Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Reklame drengen

Karakter: 4.7/3
Visninger: 7264

Af: grannov.

Læs flere noveller af:
» grannov.

Skriv til:
» grannov
Tags: Unge og Første gang
For vel nok 10 år siden havde vi her i nabolaget en 16-17 årig dreng, der gik med reklamer hver lørdag formiddag.
Drengen boede alene sammen med sin mor her i området. Moderen havde en meget høj stilling i en stor dansk virksomhed og virkede aldeles velhavende. Hun var ofte ude at rejse - sjældent længerevarende, men ofte i hverdagene og også - mere sjældent - fra en fredag til en lørdag og måske søndag, hvor hun var vært for udenlandske besøgende i virksomheden. Min kone, som dengang arbejdede i en lægepraksis og havde dem som klienter, talte jævnligt med moderen - og var hun ude at rejse - eller kom sent hjem, havde vi en aftale om, at se lidt til drengen, hvis han havde brug for det.
Jeg hilste ofte på ham når han kom med reklamer til os. Jeg gik som regel i haven og tit stoppede han op og vi fik en snak. Det var som om, at han savnede en voksen at tale med. Han virkede godt begavet, var altid velplejet og velklædt. Puberiteten var endnu ikke for alvor brudt ud hos ham. Han var ikke særlig høj og vejede vel nok max. 55 kg, men måske i høj grad ensom.
En varm sommerdag kom han således kørende på sin helt nye cykel godt læsset med reklamer både foran ved styret og bagpå. Han var iklædt cykeltrøje og matchende cykelbukser. Først over til genboen som har en meget lang indkørsel.
Jeg gik i forhaven og havde netop slået græs kun iført et par hvide nylonshorts uden trusser. Jeg nød at få luft til den ellers altid indespærrede pik. Jeg var netop glatbarberet og gik med cockring. Min kone var på kursus og kom først hjem hen på eftermiddagen.
Da han kom ud fra genboens indkørsel, mistede han balancen idet han drejede. Han væltede. Det så ret dramatisk ud. Han lå med cyklen over sig og reklamerne spredt for alle vinde.
Hurtigt gik jeg ud til ham og sagde; av det så ikke godt ud. Er der sket noget med dig?
Han jamrede noget uforståeligt mens jeg hurtigt fik samlet reklamerne op og fik fjernet cyklen fra ham. Han blev siddende på asfalten. Jeg gik om bag ved ham så jeg kunne hjælpe ham op.;Kan du komme op at stå; spurgte jeg, mens jeg tog mine hænder ind under hans arme. Jeg løftede ham op og holdt ham fast, tæt ind til mig, hvis han skulle besvime. Som jeg stod der tæt bagved ham kunne jeg ikke undgå at få halvstiv pik. Cockringen gør jo at pik og nosser er mere samlet og pikken stritter mere frem i bukserne, - og min pik ramte nu hans numse.
;Kom lige med ind, vi må hellere lige se lidt på dig; sagde jeg, Han vaklede ind i vores bryggers med mig tæt bagved.
Sæt dig ned her på tabureten og lad os se lidt på skaderne sagde jeg. Der var 2 mindre hudafskrabninger på knæ og albue. Han rejste sig og trak elastikken ud og ned på cykelbukserne, og her sås en stor, lang hudafskrabning, der gik helt om på den ene balle. Det undrede mig, at bukserne ikke havde taget skade med en så voldsom skade på hofte og balle. De var kun møgbeskidte.
Jeg spurgte ham om hans mor var hjemme, men han svarede, at hun først kom hjem hen på aftenen. Jeg foreslog ham, at vi fik renset sårene med en desinficerede sæbe og så bagefter få en sårsalve smurt på. Drengen nikkede bare nærmeste fuldstændig fortabt. Jeg fandt sæbe og salve frem, men vidste ikke rigtigt hvordan jeg skulle komme igang - han var jo nød til at tage cykelbukserne af. Til min store overraskelse spurgte han så om ikke han skulle tage trøje og bukser af. joh - det er nok det bedste - og så lad os gå ud i vores badeværelse - så kan håndbruseren skylle sæben af foreslog jeg.
Kommentar