Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Begyndelsen 6.

(Begyndelsen.)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5895

Af: Fistboy.

Læs flere noveller af:
» Fistboy.

Skriv til:
» Fistboy
Begyndelsen 6.

Det var det år jeg fyldte 16, foråret var kommet tidligt, og der var dejligt varmt udenfor. Peter var som hvert år inviteret til påske frokost hos en gammel studiekammerat, som havde et hus i nærheden. Kammeraten var ikke så handy, så han inviterede alle gutterne fra studiet til en arbejds/påske frokost hvor der efter morgenmaden blev fordelt diverse opgaver som han gerne ville have ordnet så som maling, opsætning af hylder, havearbejde og den slags. Jeg kendte ingen af dem, men var blevet inviteret, da flere havde meldt afbud.

Vi ankom kl. 09.00 og de fleste var allerede kommet, der var vel omkring 10 -12 mænd, og der var en hyggelig stemning fra starten. Jeg tror ikke alle var homoer, men de virkede afslappede i hinandens selskab, og ingen løftede øjenbrynet over min tilstedeværelse. Vi spiste morgenmad, og de dertil hørende Gammel Dansk, og blev derefter tildelt vores opgaver. Jeg skulle hjælpe en fyr der hed Jan med at tømme loftet for gammelt ragelse, og efterfølgende køre det på forbrændingen.

Jan var en flot rødhåret fyr, på alder med Peter, måske lidt yngre, han var også jurist, spillede håndbold og gift med en kvinde. Mens vi arbejdede på loftet blev der ikke snakket så meget, det var varmt deroppe, og Jan tog sin t-shirt af. Jeg kunne ikke lade være med at smugkigge på hans svedglinsende overkrop, mens han bar tunge kasser med bøger hen til stigen. Jeg tror han lagde mærke til det, for han tog t-shirten på igen, og sagde "Så køre vi!" På turene til forbrændingen løsnede han lidt op, og fortalte hvordan han var havnet i hvad han kaldte sit "homo harem" på studiet, og at det var helt ok med ham, men at han altså var straight. Han var en hyggelig fyr, og vi snakkede lidt om løst og fast.

Tilbage ved huset sad de andre nu og var med at få en formiddags øl i solen, det var en af de første rigtig varme dage dette forår, og vi nød det i fulde drag, og der blev vist drukket flere øl end der blev arbejdet. Ved et tiden blev vi alle kaldt ind til frokost. Det var traditionen, at vi arbejdede, og Peters kammerat sørgede for provianten, og det var han god til. Desværre var vi allerede lidt fulde, så da vi var startet med sild og snaps, så kom vi ikke længere, og sluttede også med sild og snaps. Selvsagt blev resten af dagen præget af vores tilstand, og effektiviteten fra om formiddagen skulle man kigge langt efter, men jeg tror dog vi fik de fleste projekter mere eller mindre elegant afsluttet.

Huset var fyldt med duften af mad, værten vaklede rundt i køkkenet med et stort glas rødvin i hånden og forberedte middagen, det var tid til at få et bad og skifte tøj. Vi benyttede på skift de to badeværelse, og Peter og jeg var de sidste der kom til. Vi lukkede døren til badeværelset, og Peter tog sit beskidte arbejdstøj af, og stod nu nøgen med halvstiv pik, han løftede sin muskuløse arm, og blottede sin underarm. De sorte hår var klistrede sammen, og der løb en dråbe sved ned af hans flanke, jeg rakte tungen frem og slikkede hele vejen op til den duftende fugtige hule, hvor jeg begravede ansigtet. Jeg slikkede hans behårede bryst, og kærtegnede hans brystvorter med min tunge, gled ned af hans flade mave, hvor den tunge svedige duft fra hans pik slog imod mig. Rystende af liderlighed ville jeg tage hans stenhårde pik i munden, men han greb fat om den og skubbede mit hoved ned til sine store nosser. Duften var overvældende. Jeg tog dem i munden, lod tungen køre rundt i cirkler, imens kunne jeg høre Peters sagte stønnen, og mærke hvordan nosserne trak sig sammen. Efter et par minutter gik han et par skridt tilbage, "Se at få noget tøj på, jeg tager lige et bad!" Jeg tog et håndklæde omkring mig, og gik ud i gangen, duften af Peter sad i min næse, og jeg kunne ikke skjule min stive uforløste pik, så jeg skyndte mig hen til det værelse hvor vi havde vores ting.

Jeg lukkede døren bag mig, og skulle til at tage mine underbukser på, da jeg fik øje på Jan der lå og sov på sengen, kun iført et håndklæde. Han havde taget godt for sig af snapsen, og var en af de første der var gået op. Min første tanke var at gå, men så fik min nysgerrighed, som så ofte, taget med mig og jeg nærmede mig den sovende mand. Pludselig rørte han på sig, og jeg for sammen, håndklædet faldt til side, og hans tykke slappe pik var nu fuldt synligt. Hans røde hår var trimmet, og nosserne var helt glatte, hans krop var smuk, som kun en håndboldspillers krop kan være, stor, smidig og naturlig. Jeg ved ikke om det var min uforløste liderlighed eller alkoholens skyld, men jeg tog min pik frem og begyndte at onanere. Det tog ikke lang tid før jeg kom, jeg skyndte mig at klæde mig på, og gik ned til de andre. En halv time senere kom Jan, som tydeligvis havde haft godt af en lur.

Middagen var lækker og stemningen var høj. Samtale emnerne kørte rutinemæssigt ind på sex, og som aftenen skred frem blev emnerne mere og mere dristige. Jan grinede med, men holdt sig i baggrunden. Jeg var blevet godt fuld, og nød de mange ældre fyres opmærksomhed, da emnet om størrelse kom op. Jeg pralede om at der sikkert ikke var nogen her der havde en jeg ikke kunne tage, og nød igen den opmærksomhed det gav. Efter desserten fortsatte hyggen om bordet. Fyren der sad overfor mig ved spisebordet havde længe prøvet at fange mit blik, og da jeg tømte mit glas, spurgte han "Mere vin?" og hældte den sidste sjat op til mig, vendte flasken på hovedet og med et brag bankede den i bordet "Hvad med den her?" spurgte han udfordrerne, mens han holdt om vinflasken. Alle brød ud i et latter brøl. Jeg grinede og nikkede bekræftende "No problem", men imidlertid var latteren forstummet, og alle øjne var nu rettet mod mig. Der blev fremskaffet en toilet rulle, så flasken nu stod solidt plantet midt på spisebordet. "Han tør sgu ikke!" blev der råbt "Han kan ikke!" kom der fra en anden. Jeg kiggede over på Peter, som sad afventende med armene over kors, og en antydning af et smil på læben.

Jeg kunne mærke hvordan varmen vældede op i kinderne på mig, da jeg lod mine jeans glide ned om anklerne, nu kun iført mine jock-straps kravlede jeg op på spisebordet. Selskabet hujede og heppede, og flere havde taget flasker med poppers og glidecreme frem. Den grønne vinflaske glinsede nu af glidecreme i stearinlysenes skær, jeg stillede mig over den, og tømte mit glas med rødvin, der blev tavst.

Vinflaskens bund var ikke som dildoerne kegleformet, men startede med sin fulde bredde, og det tog lang tid før jeg kunne mærke at der skete noget, jeg var fuld og sniffede en masse poppers, det hjalp. Jeg kiggede mig omkring, og nød de spændte ansigter, men ud af øjenkrogen så jeg Jan hastigt forlade bordet. I det samme gav min ringmuskel efter, og jeg gled halvvejs ned over flasken. der blev jublet og skålet for "Festens største røvhul"

Omtåget af vin og poppers kravlede jeg ned af spisebordet, bukkede kort for mit hujende publikum, og forlod stuen. På vej op af trappen mødte jeg Jan, han undgik mit blik og fortsatte ned af trappen. Badeværelset var stort, og den ene væg var helt beklædt med spejle, jeg satte mig på toilettet overfor, og løftede benene, så mit hul var synligt, pressede ud, så hullet gabte, og blev en stor åben roset. Jeg beundrede det liderlige syn, da det bankede på døren. Helt sikker på at Peter ville komme og belønne mig for min flotte indsats, havde jeg ikke låst døren, og den gik langsomt op. Jeg trak benene helt tilbage, og pressede så hårdt jeg kunne, og hullet stod flottere og mere åbent end før. Med forventningsfuldt blik kiggede jeg mod døren, og der stod "Jan!" stammede jeg "Jeg" "Bliv liggende!" sagde han truende, og kom langsomt nærmere. "Jeg gik vist glip af dit lille show!" Han lod en finger køre rundt i det åbne hul, mens han gned sig i skridtet, konturen af hans tykke pik var tydelig gennem jakkesættets sorte stof.

Et øjeblik følte jeg mig utryg ved situationen, men jeg var fuld, mega liderlig og Jan var hot som ind i helvede, så lod sund fornuft være sund fornuft, og kiggede indbydende på ham. Jan satte sig på hug foran toilettet, og lod nu tre fingre køre op i mit slimede hul, så fire, jeg lukkede øjnene og stønnede, tommelfingeren blev foldet ind, og jeg mærkede nu knoerne trænge sig på. Det vandbaserede glidecreme var efterhånden tørret ud, og jeg sagde det til jan. "Hold kæft luderdreng!" sagde han hæst, og pressede til. Det føltes som om mit røvhul blev revet i tusind stykker og det brændte og jeg råbte "stop!!" Jan tog den ene hånd og holdt mig for munden, og den anden der var begravet i min røv, trak han ud, bare for at støde den ind igen med så hård kraft at den fortsatte op i mig, så den nu var begravet til over håndleddet. Han fortsatte med at trække den ud og banke den tilbage, men da det blev for tørt kiggede han sig om i badeværelset. Han rakte efter en flaske på kanten af badekarret, men måtte fjerne hånden fra min røv for at nå den. Jeg så mit snit til at stikke af, men Jan fik fat i mit ben, og trak til, og jeg faldt på det hårde stengulv.

Et kort øjeblik mistede jeg bevidstheden, og da jeg slog øjnene op, lå jeg på maven med spredte ben, og Jan siddende på mine lægge så jeg ikke kunne bevæge mig. Jeg kunne intet sige eller gøre, kun iagttage Jan i spejlet, mens han skruede låget af en shampoo flaske og hældte det iskolde indhold ned på mit misbrugte hul, nedenunder var musikken blevet højere. Det sveg og brændte da han med stor kræft pressede sin nu knyttede næve op i mig, jeg gispede efter vejret, og den eneste tanke i mit hoved var Peter. Jan bankede nu rytmisk sin knytnæve ud og ind af mit åbne krater, der var som i et syrealistisk mareridt, den søde parfumerede duft fra det nu lyserøde skum der fyldte min røv, lå tungt i rummet. Rytmen blev hurtigere og hurtigere, og i spejlet så jeg nu Jan tage sin pik ud af bukserne, han var ildrød i ansigtet, og havde et nærmest sindssygt udtryk i ansigtet. Med et trak han sin hånd til sig, og i samme bevægelse erstattede han den med shampooflasken. Han vendte mig om, og satte sig på min brystkasse, tog mig i håret og løftede mit hoved op, og jog sin pik ned i halsen på mig, i det samme fyldtes min mund med sperm med sådan en kraft, af det stod ud af næsen på mig, jeg gylpede.

"Forbandede bøssesvin!" Hvæsede han rejste sig og lynede bukserne. Jeg kravlede hen til brusenichen, og kom på benene. Vi stod nu overfor hinanden, Jan havde taget sin jakke på igen, og kun lidt lyserødt skum på manchetten af hans hvide skjorte mindede om hvad der var foregået den sidste halve time. Han kom langsomt nærmere. "Din lille luder!" sagde han sagte "Din fucking luder!" tonen blev hårdere og hans ansigt var nu forvredet af had, i spejlet så jeg ham knytte sin næve.

Jeg var alene i et rum, min eneste tanke var "Hvor er Peter?" Jeg løb hen til døren. Fuld af angst for hvad der ville gemme sig bag den åbnede jeg den, men der var bare endnu et rum og ingen Peter, jeg blev grebet af panik og løb fra rum til rum, men hver gang en dør åbnede sig, kom jeg til det samme rum, jeg sank sammen på gulvet, og med mine sidste kræfter hviskede jeg "Peter" Jeg åbnede øjnene, og kiggede forvirret rundt i rummet, der var næsten helt mørkt på nær et par stearin lys. Døren gik op, og en skikkelse kom til syne "Nå, du er vågen?" hørte jeg Peters dybe stemme sige, han kom hen til mig med to kopper varm chokolade og stillede dem på bordet. Jeg rejste mig op i sofaen, og Peter satte sig ved siden af. Jeg kunne mærke tårerne presse sig på, men jeg forsøgte at holde dem tilbage, "Jeg ehh, jeg ehh" forsøgte jeg, men som så mange gange før holdt Peter en finger for min mund og sagde "Shhhhh" Han tog mit ansigt i sine varme hænder, jeg undgik hans blik, kunne ikke holde masken længere, og tårerne fik frit løb, men han løftede mit ansigt op, og så mig direkte i øjnene. Hans læbe bævede, og jeg så en tåre glimte i hjørnet af hans venstre øje "Jeg er ked af det!" sagde han og strøg mig blidt over kinden "Det svin...." han tørrede hurtigt tåren bort med oversiden af hånden. I det øjeblik vidste jeg alt havde ændret sig, og at det var starten på et helt nyt kapitel af mit og Peters forhold.
Kommentar