Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tvillingerne

Karakter: 5.5/2
Visninger: 6464

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Aldersforskel
Tvillingernes ankomst

Af oleole13
Jeg var nysgerrig efter at vide, hvad der ville ske, hvis eller når Thierrys to yngre tvillingebrødre ville komme hjem på sommerferie fra deres engelske kostskole. Der var ikke sådan et kapitel, så jeg har måttet forfatte et mig selv, så I må undskylde, hvis tonen virker lidt anderledes.

Personer: tvillingerne Mark og Chris, nu 14 år, men vil fylde 15 i slutningen af ferien deres mor. Så selvfølgelig Thierry og hans faste vennerAdebajo, Mbonga og Tristrame, Og så de to sorte tvillinger Kok og Nok. Adebajos far, Dan.

De har ikke været hjemme hos moren i Afrika,siden de for godt to år siden blev sat i en engelsk kostskole efter forældrenes skilsmisse. Sidste sommerferie havde de været hos faren i Frankrig, men nu var det altså morens tur, hvis man kan sige det sådan.

Altså, da de rejste, var deres storebror endnu ikke rykket til den sorte skole, så de var meget spændte på at høre nærmere om, hvordan det var at gå på sådan en kostskole og på at møde hans venner.
De havde forskellige forestillinger, om hvad der foregik på sådan en afrikansk kostskole med så langt overvejende sorte elever. De havde ligeesom Thierry arvet nogle af farens gener, og så nogle af dem, som virkede tiltrækkende på sorte fyre og disses vedhæng.
Man ville ikke med rette kunne påstå, at de var rene engle eller rene jomfruer, i nogen af enderne det var det svært at holde sig på en engelsk drenge kostskole, og så havde de jo hinanden. Også på deres skole, var der præfekter, der havde opsyn på de yngre drenges sovesaler, og det var gamle traditioner, at disse præfækter havde ikke bare ret til, men nærmest pligt til at straffe deres drenge, når nogen trådte ved siden af, og de syntes de tit, at der var nogen, der gjorde. Det var noget forskelligt, hvordan de forskellige præfækter straffede, bortset fra, at de alle brugte en lang lineal til at give dem røvfuld, og det for det meste på den bare røv. nogle ville så have synderen til at varte ham op på forskellig vis, pudse sko og støvler, lave te, ordne vasketøj osv, mens andre kunne ønske anden service. Hvis fx den knægt, der fik røvfuld, samtidig viste tegn på at pikken reagerede, så kunne det let udvikle sig til, at fyren oftere blev imdkaldt til røvfuld, og det kunne let ende med, at han samtidig blev indviet til fornøjelserne ved analsex.
Noget sådant havde begge tvillingerne oplevet allerede det første år , og de var kommet til at synes bedre og bedre om det, efterhånden som de blev ældre, og de havde også opdaget , at en af deres præfækter, som var sort, havde en større pik, end de andre.. her det sidste år, havde de også fundet et par af deres kammerater, som var villige til – i hvert fald med passende overtalelse – at ikke bare sutte dem af, men også lade sig røvpule, og der var nok af fredelige steder på og omkring kostskolen.


Adebajos far, Dam, havde tilbudt fru Lafont at køre hende ud til lufthavnen for at hente tvillingerne- dels naturligvis som det venlige og hjælpsomme væsen, han var, men nok så meget fordi også han var meget spændt på, hvad for varer, det kunne være, om det var noget, man også selv kunne få nogen fornøjelse af.

Han havde selvfølgelig som sædvanlig de medet snævre jeans på. Og lige så naturligvis ingen underbukser, så hans store tykke lem lå kraftigt aftegnet i det venstre bukseben, og hans godt fyldte godtepose var lige så synlig i det andet bukseben. Han vidste, at det var noget, fru Lafont ikke havde noget imod, tvært imod kunne hun dårligt tage øjnene fra herlighederne under turen til lufthavnen, og nu var han spændt på, hvordan hendes to yngste sønner, ville reagere på synet. Og han blev ikke skuffet. Da de først havde bemærket bulerne, som ikke var blevet mindre under køreturen, kunne de kun vanskeligt få øjnene fra dem.

På turen hjem måtte de desværre sidde på bagsædet, han havde ellers gerne haft en af dem ved siden af sig, men måtte nu nøjes med fru Lafont. Det undgik ikke tvillingernes opmærksomhed, at deres mors øjne var mere på chauførens skridt end på landskabet, og det gik op for dem, at hun nok var lige så interesseret i sort pik, som de vidste af selvsyn, at deres far havde været. Tanken på det og det, de havde set i Dans bukser, havde naturligvis medført, at de begge sad med dunkende pikke, der skulle normalt meget mindre til at fremkalde denne reaktion. Som sædvanlig sad de også og nulrede hinandens blodfyldte diller, og som sædvanlig resulterede det i en stadig strøm af precum, så det varede ikke længe inden deres trusser var så gennemblødte, at også deres shorts fik en ikke ringe våd plet.
Hvad de ikke vidste var, at Dan havde et stadigt øje på dem. Hans bakspejl var sådan, at han ikke kun kunne se deres hoveder, nej, han kunne se helt ned til deres skridt, og dermed med stor fornøjelse også eres hænders arbejde, og hvordan der dannede sig en våd plet. En sådan blev der også ret hurtigt i hans egne jeans.

Thierry var blevet hjemme, dels for at hjælpe sin mor med at gøre velkomstmåltidet parat, men også fordi han havde blandede følelser ved, at hans yngre brødre skulle være hos dem hele sommerferien, så han ikke kunne være lige så meget sammen med sine venner som han ville. Han vidste jo godt, at de var 14 ja, nærmest 15, men han huskede dem som to irriterende rollinger, og kunne ikke se for sig, hvordan , de ville se ud i dag.

Da bilen ankom, skyndte han sig ud for at tage imod dem, og han blev helt stum af forbavselse, da han så to slanke, høje og tilsyneladende meget veltrænede unge mænd kravle ud af bilen. De omfavnede hinanden varmt, og han fik da også fremstammet et hjerteligt velkommen.
Dan omfavnede ham også, og da tvillingerne fulgte alting med stor opmærksomhed, undgik det dem ikke, at den hånd, der holdt om deres storebrors bagdel, ikke bare krammede den ene balle, men også at et par af fingrene kørte nogle gange frem og tilbage over det hemmelige sted i revnen. Hvilket igen fik det til at dunke i bukserne.

De fire mandfolk bar hver en kuffert ind i huset, og Thiierrys mor spurgte ham, om han ikke syntes, de skulle invitere Dan på aftensmad. Det syntes han naturligvis, og efter tvillingerne havde båret deres ting op på værelset og alle havde lettet og nettet sig efter øreturen, var de samlet i køkkenet, hvor de altid spiste.

Du ser godt ud, sagde Dan til Thierry, men hvorfor har du de der shorts på, er de ikke til din skoleuuniform, og må du overhovedet bruge dem her i sommerferien?

Øh, næh, men øh, jeg har kun mine pod-shorts foruden dem her, og jeg syntes …

Årh, hold op, grinede Dan, du ser meget bedre ud i pod-shorts, så gå du bare op og skift til dem. Mener de ikke også det, fru Lafont?

Jo, gå du bare op og skift.

Og lidt efter måtte tvillingerne måbe, da de så deres storebror i de diminutive shorts, der kun med besvær og ret god færdighed til at arrangere, kunne holde de forskellige løsere dele inde. Og ikke mindre forbavsede blev de, da Thierry vendte sig om, og de så teksten på den del af shortsene, der kun så dårligt dækkede hans runde baldeer. På den højre læste de: TILHØRER EBBONY HIGH og på den venstre: BLACK POWER, som var navnet på den
pod, som Thierry tilhørte.

Simultant vendte de ansigterne mod hinanden, og på øjnene kunne de se, at de tænkte det samme: den røv må vi have fat i!

Lidt efter fik de igen noget at se på og tænke over, for da Thierry bøjede sig frem for at tage noget ud af køleskabet, og Dan tilfældigvis stod lige ved siden af ham, førte han en hånd op i det ene ben, og ganske tydeligt pressede mindst en finger mod Thierrys røvhul, og samtidig sagde han så højt, at ingen kunne undgå at høre det:
Hvordan har du det her, Thierry, kan det huske sidste gang vi mødtes, da du var på weekend hos mig?

Det gav et spjæt i Thierry, da fingrene rørte hans intimeste sted, ikke fordi det var noget nyt for ham, at nogen rørte ham der – tvært imod – men fordi det kom så overraskende.
UH, ÅH! Øh, jo, ja, tak, det går fint.

Kunne du tænke dig, at vi mødtes igen, sagde han idet han tog om den store bule i sie bukser.

Øh, ja det, tak, det vil jeg gerne, fik Thierry fremstammet, efter at hånden havde forladt hans røv, og han havde fået rettet sig op.

Om 14 dage, sagde Dan, skal jeg og min familie på en uges ferie i en hytte, som min bror låner af sit firma. Den ligger ved en dejlig lille flod med frisk vand, hvor man både kan fiske og bade, og hvor der kun meget sjældent kommer farlige dyr. Var det noget for jer tre drenge at komme med?

Han kiggede først på ’thierry og derefter på tvillingerne, som nikkede ivrigt, og takkede og sagde, at det ville de da meget gerne, og mange tak hr, Dan, og hvad siger du mor, er det i orden.

Thierry nåede ikke at sige noget, inden hans mor havde givet sin tilladelse, men han ville bestemt heller ikke have protesteret.

Tvillingernes øjne strålede, de havde en god fornemmelse af, hvilke oplevelser en sådan uge i en afsides hytte ville kunne byde på.

Efter maden og Dan var taget af sted, hjalp Thierry med oprydning og opvask, mens tvillingerne gik ovenpå for at få et tiltrængt brusebad.

Da Thierry lidt senere Kom op, så han på vej til sit eget værelse, at døren til badeværelset stod åbent, og han kunne høre, at bruserne var slukket. Han kunne ikke lade være med at kigge ind, og han så, hvordan tvillingerne tørrede hinanden, først på ryggen og ned i skridtet, som de tørrede ekstra grundigt, og derefter på forsiden, hvor de isærr tog sig kærligt af hinandens halvhårde pikke og nosserposerne bag efter. Tvillingerne lod, som de ikke bemærkede, at deres bror betragtede dem, skønt det var netop af hensyn til ham, at de opførte denne forestilling.
Så vendte de sig og gik mod den åbne dør, og Thierry nåede ikke at komme af stedet.

Hej, storebror, sagde Chris, ser du noget, du kan lide? Er du overrasket over, at vi er blevet så store, grinede han. Og tog sig til sin dinglende pik?

Jah- jah- øh, ja, jeg kan kun huske jer som nogle små irriterende snotunger, men nu kan jeg se, at I er vokset, og de der, sagde han og pegede på deres diller, er ikke dårligere en de fleste niggeres på samme alder.

Nej, det er nok noget, du er ekspert i, grinede, Mark, men det må vi tale mere om i morgen, nu må du have god nat.

Forrtsættes
Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
De her historier under overskriften TVILLINGERNE er nogle, jeg digter, så dem finder du ikke på nifty.
Kommentar