Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne - del 2: Havehuset

(Tvillingerne)

Karakter: 5.5/2
Visninger: 4280

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Det vil ikke være en overdrivelse at sige, at Thierry nød at kunne lægge sig i sin egen seng igen, men han havde alligevel svært ved at falde i søvn, for han så hele tiden synet af sine nøgne tvillingebrødre for sine øjne. Ikke mindst deres prominente peniser, og hans egen pik dunkede, når han tænkte på, hvordan det ville føles at smage sine egne brødres pikke.

Disse forestillinger måtte have fortsat i hans drømme, for han vågnede om morgenen med helt tilsølede bukser.

De havde været enige om, at tvillingerne naturligvis skulle have lov til at sove, så længe, de kunne, og de sov da også, da Thierry på vej ud til badeværelset kiggede ind af den smalle åbning af den ulukkede dør til deres værelse. Hanstivnede på stedet, da han så, at ikke blot lå de helt nøgne på deres dobbeltseng og uden noget over sig, de lå også i en 69 position, og ikke nok med det, de havde helt tydeligt hinandens diller i munden. Så at sige, at Thierry stivnede, var ikke løgn, , så da han kom ud på badeværelset og fik de tilsølede bukser af, var det første der var helt nødvendigt, at få hakket den våde stang af.

Da tvillingerne endelig kom ned i køkkenet for at få et velfortjent morgen eller snarere frokost måltid, var Thierry forbavset over, at de ikke havde andet på, end et par boksershorts, som jo egentlig var en slags underbukser. Man kunne tydeligt fornemme, hvordan deres dillere hang løse ned i det ene bukseben, og det fik det igen til at dunke i Thierrys pod-shorts, hvilket naturligvis ikke undgik tvillingernes opmærksomhed.

Efter måltidet fik de Thierry med på en tur rundt i haven, de ville se, om de kunne finge nogle af deres tidligere favoritsteder.

Se deroppe i det træ, sagde Mark, havde vi vores udkikspost, hvorfra vi uset kunne følge med i det meste, der foregik i haven og omkring huset.

Det var der fra, supplerede Chris, at vi så far følge efter havemanden ind i hans lille hus.

Og det var jo lidt underligt, hvad han skulle der, så det måtte undersøges, så vi kravlede ned og sneg os hen til huset, sagde Mark.

Og da vi kiggede ind af vinduet, fik vi noget af en overraskelse, for der lå far nøgen på knæene og med hovedet nede i madrassen, mens havemandens store sorte pik pumpede ind og ud af hans røv.

Vi blev naturligvis ikke kun forbavsede, men også stang liderlige, så da vi igen sad på vores post her i træet for at holde øje med, når han gik igen, hakkede vi løs på vores små tissemænd, indtil vi fik en rigtig god orgasme – selv om vi naturligvis dengang ikke vidste, hvad det var for en rar fornemmelse, vi fik i hele kroppen.

Vi holdt så ekstra godt øje med både far og havemanden, og efterhånden var det nærmest hver dag, far gik ind i det hus, og vi var der lige så sikkert ved vinduet, og hver gang var det far, der fik pik i røven.

Noget senere, var det ikke kun havemanden, der kom også en anden mand, som vi ikke kendte, og han havde en endnu større pik end havemanden, og han røvpulede også far. Somme tider var de der begge to, og så skiftedes de til at pule far, men tit var det også kun den mand, vi ikke kendte.
Nu ved vi, at han hedder Kamal, for da vi sidste sommerferie boede i Frankrig hos far, kom han på besøg en uge. Han brugte lige så snævre bukser som Dans, som hentede os i går, og de viste helt tydeligt hans pik, der nok var lige så stor som Dans. Vi så, at far ind imellem lagde hånden på den, og det ville vi da heller ikke have haft noget imod at prøve, men både han og far sørgede for, at det ikke kunne lade sig gøre. Til gengæld kunne vi sagtens høre, hvor meget far nød at blive pulet af ham, når vi om natten sneg os ud på gangen.

Det vidste jeg ikke noget om dengang, sagde Thierry, hvis pik, der naturligvis ikke var upåvirket af den snak, var på vej ovenud af hans diminutive podbukser.
Så var det det, Xavier, altså havemanden, mente, da han for et stykke tid siden kom forbi, mens jeg sad og lavede lektier, og han bag efter sagde, at nu havde han så også haft sønnen. Og næste gang ville han også tage et haveredskab med, for buskene trængte også til en grundig omgang.

Det kunne være spændende, hvis han kom forbi, mens vi er her, grinede Chris.

Ja, grinede Mark, så kunne han bag efter prale af, at nu havde han haft hele familien!

Hvad bruger I havehuset til nu? Spurgte tvillingerne, hvis stiverter var næsten lige så synlige i deres boksershorts..

Der hygger jeg mig med mine venner, sagde Thierry.

Skal vi ikke lige kigge ind, sagde tvillingerne, og hvornår kan vi hilse på dine venner? Vi kan forstå, at Dan er far til en af dem. Har han en lige så stor pik som faren?

Nej, grinede Thierry, men næsten, idet han lukkede døren op.

Hans venner havde ryddet pænt op på hans værelse ovre i huset, men her var alt, som det plejede.

Her stinker sgu som i omklædningsrummet derhjemme sidst på dagen, konstaterede Chris.

Jo, nok, grinede Mark, men den er nu krydret ret godt med hvad jeg mener er lugten af sperm. Og se bare det her håndklæde her i sengen, det er sgu da plettet af ikke så få spermladninger.

Og de her håndklæder, sagde ’Mark, og holdt et af de håndklæder op, som lå på en stol ogsnusede til dem, de er da også ret godt smurt ind i sperm, så det er ikke svært at gætte brormand, hvad det er, I hygger jer med.

Hvor tit har I sådan nogle mødeer her, og hvor mange venner kommer der?

Det er nok sådan nogle timer hver weekend, når vi er hjemme fra skolen, og så kommer de sådan en tre fem stykker, det er ligdt forskelligt.

Du har altså en tre fire niggerpikke i røven i flere timer hver lørdag og søndag, det lyder ikke dårligt. Hvad med at prrøve en hvid pik til en afveksling, sagde Mark, og krammede sin stivert gemmem stoffet.

Vil I det? Sagde Thierry, det har jeg drømt om hele natten.

Har du det, grinede tvillingerne, det har vi også, så hvad med at komme i gang!

Mark lagde sig straks på knæ foran sin storebror, og trak de snævre små bukser ned over hans sovsende pik, og idet den sprang frigjort frem mod ham, tog han den i munden og begyndte at sutte den ren.

Thierry sukkede af nydelse, ikke bare ved fornemmelsen af Marks tunge på sit blottede pikhoved, men også ved synet af sin pik i tvillingens mund.

Snart lå han i den vante stilling på alle fire i sengen, med håndklædet under maven, og en hvid kostskolepik i begge ender, og under sukken og stønnen fra alle tre, pulede tvillingerne løs i hver sin indgang.

Tvillingerne spermede først, og som sædvanligt simultant, og ved smagen af en brors sperm i munden, blev Thierry så begejstret, at han sprøjtede ud på håndklædet.

De lå alle tre og pustede ud, delvis på ryggen i
Thierrys sperm, hvilket de ikke tog sig af, nærmest tvært imod, tvillingerne fandt det ekstra stimulerende, at de, vidste, at det var deres storebrors sperm, de lå i.

Nu kunne det være rart med en kold cola, grimede Chris.

Det må vi huske på næste gang, lo Thierry, det plejer jeg også at have med, men jeg var ikke forberedt på det her.

Får du også lov til at pule dem? Spurgte Mark.

Nej, ikke mine venner, men en sjælden gang kan det ske på skolen.

Hvad så med at prøve på os, sagde Mark. Vi har snakket om, at det kunne vi godt tænke os, at blive pulet af vores egen storebror, det vil være noget at tage billeder af med tilbage til skolen.

Tanken fik straksThierrys pik op på fuld mast, og snart var de enige om, at han skulle pule dem færdigt hver for sig, i stedet for at skifte fra den ene til den anden.

Efter et stiltiende øjekast mellem tvillingerne, blev det Chris, der først indtog stillingen på alle fire med håndklædet under sig. Fuld af lyst og liderlighed kiggede Thierry ømt på det brune hul, som han skulle have lov til at kneppe. Først lænede han sig dog frem og kyssede hullet, og lod tungen spille hen over det til stor fryd for Chris. Så dyppede han en finger i den lille skål med olie, som altid stod parat og indførte den uden større modstand i hullet og sørgede for at smøre det godt.

Så kan du godt komme med pikken, jeg behøver ikke mere opvarmning, lo Chris, og jeg vil gerne sådan rigtigt kunne mærke, når min storebrors pik for første gang kommer ind i mig.

Det lod Thierry sig ikke sige to gange, og kort efter var hans pik i bund, og han begyndte den bedste kneppetur, han selv havde udført.

Og tvillingerne havde ikke bare fine billeder med hjem på mobilen, de havde også nogle videoer.
Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar