Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Reklamedrengen 2

(Reklame drengen)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 6746

Af: grannov.

Læs flere noveller af:
» grannov.

Skriv til:
» grannov
Tags: Unge og Første gang
Jeg spurgte ham om hans mor var hjemme, men han svarede, at hun først kom hjem hen på aftenen. Jeg foreslog ham, at vi fik renset sårene med en desinficerede sæbe og så bagefter få en sårsalve smurt på. Drengen nikkede bare nærmeste fuldstændig fortabt. Jeg fandt sæbe og salve frem, men vidste ikke rigtigt hvordan jeg skulle komme igang - han var jo nød til at tage cykelbukserne af. Til min store overraskelse spurgte han så om ikke han skulle tage trøje og bukser af. "joh - det er nok det bedste - og så lad os gå ud i vores badeværelse - så kan håndbruseren skylle sæben af" foreslog jeg.
Jeg ville ikke virke for interesseret, så jeg gik i forvejen for at tænde for vandet. Lidt efter kom han - nøgen med en pik som en frankfurterpølse med ganske lidt hårvækst rundt om skaftet. 2 store nosser hang løst i en komplet hårløs pose under den vidunderlige pik. Jeg fik straks en halvlstiv og beholdt derfor mine bukser på.
Først blev knæ og albue ordnet. Så gik jeg over til hoften og ballen. Forsigtigt sæbede jeg hoften ind - stod lidt bagved ham så han ikke kunne se min nu nærmest helt stiv pik mens jeg havde udsyn til 2 smukke halvrunde baller med en fin lille stjerne lige der, hvor sådan en nu en gang skal være. Jeg nød synet og berøringen af ham i fulde drag.
Han fik det bedre under det kølige vand og han nød åbenlyst den blide og kærlige omsorg han fik af mig. Han nød det her.
Nu manglede jeg kun at vaske hudafskrabningen på selve ballen. Jeg smurte igen lidt sæbe på og var fristet til at få min hånd til at søge ind mod hans lille stjerne. I større og større cirkler kom jeg nærmere og nærmere. Ved at flytte mig lidt mere om på siden af ham, kunne jeg nu se, at hans pik var blevet noget større end før. "Kan du li' det?" spurgte jeg. Han svarede ikke, men i det samme drejede han sig lidt, så mine fingre kom ind og ramte hans lille stjerne. Jeg kunne næsten ikke tro det. Jeg blev modigere og kom igen til at massere ham lige der. Nu var jeg ikke længere i tvivl - for på et splitsekund havde han fået fuld rejsning. Flot og lige lodret op mod loftet. Langsomt førte jeg min hånd videre mellem hans ben så jeg fik fat i den blødeste nossepose med de valnødstore nosser. Han stønnede svagt. Med min frie venstre hånd førte jeg hans hånd tilbage så han kunne holde om min pik uden på mine bukser. Derefter førte jeg min ledige hånd om til hans stive pik som jeg langsomt begyndte at onanere. Han forsøgte at få mine bukser ned og ved lidt fælles hjælp fik jeg dem hurtigt af så han nu kunne holde om min voldsomt stive pik.
Der gik ikke lang tid for han sprøjtede sin sperm langt op af fliserne - igen og igen kom han i lange seje ryk - indtil det endeligt aftog. "Åhh, åhh, åhh", sagde han imens det væltede ud.
Hans pik forblev stiv. Der var ikke antydning af, at den ville lægge sig. Det havde jeg aldrig oplevet før. Jeg tog noget af hans sperm og blandede med min pre-sperm så jeg fik fedtet min pik ind i hans safter. Jeg samlede også spermen sammen, der løb ned ad fliserne og smurte hans numsehul ind i det. Jeg håbede, at det måske var nok til at kunne trænge op i ham. Pre-spermen løb nærmest ud af pikken på mig. Jeg gik om bag ved ham og satte spidsen af min pik mod hans numsehul. "Vil du ikke nok bolle mig?" spurgte han. Jeg svarede ikke, men førte langsomt pikken ind til den første forhindring - hans lukkemuskel - slap af sagde jeg - slap helt af. Han støttede med sine hænder op af fliserne så han kunne støde imod mig. Jeg lod ham selv bestemme tempoet - og ganske langsomt trængte jeg op i ham og var nu helt oppe så mit hårløse skamben ramte hans numse. Han ville mere - så jeg måtte bede ham om lige at slappe af et øjeblik. Åhh hvor han dog stram og varm - jeg kørte min pik frem og tilbage mens jeg fik pacificeret hans arme. Og mens jeg sådan bollede ham fik han igen en fuldstændig spontan orgasme lige så voldsom som den første. Han strammede numsen voldsomt sammen så også jeg måtte overgive mig til orgasmens nåde. Jeg følte det nærmest som om alt inde i pikken blev flået fra hinanden. Så skønt var det.
Uden er ord tændte jeg igen for bruseren og begyndte at skylle os begge rene for vore safter. Hans pik var nu faldet, men den var stadig meget fyldig og med forhuden lidt tilbage så spidsen var blottet, - lækkert at se på. Vi tørrede os - og jeg sagde de første ord: "Skal vi så få den salve på sårene?" Vi gik ud i havestuen og nøgen stod han og lod mig smøre salven på hans hudafskrabninger.
Her sagde han: "Tak for din hjælp, det har været meget, meget dejligt."
"Jeg har nu også nydt det," sagde jeg - "vi kan jo gøre det igen en dag, hvis du har lyst" fortsatte jeg. Det svarede han ikke på.
Jeg lånte ham et par rene bukser - og han fortsatte på sin rute.
Desværre blev vores seance aldrig gentaget. Moderen fik tilbudt en stilling i en af virksomhedens udlandsfilialer og rejste med sin søn ganske kort efter.
Gad vide hvad der er blevet af ham?
Kommentar