Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Begyndelsen 5.

(Begyndelsen.)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 6188

Af: Fistboy.

Læs flere noveller af:
» Fistboy.

Skriv til:
» Fistboy
Begyndelsen 5.

Det var blevet efterår, og vejret var dårligt. Det betød at Peter ikke var på golfbanen så tit, men vi mødtes en gang imellem derude oftest pissede han mig bare i munden og jeg slugte med det samme - ikke noget med at tage tøjet af, i mange tilfælde var han ikke alene, men gik under påskud af at skulle pisse ud i buskene hvor jeg så ventede med bankende hjerte og munden åben. Andre gange skubbede han bare lige mine bukser ned og pressede sig op, bare for at markere at hullet tilhørte ham, for blot at knappe bukserne igen og uden et ord at gå tilbage til banen.

Da vinteren kom hørte det helt op, og jeg så ham ikke i lang tid. Jeg følte mig helt tom og modløs. Jeg vidste godt hvor han boede, men turde ikke gå derhen, men en dag blev lysten til at se ham for stor, så jeg bildte mine forældre ind at jeg skulle over til en kammerat og listede hen til Peters hus. Han boede i et af de store gamle huse ved banegården. Jeg listede ind i baghaven, og sneg mig op til det vindue hvor der var lys. Fjernsynet var tændt, men jeg kunne ikke se Peter, jeg blev stående et stykke tid og lurede, det var koldt og jeg overvejede kraftigt at gå hjem da jeg så at der var et af de andre vinduer der stod åben. I et øjebliks vanvid kravlede jeg ind af vinduet. Der var mørkt i rummet, og jeg famlede mig frem, da mine øjne havde vænnet sig til lyset så jeg at det var soveværelset jeg stod i, der var et stort garderobeskab for enden af væggen. Drevet af min ustyrlige nysgerrighed rullede jeg forsigtigt døren til skabet til side, og der hang det ene mørke jakkesæt efter det andet, det var slet ikke faldet mig ind at Peter lavede andet end at spille golf, for jeg havde jo kun set ham i golf tøj. Skoene stop på række i bunden af skabet, og jeg tog et par meget store løbesko og begravede næsen i dem, mit hjerte hamrede. Ved siden af skabet stod vasketøjskurven, jeg fandt nogle underbukser og stoppede dem i lommen, på nær et par som jeg med det samme lugtede til åhhh...duften af Peter. Da jeg ville til at gå fangede mit øje noget jeg ikke før havde lagt mærke til. Jeg rullede den anden garderobe dør til side, og der i bunden af skabet stod der den største samling af gummidildoer jeg nogensinde havde set, og de var kæmpe store. Jeg gik et par skridt bagud af bare forbavselse, og ramlede lige ind i en lampe, som væltede med et kæmpe brag. Kort tid efter blev lyset i gangen tændt, og døren gik op.

Peter blev sur, men jeg tror inderst inde det morede ham lidt, og i dag kan jeg godt grine af det, men dengang var jeg virkelig desperat, usikker og anede ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg krøb op i et hjørne og begyndte at græde. Han kom hen og tog mig i armen og rejste mig op, jeg kiggede på ham og ville sige noget, men han holdt en finger for munden og jeg tav...jeg ønskede intet andet i hele verdenen end at Peter tog mig i sine store stærke arme, men i stedet klædte han mig af, og satte sig på sengekanten med bukserne nede, og med før-spermen løbende ned af siden på den tykke pik. Han tog mig i et fast greb om hofterne, og lod mig glide ned over hans pik, da den var helt oppe, greb han fat om min hals, og hviskede ind i mit øre "Ring til din mor og sig du sover hos en kammerat" Jeg stammede et eller andet om at jeg da ikke kunne.....men taget om min hals blev fastere og jeg turde ikke modsige Peter igen. Den dag i dag er jeg sikker på at min mor må have undret sig over det opkald, men hun gav uden spørgsmål lov, men det var jo selvfølgelig også weekend.

Vi sad sådan længe, Peters stenhårde pik lodret op i mig, samtidig bed han mig hårdt i nakken, nogle gange så hårdt at jeg var ved at skrige, men jeg nød den fysiske kontakt med Peter og bed smerten i mig. "Du skal have mere" sagde han hæst, "Ja" "jeg mener ja tak" rettede jeg hurtigt mig selv. Han skubbede mig af sig, og rejste sig og gik hen til skabet med dildoerne. Han tog et udvalg og smed dem på sengen, der var også flasker med poppers og andre ting. Jeg havde hørt om poppers i skolen, da nogle af de ældre elever engang havde haft det med og de sniffede det i frikvarteret bag ved cykelskuret, men de vidste garanteret ikke hvad det i virkeligheden var til!!

Peter stillede nu 5 eller 6 dildoer op på række, den ene lidt større end den anden, den mindste var vel på størrelse med Peters pik. Jeg sad og kiggede på, mens Peter smurte dildoerne ind "Kom her hen!" beordrede han, han tog mit ansigt i sine store varme hænder og med sine læber ganske få centimeter fra mine sagde han "Vis mig hvor meget du elsker mig!" og gik hen til sengen, hvor han satte sig afventende. Jeg gik hen til den mindste dildo og skrævede over den, jeg kunne mærke det kolde crisco mod mit hul og gøs, men ved synet af min Peter der med sin fede pik i hånden sad og åndede dybt af forventning, lagde jeg alt min vægt i, og gled med et suk ned over dildoen. Peter rejste sig op, og kom over til mig, han stod med pikken få centimeter fra min mund, men knælede så ned, og kiggede mig dybt i øjnene og sagde "Det var godt, åben munden!" Hvorpå han tog en lille dåse frem, tog lidt hvidt pulver på fingeren og smurte mine gummer med det, han aede min kind og satte sig tilbage på sengen.

Det kriblede i munden, og en underlig følelse af at mine tænder var ved at falde ud bredte sig, men blev snart afløst af et utroligt velvære, smerten i røven forsvandt, og jeg kiggede på Peter og ønskede intet andet and at gøre ham glad og fortjene hans kærlighed og opmærksomhed. Jeg gik videre til den næste, fuld af forventning til Peters reaktion når jeg også klarede denne dildo, som var større end noget jeg havde prøvet før. Jeg satte mig ned over dildoen, og lagde vægten i, men mødte en massiv modstand, og lige meget hvor meget jeg forsøgte, skete der ikke noget. Jeg kiggede rådvildt på Peter med en tåre løbende ned af kinden, jeg ville ikke svigte ham! Han tog en flaske poppers fra sengen, og skubbede den med foden hen over gulvet til mig. Jeg tog den op, og han signallerede at jeg skulle skrue låget af og sniffe.

Varmen bredte sig som et lyn og jeg blev svimmel, Peter rejste sig, og kom over til mig, og lagde hænderne på mine skuldre, og pressede til, og pludselig bankede dildoen op i mit mellemgulv, ramte prostata. Jeg skreg af smerte, men samtidig piblede spermen ud af min slappe pik, uden at jeg havde rørt den. Ør i hovedet væltede jeg bagover og lå nu på ryggen med den store dildo helt i bund. Peter stillede sig over mig, rykkede to gange i pikken, og sprøjtede sin hede sperm lige i mit ansigt, det ene sprøjt efter det andet ramte mig, og på et tidspunkt fik jeg det op i næsen og var ved at blive kvalt. Peter rystede pikken og de sidste dråber af hans sperm ramte min tunge, og jeg smagte grådigt på det. Men der var stadig 4 dildoer tilbage, og der var ingen tegn på at seancen var forbi.

Der blev peget på den tredje dildo, og jeg satte mig på den, igen var der modstand, meget modstand, jeg så mig om efter poppers flasken, som var trillet ind under sengen, uden for min rækkevidde. Jeg kiggede spørgende på Peter, men han trak bare på smilebåndet og tog telefonen, som stod på natbordet, og ringede op. I et kvarter talte han med en kollega, og det viste sig at han var jurist, det forklarede de mange jakkesæt. Alt imens kæmpede jeg med dildoen, effekten fra det hvide pulver var nu aftaget, og smerterne var blevet stærkere, men til sidst mærkede jeg hvordan min ringmuskel gav efter, og i et langt sejt træk blev jeg spiddet på denne kæmpe dildo. Jeg sagde ikke en lyd af angst for at forstyrre Peter, men sad muse stille med dildoen oppe i mig indtil han havde lagt røret igen. Jeg forsøgte at få øjenkontakt med ham, som en hund der ønsker sin herres bifaldelse, men han ænsede mig ikke, rejste sig og forlod soveværelset. Jeg sad, i hvad der føltes som timer, indtil jeg ikke kunne holde det ud længere, jeg rejste mig langsomt fra dildoen, og der lød nærmest et suk, da det store hoved forlod mit nu gabende røvhul. Jeg fandt de underbukser frem jeg havde stoppet i lommen tidligere på aftenen, og holdt dem op til næsen, mens jeg samtidig rullede mig sammen i fosterstilling på gulvet, jeg faldt hurtigt i søvn.

Jeg vågnede ved at Peter strøg sine store varme hænder over min ryg, og ned over min røv, hvor han pressede et par fingre op i mit fedtede hul, jeg stønnede let af velvære og og lukkede øjnene, et øjeblik efter blev jeg ramt af et hårdt slag i ansigtet. Jeg blev løftet op i et hårdt tag, og plantet på den næste dildo, og uden videre blev jeg brutalt trykket ned over den med alt hans vægt. Stadig omtoget efter slaget, sad jeg som lammet, Peter satte sig på hug foran mig og kiggede på mig, han tog underbukserne som jeg stadig havde i hånden og tørrede blidt blodet og tårerne fra mit ansigt bort "Kom" sagde han, og pegede på den næste dildo. Jeg mumlede noget uforståeligt og der løb en tåre mere ned af min kind, jeg var brugt op, men han rystede på hovedet, og holdt en finger op til mine læber "Shhhhh" hviskede han, og jeg vidste helt ind i mit inderste, at der ikke var nogen vej uden om. Jeg husker ikke meget fra de sidste dildoer, jeg lod Peter føre an, han nærmest løftede mig fra dildo til dildo, og lagde sin vægt i for at hjælpe mig på vej, han holdt samtidig poppersflasken permanent under min næse, jeg var helt væk.

Jeg ved til dato ikke om det er noget jeg har drømt, eller om det er virkelighed, men efter den sidste dildo, bar Peter mig op i sengen, hvor han lagde sig tæt op af mig, lod pikken glide op i mit gabende hul, og jeg faldt i søvn med hans store muskuløse arme om mig fyldt med lykke og taknemmelighed. Men faktum er, at jeg vågnede næste morgen, liggende på gulvet, indsmurt i sperm og blod.....
Kommentar