Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 11

(Kasper)

Karakter: 5.8/5
Visninger: 5670

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest og Trekant
Klokken var ved at være 3 om natten, Daniel og Jens skulle sove på sofaen i stuen der kan slås ud og med lidt god vilje kan man godt ligge 2 sammen i sofaen, dog lidt tæt, men det havde de ikke noget imod. Vi andre sov i vores dobbelt seng, jeg ved ikke hvordan men jeg endte med at ligge i midten, med Kasper og Stefano på hver side af mig. Kasper havde lagt sig på siden med ryggen mod mig, jeg fik mig lagt så jeg lå med min pik begravet mod Kaspers røv og som altid en arm rundt om Kasper. Stefano lagde sig på siden og fik begravet sin pik mod min røv, og jeg mærkede inden jeg faldt i søvn at Stefano lagde sin arm om mig. Herligt tænkte jeg, her ligger jeg med min dejlige kæreste og holder om ham som jeg plejer. Og samtidig ligger min fætter og omfavner mig, jeg falder i søvn med et stort lykkelig smil. Jeg vågner et par gange i løbet af natten, min pik er stiv og er mast op mod Kaspers røv, jeg mærker også at Stefanos pik er stiv mod min røv. Jeg tænker et øjeblik på at bore min store pik op i Kaspers røv, og samtidig lade Stefanos pik glide op i min røv, men jeg kan mærke jeg er træt og hurtigt falder jeg i søvn igen. Resten af natten ligger vi alle tre meget uroligt og vi vender os meget og på et tidspunkt er det mig der ligger med min pik presset op mod Stefanos røv, og Kasper ligger med sin pik op mod min røv. Det er totalt liderligt at ligge i midten med to dejlige fyre. Jeg mærker jeg skal tisse og får mig med besvær listet ud af sengen, på vej ud på toilettet kan jeg inde i stuen se at Daniel og Jens ligger i ske på sofaen, deres dyne er faldet ned på gulvet, men jeg kan se de ligger med stive pikke, hvilket skønt syn tænker jeg bare og kan høre de snorker en smule. Jeg får mig sat på toilettet og får tisset, da jeg er færdig lister jeg ud i køkkenet for at drikke et glas vand.

Imens jeg står og drikker mit vand kigger jeg igen ind i stuen og kigger på de to dejlige drenge fra Berlin, jeg kan se de stadig ligger med stive pikke og det får min egen pik til at blive helt stiv, jeg står og spiller lidt på min pik imens lægger Daniel sig på ryggen og jeg har nu udsyn til hans dejlige tykke pik der glinser at precum. Jeg kan ikke lade være, men jeg bøjer mig ned og begynder at sutte pik på mig selv, jeg er blevet godt liderlig. Imens jeg står der og sutter pik på mig selv har jeg ikke bemærket at Daniel er vågen og har set jeg står og sutter pik på mig selv, han er stået op og er listet ud i køkkenet til mig, han sætter sig på knæ foran mig at fanger min pik med sine bløde fingre og lister min pik ind i hans varme mund. Der sidder Daniel på knæ og sutter min pik og hans store blå øjne kigger direkte op i mine brune øjne, det får mig nærmest til at komme i munden på Daniel med det samme. Daniel sluger og sluger alt mit sperm, da han er færdig rejser han sig og kysser mig og hvisker, jeg er vild med dig Mike. Jeg svarer ham ikke men sætter mig på knæ og sutter pik på Daniel indtil han kommer i munden på mig, jeg gemmer noget sperm i munden og rejser mig og kysser Daniel. Jeg visker jeg er også vild med dig. Men det er Kasper jeg elsker, smut nu ind til Jens og sov igen svarer jeg og klapper Daniel i røven. Hurtigt er Daniel inde ved Jens igen og jeg lister mig tilbage til sengen, og får mig lagt så jeg igen kan ligge tæt op af Kasper der lige får et kys på kinden inden jeg falder i søvn igen.

Om morgenen vågner vi ved at Daniel og Jens har sat musik på anlægget og de står nøgne for enden af sengen og danser, begge har de stive pikke. Kasper og Stefano er også vågne nu og vi ligger alle tre og får jern på ved synet af Daniel og Jens der ikke giver den for lidt. Knep os får Jens stønnet imens han kravler op i sengen og lægger sig oven på Kasper. Daniel er på vej og lægger sig mellem mig og Stefano. Kasper er vildt tændt og får hurtigt banket sin store pik op i Jens der stønner højt. Stefano er også hurtig og banker sin pik op i Daniels lille stramme røv, imens sutter jeg pik på Daniel, og jeg kan se han nyder behandlingen, imens bytter Jens og Daniel plads, så nu er det mig der boller Daniel og Stefano der boller Jens. Kasper har lagt sig så han kan sutte pik på Jens og Daniel. Stefano stønner jeg kommer, jeg kommer, et øjeblik efter tømmer han sin pik oppe i røven på Jens. Jeg kan heller ikke holde mig længere og skyder mine mange sprøjt op i røven på Daniel.
Daniel kan heller ikke holde sig længere og kommer i munden på Kasper der sluger det hele i sig, derefter er det Jens der får samme behandling af Kasper der endnu engang sluger det dejlige sperm.
Kasper får hevet mig fri af Daniel, og straks begynder Kasper at banke sin pik op i min røv, og jeg må sige at jeg får et tur jeg sent vil glemme, meget hårdt og voldsomt som kun Kasper kan bolle en røv. Åhhhhh skriger jeg, bliv ved skat, og fanger Kaspers dejlige mund, i det samme kommer Kasper dybt oppe i min røv, min pik er igen stiv, og Stefano og Daniel ligger på hver side og slikker min pik der sender kaskader af sperm ud over dem, som de straks begynder at slikke i sig. Hold da kæft hvisker jeg til Kasper det var vildt, jeg elsker dig skat fik jeg stønnet. Elsker også dig skat svarede Kasper og kyssede mig inderligt.
Bagefter gik vi på skift i bad, da vi alle havde været i bad, og vi sad og fik morgen mad kom jeg i tanke om at Daniel og Jens skulle flyve til Berlin. Hvornår skal i være i lufthavnen fik jeg spurgt dem. Om 1½ time svarede Daniel lidt trist. Så må vi nok hellere se og bestille en taxi. Jeg bliver hjemme og gør lidt rent svarede Kasper, men dig og Stefano i tager med og siger farvel til vores venner. Jeg kunne fornemme at det var en ordre fra Kaspers side, og tænkte at vi hellere måtte gøre som han forlangte, og bevares lejligheden lignede også noget der var løgn.

En halv time senere sad vi i taxaen på vej til lufthavnen. Vi fik taget afsked med Daniel og Jens der takkede mange gange for vores gæstfrihed. Daniel kunne ikke lade være med at gi mig et kæmpe kys på munden, og hans tunge fik sig boret helt ind i min mund, jeg kunne ikke gøre andet end at kysse igen med min tunge. Det var Stefano der fik os afbrudt med ordene, du har vist en kæreste der venter dig hjemme Mike. Jeg fik mig revet løs og sagde til Stefano, ja du har ret. Derefter fik Jens et hurtigt farvel kys. På gensyn lød det fra mig, og Daniel lyste op i et stort smil. Ja jeg glæder mig til at dig og Kasper kommer til Berlin igen, også mig svarede jeg, og så skulle de ombord på flyet til Berlin.

På vej i en taxa tilbage til lejligheden spurgte Stefano om jeg havde gang i noget med Daniel. Nej det har jeg ikke, men Daniel er vild med mig, og det har han været siden han så mig på hotellet første gang jeg var der alene. Haha grinede Stefano hvem er ikke vild med dig første gang de ser dig. Selv om jeg er din fætter så er jeg sku også vild med dig, og du er ved at lave en bule i mine bukser. Jeg kiggede ned i skridtet på Stefano og kunne godt se en kæmpe bule i hans stramme jeans. Det må vente til vi kommer hjem til Kasper grinede jeg og klemte lige en gang på den store bule Stefano sad med i Taxaen.

Jeg sad nu også og blev liderlig, det opdagede Stefano hurtigt og hviskede til mig. Skal vi ordne Kasper når vi kommer op i lejligheden. Ja lad os det fik jeg svaret. 5 min senere var vi hjemme, og hurtigt var vi oppe ved lejligheden, da vi kom ind kunne vi se Kasper rendte rundt og gjorde rent kun iført det par jockstrap vi havde købt i Berlin om sommeren. Musikken Kasper havde sat på var høj og han hørte ikke vi kom hjem. Kasper stod i stuen bøjet forover og hans dejlige lille frække røv var så lækker. Mig først hviskede jeg til Stefano. Jeg smed hurtigt mit tøj og nærmede mig langsomt Kasper som ikke havde hørt os. Min pik var totalt stiv og sejlede i precum. Imens Kasper stod der bøjet forover stødte jeg min pik op i røven på Kasper, der kom med et stort skrig. Jeg blev helt forskrækket og begyndte at trække min pik ud igen, men Kasper var klar over det var mig der havde banket min pik op i ham, og skreg knep mig skat jeg vil mærke din pik, kom i røven på mig. Imens havde Stefano stillet sig foran Kasper og et øjeblik efter fik Kasper pik i hoved og røv. Kasper stønnede til Stefano knep Mike nu. Det hørte jeg og få sekunder efter var Stefanos kæmpe pik på vej op i min røv. Ååååååååh lød det fra mig da Stefano havde banket sine 24 cm op i min røv. Jeg kunne ikke holde mig længere og skød mit sperm op i Kaspers dejlige røv. Kasper trak sig fri af mig, og stillede sig bagved Stefano der nu skulle mærke Kaspers store pik i sin røv. Da Kasper trængte op i røven på Stefano kom Stefano i røven på mig. Derefter kom Kasper i røven på Stefano. Bagefter faldt vi om i sengen og lå længe og sundede os. Fuck det var fedt sagde Kasper. Ja jeg er enig skat svarede jeg. Stefano lå lidt og grinede og sagde så i er sku dejlige, jeg elsker jer begge.

Stefano skulle først afsted til Jylland næste morgen, så vi havde endnu en hed nat hvor vi igen bollede hinanden på skift. Næste dag fulgte Kasper og jeg, Stefano til Hovedbanegården, hvor vi fik taget afsked for denne gang. Imens Stefano og jeg stod og krammede hinanden kunne vi høre flere folk hviske, at de to tvillinger vist skal skilles for en tid. Det hørte vi begge to og endte i et stort tungekys. Det blev også kun til et hurtigt kys, så brød vi ud i et kæmpe grin. Derefter var det Kaspers tur til at kysse og kramme Stefano farvel. Frækt hørte vi flere fyre sige der gik forbi os. Til de nærmeste der stod omkring os, fik vi svaret at vi ikke er tvillinger med at vi er fætre. Da vi stod lidt alene sagde jeg til Stefano, du kommer da vist ikke til at kede dig i toget hjem, der er en masse fyre der står og savler over dig. Jeg har bemærket det, men lige nu, der er det kun dig og Kasper der tænder mig…..

Han er sku sød din fætter sagde Kasper da vi sad i en taxa på vej tilbage til vores lejlighed. Ja det er han. Men Kasper det er dig jeg elsker, og jeg kan ikke forestille mig en dag uden dig. Jeg elsker også dig skat. Vi kom hurtigt til vores lejlighed, og snart efter havde jeg min pik begravet i Kaspers dejlige røv.

Et par uger efter ringede Lene og spurgte om vi ville med i sommerhuset og holde jul og nytår sammen med dem. Jeg kunne se at Kasper så vildt glad ud. Jeg tænkte ja hvorfor ikke. Alternativet er at vi holder jul i vores lejlighed os 2 alene. Sig til din mor at vi gerne vil med hviskede jeg til Kasper imens han snakkede med sin mor Lene. Vi kører i to biler, og denne gang låner i igen min bil ellers kan vi ikke være der. Kaspers mor blev ved med at snakke i mobilen med Kasper. Jeg lagde mig ind i sengen og smed alt mit tøj, jeg var træt og inden jeg faldt i søvn kunne jeg høre at Kasper stadig snakkede med sin mor. Jeg smilede for mig selv, og tænkte på at jeg havde fundet mig en kæreste hvor hans familie havde taget os begge til sig, og jeg var nærmest blevet en del af deres familie.
Nogle dage senere skulle vi afsted til sommerhuset hvor vi skulle holde jul og nytår. Kasper og jeg havde været ude og købe julegaver til hinanden og hans familie. Jeg var helt oppe og køre jeg havde ikke rigtigt holdt jul siden mine forældre døde da jeg var 15 år gammel. Jeg glædede mig som et lille barn til igen at holde jul med familie. At familien nu var Kaspers familie gjorde mig ikke noget, de havde taget imod mig som var jeg et af deres børn. Kaspers lillebror Christian begyndte op til jul at komme oftere på besøg, men som jeg kunne se det var det kun for at gemme julegaver hos os, som vi skulle ha med i bilen.

Den 23 December skulle vi afsted, og jeg tog et billede af mig og Kasper. Vi havde begge nissehuer på. Så går turen til sommerhuset i Henne. Opdaterede jeg min Facebook profil med. Lenes bil havde vi haft et par dage, og nu skulle vi køre hjem til Kaspers forældre for at mødes inden turen til Jylland. Vi er lidt i plads mangel, så Christian kører med jer, sagde Dennis. Jeg tænkte bare åh nej. Jeg havde set frem til at Kasper og jeg skulle nyde turen alene sammen.

Så er jeg ombord råbte Christian skal vi komme afsted inden julen er forbi grinede Christian. Ja lad os komme afsted grinede Kasper, og vi har en dejlig chauffør sagde Kasper og lagde sin venstre hånd på min bule i bukserne. Jeg kunne i bakspejlet se at Christian fulgte nøje med i hvad Kaspers hånd lavede i mit skridt. Turen til Jylland og den lange vej fik både Christian og Kasper til at falde i søvn. Men jeg kunne se i bakspejlet at Christian havde jern på, hans stramme jeans bulede meget voldsomt ud. Frækt tænkte jeg. Og kom til at tænke på den nat hvor Kasper og jeg sov hos hans forældre og jeg var havnet godt fuld inde hos Kaspers lillebror Christian hvor jeg suttede hans pik og slugte Christians sperm.
Endelig nåede vi frem til sommerhuset, huset var koldt, Dennis gik straks i gang med at fyre op i et pillefyr, og en brændeovn, efter et par timer er der god varme i huset. Kasper og jeg får ikke det store soveværelse som vi havde da vi var der om sommeren, men vi klager ikke. Vi sidder og hygger os ved spisebordet, Dennis og Lene har åbnet et dunk rødvin, Christian har ikke lyst til at drikke rødvin, så han henter en flask vodka og noget Redbull. Kasper og jeg får også et par drinks som Christian har lavet. Dennis og Lene holder ikke igen med deres rødvin. Snart efter går Kaspers forældre i seng, det samme gør Kaspers lillesøster. Christian laver endnu et par drinks til os, og jeg kan se at Christian hælder godt med vodka i Kaspers glas, og kun meget lidt i mit glas. Skål siger jeg. Og vi må nok også hellere se og finde i seng. Ja jeg går i seng nu siger Kasper, jeg er sku fuld. Jeg hjælper Kasper i seng, og får taget alt tøjet af Kasper. Jeg er fuld siger Kasper da han i et øjeblik vågner op. Jeg kommer ned i sengen til dig lige om lidt skat hvisker jeg til Kasper. Jeg sidder lidt inde ved Kasper og kan se han er faldet i dyb søvn. Jeg går ind i stuen igen hvor Christian sidder og mikser drinks, er du ikke ved at være godt fuld nu spørger jeg Christian. Jo men jeg er også ved at være godt liderlig, se bare på mit skridt fortsætter Christian, og tager et godt greb på sin pik som er tydelig stiv. Jeg aner ikke hvordan jeg skal forholde mig. Sut min pik siger jeg til Christian. Nej jeg er stadig ikke til fyre. Men Mike du må endnu engang gerne sutte min pik til jeg kommer i munden på dig. Jeg satte mig ned og trak bukserne af Christian og begyndte at sutte pik på Christian jeg fik mig sat og min store pik voksede til fuld størrelse, og fik åbnet mine bukser det lagede Christian mærke til. Og da han kom i munden på mig, udbrød Christian at min pik er stor, ja vil du smage? Nej jeg er ikke til fyre så det må du klare selv.
Denne her jule nat gik jeg lidt videre, og satte mig ned og suttede pik på mig selv. Christians øjne var plantet på min pik som kørte ind og ud af min mund. Woooow udbrød Christian det ser sku frækt ud. Jeg holdte en lille pause og spurgte igen om han ville sutte min pik. Christians pik var igen blevet stiv, jeg tænkte at synet gjorde ham liderlig. Jeg er stadig ikke til fyre, tror jeg, svarede Christian lidt stakåndet. Så begyndte jeg igen at sutte min egen pik og indimellem holdte jeg en pause og klemte lidt på min pik så der kom precum ud, det slikkede jeg i mig og fangede Christians øjne der ivrigt fulgte med i hvad jeg lavede. Christians pik sejlede også i precum jeg begyndte igen at sutte min egen pik og jeg kunne mærke jeg snart ville komme, så jeg holdte igen en lille pause, og tog en stor slurk af min drinks, det samme gjorde Christian. Jeg lænede mig frem og slikkede Christians pik der sejlede i precum. Jeg rejste mig op og stod med min pik ud foran Christians hoved og sagde sut min pik. Christian rystede på hovedet og tog endnu en slurk af sin drink, igen sagde jeg sut min pik. Christian kiggede på min pik der var helt våd, og efter lidt tøven åbnede han sin mund og tog lidt at min pik ind i hans mund. Woow tænkte jeg bare og tog en hånd om nakken på Christian og kørte hans hoved frem og tilbage, jeg kunne mærke jeg snart ville komme men sagde ikke noget til Christian, da jeg kom tog jeg godt fat om nakken på Christian og skød mine mange sprøjt ind i munden og halsen på Christian der kæmpede som en gal for at komme fri, men jeg holdte ham fast og sagde slug for satan, eller du får sperm på din trøje. Christian begyndte nu at sluge mit sperm, da jeg endelig var færdig og trak mig ud kunne jeg se at Christians pik var tæt på at sperme, hurtigt fik jeg mig sat og suttede endnu engang hans dejlige pik og modtog spermen som jeg villig slugte. Christian sad stadig og kæmpede med at sluge mit sperm, da han havde slugt det sidste tog han resten af sin drink og drak det hele i en stor mundfuld. Puha det var sku vildt sagde Christian men også frækt, og dit sperm smager nu meget godt sagde han, nok ikke sidste gang jeg sutter din pik, og lavede endnu en drink til os. Vi sad og nød den drink, da vi havde drukket ud gik vi i seng godt fulde, jeg smed mit tøj og lagde mig nøgen i sengen men en arm rundt om Kasper der stadig snorkede. Inden jeg faldt i søvn blev jeg enig med mig selv om at fortælle Kasper hvad jeg havde lavet med hans lillebror, så faldt jeg i søvn.

Næste morgen vågnede jeg med enorme tømmermænd. Kasper var godt i gang med at sutte min pik og han gav det fuld gas og hurtigt kom jeg i munden på Kasper der grådigt slugte det hele, noget sperm gemte han og smurte sin pik og min røv, og et øjeblik senere bankede han sin pik op i røven på mig, jeg stønnede højt, knep mig skat, sengen knirkede men det lagde vi vist ikke mærke til, og snart efter stønnede Kasper højt jeg kommer, ja kom i min røv stønnede jeg. Da Kasper var kommet i røven på mig lagde vi os på ryggen i sengen og pustede ud. Jeg kom i tanke om hvad der var sket om natten med Kaspers lillebror, og lå længe og tænkede over hvad jeg skulle sige. Du ligner en der vil fortælle mig noget sagde Kasper. Jah men øh det er ikke nemt fik jeg hvisket, det er noget med din lillebror fik jeg sagt stille. Du har garanteret suttet hans pik ikke? Øh ja hvordan ved du det? Kasper smiler og siger, jeg har også suttet hans pik, og han bliver bare nogle gange så liderlig at han ikke tænker over hvad han laver. Jeg ånder lettet op og fortæller hvad der skete om natten og jeg fik Christian til at sutte min pik også, det var satans griner Kasper, så den lille lort kan godt li sperm. Ja som brødre i deler mit sperm sagde jeg og knækkede sammen i et kæmpe grineflip. Kasper skreg også af grin, nu var vi begge klar til at stå op og komme i bad, og nyde juleaften med Kaspers familie.
Juleaften forløb rigtig hyggeligt der var en masse julegaver der skulle deles ud, og nogle ture rundt om juletræet hvor vi alle fik afprøvet vores sangstemmer. Da klokken var ved at være midnat var vi alle klar til at gå i seng, jeg var træt og fik sagt godnat til Kaspers familie. Kasper blev oppe lidt endnu for at hygge sig med sin familie. Da jeg lå nøgen i sengen og ventede på Kasper, fandt jeg min mobil frem og sendte en masse billeder på Facebook fra vores juleaften i sommerhuset. Min fætter Stefano skrev til mig at vi bare kunne komme og besøge ham hvis vi havde lyst, de kommende dage. Tak vi kigger snart forbi skrev jeg. I stedet for at skrive sammen ringede jeg til min fætter og vi fik en lang og hyggelig snak, og Stefano fortalte at han ville holde et nytårsparty, vi kommer når vi har spist med Kaspers familie, vi bliver nok 8 fyre til festen svarede Stefano og de fleste der kommer er bøsser grinede Stefano. Frækt svarede jeg, ender det så i et kæmpepul, nej det tror jeg ikke men nu må vi se, når vi er to frække Italienske hingste tilstede, måske kan de andre bare ikke lade os være grinede Stefano. Jeg skreg af grin og fik sagt godnat til min fætter, og lagde mig ned under dynen for at vente på Kasper. Jeg faldt i søvn inden Kasper kom ind i soveværelset, jeg vågnede lidt senere da Kasper lagde sig tæt op af mig, og jeg mærkede Kasper lagde en arm rundt om mig, jeg smilede lykkeligt og faldt i søvn igen med det samme.
Kommentar