Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 12

(Kasper)

Karakter: 5.8/6
Visninger: 5935

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest, Trekant og Første gang
Et par dage senere skulle Kaspers forældre til Esbjerg for at besøge noget familie, hverken Kasper eller Christian ville med, det var kun lillesøsteren der tog med, vi havde aftalt at jeg skulle lave pizza til aftensmad, må jeg invitere min fætter til at komme og hjælpe, han er jo det eneste familie medlem jeg nærmest har tilbage. Ja inviter gerne din fætter på besøg svarede Lene, og er han lige så sød som dig, så får vi helt sikkert en god aften sammen. Da de var kørt ringede jeg til Stefano for at høre om han ville komme og besøge os, og han skulle hjælpe med at lave pizza, jeg kommer med det samme svarede Stefano. Imens sagde Christian at han ville besøge nogle venner og ville komme tilbage senere. En halv time senere ankom Stefano, Kasper og jeg gav Stefano et kæmpe kram og kys. Skal vi ta en hurtig dukkert i poolen, ja lad os det, da vi var alene i sommerhuset smed vi alt tøjet og svømmede nøgne rundt, jeg var begyndt at blive liderlig ved synet af Kasper og Stefano. Jeg er liderlig sagde jeg og steg op af vandet og fik mig tørret, jeg går ind i værelset kommer i? Jeg lagde mig på sengen, min pik på 24 cm. var totalt stiv, et øjeblik efter kom Kasper og Stefano ind og lagde sig i sengen, vi fik os lagt så vi kunne ligge og sutte pik på hinanden, jeg suttede pik på Stefano. Kasper suttede min pik og Stefano suttede pik på Kasper. Jeg kunne mærke jeg var ved at komme, og fik stoppet og satte mig op i sengen med ryggen mod sengegavlen. I skal sperme ud over mig, og Stefano du skal filme det hele imens i kommer ud over mig, Kasper og Stefano var med på dem og jeg gav Stefano min Iphone så han kunne filme det hele. Kasper og Stefano sad på knæ på hver side af mig, det var Kasper der først udbrød jeg kommer nu, straks efter væltede det ud med sperm i hovedet og håret og min mave, jeg kommer også nu stønnede Stefano der sendte kaskader af sperm i hovedet på mig jeg sad med åben mund og forsøgte at fange så meget sperm som muligt.
I mellemtiden var Christian kommet tilbage, ingen af os havde hørt han var kommet hjem. Der lød et åhhh fra døren der stod på klem, det var Kasper der først opdagede at Christian stod med bukserne ned og spillede pik på sig selv. Kasper var hurtig og tog fat i Christian og fik ham skubbet ind i værelset og sagde, skyd dit sperm i hovedet på Mike. Stefano filmede stadig, og Kasper stillede sig bag ved Christian og holdte ham fast imens Christian spillede pik foran mit ansigt, åhhh jeg kommer skreg Christian og jeg fik store kaskader af sperm i hovedet og munden. Kasper slap grebet om Christian og satte sig ned og begyndte at sutte Christians pik ren for sperm og sluge de sidste dråber sperm, det blev for meget for mig og jeg skød mit eget sperm i hovedet og håret på mig selv, Stefano filmede stadig, fuck du er smurt ind i sperm sagde Stefano og holdte op med at filme, hvorefter han begyndte at slikke spermen i sig, Kasper lagde sig også og slikkede mit ansigt ren for sperm. Christian stod og måbede, slik mig ren sagde jeg til Christian men han stod helt forstenet, så tog jeg fat i Christian og trak ham ned til mig hvor jeg gav ham et kys på munden og holdte ham fast imens jeg fik min tunge inden for hans mund. Christian gav jeg slip på igen og sagde nu har du smagt mit sperm og Stefanos og Kaspers sperm, smut ind til dig selv. Bagefter skyndte jeg mig i bad for at få vasket min krop ren for sperm.

Inden vi skulle ud og handle ind til pizza gik Stefano og jeg ud på badeværelset og fik vores frisure sat så de var helt ens, da vi var færdige sagde Kasper hold kæft i ser godt ud, Christian sagde hold da kæft i ligner tvillinger nu, tak det ved vi, og sendte dem et stort smil. Bagefter kørte vi ind til det lokale supermarked for at handle ind til pizza. Vi købte lidt mere rødvin noget vodka og redbull og lidt øl, så kommer vi da ikke til at tørste i aften sagde Kasper og grinede. Vi lagde mærke til at mange kiggede efter mig og Stefano. Der var også en del der kendte Stefano da han jo bor her, og folk spurgte og jeg var hans tvillingebror, nej slet ikke vi er fætre. Stefano skulle jo også holde sig lidt diskret da hans familie jo har en populær restaurant her. Vi var hurtig tilbage ved sommerhuset, og vi begyndte at lave dej til pizzaerne helt fra bunden, vi brugte opskriften som de bruger på Stefanos familie restaurant. Kasper og Christian fulgte nøje med i hvordan vi lavede dejen, imens snakkede Stefano og jeg på Italiensk til hinanden blot for at skabe lidt autentisk stemning. Vi havde åbnet noget rødvin som vi drak imens vi arbejde med Pizzaerne. Da vi var ved at være færdige med at tilberede Pizzaerne kommer Kaspers forældre tilbage. Stefano og jeg havde besluttet os til at lave lidt fis med Dennis og Lene. Så da de kom inden for spillede jeg Stefano og Stefano spillede mig. Stefano sagde på Italiensk det er min fætter Stefano, og jeg fortsatte også på Italiensk og sagde det er min fætter Mike. Kasper og Christian var med på spøgen og de oversatte hvad vi lige havde sagt. Dennis og Lene fattede ikke mistanke og kom imod mig og gav med et kram og sagde velkommen Stefano. Mikes familie skal være velkommen her hos os.
Ingen af os kunne nu lade være med af knække sammen af grin. Hvad griner i af spurgte Lene, altså mor de tager pis på jer sagde Christian, og pegede på mig, det er Mike og det er Stefano sagde Christian og pegede på Stefano. Hold da op i ligner tvillinger og vi hoppede lige i med begge ben, derefter var det Stefano der fik et stort velkomst kram af Dennis og Lene.

Pizzaerne er klar til at komme i ovnen er der nogle der vil dække bord spurgte Stefano. Dennis og Lene fik hurtigt dækket bord, Kasper og Christian og deres lillesøster Mette sad i sofaen og snakkede, imens fik vi bagt pizzaerne og drak lidt mere rødvin imens vi ventede på at maden skulle blive færdige. Sæt jer til bordet sagde Stefano også dig fætter. Imens vi sad og ventede ved bordet fik Stefano serveret pizza for os på professionel facon og vin og sodavand blev hældt op i vores glas. Nyd maden som mig og Mike har lavet sagde Stefano på Italiensk og satte sig ved bordet. Pizzaerne var rigtigt gode og hele Kaspers familie roste maden og fortalte de aldrig havde smagt så gode pizzaer. Kom og besøg vores familie restaurant når i kommer her næste gang, så skal i få en særlig betjening fortsatte Stefano. Er det din familie der ejer det skønne sted spurgte Lene. Ja det er det, har i været der? Ja vi spiser der hver gang vi er her når i holder åbent. Jeg har nok haft fri for jeg syntes ikke jeg kan genkende jeg sagde Stefano og smilede.
Efter maden sad vi ved bordet og hyggede os, med en masse rødvin, Christian gik i gang med sit vodka redbull, Mette gik ind til sig selv. Som aftenen skred frem blev vi mere og mere fulde, og vi andre fik også vodka, men med appelsin juice. Det var begyndt at sne, faktisk var det blevet til en snestorm. Det opdagede vi da Stefano ville gå hjem. Du skal ingen steder i det her vejr sagde Dennis, nej vi har en gæsteseng vi kan slå op inde hos Kasper og Mike sagde Lene, hvis du altså tør sove sammen med dem fniste Lene. Stefano er altså bøsse udbrød Kasper og skreg af grin, så det har han nok ikke noget imod, har du vel spurgte Kasper. Nej overhovedet ikke og jeg har det fint med at sove på en gæste seng. Skal i så lege futtog grinede Christian, der var blevet godt fuld. Nu skal du da vist i seng, sagde Dennis til Christian du er jo pisse fuld, i det samme faldt Christian ned af stolen og begyndte at brække sig. Lene var hurtigt ude i køkkenet for at hente en klud til at tørre op med, Stefano hentede en vaskeklud og fik vasket ansigtet ren på Christian. Derefter fik Dennis og Lene lagt Christian i seng.
Han blev sku da fuld sagde Kasper og skreg af grin, du må vist også hellere se og finde din seng sagde hans forældre, Kasper var også godt fuld og gik i seng, vi ses skat sagde han og gav mig et kys inden han slingrede i seng. De næste par timer sad vi og snakkede og drak mere rødvin, vi havde det rigtigt hyggeligt med Kaspers forældre. Jeg vil i seng sagde jeg til Stefano kommer du med ind, ja jeg vil også i seng, vi takkede Dennis og Lene for en hyggelig aften. Inde i værelset smed jeg alt mit tøj og lagde mig tæt op af Kasper, Stefano lagde sig i gæstesengen. Jeg tror godt der er plads til dig her i sengen hviskede jeg til Stefano, det tror jeg også hviskede han, og kravlede nøgen ned i sengen til os. Jeg blev hurtig liderlig og kunne mærke Stefanos store pik gned mod min røv, jeg fandt tuben med glidecreme og fik smurt min pik og Kaspers røv, og gav tuben til Stefano der også fik smurt min røv og sin pik, et øjeblik efter var jeg trængt stille op i røven på Kasper. Imens trængte Stefano op i røven på mig. Vi lå længe og bollede i et stille tempo for ikke at de andre i huset skulle høre os. Jeg kommer snart stønnede jeg, også mig svarede Stefano. Jeg kunne ikke holde mig længere og skød mit sperm op i Kaspers røv, i det samme kom Stefano i røven på mig. Jeg var helt færdig og faldt i søvn med min pik oppe i Kaspers dejlige røv. Stefano lagde en arm rundt om mig og faldt i søvn med sin store pik oppe i min røv. Kasper vågnede i løbet af natten og kunne mærke min pik oppe i sig, det var satans sagde han stille og fik sig lirket fri af min pik. Kasper skulle ud og tisse. Da Kasper kom tilbage kunne han se at Stefano lå med sin pik oppe i min røv. Kasper blev liderlig ved synet og satte sig til at spille sin pik da Kasper var tæt på at komme drejede han sin pik så den pegede mod mig og Stefano. Kasper sendte sit sperm ud i hovederne på os. Bagefter lagde Kasper sig ned med ryggen til mig og fangede min pik og fik med lidt besvær stoppet den op i sin røv igen.

Jeg vågnede som den første næste morgen og lå og kiggede på Stefanos ansigt da jeg opdager han har sperm i hovedet og håret, jeg finder min mobil frem og tænder for kameraet og peger på mit ansigt og ser jeg også har sperm i hovedet og håret, jeg kigger på Kasper og tænker at det må være ham der har tømt sin pik ud over mig og Stefano. Jeg kan mærke jeg skal tisse, jeg ligger og lytter til om der er andre i huset der er vågne, men jeg kan ikke høre noget, jeg står stille op og finder et par underbukser som jeg tager på, og lister mig ud på toilettet. I det samme kommer Christian ud fra toilettet splitter nøgen, han kigger lidt på mig og siger, du har sku sperm i hovedet og håret, ja jeg ved det godt, har du det okay, du blev ret fuld i går, ja jeg har det bedrer, men jeg har tømmermænd, smut ind og sov igen. Christian gik hurtigt tilbage til sit værelse, og jeg kunne komme til at tisse, bagefter fik jeg vasket mit ansigt og hår rent. Tilbage på vores værelse får jeg vækket Stefano og fortæller at han har sperm overalt i sit hoved og hår. Han skynder sig også ud på toilettet og får sig vasket. Et øjeblik senere er han tilbage og vi ligger og snakker og bliver enige om at det er Kaspers hævn for at vi bollet om natten. Imens finder jeg min mobil og finder videoen frem fra tidligere på dagen hvor jeg blev oversprøjtet med sperm fra Kasper og Stefano, og senere Christian, og til sidst mit eget sperm. Frækt siger Stefano ja det var sku lækkert. Jeg sender videoen til Lars og Mikkel. Og til Daniel og Jens med teksten denne gang var det mig der blev badet i sperm af Kasper og Stefano, og Kaspers lillebror Christian. Vi lægger os til at sove igen, og vi vågner ved at hele huset dufter af nybagt morgen brød.

Kasper vågner som den første og kigger på min mobil og kan se der er kommet svar fra Lars og Mikkel og også fra Daniel og Jens. Kasper læser beskederne som de syntes er mega frækt. Så fik Mike lige sperm på sig, vildt frækt skriver Lars og Mikkel. Fantastisk skriver Daniel og Lars.
Kasper rusker i mig og Stefano for at vække os, der er ikke meget liv i os, så Kasper lægger sig tæt på mig og begynder at kysse mig og puste luft ind i min mund, så vågner jeg og siger, jeg er altså ikke død endnu, men dit første hjælp fik liv i mig, og jeg skreg af grin. Kan du lige gi Stefano samme tur Kasper. Kasper gav Stefano samme tur og inden længe var vi vågne, vores pikke er totalt stive, læg jeg ned på ryggen hvisker Kasper så skal jeg nok ordne jeres pikke. Kasper går straks i gang med at sutte vores pikke på skift, snart efter stønner Stefano jeg kommer snart, straks er Stefanos pik dybt begravet i Kaspers mund der sluger alt spermen fra Stefanos pik. Jeg kommer hviskede jeg til Kasper der hurtigt var over min pik med sin mund, mit sperm slugte Kasper i sig, og sagde jeg kommer også nu, hvem vil sluge mit sperm, Stefano var hurtig og sagde til mig, ikke så tit jeg får chancen. Mike har muligheden hverdag. Kasper smilede og sagde ja det er sandt, og stoppede sin pik i munden på Stefano der straks efter modtog Kaspers varme sperm som Stefano slugte.

Vi kiggede på hinanden og blev enige om at vi godt kunne stå op uden at vi havde sperm på os, jeg tog et par tights på og en T-shirt og satte mig ind til bordet som var dækket med morgen brød, kaffe og juice. Kasper og Stefano kom 5 min. senere, Stefano var fuldt påklædt. Kasper havde iført sig nogle grå jogging bukser og en T-shirt. Tak for i går fik vi sagt til Dennis og Lene. Det var sku rigtigt hyggeligt fik Stefano svaret og kiggede ud af vinduerne hvor vi kunne se det stadig sneede. Jeg tror vi er ved at sne inde sagde Dennis og kiggede på Stefano. Du må hellere bliver her indtil det holder op. Ja det bliver jeg nødt til sagde Stefano og smilede, men her er også rigtigt hyggeligt. Imens var Christian stået op, og han lignede bestemt noget katten havde slæbt med ind. Christian udbrød Lene, du bliver nødt til at ta dig et bad, du ligner noget der er løgn, og få lige noget mere tøj på, du er jo helt nøgen. Kasper kiggede på sin lillebror og rejste sig for at hjælpe Christian i bad, imens han var i bad fandt Kasper noget undertøj osv til Christian som han gik ud i badeværelset med. Lidt senere kom Christian ud fra badet og han så meget mere frisk ud nu, sæt dig og få noget at spise sagde Lene og kiggede bekymret på Christian. Jeg har det fint nu svarede Christian. Da vi var færdige med morgen maden var det også holdt op med at sne, men huset var godt dækket af sne. Dennis gik i gang med af skovle sne væk, så man kunne komme ud til vejen, hvor vejen også var ved at blive ryddet for sne af en kæmpe gummiged. Et par timer senere var vejret så fint at Stefano kunne komme hjem. Ja vi kan desværre ikke køre dig hjem, vores biler er helt sneet inde. Det gør ikke noget grinede Stefano jeg tror at jeg har godt at noget frisk luft. Men vi ses hos mig til nytår sagde Stefano og gav os alle sammen et stort kram inden han tog hjem.

Mor vi tager ind til Stefano nytårsaften når vi har spist sagde Kasper, ja gør i bare det, vi får også besøg af nogle venner senere svarede Lene. Må jeg ta med over til Stefano spurgte Christian. Nej du må ikke sagde Kasper og så meget bestemt ud. Jeg gider altså ikke sidde her med de gamle og deres venner for at høre gamle danske slager hits fortsatte Christian. Jeg fik helt ondt af Christian og var lige ved at sige det er okay du går med os. Dennis sagde til Kasper og mig, altså i må godt ta Christian med, jeg tror heller ikke han gider sidde her hos os gamle, og i svinger jo godt sammen, og Stefano er en sød fyr, og han tog sig pænt af Christian da han lå og brækkede sig på gulvet her i nat. Christian kiggede med store bedende øjne på Kasper som var den der skulle beslutte om Christian skulle med. Kasper kiggede på mig, jeg kunne ikke andet end at lave et lille nik med hovedet som betød ja. Okay din lille lort du kommer med. Christian lyste op i et kæmpe smil. Det smil mindede mig om Kasper når han ville noget og smilede på samme måde som Christian. Ja brødre der er de tænkte jeg, og smilede til Kasper.

Det blev nytårs aften. Forinden havde vi været inde i byen sammen med Stefano for at købe drikke vare til nytårsaften. Kasper fortalte at hans lillebror også kom med. det er okay sagde Stefano, det er da også synd hvis han skulle sidde hos dine forældre og kede sig. Hvem kommer til festen i aften spurgte Kasper. Nogle af mine venner herfra og nogle fra København. Er de bøsser spurgte Kasper. Ja det er de svarede Stefano. Fedt svarede Kasper, men jeg er bekymret over hvordan Christian vil reagere, det bliver nok ikke noget problem svarede Stefano. Jeg tror faktisk der er lidt bøsse i din lillebror, jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til hvordan Christian studerede mig, da jeg var hos jer. Du har vist ret sagde Kasper. Og Mike har suttet pik på Christian, og omvendt. What sagde Stefano. Ja det skete for nogle dage siden, og han var ikke sen til at sutte min pik og sluge mit sperm sagde jeg stille. Hold da op sagde Stefano og kiggede på Kasper der var helt rød i hovedet. Nå men vi skal nok få en god fest, og mine venner skal ikke blive og sove, de har lejet et sommer hus hvor de skal overnatte, så vi har hele huset for os selv, mine forældre er ikke hjemme fortsatte Stefano, så i kan sagtens blive og overnatte, og der er også et værelse hvor Christian kan sove hvis han bliver fuld. Det lyder godt sagde jeg, så må vi nok hellere fortælle Kaspers forældre at vi overnatter hos dig. God ide sagde Stefano.

Vi gik tilbage til sommerhuset og fortalte at vi skulle overnatte hos Stefano og der også ville være et værelse som Christian komme sove i. Vi pakkede et par tasker med tøj som vi kunne ta med os ind til Stefano. Klokken var ved at være 17:30 og Kaspers forældre fik besøg af nogle venner der skulle spise med, Lene var en ørn i køkkenet og fik lavet nogle rigtige lækre bøffer som vi nød, og som blev skyllet ned med en masse rødvin. Christian holdte sig tilbage og drak Coca Cola. Da klokken var omkring 21 kom der nogle gæster til og lidt senere kom der flere gæster til, et par havde deres datter med som var på alder med Kaspers lillesøster. Dejligt tænkte jeg så har hun da også en veninde hun kan være sammen med.
Skal vi gå spurgte jeg Kasper, ja lad os gå. Christian var også klar og vi fik sagt godt nytår til Dennis og Lene. Da vi kom ud i den friske luft var det rigtigt koldt, og vi skyndte og ind til byen hvor Stefano bor. Et kvarter senere var vi hos min fætter der glad lukkede os ind, Kasper og jeg fik et stort kys og kram af Stefano. Christian trak sig lidt tilbage, men Stefano sagde at et kram skulle der til for at få en til at føle sig velkommen. Christian fik et kram af Stefano. Bagefter fik vi smidt vores tasker med tøj på Stefanos værelse, og Christian fik et andet værelse hvor han kunne smide sit tøj. Da vi kom ind i stuen hvor Stefano holdte fest sad der 5 unge fyre med en drink i deres hænder. Stefano fik os præsenteret og vi gik rundt og gav hinanden et kram. 3 af de fyre var fra København og jeg havde set dem før på byens bøssesteder, jeg tror også at de genkendte mig. for en af dem sagde til mig er det ikke dig der hedder Mike. Jo det er det da og grinede. De 5 fyre sad og kiggede på mig og Stefano og alle så de ud til at ville spørge om vi er tvillinger, vi kom dem i forvejen og sagde nej, vi er ikke tvillinger, vi er fætre, og Mike og Kasper er kærester, og ham den søde unge fyr der står der, og er meget generet er Kaspers lillebror, men han er vist ikke til fyre… endnu, fortsatte Stefano. Alle skreg af grin over den kommentar. Christian stod og var helt rød i hovedet. Stefano gik over til Christian og sagde lad som om du er hjemme, ta en drink og slap af, ingen gør dig noget, vi er her for at fejre nytår. Det fik Christian til at slappe af, og han satte sig i sofaen ved siden af mig og Kasper.

Stefano er en perfekt vært, han holder hele tiden øje med om vi mangler noget at drikke, og chips har han også i store mængder. Musikken brager ud i stuen, jeg får lyst til at danse og tager fat i Kasper der ikke siger nej til en dans med mig. De andre fyre begynder også at danse. Christian sidder alene tilbage i sofaen, jeg får ondt af ham og byder ham op til en dans. Kasper står og kigger på og siger til Christian, kom nu lillebror Mike vil danse med dig. Christian rejser sig langsomt og kommer imod mig, jeg tager fat om Christian og danser meget tæt med ham. Stefano får mig hevet væk og tager fat om Christian der nu er ved at få gang i sin krop og danse det kan han godt. Kasper vil også danse med sin lillebror og overtager efter Stefano. De andre fyre får også en dans med Christian. Det er som om at det er Christian der er midtpunkt lige nu. Jeg kan se at Christian nyder at danse, og han danser meget bedre end nogle af os andre. Han er sku fræk ham Christian hvisker Stefano til mig da vi står og danser meget tæt, ja han er sku fræk, og jeg tror han har glemt han er havnet midt i et bøsse party grinede jeg.

Klokken nærmer sig midnat og Stefano tænder for TV’et for at vente på at klokken slår 24 vi åbner et par flasker champagne og hælder op i glassene, SKÅÅÅÅÅÅL lyder det da klokken er 24 og vi skåler med hinanden og drikke ud. Skal vi ikke lige kysse hinanden godt nytår råber Stefano og giver mig et kæmpe kys og fortsætter til Kasper og de andre fyre. Christian står alene og Stefano nærmer sig Christian og giver Christian et stort kys på munden. Imens går Kasper og jeg også rundt og kysser de andre fyre og ønsker godt nytår. Christian kommer imod mig og Kasper og giver mig et kys på munden, hvor han hurtigt får sin tunge ind i min mund, inden Christian fortsætter til Kasper der også får et hurtigt kys. Jeg elsker dig bror hvisker Christian til Kasper. Jeg elsker også dig lillebror svarede Kasper. Og jeg er glad for at vi tog dig med til denne fest, føler du dig okay spurgte Kasper. Ja jeg er helt okay svarede Christian. Og i er sku søde alle sammen svarede Christian.

De næste timer gik med at drikke og danse, nogle af Stefanos venner var ved at være godt fulde, og de forlod festen. Vi andre sad og drak vodka blandet med Redbull. Så er det at en af Stefanos venner fra København rejser sig og begynder at danse for sig selv, langsomt begynder han at smide sit tøj, efter lidt tid er han helt nøgen, vi kan godt se han er ganske godt udrustet og hans pik begynder at blive stiv, han danser videre og standser op ved Christian og hiver ham op af sofaen og begynder at danse ret tæt med Christian. Fyren der hedder Søren får langsomt klædt Christian af og lidt efter står de begge nøgne og danser. Sørens pik er helt stiv og er nok 21 cm stor. Christian er blevet fuld og bemærker ikke at Søren sætter sig og gør Christians pik godt våd. Søren får smurt sin røv og fanger Christians pik og fører den op i sin røv. Christian fatter nu hvad der sker og begynder at bolle Søren hårdt i røven. Vi andre er blevet totalt liderlige ved synet, og får hurtigt smidt vores tøj. Kasper, Stefano og Jeg ligger nøgne i sofaen og nyder synet af Søren og Christian. Kaspers pik er våd og uden problemer banker han sin pik op i Stefanos røv, samtidig hvisker Kasper til mig, Knep mig, jeg får hurtigt min pik op i Kaspers dejlige røv, imens vi ligger der kan vi se at Christian er tæt på at komme i røven på Søren. Åhhhh ja skriger Søren kom i røven på mig din dejlige dreng, et øjeblik efter kommer Christian i røven på Søren. Jeg kommer straks efter i røven på Kasper. Kasper kan heller ikke holde sig længere og kommer i røven på Stefano. Søren og Stefano har ikke spermet endnu. Søren får sig vristet fri af Christians pik og nærmer sig mig, jeg åbner min mund og sluger Sørens store pik. Christian nærmer sig Stefanos pik og åbner sin mund og lader Stefanos pik glide ind i sin mund. Kasper stønner højt da han ser Christian sutte pik på Stefano. Søren stønner højt jeg kommer, kaskader af sperm lander i min mund som jeg villigt sluger i mig, min pik er stadig i røven på Kasper som får endnu en omgang af min pik. Stefano stønner jeg kommer og tager fat om Christians hoved og holder ham fast og skyder kaskader af sperm i munden og halsen på Christian som har svært ved at sluge alt spermen. Vi ligger bagefter og sunder os. Søren spørger om han må ta et hurtigt bad, inden han smutter hjem til de andre i sommerhuset, ja gå du bare i bad siger Stefano.

Da Søren er færdig med at bade forlader han festen for at sove hos de andre i deres sommerhus. Vi andre får også et hurtigt bad. Christian går ind til det værelse hvor han kan ligge alene. Vi andre ligge og snakker om hvad der lige skete. Ja Kasper jeg tror sku din lillebror er bøsse grinede Stefano. Ja det tror jeg også grinede Kasper. Imens vi lå der og snakkede gik døren op og Christian trådte ind helt nøgen, og spurgte om der var plads til en mere i sengen. Ja kom du bare og læg dig her i sengen sammen med os andre sagde Kasper, og gjorde plads til Christian så han kunne ligge mellem mig og Kasper. Vi lagde os for at sove, det var ikke nemt Christian lå med ryggen til mig og min pik var begyndt at blive stiv. Christian lå op af Kasper som lå op mod Stefano. Det hele var meget frækt, jeg fik stille vendt Christian så jeg kunne sutte pik på ham. Åh stønnede Christian da han mærkede min mund om sin pik. Kasper fik sig vendt så han lå med sin pik ud for Christians mund, sut min pik stønnede Kasper. Christian tog Kaspers pik i munden og begyndte at sutte pik på Kasper. Stefano lagde sig så han kunne sutte Kaspers pik. Vi lå længe og suttede pik på hinanden, og det var Christian der først kom i munden på mig og jeg slugte med begær hans dejlige sperm. Derefter kom Kasper i munden på Christian der kæmpede lidt med at sluge alt Kaspers sperm. Det fik Kasper til at komme i munden på Stefano. Vi havde ikke spermet endnu og fik os vendt så det nu var Christian der suttede min pik og Kasper suttede pik på Stefano. Vi kom nærmest samtidig i munden på de dejlige brødre. Christian kæmpede igen med at sluge spermen. Kasper havde ingen problemer og slugte det hele meget hurtigt, og fik sig vendt for at kysse Christian godnat.

Vi faldt hurtigt i søvn og vågnede først næste dag ved 12 tiden. Christian så meget forvirret ud da han opdagede han lå i sengen med mig liggende op mod ham og min halvstive pik liggende mod hans røv. Shit hvad er der sket i nat spurgte Christian. Jeg suttede pik på dig i nat og du suttede pik på Kasper svarede jeg ærligt. Jamen jeg er ikke bøsse svarede Christian. Det tror vi andre ikke på sagde Kasper der lå og små grinede, og du bollede ham Søren inde i stuen fortsatte Stefano. Og du kom listende herind nøgen i nat og spurgte om du måtte sove sammen med os, sagde jeg. Det er derfor du ligger her i sengen sammen med os nu. Det er også dejligt at ligge sammen med jeg, men jeg tror altså ikke jer er bøsse sagde Christian. Nej men det opdager du nok snart sagde Kasper og gav Christian et kys på munden. Christian gjorde ikke modstand, men gengældte kysset.
Vi må hellere se og komme op og komme tilbage til sommerhuset, vi skal jo hjem i morgen sagde jeg. Stefano kiggede på mig og Kasper, og spurgte om han måtte køre med os til København og bo hos mig og Kasper et stykke tid. Du skal da være velkommen sagde Kasper hurtigt og kiggede bagefter på mig, men sine store bedende øjne. Ja selvfølgelig må du komme med os og bo hos os et stykke tid, men sig mig fætter er der noget galt. Nej slet ikke, men jeg keder mig her i byen om vinteren hvor der ikke sker ret meget. Vi du med os tilbage i sommerhuset og være hos os indtil vi kører hjem i morgen spurgte Christian. Ja hvis det er i orden så vil jeg gerne med, men jeg skal lige pakke noget tøj først sagde Stefano. Næste dag kørte vi tilbage til København, og Stefano boede hos mig og Kasper noget tid, for det meste sov Stefano på sofaen da vi også gerne ville være lidt alene i sengen…..

Til nye læsere vil jeg gerne igen opfordre til at læse hele novellen fra starten. Der kommer nok en fortsættelse på novellen. Så glæd jer :-) skriv gerne en kommentar til mig på mail: baggyboys@gmail.com
Kommentar