lækre tvillinger, som hans far havde fortalt om

. Hans far havde tilbudt fru Lafont at køre hende ud til lufthavnen for at hente tvillingerne- dels naturligvis som det venlige og hjælpsomme væsen, han var, men nok så meget fordi også han var meget spændt på, hvad for varer, det kunne være, om det var noget, man også selv kunne få nogen fornøjelse af.

Han havde selvfølgelig som sædvanlig de medet snævre jeans på. Og lige så naturligvis ingen underbukser, så hans store tykke lem lå kraftigt aftegnet i det venstre bukseben, og hans godt fyldte godtepose var lige så synlig i det andet bukseben. Han vidste, at det var noget, fru Lafont ikke havde noget imod, tvært imod kunne hun dårligt tage øjnene fra herlighederne under turen til lufthavnen, og nu var han spændt på, hvordan hendes to yngste sønner, ville reagere på synet. Og han blev ikke skuffet. Da de først havde bemærket bulerne, som ikke var blevet mindre under køreturen, kunne de kun vanskeligt få øjnene fra dem.

Og nu kunne Adebajo ikke vente længere.
Han havde lukket sig ind af hoveddøren med sin egen nøgle, da ingen reagerede på hans ringen. Han havde først været i stuen, så oppe ad trappen til Thierrys og tvillingernes værelser, og nu stod han her i køkkenet og så ud i haven. Her sad tvillingerne på en havebænk kun iført et par hvide gymnastikbukser med vie ben, og selv på denne afstand, var det tydeligt, at et eller andet havde løftet det ene bukseben lidt op, så hvis man sad overfor dem, ville man kunne se op i buksebenene på de redskaber , der løftede dem. Og lige overfor dem
sad deres storebror, Thierry i sine små pod bukser, og stirrede med stor interesse netop på dette, mens det dunkede i hans eget redskab. Det var naturligvis med fuldt overlæg fra tvillingernes side, de håbede på denne måde at varme storebroren op til en eftermiddags seance i havehuset, mens deres mor sov til middag. Og det virkede ganske tydeligt! Lidt til venstre for Thierry sad hans mor med solhat, solbriller, et blad og sin te på et lille havebord.

Det så næsten for godt ud til at være sandt, tænkte Adebajo, bedre end i hans vildeste fantasi. De to knægte var bare lige til at spise, slanke og veltrænede kroppe og vist kun en anelse kortere end deres storebror, så den store pølse, han havde liggende ned ad låret i det venstre snævre bukseben i de stramme lycra badebukser, pressede sig endnu længre ned. Han havde klippet inderbukserne ud, så de helt frit kunne steramme om hans pik og nosser. Han vidste, at mor, fru Lafont holdt af at se ham i de bukser, og så den ærmeløse korte trøje med fuld udsigt til hans prominente brystvorter, og han vidste også, at hun hver gang hun så ham sådan, blev våd i trusserne.

God morgen, sagde han højt, da han trådte ud i haven, og tvillingerne rettede sig op med et sæt.

Hej Adebajo, sagde Thierry. Mens Adebajo gik hen til fru Lafont og gav hende et kys på kinden.

God morgen Adebajo, hils på mine små tvillinger, smilede hun.

De to på bænken tapte helt mælet et kort øjeblik, mens de stirrede ind på den velvoksne pølse i buksebenet lige foran deres øjne, men hurtigt kom de til sig selv, rejste sig og gav Adebajo hånden.

Dejligt at møde Thierrys brødre, men efter hvad han har fortalt, er I meget større og flottere.

Tak skal du have, og rart at møde en af hans venner, det har vi set frem til, sagde Mark.
Og tak i lige måde, du er også ret flot, sagde Chris, og man kan tydeligt se, at du slægter din far på, smilede han.

De satte sig mens Adebajo gik hen til Thierry og gav ham et kram, mens han stak den ene hånd ned i hans pod-shorts og omarrangerede hans pik, så den kom ned i det ene bukseben i stedet for at ligge klemt hen ad maven, og da buksebenene var så ultrakorte, betød det , at mindst ti centimeter af pikken stak medenud, og for at fuldende sagen, trak han forhuden tilbage, så det våde og glinsende pikhoved blev fuldt synligt.

Denne manøvre havde taget mindre end et halvt minut, så Thierry havde ikke nået hverken at sige eller gøre noget, før Adebajo flyttede sig, så resultatet var fuldt synligt for tvillingerne kun et par meter væk.

Det fik naturligvis deres pikke til igen at røre på sig, og da Adebajo gik hen til dem igen, var buksestoffet løftet så meget, at det gled ned over pikken og afslørede de ligeledes glinsende pikhoveder.

Adebajo smilede og fik dem med tegn til at rykke sig sådan, at han kunne sidde mellem dem, og de fik lige tid til igen at dække deres pikke og rette sig så meget op i sædet, at den ikke ragede så lodret op.

Aldrig så snart Adebajo havde sat sig, før han havde en hånd om begge pikke, så det gav et stød gennem dem, og der undslap dem begge et lydeligt suk. Han smilede frækt til dem, og begyndte en helt uskyldig samtale, hvor han spurgte dem om alt muligt, om rejsen, om forholdene på en engelsk kostskole osv, alt imens han manipulerede deres pikke, idet han koncentrerede sig mest om pikhovederne, men af og til lod han hånden glide op i deres skridt og nulrede nosserne, så godt han nu kunne komme til udenpå bukserne.

Fru Lafont bemærkede ikke noget, hun var tilsyneladende optaget af sit blad, men Thierry så til med halvåben mund og en sivende og dunkende pik.

Det varede dog ikke længe, før tvillingerne kom til sig selv, de kiggede simultant på hinanden og nikkede
Mark, som sad til venstre for Adebajo tog fat om hans pik og begyndte at manipulere den på samme måde , som hans egen pik blev behandlet, og Chris på sin side tog et fast tag om Adebajos klunker og klemte dem.

Lige i det samme sænkede fru Lafont sit blad og kiggede på dem,

Jeg er vel nok glad for, at I så hurtigt har fundet hinanden. Jeg tror, at det betyder meget for Thierry, at hans brødre kommer godt ud af det med hans venner, ellers kunne det godt være endt med at blive en lang sommerferie.

Jo tak, fru Lafont, jeg er sikker på, at vi nok skal finde ud af det sammen, svarede Adebajo, og smilede til hende.

Ja helt bestemt, sagde tvillingerne i kor, og gav samtidig et fast klem om det, de nu havde i hånden.
Så snart hun igen havde taget bladet op, stak Adebajo en hånd ned i hver af de hvide shorts, hvor de hurtigt fandt frem til nøddeposerne, som han på den måde kunne få et bedre greb om, han masserede og klemte dem, et par gange så hårdt, at drengene løftede sig lidt i sædet og udstødte et lydeligt gisp. Så trak han hænderne op igen og gik tilbage til behandlingen af drengenes pikhoveder.

Sådan fortsatte det yderligere i fem minutter, hvor han skiftede mellem pikhoved og nosser, og hvor hans egen pik og nosser fik den samme behandling.

Det endte naturligvis, som det måtte. Tvillingerne, , som var vant til at gøre alting sammen og samtidigt, kom først i fem fyldige udladninger, som dels sgennemvædede det nederste af buksebenene, dels sivede ned af deres lår, og noget af det havnede på Adebajos fingre. Straks efter kom han selv, og da spermen ikke kunne komme nedenud af hans snævre bukser, begyndte det at sive ud gennem stoffet.

Kom lige her hen Thierry, sagde han.. han pegede på græsset lige foran sig, og Thierry sank straks på knæ foran ham. Så rakte han først den ene så den anden hånd frem, og Thierry slikkede dem straks rene for sine brødres sperm. Så pegede han på sit bukseben, og Thierry sugede og suttede til han ikke kunne få mere ud.
Af stoffet.

Så er de dine brødres tur, sagde Adebajo, og Thierry kravlede hen til Mark og slikkede al hans sperm af benet. Han ville så kravle hen til Chris, men Adebajo stoppede ham,

Hvad med hans pik, skal den ikke renses? nøft hans bukseben og tag den i munden. Til tvillingernes forbavselse, men lige Så store fornøjelse, gjorde deres storebror, alt, hvad Adebajo ville have ham til. Og snart var også Chris renset.

Fortsættes
Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar