Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 16

(Kasper)

Karakter: 5.7/6
Visninger: 4879

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest og Trekant
Næste morgen vågnede jeg ved at Kasper var godt i gang med at sutte min stive pik, jeg fik mig vendt så vi kunne ligge i en dejlig 69’er vi lå og stønnede højlydt og vi kom nærmest på samme tid i munden på hinanden. Inde hos Stefano kunne vi høre der også var gang i sengen, vi kunne høre Stefano stønne og hviske bliv ved bol min røv åååh ja kom i røven på mig Christian. Kasper og jeg lå og smilede til hinanden og til sidst skreg vi af grin over de lyde inde fra Stefano. Lad os gå i bad sagde jeg til Kasper imens jeg stadig grinede.

Efter vi havde været i bad satte vi os i køkkenet og fik lavet kaffe og bagt morgen brød, i det samme kommer Stefano og Christian ud fra værelset og skynder sig i bad. Lidt senere sidder vi alle i køkkenet og får morgenmad og snakker om natten der var gået. Christian sidder lidt uroligt på stolen og siger han har ondt i enden. Vi griner og Kasper siger det er meget normalt første gang man får pik, og du fik jo to ret store pikke op i dig i nat. Min første gang var med Mike og jeg havde også ondt dagen efter siger Kasper og smilede sødt til sin lillebror.

Vejret var fint og foråret viste sig fra sin bedste side, jeg spurgte om vi ikke skulle sætte os ud på altanen med vores kaffe. Jeg har nogle ting der skal arrangeres til vores bryllup. Vi sad flere timer og snakkede om vores bryllup. Stefano var helt med på at vi skulle holde festen på hans restaurant og han tilbød at betale for mad og drikkevare. Det er min måde at sige tak for jeres gæstfrihed og den hjælp i har hjulpet mig med for at jeg kunne starte mit eget op her i København, og jeg håber jeg kan blive boende hos jeg, også når i er blevet gift. Du skal være velkommen til at bo her for altid, sagde Kasper og jeg nærmest i munden på hinanden. Vi kan slet ikke forestille os et hjem uden dig, og måske også Christian grinede vi. Og lejligheden er jo stor nok til os alle, sagde jeg og smilede til Stefano. I er søde sagde Stefano og rejste sig og gav os et kram.

Vi sad og skrev gæsteliste med venner og familie som skulle med, kun den nærmeste familie og nogle nære venner, i alt kom vi op på 40 gæster der skulle med til festen. Stefano fik til opgave at invitere hans forældre. Kasper og Christian fik en liste over dem de skulle invitere. Og jeg fik til opgave at invitere de nærmeste venner. Tvillingerne fra Tyskland var udelukket da de ikke var gamle nok til at rejse alene. Og fyrene fra Holland havde vi ikke haft ret meget kontakt med siden turen til Berlin. Men Daniel og Jens skrev jeg til og inviterede dem.

Lars og Mikkel svarede hurtigt at de godt kunne komme og spurgte om hvad det gik ud på, det får i svar på senere skrev jeg. Daniel og Jens fra Berlin skrev jeg også til og fortalte at Kasper og jeg skulle giftes, og de skulle med på rådhuset som vidner sammen med Stefano og Christian, og Kaspers forældre. Jeg tilbød dem også at de kunne sove i lejligheden hos os. Vi kommer skrev Daniel.

Weekenden blev brugt på at planlægge vores bryllup, og Søndag eftermiddag var alt på plads, ikke alle kunne komme, så vi kom ned på 34 gæster. Ikke noget stort og vildt, men en lille fest for de nærmeste, som Kasper og jeg ønskede det.

Kasper var startet som elev, og jeg var blevet forfremmet efter min opgave i Prag og havde fået en bonus, og en klækkelig lønforhøjelse. Kasper havde fået ret travlt i sit elev job, og jeg havde taget mere arbejde på mig, men kunne for det meste arbejde hjemme. Stefano havde også ret travlt på sin restaurant. Alt gik rigtigt godt for os, og vi så nærmest ikke meget til min fætter, andet end når han kom sent hjem i weekenderne hvor vi mødtes til rødvin og drinks.

Dagen før Kasper fyldte 18 år tilbragte vi i byen sammen med Stefano og Christian samt Lars og Mikkel. Da klokken slog midnat skålede vi og ønskede Kasper tillykke, og jeg spurgte om vi skulle smutte hjem til os og hygge os alle sammen. Et øjeblik efter var vi hjemme i lejligheden, og Kasper begyndte at smide tøjet, og smilede imens han sagde at nu skulle vi alle bolle ham og komme i røven på ham. Mikkel du skal være den første smilede Kasper sødt. Mikkel gik straks i gang med at gøre Kaspers røv klar. Imens Mikkel bollede Kaspers røv stod vi andre og spillede pik på hinanden og lidt piksut blev det også til imens vi ventede på det skulle blive vores tur. Da Mikkel havde tømt sin pik i Kaspers røv, var det Lars tur. Christian stød og stønnede højt og var ved at komme, ikke endnu hviskede Stefano til ham. Lars havde tømt sin pik i Kaspers røv, og sagde nu er det din tur Stefano. Jeg tror din lille bror skal til nu grinede Stefano og skubbede Christian ned til Kaspers røv, og fik Christians pik plantet i Kaspers røv. Christian kom nærmest med det samme i Kaspers røv. Kasper og Christian lå lidt og kyssede hinanden, inden det var Stefanos tur til at tømme sin pik i Kaspers røv der nu var godt smurt ind i sperm. Mike min skat nu er det din tur til at komme i røven på mig hviskede Kasper. Jeg var også ret tændt og kom også hurtigt i Kaspers velsmurte røv. Imens lå Kasper og rev i sin pik og med min pik begravet langt oppe i røven på Kasper kom han i kaskader af sperm der fik hans krop smurt ind i sperm. Slik mig ren stønnede Kasper. Straks efter var vi alle i gang med at slikke Kasper ren for sperm.

Vi vil smutte hjem nu sagde Lars og Mikkel og vi glæder os til den fest i vil holde om 12 dage sagde de imens de sagde på gensyn. Vi skyndte os at gå i bad, bagefter sad vi i stuen og fik en drink. Jeg var lige en tur inde i vores soveværelse, da jeg kom tilbage lidt senere sagde jeg til Kasper at jeg havde en gave til ham, og smed tøjet. Kasper kiggede på mig og opdagede jeg havde pakket min pik ind i gavepapir. Her er din gave og du må bruge den lige så tit du har lyst sagde jeg og grinede, og spurgte skal du ikke pakke den ud. Kasper skreg af grin og rejste sig op og gav mig et kæmpe kram og kys. Kasper forklarede at da vi var i Berlin sidste år, og at jeg havde fødselsdag, så havde Kasper pakket sin pik ind i gave bånd lige som Mike lige havde gjort. Åååh hvor sødt sagde Stefano og Christian. Ja pak nu din gave ud sagde Stefano.

Kasper fik hurtigt pakket min pik ud der nu var helt stiv, sut hans pik grinede Christian. Kasper satte sig på knæ foran mig og tog min pik i munden, og suttede og slikkede mig som aldrig før. Åååh jeg kommer stønnede jeg, imens Kasper tog endnu mere af min pik i munden. Jeg kommer skreg jeg og sendte mit sperm ned i halsen og munden på Kasper. Da min pik var tømt lænede jeg mig frem og gav Kasper et kæmpe kys, og noget af mit sperm fik jeg i min mund som jeg delte med Kasper. Imens var Stefano i gang med at sutte Christians pik der kom i munden på Stefano. Kasper ville ha mere og lænede sig frem og suttede pik på Stefano. Christian lagde sig så han kunne sutte min pik og snart efter kom Stefano i munden på Kasper, og jeg kom i munden på Christian.

Dagen før vores bryllup hentede Kasper og jeg. Daniel og Jens i lufthavnen. Vi var alle glade for at se hinanden igen, og vi skyndte os hjem til lejligheden hvor Kasper og jeg bollede Daniel og Jens på skift, da vi havde tømt vores pikke i røven på dem, var det vores tur til at sutte deres dejlige pikke der kom i store mængder i munden på os. Da vi havde været i bad viste vi dem rundt i vores nye lejlighed, og fortalte at de skulle bo i det værelse jeg har som kontor i morgen nat. Når Kasper og jeg har bryllupsnat. Og viste dem sofaen der kunne redes op til dobbelt seng. Den er vi helt med på sagde Daniel og fortsatte, vi er også blevet kærester og vi er glade for i har inviteret os smilede Daniel og Jens. Ej hvor fedt og tillykke sagde vi og gav dem et stort kys.

Vi gik ned til Stefano for at få noget aftensmad. Christian havde fri og var hjemme hos forældrene for at sørge for at få dem med til rådhuset næste dag. Stefano havde reserveret et bord til os så vi ikke skulle sidde og vente på et ledigt bord, der var godt travlt og Stefano så vi ikke meget til, men vi blev vartet op af den søde unge tjener som sørgede for vin og øl til os, vi blev siddende indtil min fætter kunne lukke restauranten. Imens gik tjeneren rundt sammen med en køkken hjælper og satte borde sammen som skulle reserveres til vores bryllup næste dag. Imens sad Stefano og fortalte at alt var ved at være klar til næste dag, og vi skulle glæde os. Vi fik lidt mere rødvin, inden vi gik hjem til lejligheden.

Tilbage i lejligheden sad vi og fik lidt rødvin og noget vodka med appelsin juice. Stefano sagde han var helt smadret og ville gå i seng, vil du ikke med ind i sengen og hygge lidt spurgte Kasper, nej jeg er helt smadret svarede Stefano og rejste sig og gav os alle et godnat knus, da det var Kaspers tur lagde Kasper sine hænder på Stefanos røv og trak ham ind til sig og gned sin bule mod Stefanos bule. Jeg slipper vist ikke grinede Stefano, nej det gør du ikke fætter grinede jeg, og når Kasper har bestemt at du skal med ind og hygge så er et nej ikke et svar, og jeg kom til at skrige af grin. Daniel og Jens rejste sig også og lagde deres hænder på Stefanos røv og på hans pik bule. Vi vil også gerne mærke din store pik oppe i vores røve smilede de, og de to Italienske hingste skal bedække os. Okay okay grinede Stefano og sagde så går vi ind og hygger os. Kasper smed hurtigt tøjet og lagde sig i midten af sengen og fik Daniel og Jens ned på hver side af sig, knep os sagde Kasper og smilede til mig. Min pik var totalt stiv det samme var Stefanos pik. Vi stod lidt og kørte vores store pikke på 24 cm. Mod hinanden imens vi kyssede hinanden, damn i er frække sagde Kasper. Sut lige lidt på jeres pikke stønnede Daniel. Vi bukkede os frem og begyndte at sutte pik på os selv, imens begyndte Daniel og Jens at sutte pik på Kasper.

Stefano og jeg var helt tændte nu og vi startede med at bolle Daniel og Kasper, derefter fik Jens pik på skift af mig og Stefano. Sådan bollede vi dem længe på skift, jeg spurgte hvem der skulle ha vores sperm op i røven, vores gæster stønnede Kasper. Jeg trak mig ud af Kaspers røv og stødte min pik op i Daniels stramme røv, jeg vidste jo at Daniel er vild med mig, og gerne ville ha mit sperm op i sin røv. Stefano var også i gang med Jens nu. Kasper lå og suttede pik på Daniel og Jens på skift. Jeg kommer stønnede jeg og sendte mit sperm langt op i røven på Daniel der i det samme kom i munden på Kasper. Stefano råbte jeg kommer jeg kommer og sendte sit sperm op i røven på Jens. Kasper vendte sig og suttede pik på Jens der nu kom i munden på Kasper. Jeg havde stadig min pik oppe i Daniels røv, da Kasper rejser sig og stiller sig bagved mig og banker sin pik op i min røv og Kasper giver mig pik hårdt og voldsomt som han elsker. Det får mig til igen at bolle Daniels røv. Imens har Stefano stillet sig bag ved Kasper og støder sin pik op i Kaspers røv. Jens lægger sig og sutter pik på Daniel. Vi kommer nærmest alle på samme tid, og Jens kommer til sidst ud over sig selv. Vi lægger os og slikker til sidst spermen af hans krop. Jeg tager et hurtigt bad, og går i seng bagefter smilede Stefano og sagde godnat og husk vi skal tidligt op. Da Stefano var færdig på badeværelset gik vi andre i bad og lagde os i seng, Kasper og jeg lå op af hinanden, og Daniel lå op af Jens. Godnat fik vi sagt og lagde os til at sove.

Lige da vi var ved at falde i søvn kommer Stefano ind igen og siger, brudeparret må altså ikke sove sammen natten førend brylluppet, så en af jer skal komme ind og sove hos mig grinede Stefano. Kasper lå og smilede og sagde, så må det være din fætter der skal sove inde hos dig grinede Kasper nu og skubbede mig ud af sengen. Ej mener du virkelig det spurgte jeg min fætter. Ja sådan er reglerne jo når man skal giftes, og da vi er fætre er det inde hos mig du skal sove i nat. Jeg fulgte med ind på Stefanos værelse og lagde mig i den ene side af sengen og sagde godnat til Stefano. Et øjeblik efter mærkede jeg at Stefano lagde sig op af mig og kunne mærke hans pik mod min røv, derefter lagde han en arm rundt om mig og sagde godnat fætter og sov godt, tak i lige måde hviskede jeg. Hurtigt faldt jeg i søvn.

Jeg vågnede mange gange i løbet af natten jeg var spændt over dagen der skulle komme, og havde svært ved at sove, jeg kunne se Stefano sov tungt, jeg lagde mig igen på siden og kunne mærke hans pik var godt stiv, men lagde mig alligevel så pikken var mast op mod min røv. Jeg kunne ikke lade være og tog med en hånd om Stefanos pik og fik det ført op i min røv, da pikken var helt i bund lå jeg stille og meget langsomt og kørte min røv frem og tilbage, hvor længe jeg lå sådan husker jeg ikke med jeg mærkede at Stefanos pik nærmest voksede i min røv og jeg mærkede han sendte sit sperm op i røven på mig. Jeg fik langsomt trukket mig fri af Stefano og lagde hans pik op mod min røv. Så faldt jeg i søvn igen.

Da alarmen på min mobil vækkede mig ved 8 tiden følte jeg at jeg slet ikke havde sovet, men vidste at der ikke var tid til at sove lidt længere. Stefano var også vågnet og lå med stiv pik igen. Det er altså fordi jeg skal tisse hviskede Stefano og pegede på sin pik, jaja grinede jeg, så gå dog på toilet grinede jeg. En halv time senere var vi alle oppe og gik i bad på skift.

Efter morgenmaden, skulle Kasper og jeg gøres klar og Stefano havde sørget for en makeup artist og en frisør der skulle sørge for at få os til at se lækre ud, det lykkedes ganske godt og mit sorte hår blev studset og sat så det sad rigtigt flot, samme tur fik Kasper. Stefano fik også sit sorte hår sat så det lignede mit, og vi lignede nu endnu mere tvillinger end vi gjorde i forvejen. Daniel og Jens sagde at vi alle tre så fantastiske ud. Klokken var ved at være 13 og vi tog ind til Rådhuset hvor vi skulle giftes klokken 14. Da vi ankommer kan vi se at Kaspers forældre og Christian er ankommet, da vi træder ud af Taxaen smiler Lene og siger i skal da vist giftes, er det derfor vi er her. Ja mor det er derfor vi er her siger Kasper og giver sin mor og far et kram. Jammen tillykke siger Dennis og Lene og vi får endnu et stort kram. Men vi har jo slet ikke købt en gave til jer siger Lene og bliver helt rød i hovedet, det skal i ikke tænke på siger jeg, den bedste gave jeg kunne ønske mig er ham den flotte fyr der stå her ved siden af mig, og gav Kasper et kys. I er altså skønne sagde Lene og Dennis nærmest i munden på hinanden.

Ceremonien på rådhuset tog ikke lang tid, men jeg følte det som evigheder, og da jeg endelig kunne få lov til at kysse Kasper var jeg så lykkelig. Det kunne alle vist se, og Kasper strålede også og var helt vildt lykkelig. Christian havde imens taget billeder og lagde dem på Facebook. Nu var familie og venner informeret om hvorfor vi havde inviteret dem til fest denne dag. Det væltede ind med lykønskninger til mig og Kasper på Facebook. Da vi stod på rådhuspladsen en halv time senere var der flere af vores venner der havde fundet vej for at sige tillykke til os. Vi var helt overrasket over alle de venner og bekendte der lynhurtigt var mødt op. Og opholdet på rådhuspladsen trak ud, men vi følte og rigtigt godt tilpas. Kaspers chef fra brugsen havde også hørt nyheden og kom med en stor buket blomster og en flot kasse med vin. Han ønskede os tillykke og sagde til Kasper at havde han vidst det, så havde han givet en uges fri, men det kan nås endnu smilede han og gav Kasper fri en uge. Kasper var helt rørt og gav sin chef et kram og sagde tak.

Vi tiltrak os meget opmærksomhed og flere og flere mennesker som vi kender kom og ønskede os tillykke med brylluppet, en gruppe Christianitter stod og sang. Kys nu hinanden, kys nu hinanden, da de havde sunget længe nok endte Kasper og jeg i et kæmpe kys midt på rådhuspladsen, det fik den store forsamling af nysgerrige personer til at bryde ud i stor jubel. Vi må hellere se og komme væk herfra og ind på Stefanos restaurant, vi var ved at være sent på den, så vi gik det korte stykke vej. Udenfor restauranten stod de første gæster og ventede på at komme ind, Stefano undskyldte ventetiden.

Bryllups festen glemmer jeg aldrig alt var perfekt, og vi endte også med at skulle danse brudevals osv. Derefter smuttede Kasper og jeg hjem til en tom lejlighed hvor vi skyndte os ind i vores soveværelse og en seng der var fyldt med rosenblade, hvor kommer de fra spurgte vi hinanden, midt på sengen lå en kuvert med et kort inden i. Hej Mike tillykke med brylluppet, nyd denne nat med Kasper, og du får en uges ferie med fuld løn. Hilsen din chef. Det var pokkers hvor vidste han det fra spurgte jeg Kasper. Jeg kom vist til at skrive en mail til din chef smilede Kasper, og jeg ville jo gerne ha du kunne holde lidt fri efter vores bryllup. Du er sød hviskede jeg og trak Kasper ind til mig.

I køleskabet havde jeg sat en flaske Champagne på køl til vi kom hjem, den gik jeg ud og hentede og hældte op i glas, vi stod og nød de dejlige bobler og vi lagde os på sengen nøgne og snakkede om dagen og hvor fedt det havde været. Imens vi lå nøgne på sengen blev vores pikke mere og mere stive, jeg kom i tanke om den aften jeg mødte Kasper første gang. Jeg grinede lidt for mig selv og spurgte Kasper om han var liderlig og manglede en til at sutte hans pik. Kasper fangede mit spørgsmål med det samme og grinede også og hviskede ja jeg er liderlig, og jeg er glad for at vi mødtes den dag for lidt over et år siden. Nu lagde jeg mig så jeg kunne fange Kaspers store pik med min mund, pikken var godt våd af precum. Dejligt stønnede jeg og slikkede det i mig, og slugte nærmest Kaspers 22 cm. Helt til roden. Kasper lå og stønnede og hviskede sut min pik bliv ved, jeg kommer snart, men du må ikke sluge det, du skal dele mit sperm med mig i et dejligt kys, stønnede Kasper. I det samme kom Kasper i munden på mig, jeg slugte ikke den store ladning, men skyndte mig at finde frem til Kaspers mund, hvor jeg delte hans sperm med ham, uhhhhm lød det fra Kasper. Nu skal du bolle mig min kære mand hviskede Kasper og smilede sødt til mig. Jeg sagde ikke noget men fik lagt Kasper på ryggen og spyttede lidt på min pik så den blev godt våd, knep mig blidt stønnede Kasper. Jeg førte langsomt mine 24 cm. Op i Kaspers røv, da jeg var helt i bund, kørte jeg min pik langsomt frem og tilbage i denne skønne røv, vi lå længe sådan, jeg kunne mærke jeg snart ville komme, og tog fat i Kaspers ben og lagde dem rundt om mine skuldre og satte mig på knæ. Nu lå Kasper nærmest på hovedet og hans pik var næsten ud for munden på Kasper. Jeg kommer nu skreg jeg højt og tømte min pik i Kaspers dejlige røv. I det samme kom Kasper i hovedet på sig selv, men han lukkede munden så alt spermen ramte ham i hovedet. Da vi kom til os selv hviskede Kasper, slik mit sperm i dig skat. Jeg kunne ikke andet end at slikke Kaspers skønne ansigt ren for sperm, og noget af det gemte jeg i munden og delte det med Kasper.

Vi lå lidt og sundede os, da Kasper spurgte om der ikke var mere champagne, jo da svarede jeg og hældte op i vores glas igen, skål skat, sagde vi nærmest i munden på hinanden. Imens vi lå og drak champagne sagde Kasper at han lige siden han så mig første gang havde været forelsket i mig, og han ikke kunne stå for mine brune øjne og sorte hår, og ikke mindst din store pik hviskede Kasper. Og det hele er jo endnu bedre nu hvor din fætter er flyttet ind, og i ligner jo hinanden som to dråber vand. Er i helt sikre på at i ikke er tvillinger i virkeligheden. Det kan vi umuligt være, Stefano har sine forældre, og jeg havde mine forældre. Men min far og min onkel der er Stefanos far, var tvillinger, så generne fra dem må ha skabt to dejlige drenge der ligner hinanden enormt meget. Ja det giver mening hviskede Kasper, og vendte mig om på ryggen og løftede min røv lidt op, så Kasper kunne støde sin pik op i min røv der ventede på Kaspers dejlige pik. Din tur nu til at få pik stønnede Kasper. Åååh ja stønnede jeg, knep mig som den første gang du bollede mig stønnede jeg, det fik Kasper til at bolle mig ret voldsomt, klask klask lød det hver gang Kaspers store boller ramte mine baller. Ååååh bliv ved stønnede jeg og spillede min pik i samme tempo som Kasper bollede mig, jeg kunne se og mærke på Kasper at han snart ville komme, og tog fat om hans skuldre og holdte ham fast imens han sendte sit sperm op i min røv, i det samme kom jeg ud over mit ansigt og overkrop. Jeg trak Kasper ned til mig og kyssede ham grådigt.

Vi lagde os og kyssede hinanden blidt, imens vi kælede for hinanden, vi lå længe sådan og faldt i søvn i hinandens arme.

Vi vågnede ved 6 tiden om morgenen da Stefano kommer hjem sammen med Daniel og Jens, de er vist godt fulde, de forsøger at være så stille som muligt for ikke at vække os. Stefano er også godt fuld, og jeg kan jo høre at han på Italiensk spørger Daniel og Jens om de ikke vil med ind og sove hos ham, men de forstår jo ikke Italiensk. Daniel slår over til Engelsk og spørger om hvad han spurgte om. Jeg kan nærmest høre at Stefano står og tænker over hvad han skal svare, men så ender det med at Stefano siger, jeg sagde bare godnat til jer drenge. Tak og i lige måde siger Daniel og Jens, men ville du bolle os spurgte Jens på lidt gebrokken Italiensk. Stefano lyser lidt op, men siger, nej jeg er totalt fuld, det må vente til min fætter og Kasper er klar til at være med. Daniel og Jens sætter sig på knæ foran Stefano og begynder at løsne hans Jeans og får dem trukket ned og derefter hans tights. Der går kun et øjeblik så er Daniel og Jens i gang med at sutte Stefanos store pik. Min fætter er nu helt tændt selv om han har svært ved at stå oprejst og får sig bevæget ind i hans værelse hvor han smider sig på ryggen i sengen og stønner sut mig drenge. Daniel og Jens sutter længe på Stefanos store pik, og efter meget tid får de endelig belønningen i deres hoveder. Stefano falder i søvn kort efter sin udløsning. Kasper og jeg ligger og bliver liderlige over det vi ikke kunne se, men kun høre, men vores dag havde også været lang og vi hørte at Daniel og Jens listede ind på kontoret hvor de skulle sove inden vi faldt i søvn igen.
Kasper og jeg stod op ved 11 tiden. Vi havde haft en skøn morgen. Vi startede dagen med et dejligt varmt bad, vi stod tæt og vaskede hinanden, og jeg opdagede ringene på vores hænder. Skat hviskede jeg, nu er vi sku mand og mand gift i lovens navn grinede jeg og gav Kasper et kæmpe kys. Skal vi ikke rejse til Berlin og bo resten af ugen spurgte Kasper, vi har jo begge fri hele ugen sagde Kasper og smilede sødt til mig. Kaspers søde og bedende smil kan man ikke stå for. Vi snakker med Daniel og Jens når de engang står op, så finder vi et ophold på Axel Hotel i Berlin hviskede jeg.

Klokken 16 stod Stefano endelig op, det samme gjorde Daniel og Jens. Da Stefano kom ud fra badet og var iført et par tights, rejste jeg mig og trak Stefano ind til mig, og sagde tak for en rigtig god aften, og hans måde at arrangere bryllups festen på. Kasper rejste sig også og takkede mange gange. Det var da så lidt sagde en meget rørt Fætter. Jeg kunne da ikke gøre andet, når jeg tænker på alt det i har hjulpet mig med. Vi sad alle og snakkede om brylluppet og så på de mange billeder og kommentarer på Facebook, og takkede for alle de mange hilsener vi havde fået. Vejrer var igen fantastisk, og vi satte os ud på altanen. Vi vil gerne til Berlin resten af ugen sagde Kasper til Daniel og Jens, kan i hjælpe os med at finde noget på hotellet, Stefano skal da også med sagde jeg og smilede til min Fætter. Jeg kan da ikke bare lukke min restaurant for at ta til Berlin sagde Stefano. Men din mor og far er jo her i København resten af ugen, og de vil sikkert gerne passe din restaurant de dage smilede jeg. Jeg ringer til dem med det samme smilede Stefano.

Stefanos forældre ville gerne passe restauranten, og Christian tilbød at hjælpe dem. Daniel og Jens kunne logge ind på hotellets booking system og de fik fremtryllet en Juniorsuite og en værelse til Stefano ved siden af vores. Biletter til flyet fik vi også arrangerer så vi kom med samme fly som Daniel og Jens skulle med næste dag. Jammen så er alt jo på plads, sagde jeg og hentede en dunk med rødvin.

Turen til Berlin var rigtig god. Stefano brugte ikke sit værelse ret meget, men sov de fleste nætter sammen med mig og Kasper. Daniel og Jens var også flyttet sammen, og vi besøgte dem en aften og det endte som altid i et kæmpe gruppe knald.

Historien om turen til Berlin og filmholdet fra Prag og hvordan vi deltog i en pornofilm må vente til en anden gang. Lige nu er jeg gået lidt istå med denne novelle. Men jeg vil sige historien er ikke død, men lagt på hyldet indtil videre...
Kommentar