Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kaspeer del 14

(Kasper)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 5353

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest og Trekant
Dagene og ugerne gik. Det var fedt at ha Stefano boende. I weekenderne sov vi for det meste sammen i vores store seng. En Fredag havde vi været ude og spise, og var endt på Centralhjørnet, det var en fed aften, og vi blev skide fulde, og måtte ha en taxa for at køre os de få hundrede meter hjem til lejligheden. Da vi endelig sad inde i stuen, spurgte Kasper om vi ikke skulle ha en go nat drink, jo lad os få noget Vodka med Redbull svarede Stefano og jeg nærmest i kor. Øjeblik så er der drinks grinede Kasper og forsvandt ind i soveværelset. Har i vodka i soveværelset spurgte Stefano. Øh nej det har vi ikke grinede jeg. Et øjeblik efter kom Kasper tilbage og var nu kun iført det par Jockstrap vi havde købt i Berlin tidligere. Kasper bøjede sig frem for at finde vodka flasken frem, imens kunne vi jo ikke undgå at se hvordan han blottede sin dejlige lækre røv. Synet fik min pik til at rejse sig i mine Jeans. Fuck du er fræk grinede Stefano. Find også lige noget Redbull fortsatte Stefano.

Nåååh er i begyndt at blive liderlige grinede Kasper. Ja sagde jeg og fik smidt mine Jeans så jeg kun sad i mine tights og min T-shirt. Stefano havde smidt alt tøjet, jeg er tørstig, men også lidelig, og hans pik var totalt stiv. Kasper fik serveret vores drinks, og vi skålede hurtigt, hvorefter jeg sagde til Kasper. Ta tøjet af mig og sut min pik. Kasper fik hurtigt trukket tøjet af mig og satte sig på knæ foran mig og fangede min pik som han grådigt begyndte at sutte.

Imens Kasper suttede min pik, hviskede jeg til Stefano at han skulle bolle Kasper og komme i røven på ham, så hans røv var godt smurt. Stefano får Kaspers røv og sin pik gjort godt klar. Nu skal du sku få pik stønnede Stefano. Og trængte op i Kaspers røv. Kasper stønnede højt, da Stefano trængte op i den dejlige røv. Åh ja knep mig stønnede Kasper imens han slugte endnu mere af min store pik. Stefano havde lært at bolle hurtigt og ret voldsomt lige som Kasper elsker at bolle. Åh ah nej ikke så voldsomt stønnede Kasper. Men Stefano blev ved men at kneppe Kaspers røv ret voldsomt.

Ååååh jeg kommer skreg Stefano og tog godt fat i Kaspers hofter og stødte sin pik helt op i Kaspers røv. Stefano trak sin pik ud af Kaspers røv og lagde sig på sofaen ved siden af mig. Din tur nu fætter stønnede Stefano. Jeg fik lagt Kasper på ryggen og hans ben rundt om mine skuldre. Kaspers røv var godt smurt og våd af Stefanos sperm, så der var ingen problemer med at støde min pik på 24 cm. Op i Kaspers dejlige røv. Stefano havde lagt sig så han kunne sutte pik på Kasper imens jeg kørte min pik frem og tilbage i Kaspers dejlige røv. Åh jeg kommer snart stønnede Kasper. Jeg kommer også snart hviskede jeg, kom i munden på Stefano. Nu kunne jeg ikke holde mig længere og skød mit sperm langt op i Kaspers røv. I det samme kom Kasper i munden på Stefano, der slugte hver en dråbe af Kaspers dejlige sperm. Jeg kommer snart igen fik Stefano sagt. Læg jer ved siden af hinanden og åben jeres mund, så kommer jeg i munden på jer. Stefano kom endnu engang i store sprøjt der landede ud over os. Kasper og mig lå længe og slikkede spermen i os. Stefano fik vi hevet ned til os så han også kunne deltage med at slikke os rene for hans sperm.

Lad os komme i bad inden vi går i seng sagde jeg, og var som den første ude i badet. Kasper og Stefano var også hurtigt ude i badet. Da det varme vand er ved at blive koldt siger jeg, det er derfor jeg gerne vil bo et sted hvor der er varmt vand til mere end 5 minutter. Skal vi se og komme i seng. Og dig fætter du kommer ind og sover hos Kasper og mig i nat. Et øjeblik efter lå vi i sengen, jeg lå igen i midten. Kasper lagde sig med ryggen til mig, og jeg vendte mig så min pik var begravet mod Kaspers røv, og en arm rundt om Kasper. Jeg elsker dig skat hviskede jeg til Kasper og kyssede min dejlige kæreste. Stefano lagde sig også med sin store pik begravet mod min røv. Og en arm omkring mig. Sikken en dejlig måde at falde i søvn på.

Jeg vågnede ved 3 tiden om natten ved at dørtelefonen ringede, jeg tænkte hvem ringer på så sent om natten, jeg gik ud til telefonen, og sagde hvem der. Det er mig Christian, må jeg komme op. Ja kom op sagde jeg, og skyndte mig at finde mine tights der lå inde i stuen. Et øjeblik efter bankede det på døren og jeg fik lukket Christian ind. Kom med ind i stuen hviskede jeg, din bror og Stefano sover. Vi fik os sat i sofaen, og jeg spurgte hvad han lavede ude så sent om natten. Jeg har været til fest hos en veninde fra skolen, og det var meningen jeg skulle sove der sammen med nogle andre fra skolen. Men folk blev fulde og de sov alle steder så der var ingen steder jeg kunne lægge mig og sove. Så kom jeg i tanke om at jeg sikkert kunne få lov til at sove her, sagde Christian imens han sad med store bedene øjne, og et stort smil om munden. Imens Christian snakkede kunne jeg se at hans øjne kørte op og ned af min næsten nøgne krop, og hans øjne flere gange var fokuseret på mit skridt, der lavede en stor bule i mine tights. Må jeg ikke få en drink spurgte Christian, jo skal vi lave en vodka med Redbull, ja tak svarede Christian, jeg fik blandet drinks til os. Jeg skal altså lige tisse fik jeg svaret, og satte mig ud toilettet for at tisse. Da jeg kom tilbage sad Christian også kun iført sine tights der viste en stor bule. Jeg tænkte han er da vist liderlig. Imens vi sad med vores drinks og snakkede satte Christian sig nærmere mig, og et øjeblik efter lagde han en hånd på mit lår og lod hånden bevæge sig op til min pik der var begyndt at blive stiv. Må jeg sutte din pik spurgte Christian stille. Jeg svarede ikke men fik mine tights trukket ned så min pik kunne rejse sig i fuld størrelse. Christian lagde sig ned og tog min pik i munden som han straks efter suttede godt og grundigt. Christian fik smidt sine tights og sad og spillede pik på sig selv imens. Læg dig på sofaen hviskede jeg, så sutter vi pik på hinanden. Vi lå nu i en dejlig 69’er og suttede pik på hinanden, jeg kommer snart stønnede Christian, jeg kommer også hviskede jeg og tog fat om Christians hoved og holdte ham fast imens jeg skød mit sperm ind i hans mund. I det samme kom Christian i munden på mig. Jeg nød bare hans dejlige varme sperm som jeg slugte.

Det var fedt hviskede Christian og drak det sidste af sin drink. Læg dig og sov sagde jeg da jeg havde fået sofaen omdannet til en seng. Det er normalt Stefano der sover på sofaen, men du overlever nok at dele sengetøj med ham for en nat sagde jeg og gik ind i sengen til Kasper og Stefano som begge sov tungt.

Næste morgen vågner jeg ved at Kasper rusker i mig, da jeg er vågen spørger han hvem der ligger og sover på sofaen. Det er Christian fik jeg sagt og smilede til Kasper. Hvad laver han her. Jeg fortalte hvad Christian havde fortalt da han kom om natten. Har i suttet pik på hinanden spurgte Kasper. Ja det har vi, han var sku så liderlig at han begyndte at sutte min pik. Om ikke så langt tid så tror jeg altså at han selv indser han er bøsse hviskede jeg til Kasper. Mike jeg er glad for du tager dig godt af min lillebror, og jeg er glad for han får sine første oplevelser med nogle han kender så han kan føle sig tryg.

Skal vi se og komme op og få noget morgenmad spurgte jeg Kasper. Ja lad os det skat, du er sku dejlig skat svarede jeg og kyssede Kasper. I er altså søde sagde Stefano der var vågnet, lad os komme op og få noget morgen mad. Vi fik dækket op i stuen ved spisebordet. Christian var også ved at vågne op. Godmorgen fik vi alle sagt til Christian. Jeg skal tisse sagde Christian. Så gå dog på toilet svarede Kasper. Jeg har ingen underbukser på sagde han stille og blev helt rød i hovedet. Vi har alle set dig nøgen før, sagde vi andre nærmest i munden på hinanden, og grinede. Christian slog dynen til side og skyndte sig ud på toilettet, imens fandt Kasper hans underbukser som han gik ud på toilettet med.

Et par timer senere var Christian på vej hjem, og vi begyndte at rydde op fra dagen før. Min telefon ringede det var Dennis. Jeg har nogle kunder der gerne vil se jeres lejlighed, er det i orden at vi kommer kl. 13 spurgte Dennis. Ja vi smutter ud og får en kop kaffe imens. Vi fik travlt med at få ryddet op i lejligheden så den så indbydende ud. Dennis ankom og jeg gav ham en nøgle så han kunne lukke sig ind. Imens gik vi rundt i Københavns gader og fandt en lille cafe der så meget hyggelig ud. Vi fik kaffe og et stykke kage. Stefano siger her er rigtigt hyggeligt, og her kan være servering ud på fortorvet når vejret er til det. Stefano fik fat i ejeren som var en gammel kone, og spurgte om han måtte se køkkenet osv. Det må du da meget gerne unge mand, kom med mig. Imens Stefano fik en rundtur siger Kasper til mig, ja så tror jeg din fætter har fundet et sted at åbne sin restaurant, jeg tror du har ret sagde jeg imens jeg smilede.

Stefano kom tilbage og satte sig og havde et kæmpe smil på, jeg skal snakke pris med hende på Mandag. Ej hvor fedt svarede Kasper og jeg. Her er alt hvad der skal bruges for at komme i gang fortsatte Stefano, men det kan nok kun lade sig gøre hvis jeg i starten stadig må bo hos jer, jeg skal nok betale lidt i husleje fortsatte Stefano. Det er en aftale sagde jeg og rejste mig og gav min fætter en stort kram. Imens ringede Dennis og fortalte fremvisningen af lejligheden var slut, og om vi kom og fik en snak med Dennis. Vi er på vej svarede jeg.

Tilbage i lejligheden fortalte Dennis at parret der havde været og se lejligheden var vilde med den. Fedt svarede jeg, men skal der ikke lige være lidt flere og se den, så kan det jo være prisen bliver budt op af de mest interesserede. Jo god ide svarede Dennis. Vi fortalte af Stefano skulle snakke pris om Mandagen på et dejligt sted, hvor han kunne åbne sin restaurant.

Stefano fik aftalt en god pris med ejeren af Cafeen og slog til med det samme, der kom flere og så på vores lejlighed og snart efter var den solgt til en rigtig god pris. Vi fandt hurtigt en stor lækker 4 værelses lejlighed med altan og alt det vi ønskede os af vores nye hjem. Stefano flyttede med og fik et værelse hvor han kunne sove. Stefano så vi ikke meget til, han havde utroligt travlt med sin ny åbnede restaurant hvor der kom mange gæster, stedet blev hurtigt populært. Christian blev som aftalt ansat til at hjælpe i køkkenet og lidt med serveringen.

En dag hvor jeg arbejdede hjemme ringede min chef og fortalte han gerne ville tale med mig næste dag kl. 10. bare rolig sagde han det er ikke noget alvorligt, men du skal udføre en opgave for en kunde. Jammen så ses vi i morgen kl. 10. Kasper kom i det samme hjem og satte sig ind på værelset jeg havde fået indrettet som hjemme kontor og satte sig ved siden af mig. Jeg fortalte jeg skulle tale med chefen næste dag, de har vist en opgave jeg skal udføre for en kunde. Det lyder da underligt at han ikke bare fortalte dig hvad det går ud på sagde Kasper, ja det har du faktisk ret i, men jeg finder ud af mere i morgen svarede jeg. Skal vi ta ned og spise hos Stefano spurgte jeg. Ja lad os det svarede Kasper, men skal vi ikke smutte i bad først sagde Kasper med et stort smil, du er vist ude på noget grinede jeg og lagde en hånd på Kaspers bule.

Vi fik hurtigt smidt tøjet og vores pikke var helt stive, sut min pik sagde jeg til Kasper og satte mig i kontor stolen med spredte ben. Kasper begyndte grådigt at sutte min pik åhh det er skønt stønnede jeg bliv ved jeg er totalt liderlig fortsatte jeg. Kasper slugte nu min pik helt til roden og med min pik langt nede i halsen på Kasper kom jeg i kaskader af sperm som Kasper slugte. Knep mig skat stønnede jeg da mine sidste sprøjt var slugt af Kasper. Hurtigt fik Kasper smurt sin pik og min røv med lidt af mit eget sperm. Kasper bankede sin pik op i mig i nærmest hug, åååh det er skønt råbte jeg nærmest, bliv ved bol mig stønnede jeg imens Kasper satte farten op og vold bollede min stakkels røv. Kasper lænede sig frem og kyssede mig dybt, jeg kommer snart stønnede Kasper. Ja kom i min røv stønnede jeg og trak Kasper ind til mig så vi kunne kysse hinanden mens Kasper kom i røven på mig. Idet samme spermede jeg igen og mit sperm blev fordelt på min og Kaspers mave. Nu må vi hellere se og komme i bad inden vi går ned og får noget at spise, ja lad os det stønnede jeg.

Dagen efter havde jeg været til samtale med min chef, og sad hjemme og ventede på at Kasper skulle komme hjem. Jeg havde lavet kaffe og sad og nød en god kop kaffe da Kasper kom hjem, hej skat hvordan gik samtalen med din chef spurgte Kasper. Det gik fint og de vil ha jeg skal rejse til Prag på Søndag for at lave et større arbejde med deres servere og it system forklarede jeg. Og jeg kommer først hjem om Fredagen sagde jeg lidt trist. Jeg kan slet ikke undvære dig så mange dage fortsatte jeg. Du skal ta afsted sagde Kasper, jeg tror det vil gavne din karriere. Det sagde min chef også. Så begyndte jeg at fortælle at det firma jeg skulle til var et gay studio, der laver mange bøsse film og mange af deres film ligger på nettet, og jeg tændte min PC for at vise Kasper hvad jeg mente. Jeg syntes helt bestemt du skal sige ja til den opgave sagde Kasper og smilede sødt til mig. Måske tilbyder de dig en rolle i en af deres film grinede Kasper. Du ser jo godt ud og kunne godt ligne en pornomodel og når de ser din store bule i dine jeans så er de da helt solgt fortsatte Kasper og endte i et stort grin, så skreg jeg også af grin. Meeeen det tror jeg nu ikke kommer til at ske svarede jeg, men du syntes jeg skal sige ja til opgaven. Ja det syntes jeg smilede Kasper. Jeg skrev en mail til min chef hvor jeg sagde ja tak til opgaven.

Da Stefano kom hjem ved 23 tiden fortalte jeg at jeg skulle rejse og være væk fra Søndag til Fredag. Bare rolig fætter jeg skal nok ta mig af Kasper grinede Stefano. Du skal aldeles ikke gøre andet end sørge for at han får noget at spise. Det skal jeg nok sørge for grinede Stefano og gik i seng.

Lørdag havde jeg travlt med at pakke min taske med tøj, så jeg var klar til næste dag. Kasper og jeg lavede selv mad den dag og sad og nød hinanden over et par flasker vin da Stefano kommer hjem, fuck en travl aften jeg har haft, massere af glade kunder fortsatte Stefano, giver i et glas vin. Ja sæt dig sagde jeg og hentede et vinglas til Stefano. Vi sad længe og snakkede og vinen blev udskiftet med Vodka og Redbull. Klokken var ved at være 1 om natten og jeg spurgte om vi skulle hoppe i seng, og fætter du kommer med smilede jeg. Jeg er frisk grinede Stefano. Vi lå hurtigt nøgne i vores seng og kælede og kyssede med hinanden. Kasper og Stefano fik mig lagt midt i sengen på ryggen, og der lå de nu på hver side af mig og slikkede og suttede min pik, de stoppede ikke førend jeg skød mit sperm ud over mig selv, straks efter begyndte de at slikke min krop ren.

Skat nu skal du kneppe Stefano og komme i røven på ham sagde Kasper. Stefano satte sig ned over min pik og med lidt besvær fik jeg banket min store pik op i min fætters dejlige røv. Kasper suttede imens pik på Stefano. Jeg kommer jeg kommer stønnede jeg og tog godt fat i Stefano der stønnede jeg kommer også nu. Mit sperm stødte jeg op i min fætters røv, og så kom Stefano i munden på Kasper. Nu skal du kneppe mig sagde Kasper, og Stefano du skal også bolle mig, så jeg får jeres store pikke op i min røv sagde Kasper og satte sig ned over min pik og lænede sig frem så Stefano også kunne få sin pik op i Kasper. Ååååh Åååååh lød det fra Kasper der nu havde vores store pikke oppe i hans dejlige røv, ohhh der er skønt stønnede både Stefano og jeg. Vi lå længe og bollede Kasper på den måde og snart efter kom først Stefano og så mig i røven på Kasper, der fik sig vristet løs af os og fik lagt Stefano ned ved siden af mig. Kasper spillede sin pik ud for vores hoveder og sendte kaskader af sperm ud over os. Så er din pik vist godt tømt inden du rejser grinede Kasper og min røv trænger ikke til pik førend du kommer hjem igen fortsatte Kasper og lagde sig ned og slikke vores ansigter rene for sperm. Stefano blev i sengen og vi faldt hurtigt i søvn.

Turen i flyveren til Prag var kedelig og jeg savnede allerede Kasper. Vel ankommet til Prag tog jeg en taxa til hotellet som viste sig at være et ganske almindelig hotel, mit værelse var dog ganske stort og jeg var godt tilfreds. Jeg tog ud i byen og fandt en hyggelig restaurant hvor jeg fik noget godt mad, bagefter fandt jeg en lille bar som viste sig at være en bøssebar, jeg bestilte en stor fadbamse og sad og hyggede mig, og så her var mange ret unge og flotte fyre. Jeg fik en fadøl mere og efter den gik jeg på toilet for at tisse inden turen tilbage til hotellet, da jeg står ved pis kummen kommer der en utrolig smuk fyr ind og stiller sig ved siden af mig, jeg kan se han kigger meget på min pik der også er ret stor når den er slap. Jeg kigger hurtigt ned på hans pik som han står og spiller lidt på. Jeg bliver tændt, men tænker at jeg er her for at arbejde og jeg har Kasper derhjemme, jeg får pakket pikken tilbage i underbukserne og går tilbage til hotellet. Jeg ringer til Kasper, vi sidder længe og snakker, godnat skat siger Kasper og jeg savner dig, savner også dig skat sagde jeg stille.

Mandag morgen var jeg tidligt oppe, jeg skulle være hos kunden kl. 9 jeg var der til tiden og da jeg trådte ind blev jeg mødt af den fyr der dagen før havde stået på toilettet ved siden af mig på baren. Velkommen Mike sagde han på Engelsk tak fik jeg svaret kan du vise mig jeres rum hvor jeres IT system er. Hurtigt var jeg i gang med arbejdet, og der var et rend af unge flotte fyre i hele lokalet hvor studioet lå. På fladskærme der hængte nærmest overalt kørte der bøsse porno, så lidt småliderlig kunne jeg ikke undgå at blive. Dagene går og jeg har det vældigt godt på arbejdet hvor jeg nyder at se de mange unge og flotte fyre, bevares mange af dem kigger også langt væk efter mig, og mange gange fanger jeg deres blikke på min store bule i de stramme jeans jeg havde valgt at ta med. En dag sidder jeg inde i noget der ligner en stue og sætter mig i sofaen med en kop kaffe, da ham fyren fra baren dukker op sammen med en lidt ældre fyr. Den unge fyr præsentere den lidt ældre fyr og fortæller han er instruktør og kameramand. Nu fortæller instruktøren at han har hørt jeg skulle rende rundt med en ret stor pik, jeg var ved at få kaffen i gal hals og grinede og spurgte hvor han havde hørt det fra. Jeg har hørt det fra ham den unge flotte fyr der sagde han og pegede.

Vi kunne godt tænke os at prøvefilme dig, for at se om du evt. kunne blive model hos os, og ja du er en flot fyr fortsatte han. Jeg har altså en kæreste hjemme i København fik jeg svaret. Jaja men du skal ikke gøre andet end at sidde og spille din pik i en sofa indtil du kommer fortsatte han. Hvornår har du tænkt dig det skal være spurgte jeg. Nu, smilede han. Kom med så sætter vi os ind i det værelse ved siden af. Jeg var som hypnotiseret og fulgte villigt med, den unge fyr fulgte også med. Sæt dig ned i sofaen sagde instruktøren og tændte for nogle store lamper og jeg var badet i lys. Jeg begynder at filme nu, smid tøjet langsomt og fortæl om dig selv. Imens jeg begyndte at smide mit tøj, havde den unge fyr smidt alt sit tøj og stod og legede med sin pik som nu var stor og stiv. Hmmm tænkte jeg, han er her nok kun for at gøre mig liderlig, og det lykkedes da også og hurtigt var min pik rejst sig og stod stor og stiv op af min mave.

Instruktøren gispede og spurgte hvor stor min pik er. 24 cm. Svarede jeg stolt. Det må vi måle efter og kaldte den unge fyr over til mig hvor han begyndte at måle min pik, 24 cm. Svarede ham den unge fyr, og tog godt fat i min pik og spillede den lidt. Så filmer vi igen sagde instruktøren og spurgte mig hvad jeg godt kunne li osv. jeg svarede, jeg elsker pik i min røv, men elsker også at bolle en dejlig røv. Imens var min pik begyndt at lukke godt med precum ud som jeg tog på en finger og slikkede i mig. Jeg tænkte at jeg hellere måtte gi dem en stor oplevelse og lænede mig frem for at sutte min egen pik. Åhhhh lød det fra den unge fyr. Instruktøren var vildt begejstret og sagde bliv ved. Jeg kunne mærke jeg snart ville komme og tog min pik ud af min mund og lænede mig tilbage i sofaen. Et øjeblik efter sendte jeg kaskader af sperm i hovedet og håret på mig selv. Min mund var åben og fangede mange af mine sprøjt. Det var længe siden jeg var kommet så meget, og min krop var smurt ind i sperm. Fantastisk jublede instruktøren, og den unge fyr kom også ved synet af min udløsning. Dig kan vi godt bruge i en film sagde instruktøren. Mange tak svarede jeg, men så skal min kæreste også være med. han bliver snart 18 år. Hans pik er 22 cm. Og han spermer lige så meget som mig, og skal det være endnu mere frækt så har jeg en fætter som ligner mig, og folk tror vi er tvillinger. Men så skal i komme til København og optage en scene med os svarede jeg. Den er vi med på stønnede instruktøren der vist kom i bukserne på sig selv. Den unge fyr fik hentet håndklæder og fik tørrer mit sperm væk fra håret og mit hoved og mave.

Jeg kom i tøjet og sad og tænkte over den her oplevelse, som jeg syntes var meget fræk. Den unge fyr var kommet tilbage sammen med en anden ganske flot fyr, med sig havde de kaffe som de stillede på bordet og sagde værsgo. Tak svarede jeg og drak kaffen som jeg syntes var tiltrængt, vi sad og snakkede lidt og de fortalte lidt om at være pornomodel, jeg viste dem den video fra sommerhuset hvor Kasper, Stefano og Christian havde badet mig i sperm, frækt sagde de begge i munden på hinanden, ja det var fedt svarede jeg og smilede lidt frækt til dem. Klokken var ved at være 18. og jeg tænkte jeg heller måtte komme tilbage til hotellet og få et bad inden jeg ville gå ud og finde et hyggeligt sted hvor jeg kunne få noget lækkert mad. Jeg fik sagt farvel til de to flotte fyre, og sagde vi ses i morgen. På vej tilbage til hotellet ringede jeg til Kasper og fortalte hvad jeg havde oplevet tidligere. Frækt svarede Kasper og skal vi medvirke i en pornofilm, ja det tror jeg, jeg har vist dem billeder af dig og Stefano og de er helt vilde, men det må vente til du bliver 18 år svarede jeg, jeg tror sku jeg er frisk grinede Kasper, også mig, og Stefano vil helt sikkert også være med grinede jeg.

Jeg kunne på vejen tilbage til hotellet se at de to unge fyre fulgte efter mig, og jeg fik sagt farvel til Kasper. Hmmm tænkte jeg de skal nok bare samme vej som mig, og jeg forsvandt ind på hotellet og kom hurtigt op på mit værelse hvor jeg hurtigt smed alt tøjet og gik i bad, dejligt med et varmt bad tænkte jeg og nød det længe, og kiggede ned af mig selv, jo jeg ser sku stadig godt ud og stadig muskuløs uden at være overdrevet og en dejlig stor pik der hang slap ned, mellem benene på mig, ja jeg har været heldig sagde jeg til mig selv og tog fat i min pik og gav den nogle strøg. Bagefter trådte jeg ud af badet og stillede mig foran spejlet og kiggede på mig selv og smilede over det flotte syn jeg så og blinkede med det højre øje. Imens jeg stod og beundrede mig selv bankede det på døren. Roomservice lød der. Jeg havde da ikke bestilt noget, men tog et håndklæde om livet og gik ud og åbnede døren. Da jeg åbnede døren stod de to unge flotte fyre med en bakke med champagne og 3 glas og smilede sødt til mig. Må vi komme ind spurgte de. Imens jeg stod og tænked kunne jeg se at deres øjne kørte op og ned af min krop, og min pik begyndte at vokse en lille smule. Kom ind sagde jeg og satte mig i sengen, de gik straks i gang med at åbne flasken med champagne og hælde op i glassene. Skål sagde de, og drak lidt champagne. Imens havde de sat sig meget tæt, på hver sin side af mig.

Kære læsere, hvis i ikke fortæller Kasper noget om hvad der nu sker, så fortæller jeg hvad der skete på mit hotel værelse :-)

Imens vi sad på sengen og drak champagne lagde den unge fyr sin hånd på mit venstre lår, imens lagde den anden sin hånd på mit højre lår. Ååååh fik jeg stønnet og tog endnu en tår af mit champagne glas og drak det ud og stillede glasset på gulvet. Jeg var begyndt at blive liderlig, og savnede Kasper ved min side og kunne ikke andet end at sukke og stønne hver gang deres hænder gik på opdagelse længere og længere op af mit lår. Det lykkedes for ham den unge fyr at få løsnet håndklædet jeg havde rundt om mig, og min pik rejste sig nu i fuld længde. De to fyre kom med et højt suk, og tog med deres hænder fat om min pik der nød behandlingen. Sut min pik sagde jeg, og de lagde sig så de kunne sutte og slikke min pik fra begge sider. Jeg fik stønnet at de skulle smide tøjet. De rejste sig op og begyndte af danse imens de langsomt smed tøjet, synet fik ikke min store pik til at lægge sig. De to fyre kunne virkelig strippe og min pik blev ikke mindre stiv ved synet.
Da de begge var helt nøgne stod de foran mig med hver deres stive pikke ud for mit hoved hvor jeg sad med åben mund og nød synet. Den anden unge fyr havde en også ganske stor pik, og han nærmede sig og jeg åbnede min mund endnu mere, langsomt stødte han sin pik ind i min mund og kørte sin pik frem og tilbage i min mund. Jeg ville smage mere af hans pik og tog godt fat i hans baller og slugte hele hans pik til roden. Imens havde den anden fyr sat sig mellem mine ben og var begyndt at sutte min pik, men at sluge den helt i bund kunne han dog ikke, men næsten.

Ham jeg suttede pik på udbrød jeg kommer jeg kommer, du sutter pik som ingen andre før har gjort, jeg kan ikke holde mig længere, jeg tog godt fat om hans hofter og fik endnu engang hans pik helt ned i halsen hvor han kom i mange sprøjt som jeg gladelig slugte. Fyren der suttede min pik kunne mærke jeg var ved at komme, og tog mere af min pik i munden. Ååååh stønnede jeg og tog fat om nakken på ham, og sendte kaskader af sperm i munden på ham. Fyren fik sig trukket fri og lænede sig op og begyndte at kysse ham den anden fyr, jeg kunne se hvordan mit sperm blev fordelt mellem dem. Synet gjorde mig endnu engang godt liderlig, og spurgte hvem af dem der skulle mærke min pik i røven. Det skal jeg svarede ham fyren der tidligere på dagen målte min pik. Og han lagde sig på ryggen og sagde knep mig. Imens skal du få pik af min ven fortsatte han.

Min pik var stadig våd så der var ingen problemer med at banke min store pik op i ham i nærmest et stød. Ooooh lød det fra ham da jeg var i bund, jeg tog fat i hans ben og fik ham trukket op mod mig og lagt hans ben på mine skuldre. I det samme kunne jeg mærke at den anden fyr var ved at trænge op i min røv. Jeg stoppede med at bolle fyren jeg havde gang i, og lod ham den anden trænge op i min røv. Ååååh tænkte jeg bare, og nød at mærke en pik oppe i mig, efter nu 4 dage uden at være sammen med Kasper.

Vi bollede hinanden længe og på skift, jeg kunne mærke jeg snart ville komme, og kunne mærke på de andre at de også var tæt på, og sagde til ham fyren fra studioet at han skulle sætte sig og åbne sin mund. Han var helt med på planen, og satte sig på knæ foran os og sagde, kom med jeres sperm, kom i hovedet og munden på mig. Først kom den unge fyr i nogle store sprøjt i hovedet og håret på ham, derefter var det mig der kom i nogle kæmpe sprøjt der sejlede ned af ansigtet på ham. Fuuuck jeg kommer også snart stønnede han og rejste sig og sendte sit sperm ud over os. Sæt dig ned på dine knæ hviskede jeg til ham. Da han sad på knæ trak jeg den anden unge fyr ind til mig og hviskede slik hans ansigt rent sammen med mig. Da vi havde slikket alt spermen i os sagde vi, nu er det din tur slik vores ansigter rene, fyren satte sig ned og slikkede vores ansigter rene. Til sidst endte vi i et kæmpe kys.

Lidt efter sad vi igen på sengen med et glas champagne og snakkede, og de fortalte at jeg virkelig kunne blive en stor stjerne inden for pornobranchen. Jeg takkede for deres roser, og fortalte at jeg har en aftale med instruktøren om en film med mig, Kasper og Stefano, og nogle fyre fra Prag. Og den skal filmes i København svarede jeg imens jeg smilede til de to unge flotte fyre. Og fortalte endnu engang at jeg er i et forhold med Kasper. Vi er også i forhold svarede den ene, og fortalte at det er svært at finde arbejde i Tjekkiet så man er nødt til at finde måder at tjene penge, og porno er jo en måde svarede den anden fyr og så lidt trist ud.
Men bare rolig Mike. Det her sex vi lige har dyrket er fordi vi syntes godt om dig, og ja din store pik gjorde os da ikke mindre tændte, grinede de, og faldt over mig så vi endte i et dejligt kys.

Efter vi havde været i bad lukkede jeg de to fyre ud, og da jeg stod ved spejlet i badeværelset, kunne jeg mærke at min pik begyndte at blive stiv.

Jeg lagde mig ind i sengen og ringede til Kasper på Messenger. Kasper tog hurtigt opkaldet, jeg hviskede, jeg er liderlig skat. Også mig hviskede Kasper. Sæt dig ind på kontoret og tænd din PC sagde jeg, og tændte min bærbare, 5 minutter senere sad vi og snakkede via Skype. Smid dit tøj skat. Kasper smed langsomt sit tøj og stod til sidst nøgen og med en pik der var våd af precum, du er alt for lækker stønnede jeg, sæt dig ned i stolen. Imens fik jeg fjernet håndklædet jeg havde om livet og viste Kasper min pik der også var godt våd nu. Dejligt at se din pik igen sagde vi nærmest i munden på hinanden. Jeg er endnu mere liderlig nu hviskede Kasper. Sut din pik sagde jeg jeg vil se dig komme ud over dig selv hviskede jeg. Åååh ja stønnede Kasper, men jeg tror altså snart jeg kommer, jeg har ikke fået udløsning siden du tog afsted, du er sød hviskede jeg og sagde sut din pik.
Kasper fik rettet kameraet så jeg kunne se han suttede pik på sig selv, imens sad jeg og spillede min pik som mit kamera nu pegede på. Kasper læner sig tilbage og får kameraet drejet igen så man nu kan se ham sidde på kontorstolen, og han spiller sin pik. Jeg kommer nu nærmest skriger Kasper. Kaskader af sperm vælter ud af Kaspers store pik. Spermen lander i håret og hovedet på ham, og han bliver ved med at sperme. Jeg har kun en gang oplevet at se ham sperme så meget, det var den nat hvor vi mødtes første gang. Åhhhhh stønnede jeg det ser rigtigt frækt ud, og bøjede mig ned så jeg suttede pik på mig selv. Kasper sad og stønnede og sagde bliv ved kom i munden på dig selv skat, sut din store pik og lad som om det er min pik du sutter. Tag din pik ud af munden og lad mig se dit precum stønnede Kasper, åååh ja stønnede Kasper, slik det i dig. Jeg gjorde lydigt hvad Kasper bad mig om, sut din pik igen sagde Kasper og jeg tog igen min pik i munden og suttede løs.
Jeg var meget tæt på at komme og det kunne Kasper se, ja kom i munden, skyd dit dejlige sperm ind i din mund, jeg svarede ikke med viste min hånd med en tommel op. Derefter kom jeg i munden på mig selv som jeg beholdte i munden. Jeg lænede mig tilbage og fik kameraet drejet så man kunne se mig sidde på sengen, jeg lænede mig frem og åbnede min mund, så Kasper kunne se mit sperm i munden, slug det skat stønnede Kasper. Jeg slugte spermen jeg havde i munden. Jeg kommer igen skreg Kasper og jeg fulgte med i hvordan det ene sprøjt efter det andet landede på Kaspers skønne krop.

Lidt efter sad vi og snakkede og blev enige om at det var en rigtig dejlig oplevelse. Er Stefano hjemme spurgte jeg. Nej klokken er jo kun 20. nå ja, svarede jeg og grinede. Men din fætter kom meget sent hjem i går, og han havde en med hjem, og jeg er sikker på det var Christian, og inde fra Stefanos værelse kunne jeg høre dybe støn og knep mig, og kom i røven på mig Christian. Det var pokkers svarede jeg stille, men det lader endnu engang til at din lillebror snart indser han er bøsse. Det tror jeg også sagde Kasper og smilede til mig. Jeg kiggede på min fly billet, jeg lander kl. 16. i morgen kommer du og henter mig skat? Ja det kan du tro jeg gør, og jeg savner dig, savner også dig skat hviskede jeg.

Forsættes….

Kommentar