Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 16 Kommer der noget nyt snart?

(Kasper)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4767

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest og Gangbang
Hejsa alle sammen, ja jeg var gået i stå med historien om Kasper, Stefano, Christian og alle de andre skønne fyre der optræder i denne novelle serie, og jeg kan glæde jer alle med at der snart kommer et nok sidste afsnit i historien, jeg er i gang med at skrive igen, så glæd jer. Jeg ved der er mange derude der elsker den her historie om Kasper. Og har du endnu ikke læst den så søg straks under linket noveller, og find historien om Kasper. Bliver du først grebet af novellen, så skal du nok ha noget at tørre op med bagefter :-)

Glæder mig til at skrive næste afsnit færdig, det bliver saftigt :-)

Her kommer lidt resume fra første afsnit.

Jeg er en ung fyr på 21 år. Mørkhåret og brune øjne, og en del muskuløs dog uden at være overdrevet, og med en ganske stor pik på 24 cm og godt tyk, som sprøjter en hel del gerne en 10-12 sprøjt som altid når mit ansigt og bryst og mave. Jeg er mest aktiv, men kan også være passiv med den rette fyr. Det var lidt om mig, men lad mig komme i gang med historien.

Det var en Fredag aften og jeg var taget på bøssebar i København ikke så langt fra hvor jeg bor, klokken var lidt over midnat og jeg følte mig en smule træt, efter en lang dag, og jeg sad og drak en drink ved et bord ud mod vinduerne der stod åbne i sommervarmen, udenfor kunne jeg høre nogle unge fyre snakke de var 3 ganske unge fyre kunne jeg se, og de var nok ikke mere end 15-16 år gamle, jeg kunne høre at ham den største og sikkert også den ældste af dem sige jeg er sku liderlig, jeg har ikke spille pik i en hel uge fordi min fætter har boet hos os hele ugen og han skulle sove inde på mit værelse, hvad med jer er i ikke også liderlige, joh lyder det fra de to andre drenge, skal vi ikke finde en svans der vil sutte vores pikke, de to andre drenge står og måber kan jeg se, ja et hul er jo et hul siger ham den største. De griner lidt af det, og siger så ja et hul er et hul.

Jeg sidder og bliver lidt småliderlig ved at høre denne samtale og det går lige i pikken på mig, jeg tænker ikke meget, skynder mig at drikke ud, og komme ud på gaden. Da jeg kommer ud på gaden kan jeg se de holder øje med hvem der kommer ud af døren, og jeg går langsomt hen imod dem, og håber de vil spørge mig om jeg vil sutte deres pikke. Da jeg kommer nærmere kigger jeg på den ældste af dem, kigger ham lige i øjnene og smiler til ham, og jeg kan se han er ved at skulle sige noget men at han ligesom fortryder og kigger ned i jorden, eller måske på mit skridt, hvor pikken er ved at lave en god stor bule. Jeg begynder at gå igen og jeg kan mærke at de alle 3 stirrer efter mig, og de begynder at følge efter mig, så hører jeg han de ældste sige HEJ DU, jeg stopper op og han kommer nærmere, og han spørger mig ganske ligefrem, er du svans? øhm ja svarer jeg, er du liderlig og mangler en der vil sutte pik på dig og dine venner? Han bliver helt rød i hovedet, og jeg kigger ham så lidt an og kan se han også ser ud til at ha en ganske stor pik, der er i hvert fald en god stor bule i hans stramme jeans. Så følg med siger jeg og begynder at gå mod min lejlighed kun 5 min. derfra.

Imens jeg går kan jeg høre de følger med, og en af de mindre drenge siger, er du sindssyg Kasper mener du virkelig det her, Kasper som ham den ældste hedder svarer bare ja, jeg er fucking liderlig.
Jeg smiler for mig selv, da vi kommer til ejendommen hvor jeg bor får jeg hurtigt låst op og ind går vi og går hurtigt op til anden sal hvor jeg bor i en lækker 2 værelses lejlighed. Da vi er kommet ind spørger jeg om de vil ha en drink, ja tak siger de, og jeg laver vodka redbull til os alle sammen, jeg kommer dog meget vodka i den drink som Kasper skal ha, imens beder jeg dem lige gå ud på toilettet og vaske deres pikke, imens de er derude bliver jeg færdig med at mike drinks. Jeg begynder at smide tøjet og sætter mig på stue gulvet splitter nøgen og med en pik der nu står i hele dens 24 cm længde. Drengene kommer nu ud fra toilettet og de kan se jeg sidder på gulvet nøgen og med en kæmpe stivert på, jeg har min drink i hånden og siger skål og skal vi komme i gang, vi drikker ud og jeg siger smid tøjet drenge, imens du fumler med at smide tøjet, sætter jeg mig på knæ, og bøjer mig ned og begynder at sutte pik på mig selv, jeg kigger op imens, og kan se at især Kasper gør store øjne og siger fuck man. De to andre står nærmest stille for at se hvad der foregår, nu får de fart på og hurtigt får de smidt tøjet, og jeg sætter mig igen på gulvet og åbner munden og siger værsgo og i kommer bare med jeres pikke.

Kasper er den første der er helt nøgen, og hvilken skønhed ikke et hår på kroppen og ved pikken, og hvilken stor pik han også har nok omkring 22 cm. Jeg tager fat om hans baller og slikker på hans pik hoved og lidt op og ned af skaftet, inden jeg tager den i munden og sutter og slikker ham. De to andre drenge der hedder Mads og Tobias stillet sig på hver side af Kasper. De har ikke så store pikke, nok mellem 15 og 18 cm. Jeg sutter godt på Kaspers pik og han stønner og kan mærke det rykker lidt i pikken på ham, jeg tager den ud af munden og begynder at sutte pik på Mads og skifter til Tobias og omvendt. Engang imellem får Kasper også lige en tur, men jeg vil vente med at tømme Kasper indtil de to andre har spermet i min mund. Jeg kan se at det vælter ud med precum fra Tobias pik, og jeg stopper med at sutte Kasper, og tager Tobias pik i munden og sutter ham, han har svært ved at stå stile, og der lyder bare åhh åhhhhh åhhhhh, jeg kommer, jeg kommer stønner han, jeg tager fat om hans baller og holder ham fast, og så begynder han at sprøjte og sprøjte i min mund, til sidst slipper jeg ham og endnu et par sprøjt lander i hovedet på mig, jeg sluger alt det sperm jeg har i munden, og sutter lige hans pik ren. Så tager jeg Mads pik i munden, og han kommer med det samme, men ikke med så mange sprøjt og jeg slipper ham også og lidt sperm lander også i hovedet på mig, jeg sutter også lige hans pik ren, og jeg kan se at Kasper er ved at komme, så jeg skynder mig at ta hans store pik i munden og sutter ham, han kan ikke stå stille og så jeg får ham skubbet over i sofaen og får ham sat ned, jeg sutter ham igen, og straks mærker jeg mange kæmpe sprøjt i min mund, jeg når ikke at synke det hele så meget af hans sperm render ud af munden på mig og ned af hagen og halsen på mig, jeg slipper pikken ud af min mund og endnu 2-3 sprøjt rammer mig i hovedet. Jeg skyder mig at slikke hans pik ren, og sætter mig nu til at sutte pik på mig selv, jeg ved de tre drenge glor på mig, og da jeg er ved at komme stopper jeg med at sutte pik på mig selv og sætter mig op i sofaen ved siden af Kasper, jeg bøjer mig lidt frem og så begynder jeg at sprøjte og det hele lander i hovedet på mig hvor jeg sidder med åben mund og fanger mest muligt, alligevel drejer jeg pikken lidt så de næste sprøjt rammer Kasper i hovedet og maven på ham. Han bliver helt forskrækket, men jeg skynder mig at slikke det sperm i mig der har ramt Kasper.

Vi sidder lidt og puster ud, og drengene siger bare det var sku fedt, jeg spørger om de vil ha en drink mere, men de takker nej, og siger de skal hjem. De tager deres tøj på og jeg lukker dem ud.
Jeg laver en lille drink til mig selv, og sætter mig nøgen i sofaen og tænker sikken en aften.

Afsnit 17 kommer snart.
Kommentar