Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 13

(Kasper)

Karakter: 6.0/4
Visninger: 5564

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest, Trekant og Første gang
Vi må hellere se og komme op og komme tilbage til sommerhuset, vi skal jo hjem i morgen sagde jeg. Stefano kiggede på mig og Kasper, og spurgte om han måtte køre med os til København og bo hos mig og Kasper et stykke tid. Du skal da være velkommen sagde Kasper hurtigt og kiggede bagefter på mig, men sine store bedende øjne. Ja selvfølgelig må du komme med os og bo hos os et stykke tid, men sig mig fætter er der noget galt. Nej slet ikke, men jeg keder mig her i byen om vinteren hvor der ikke sker ret meget. Vi du med os tilbage i sommerhuset og være hos os indtil vi kører hjem i morgen spurgte Christian. Ja hvis det er i orden så vil jeg gerne med, men jeg skal lige pakke noget tøj først sagde Stefano. Imens Stefano pakkede tasker med tøj gik vi andre i gang med at rydde op i huset og vaske op og gøre lidt rent. Snart efter kunne man ikke se vi havde holdt nytår hos Stefanos’s forældre. Jeg er glad for jeres store hjælp sagde min fætter da han så hvad vi havde lavet. Vi kunne da ikke efterlade huset som lignede noget der var løgn svarede jeg.

Den friske luft og det kølige vejr var nok ren medicin for os da vi begyndte gåturen tilbage til sommerhuset, og vi ankom friske tilbage, hvor Dennis og Lene sad og hængte over en kop kaffe, og de lignede nogle der ikke havde sovet ret meget. Happy newyear råbte Christian da vi trådte ind af døren. Shhhh hviskede Dennis, mor har det vist ikke særligt godt, men også god nytår til jer Drenge.

Sommerhuset lignede også noget der var løgn. Drenge hjælp mig lige med at få ryddet lidt op sagde Dennis. Kasper og Christian gik straks i gang med at rydde op og gøre rent, imens gik Stefano og jeg udenfor, for at hælde lidt flere piller på pille fyret der stod ude i et skur ved garagen. Imens vi stod der sagde Stefano, fætter jeg er sku vild med Christian. Jeg kunne ikke lade være med at grine og fortalte at Christian jo kun er 15 år. Og han ved ikke endnu hvad han er til, nej jeg ved det fortsatte Stefano, men han kigger på mig konstant, og jeg kan se han bliver liderlig når han har kigget på mig et stykke tid. Jeg bliver da også liderlig når jeg kigger på dig fætter, men jeg har jo Kasper som jeg elsker overalt på jorden, men når jeg kigger på dig kan jeg også mærke min pik blive stiv. Stefano kiggede ned på mit skridt hvor man tydeligt kunne se min pik havde lavet en kæmpe bule i mine Jeans, jeg kiggede på Stefanos skridt, og det var helt tydeligt at han også havde jern på, frækt sagde vi i munden på hinanden.

Skal vi hurtigt gi hinanden et blowjob spurgte jeg. Ja for fanden smid bukserne sagde Stefano. Hurtigt fik jeg bukserne trukket ned og Stefano var straks med sin mund om min store pik, den fik ikke for lidt og snart mærkede jeg at jeg var tæt på at komme, jeg kommer nu stønnede jeg. Stefano slugte endnu mere af min pik og jeg sendte kaskader af sperm ned i halsen på min fætter der slugte hele min ladning med velbehag. Din tur nu fætter, sagde Stefano. Jeg satte mig på knæ og fik trukket hans Jeans og tights ned om knæene på Stefano. Hans pik var totalt stiv og var våd af precum. Jeg slugte grådigt hans store pik og spillede samtidig på pikken så det gik hurtigere med at få ham til at sperme. Stefano havde sine hænder plantet på mit hoved og han fik banket alle sine 24 cm. Ned i min hals, og kort efter stønnede Stefano, jeg komme nu slug det hele fætter. Så kom spermen der væltede ned i halsen på mig, jeg skulle slet ikke sluge spermen, men bare lade det glide ned, da han var næsten færdig med at komme slap han grebet og pikken var nu kun lige inde i min mund og de sidste sprøjt landede på min tunge. Jeg rejste mig op og nærmede mig Stefanos ansigt, hvor vi endte i et saftigt kys, hvor det sidste sperm blev delt mellem os.

Da vi kom ind igen var der blevet ryddet op og gjort rent. Dennis og Lene lignede nu ikke længere noget der var løgn. Christian fortalte at Stefano gerne vil overnatte her for at ta med til København næste dag. Det er helt i orden svarede Lene, men er der noget galt derhjemme siden du gerne vil til København. Nej slet ikke, jeg keder mig bare her om vinteren, og der sker jo ikke en skid svarede Stefano, og brød ud i et kæmpe grin. Men hvorfor holder i ikke åbent hele året spurgte Dennis. Det kan ikke betale sig, der er så få gæster her om vinteren, så det vil være en ren underskuds forretning. Og jeg bliver jo heller ikke boende her i al evighed, jeg har planer om at åbne mit eget sted i København fortsatte Stefano. Vi kommer nok til at blive stamkunder hvis du åbner din egen restaurant svarede Lene. Også Kasper og mig svarede jeg og klappede Stefano på ryggen. Og hvis du mangler en medarbejder så er jeg frisk grinede Christian. Så har jeg allerede mine første kunder, og en ansat grinede Stefano, og kiggede på Christian. Du er hermed ansat som medhjælper. Christian så meget stolt ud. Skal vi se og lave noget mad af de rester vi har fra i går spurgte Lene, ja lad os det svarede Dennis. Må jeg hjælpe spurgte Stefano. Ja kom og hjælp du har sikkert nogle ideer til at få det bedste ud af resterne.

Stefano var helt opslugt med at hjælpe i køkkenet. Kasper, Christian og jeg satte os ved spisebordet, hvor lillesøster Mette var begyndt at dække bord. Imens hviskede jeg til Kasper at min fætter vist er blevet forelsket i Christian. Ej sig det er løgn svarede Kasper, nej jeg fik en snak med Stefano ude i skuret, men jeg har forklaret at Christian kun er 15 år. Og han ikke endnu ved hvad han er til. Har din fætter så opgivet tanken om Christian. Nej det tror jeg ikke, og som du hørte lige før så har Stefano ansat Christian som medhjælper på sin endnu ikke åbnede restaurant i København. Jeg håber der går nogle år inden Stefano åbner noget. Jeg er bange for at han åbner sit eget her i løbet af vinteren fortsatte jeg. Han har en kæmpe opsparing, og jeg har sagt jeg også gerne vil smide lidt penge i det hvis han finder det rigtige sted at åbne en restaurant. Skat det er dine penge så det vil jeg ikke blande mig i, svarede Kasper. Men jeg vil jo ikke bruge penge på noget hvis du syntes det er en dårlig ide fortsatte jeg, og jeg har planer om at sælge lejligheden, og finde en der er større, så vi får noget mere plads, og et bad hvor vi kan bade i timevis inden at det varme vand bliver koldt. Ej seriøst siger Kasper. Ja jeg mener det 100% Fedt men så skal vi ha en lejlighed med altan så vi kan sidde og nyde solen, og et værelse hvor vores gæster kan overnatte fortsatte Kasper. Jeg kan kun være enig med dig skat.

Christian havde sat sig ved bordet, i er sku søde og Mike du ofre meget for din fætter. Ja det gør jeg men jeg holder også meget af det familie jeg har tilbage, og Stefano vil jeg hjælpe med næsten alt. Det er kun Kasper jeg elsker og vil gøre alt for.

Imens kom Dennis og Lene ind i stuen, vi er klar til maden nu. Stefano vil gerne servere det han kalder husets biksemad. Vi sad alle spændt på at Stefano skulle servere maden, og jeg tænkte at biksemad er jo bare biksemad. Med Stefano havde fundet på en lækker måde at servere biksemad på, og alle madvare i køleskabet og fryserne var blevet brugt. Ind kom Stefano med et kæmpe fad der lignede noget mad man kun får på de fineste restauranter. Maden var super god og vi fik tømt diverse flasker og dunke med vin der var til overs fra dagen før.

Husk vi skal tidligt afsted i morgen sagde Dennis og spurgte Lene om de ikke skulle se og hoppe i seng. Jeg tror sku de skal ind og bolle grinede Christian. Vi skreg alle af grin, hvorfor tror du det spurgte Kasper. Jo de sad og smilede hele aftenen og far kørte sin hånd op og ned af mors ryg hele aftenen. Bevares de bliver vel også lidelige lige som vi gør hele tiden fortsatte Kasper, og nu har de slappet af i aften og Stefano har lavet et kæmpe arbejde i køkkenet. Det var nu ikke så meget arbejde svarede Stefano med et stort grin. Og jeg syntes da jeres forældre er meget søde, og de fortjener vel også noget sex.

Skal vi få ryddet af bordet og komme i seng spurgte jeg, og Stefano du bliver siddende, nu er det vores tur til at arbejde. Jeg vil nyde at se jer tre frække drenge rydde op og vaske op. En halv time senere var vi klar til at hoppe i seng. Christian var på vej ind på sit værelse da Stefano stopper ham og spørger om han ikke lige vil med ind og hygge lidt med os inden han går i seng. Christian står lidt og kigger ned i gulvet, som om han ikke ved hvad han skal gøre af sig selv. Kasper tager sin hånd om hoften på Christian og trækker han ind til sig, og siger kom med os. Jeg kan se at bulen i Christian Jeans er vokset meget og et øjeblik senere er vi inde på vores værelse, hvor jeg sætter mig på knæ og hiver Kasper og Stefano ned ved siden af mig. Smid bukserne og spil din pik indtil du kommer i hovederne på os stønner jeg. Christian er blevet liderlig nu, og får åbnet sine Jeans og hans store stive pik står op i en flot rejsning, vi stønner alle over det smukke syn. Stefano hvisker spil din pik og kom ud over os, lige som den anden dag hvor vi kom ud over Mike. Christian begynder langsomt at spille sin pik, vi sidder alle med åben mund og venter på at Christian skal tømme sin pik ud over vores ansigter. Jeg får imens åbnet mine Jeans og får dem trukket ned så min store pik på 24cm. Er befriet for tights og Jeans. Kasper og Stefano gør det samme, og imens Christian spiller pik foran os, begynder vi også at spille vores stive pikke. I er sku frække stønner Christian. Skal vi gøre det endnu mere frækt stønner Kasper og læner sig frem og begynder at sutte pik på sig selv. Det ser både jeg og Stefano. Vi kigger på hinanden og hurtigt er vi også i gang med at sutte pik på os selv. Christian stønner nu endnu mere over at vi sidder tre fyre og sutter pik på os selv. Jeg kommer, jeg kommer nu stønner Christian. Hurtigt stopper vi med at sutte pik på os selv, og læner os længere frem så vi har Christians pik lige ud for vores ansigter. Så kommer Christian ellers i kaskader af sperm som han sprøjter ud over os. Stefano er hurtig og tager pikken i munden og modtager endnu et par sprøjt som han sluger med velbehag.

Christian trækker pikken ud af munden på Stefano og siger, vi ses i morgen, og godnat. Vi andre er stadig liderlige og får os lagt så vi kan sutte pik på hinanden. Jeg har Stefanos pik i munden, og Stefano sutter pik på Kasper, og Kasper sutter min pik, vi er godt liderlige og der går ikke mange minutter førend vi kommer i munden på hinanden. Imens vi ligger og sluger spermen fra hinanden ligger vi og kysser hinanden. Fuck det var fedt siger Stefano, ja mon ikke siger Kasper og kysser mig, men skal vi ikke se og sove, vi skal snart op igen, og køre til København. Jeg kunne ellers godt klare at bliver her 14 dage mere hvisker jeg til Kasper, også mig, men jeg har min skole jeg skal passe, og du kan jo arbejde hjemmefra ved din PC hviskede Kasper. Stefano var faldet i søvn, så Kasper og jeg lå og hygge snakkede sammen, som vi tit gør når vi er hjemme i lejligheden i København.

Kasper spørger om jeg virkelig har tænkt at vi skulle flytte fra vores dejlige lejlighed, ja men kun hvis vi kan find noget der er lige så dejligt som det vi har nu, og hvor der er en altan, og lejligheden har mindst 3 værelser. Jeg kommer nok til at savne hvor vi bor nu, men ja noget hvor vi har mere plads ville nok ikke gøre noget, og jeg kunne lave flere lektier hjemme, og du kunne arbejde mere hjemme, fortsatte Kasper. Og vi kunne få et værelse hvor vores gæster kunne sove, og ikke optage sofaen. Far er jo ejendomsmægler, så måske han kan hjælpe, jeg ved det, og jeg vil også spørge din far om hjælp når vi kommer hjem, men skal vi ikke lægge os og sove nu. God ide, svarede Kasper, og lagde sig så han lå med ryggen til Stefano.

Jeg lagde mig på siden og Kasper lagde sig med front til mig og fik pikken anbragt mod min røv. Kasper lagde en arm om mig og hviskede jeg elsker dig Mike. Jeg elsker også dig skat, og min røv fik jeg presset længere mod Kaspers pik. Knep mig hviskede jeg til Kasper. Jeg fandt tuben med glidecreme og fik smurt Kaspers pik og min røv ind, jeg er klar nu hviskede jeg, men gør det blidt. Kasper forstod hvad jeg mente, og trængte stille og roligt op i min røv. Kasper kørte blidt sin pik frem og tilbage i min røv. Jeg nød denne blide behandling af min røv, og stønnede bliv ved skat. Det er bare så dejligt når du boller mig på den her måde. Vi lå på siden og jeg kunne fange Kaspers mund som jeg grådigt kyssede imens han stille bollede mig. Kasper fik sig vredet fri og stønnede jeg kommer snart. Ja kom i røven på mig skat, jeg elsker dig, kom i røven på mig, stønnede jeg flere gange. Kasper var flere gange ved at sætte tempoet op som han bedst kan li, men jeg fik ham holdt tilbage, imens jeg hviskede, bol mig blidt denne gang. Åååååh åååååh ååååh jeg kommer stønnede Kasper og tog godt fat i mig, jeg kunne mærke at Kaspers pik nærmest voksede i min røv da han skød de mange sprøjt op i røven på mig.

Det fik også mig til at komme og mit sperm landede i hovedet på mig selv, og de næste mange sprøjt landede på gulvet, hvor man kunne høre det ene sprøjt efter det andet landede på gulvet. plask, plask, plask, plask, plask, lød det bare da min pik skød sperm ud. Jeg vendte mig om mod Kasper og kyssede ham dybt og inderligt, og hviskede, jeg elsker dig skat, og der er ingen fyre her på denne jord der kan bolle mig lige så godt, som du lige har bollet mig. Mike jeg elsker også dig, og du gør mig liderlig på en måde jeg aldrig har oplevet før, og den måde du tømmer min pik for sperm har jeg aldrig oplevet før. Vi endte i et kæmpekys. I gør sku også mig liderlig hørte vi Stefano hviske, jeg må vist hellere spille min pik. Nej læg dig ned og nyd vi sutter din pik, svarede Kasper og lagde sig ned og begyndte at sutte pik på Stefano.

Jeg fik mig lagt så jeg lå på den anden side af Stefano. Nu lå Kasper og jeg og suttede pik på min fætter. Kasper og jeg fulgte hinanden og vi suttede og slikkede op og ned af den store og stive pik. Jeg kommer snart stønnede Stefano. Kasper og jeg slikkede stadig op og ned på hver side af Stefanos pik, ååååh jeg kommer stønnede Stefano, og de fleste sprøjt ramte ham i hovedet. Kasper og jeg begyndte straks at slikke Stefanos ansigt ren for spermen. I er sku for dejlige, hviskede Stefano til os, du er sku også dejlig fik Kasper og jeg stønnet.

Jeg skulle ud og tisse og trådte ud af sengen og plantede mine fødder i den store sø af sperm der lå på gulvet, jeg gled selvfølgelig i mit eget sperm og landede på ryggen, av for pokker sagde jeg, er du kommet noget til spurgte Kasper bekymret, nej det tror jeg ikke men hjælp mig lige op, Kasper og Stefano fik mig hurtigt hjulpet op på benene igen, smut på toilet skat, så finder jeg noget og tørrer spermen op med der ligger på gulvet. Da jeg kom tilbage på værelset har Kasper brugt en T-shirt til at tørre op med, og jeg kravler ned i sengen til Kasper og Stefano, vi falder hurtigt i søvn.

Næste morgen var vi oppe ved 8 tiden, der dufter af kaffe og rundstykkerne er i ovnen, da morgenmaden er overstået begynder vi af pakke vores ting og smide det ud i bilerne. Nu skal vi afsted og Kasper sætter sig på bagsædet ved siden af Christian. Jeg ville ellers gerne ha haft Kasper ved min side, men han syntes at Stefano skulle ha den fornøjelse. Jeg tænkte at det nok var for at skille Christian og Stefano lidt af. Skal jeg køre spurgte Stefano ja tak det må du da gerne, så kan vi bytte når vi når til Odense. Jeg nyder at slappe af, og Kasper og Christian sidder og opdaterer deres profiler på Facebook. Et øjeblik efter sidder de og sover op af hinanden, Kaspers hånd ligger på Christians lår, sødt siger jeg til mig selv, og lægger min venstre hånd på Stefanos højre lår og giver ham et lille kram på låret. Jeg sidder med lukkede øjne og er ved at falde i søvn da jeg mærker at Stefano har lagt sin højre hånd på mit lår, dejligt tænker jeg, og mærker at hans hånd nærmer sig mit skridt og hånden lægger sig på min pik, min pik begynder straks at vokse ved den dejlige berøring, min hånd har jeg også fået anbragt på Stefanos bule, jeg kan tydeligt mærke hans pik er meget hård.

Kasper er vågnet og ser hvad der sker foran i bilen, og kigger på Christian der vist stadig sover, Kasper ser at bulen i Christians bukser er vokset en hel del, og lægger sin hånd på Christians bule berøringen gør ikke bulen mindre. Jeg er blevet godt liderlig, og får med lidt besvær åbnet Stefanos jeans og får hevet pikken frem der nu er helt stiv, min egen pik får jeg også befriet og læner mig frem så jeg kan sutte pik på Stefano, fuck det er lækkert stønner Stefano. Kasper har med lidt besvær fået åbnet bukserne på Christian og sig selv, nu læner Kasper sig frem og sutter pik på sin lillebror, der nu er vågen, og ser at jeg sutter pik på Stefano, det er sku frækt det her stønner Christian. Nyd det stønner Stefano der er meget tæt på at komme i munden på mig. Kan du klare at styre bilen når du kommer spurgte jeg stille, ja det kan jeg sikkert nok og vejen er lige, så ikke så meget jeg skal holde øje med stønnede min fætter. Jeg lænede mig igen ned over den store pik og slugte så meget som muligt, så kom Stefano ellers i kaskader af sperm i min mund. Åååååh Aaaaah fuuuck lød det fra Stefano da han kom i munden på mig, jeg slugte alt det dejlige sperm og slikkede hans dejlige pik ren. Imens var Christian også begyndt at stønne højt nu, jeg kommer snart nærmest skreg Christian. Kasper slugte endnu mere af Christians pik og så kom Christian i munden på Kasper der slugte spermen som var det fløde. Kasper slikkede også Christians pik en.

Min egen pik sejlede i precum og jeg var totalt liderlig, jeg kan ikke sutte din pik imens jeg køre sagde Stefano med et grin, nej jeg ved det, så jeg må vel sutte mig selv, men jeg kan gi dig en hånd sagde Stefano og tog fat om min pik, jeg lænede mig ned og fangede min store pik med munden , Stefano spillede min pik indtil jeg kom i munden på mig selv, de mange sprøjt slugte jeg med velbehag. Kasper sad også og suttede pik på sig selv, skal jeg gi en hånd spurgte Christian, ja tak fik Kasper stønnet. Christian tog fat om Kaspers pik og spillede den indtil den kom i munden på Kasper. Vi sad alle bagefter og stønnede lidt, fuck det var vildt sagde jeg, og nu er bilen blevet til en rigtig bøsseslæde grinede jeg. Vi skreg alle af grin. Ja mor skulle bare vide hvad vi lige har lavet i hendes lille elskede bil grinede Christian.

Vi var nået til Odense og vi kørte ind på Rastepladsen Kildebjerg, hvor det nu var min tur til at køre bilen det sidste stykke vej til København. Vi var kommet til Dennis og Lenes hus, hvor vi satte Christian af, og Dennis kørte med i bilen til Vores lejlighed. Vi fik tømt bilen for vores bagage og fik taget afsked med Dennis. Inden fik jeg en hurtig snak med Dennis omkring mine planer om at sælge lejligheden. Den kan sælges på 2-3 dage sagde Dennis. Så i skal først finde noget i vil købe inden i vælger at sætte lejligheden til salg, for det kommer til at gå hurtigt, når det er en så lækker lejlighed som du vil sætte til salg Mike. Vil du hjælpe med at sælge og finde en lejlighed der er noget for mig og Kasper spurgte jeg. Ja helt klart, og jeg har nogle emner i skal se inden vi gør mere, svarede Dennis. Kender du også et fedt sted jeg kan åbne en restaurant spurgte Stefano. Ja det kan jeg også nok hjælpe med grinede Dennis. Men se i nu og komme op i lejligheden og få slappet lidt af, inden det er hverdag i morgen. Mike og Stefano jeg finder ud af noget i kan se i løbet af ugen.

Skal vi ikke bestille noget fastfood spurgte Kasper da vi var kommet op i lejligheden. God ide grinede vi. Der gik ikke langt tid så sad vi og spiste burgere og pomfritter. Vi var alle trætte, og Kasper skulle tidligt op næste dag for at komme i skolen, jeg skulle først møde på arbejdet kl. 11.

Vi vil smutte i seng nu sagde jeg til Stefano. Skal jeg hjælpe med at rede op på sofaen, nej tak, jeg ved hvordan jeg slår sofaen ud grinede Stefano. Og tak fordi jeg må bo her hos jer. Du er altid velkommen til at bo her hos os svarede Kasper, og klappede mig på røven. Tak svarede Stefano.

Et øjeblik efter lå Kasper og jeg i sengen, og snakkede om julen i sommerhuset osv. Jeg elsker altså virkelig den her lejlighed hviskede Kasper til mig. Det gør jeg også, men jeg syntes den er ved at blive for lille, og jeg vil gerne ha noget hvor vi har mere plads som vi snakkede om den anden nat. Men skal vi ikke lægge os til at sove nu? Jo lad os sove hviskede Kasper, og lagde sig med siden til mig, jeg fik mig lagt med min pik op mod Kaspers dejlige røv og en arm om Kasper. Jeg elsker dig Kasper fik jeg hvisket inden jeg faldt i søvn, elsker også dig Mike, hørte jeg Kasper hviske inden jeg var helt væk.

Fortsættes….
Kommentar