Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 10

(Kasper)

Karakter: 6.0/4
Visninger: 6371

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest og Gangbang
På vej hjem fra sommerhuset var vi nået til Odense. Der var sket en ulykke på motorvejen og vi blev ledt ind gennem Odense. På en eller anden måde kom jeg i tanke om en Kino der hedder Love Shoppen. Jeg fortalte Kasper om stedet. Kasper begyndte at få stiv pik kunne jeg se imens jeg fortalte om stedet. Jeg fortsatte og sagde der er kabiner hvor der er glory holes. Og der er en biograf hvor der er en suttebar. Og et bollerum med en lædergynge hvor en fyr kan blive spændt fast og blive bollet af fyre der har lyst. Lad os komme derind svarede Kasper. Min egen pik havde også lavet en kæmpe bule i mine shorts, det lagde Kasper straks mærke til og begyndte at gnide min bule. Rolig nu, jeg skal også styre bilen, grinede jeg. Kan du ikke lige se og finde en vejledning på google maps spurgte jeg Kasper. Hurtigt havde vi ruten på Mobilen. 10 min. senere var vi ved stedet. Lars og Mikkel var fulgt efter. Da vi havde fundet et sted at parkere spurgte de om vi ikke skulle hjem. Nej vi skal lige på opdagelse i Odense svarede jeg. Vi skal i ”kino” sagde Kasper og grinede, imens han tog på min pik, i de stramme shorts jeg havde på. Kino spurgte Mikkel. Hvilken film skal vi se? Naturfilm svarede vi andre nærmest i munden på hinanden. Så fattede Mikkel også hvad det var for en kino vi skulle besøge.

Vi ankom til Love Shoppen og fik betalt for at komme ind, og hurtigt var vi nede i kælderen hvor vi gik på opdagelse. Desværre var der ikke mange fyre tilstede nok fordi det var så god en sommerdag. Men der var da nogle fyre, og vi tiltrak os meget opmærksomhed. Kasper og jeg gik rundt sammen. Lars og Mikkel gik også rundt væk fra os. Kasper og jeg gik ind i den kino hvor der er en sutte bar, der sad en yngre fyr og kiggede på hetero film, vi kunne se han sad og spillede pik på sig selv, han kiggede på os da vi trådte ind. Vi gik forbi ham og om bagved sutte baren. Vi stod og kiggede lidt på filmen og fyren der sad og spillede pik. Jeg blev liderlig ved stemningen, og fik åbnet mine shorts og fik hevet min store pik frem som var ved at blive godt stiv. Kasper fulgte med i hvad jeg lavede, og snart stod han også og spillede sin store pik. Fyren i sofaen kunne ikke se vi havde åbnet vores bukser, men vi kunne se han kiggede meget på os og så tilbage til filmen han fulgte med i.
Jeg begyndte at bevæge mig over til Glory hullet som er ud for sofaen og stak min store pik på 24 cm. Igennem hullet, fyren i sofaen kiggede og kom med et lille støn da han så min pik. Der gik ikke 10 sekunder så var han helt fremme ved hullet og begyndte at sutte min pik. Helt erfaren med at sutte pik var han nu ikke, nogle gange kunne jeg mærke hans tænder på min pik, men efter lidt tid blev han bedrer til at sutte min pik. Kasper ville også være med og fik mig trukket væk, og straks efter var det Kasper der fik suttet pik at fyren.
Sådan skiftede vi indtil vi var ved at komme. Lige inden vi kom trak vi os væk fra suttebaren og stillede os ind foran fyren i sofaen. Han kiggede på vores store pikke og vores ansigter og igen på vores pikke der sejlede i Precum. Han valgte at ta min pik i munden og sluge så meget han nu kunne, jeg var ved at komme og tog mine hænder om nakken på ham, og holdte ham fast, imens jeg skød mine 10-12 store sprøjt ind i munden og halsen på ham. Han kæmpede med at sluge mit sperm men meget af det løb ned af hagen og halsen på ham. Synet blev for meget for Kasper der rettede sin pik mod fyren ansigt, og lukkede og for sit store springvand af sperm der regnede ned over fyren der stadig havde min pik i munden. Jeg skyndte mig at holde fast i Kasper som jeg kunne se var ved at falde bagover. I det samme spermede fyren ud over sig selv, og min pik røg ud af munden på ham, jeg kiggede ned af fyren og kunne se han var smurt ind i sperm, fra mig og Kasper. Hans hår ansigt og tøj var dækket af store sperm pletter, det lignede den nat i Berlin hvor en fyr der hedder Jens fik samme tur. Sut vores pikke rene sagde Kasper med en bestemt tone og trak fyrens hoved mod sin pik. Fyren gik straks i gang med at slikke Kaspers pik ren for sperm, derefter var det min tur.

Imens vi stod der kom Lars og Mikkel ind, de så straks vi havde skudt vores sperm ud over en fyr der nu sad og slikkede vores pikke rene. Jeg vinkede Lars og Mikkel nærmere og sagde til fyren sut deres pikke til de kommer i hovedet på dig. Fyren gik straks i gang med at sutte pik på Lars og Mikkel. Der gik ikke langt tid så spermede Lars og Mikkel i hovedet på fyren der sad i sofaen, og nu var han smurt endnu mere ind i sperm. Hans hår, ansigt, T-shirt og Jeans var våde af alt vores sperm der havde regnet ned over ham. Jeg tænkte lidt, hvordan kommer han herfra uden at ligne en der er smurt ind i sperm. Da han var færdig med at slikke Lars og Mikkel ren for sperm forsvandt han. Vi kiggede alle på hinanden og vi kunne vist se vi tænkte det samme.

Skal vi køre videre til København, eller skal vi lige se nærmere på den bolle gynge der er her? Kasper svarede jeg vil da gerne se den gynge. Vi var hurtigt fremme ved rummet med gyngen. Smid tøjet skat, og læg dig op i gyngen sagde jeg til Kasper. Kasper kiggede lidt, og hurtigt fik han smidt tøjet, og vi andre fik ham lagt op i gyngen. Der lå min dejlige Kasper nu helt nøgen og med røven blottet så vi kunne bolle ham. Din tur først sagde jeg til Lars. Lars havde julelys i sine øjne, straks efter var han i gang med at bolle Kaspers røv. Mikkel og jeg stod og klappede Lars i røven, det fik Lars til at bolle Kasper meget voldsomt. Åhhhhh åhhhhhhh jeg kommer skreg Lars da han skød sit sperm op i røven på Kasper. Imens hviskede Mikkel til mig at han også gerne ville ha sådan en tur. Jeg klappede Mikkel i røven som svar. Lars trak sig ud af røven på Kasper og der piblede sperm ud af røven på Kasper. Jeg var som den næste klar til at kneppe Kaspers dejlige stramme røv, og der gik ikke længe så kom jeg også i røven på Kasper. Imens lænede jeg mig frem og kyssede min dejlige kæreste, jeg fik hvisket at du må ikke komme endnu. Mikkel vil også ha en tur. Kasper forstod hvad jeg mente, og kom ned fra gyngen og sagde: Din tur nu Mikkel. Mikkel fik vi også hurtigt anbragt i gyngen, og som den første var det Kasper der fik lov til at bolle Mikkels røv, og som altid var Kasper ikke særlig blid. Kasper kørte på fuld tryk og skød hurtigt sit sperm op i røven på Mikkel. Jeg stod bagved Kasper og holdte om ham så han ikke skulle falde bagover når han kom.

Derefter var det Lars til at komme i røven på Mikkel, og til sidst min tur. Da vi var færdige kunne vi se vi havde fået nogle tilskuere til vores lille show. Men vi var helt færdige, og blev enige om at forlade stedet, selvom der var kommet nogle fyre til der så ret frække ud.
Da vi var kommet ud på gaden igen spurgte jeg om vi skulle køre til København, eller om vi lige skulle finde et sted og få noget at spise og drikke. Vi var alle enige om at vi skulle finde et sted og få noget at spise inden den sidste køre tur til København.

Vi fandt en hyggelig cafe midt i Odense, hvor vi sad og hyggede os længe. Vi sendte nogle billeder på Facebook med beskeden, ja vi er på vej hjem, men lige nu gør vi pit-stop i Odense. Den sidste tur hjem til København var meget kedelig. Vi kom til hvor Lars og Mikkel bor, og vi fik taget afsked for denne gang. Men vi var enige om at vi jo ikke bor længere væk fra hinanden end at vi kan ses inden for 5 min. I det samme ringede Kaspers mor Lene, hun ville gere ha at vi kom med hendes bil som vi havde lånt den her uge hvor vi havde været i sommerhus. Dennis kører jer hjem bagefter, og vi vil jo gere høre om jeres ophold i sommerhuset. Jeg orker det ikke sagde jeg til Kasper, men Kasper syntes nu vi skulle se og besøge hans forældre og få afleveret bilen til Kaspers forældre. Da vi kom til Kaspers forældre kunne vi se at der var pyntet op med kulørte lamper og slager musik lyde ud af højtalere inde fra Kaspers hjem. Hvad sker der her spurgte jeg Kasper. Øhhh jeg tror de gamle har sølvbryllup svarede Kasper lidt trist. Ej skat har du glemt det imens vi har været på ferie, ja det er jeg bange for, men jeg går jo ikke og tæller de gamles bryllups år.

Imens kommer Lene og Dennis ud og tager imod os. De byder os velkommen og vi bliver budt inden for. Der er stor fest i et telt som Kaspers forældre har sat op i haven. Det er første gang jeg skal møde hele Kaspers familie. Men jeg bliver taget helt godt imod, Kaspers bror og søster tager godt imod mig. Det samme gør et par fætre og kusiner. Jeg lægger mærke til en fætter der kigger meget på mig, og da jeg skal ud og tisse kan jeg se han følger efter mig. Jeg lader som ingen ting og stiller mig og tisser, fætteren stiller sig ved siden af mig, og jeg kan se at hans øjne er på min store pik som jeg ikke kan lade være med at gnide lidt på. Min pik rejser sig hurtigt i alle 24 cm. Imens jeg står der med stiv pik spørger jeg hvor gammel han er. 15 år svarer han lidt stakåndet.
Vil du mærke en rigtig pik spørger jeg og vender mig, så jeg står med front mod ham. Du har kigget meget på mig hele aftenen, så nu har du chancen for at mærke min pik i dine hænder fortsatte jeg.
Efter lidt tøven tog Jesper som fætteren hedder mod til sig, og tog sin højre hånd ned til min pik og begyndte at spille min pik som ikke var blevet mindre, lidt precum var kommet frem og Jesper gned det ud over min store pik. Imens Jesper spillede min pik fandt jeg min mobil frem og skrev til Kasper. Kom ud på toilettet nu, og det skal være nu, og tog lige et billede så Kasper forstod hvorfor han skulle skynde sig. Mindre end et minut efter var Kasper ude ved os på toilettet. Kasper sagde nåååh fætter kan du li min kærestes store saftige pik? Ja svarede Jesper, så sæt dig på knæ og sut på den. Jesper satte sig på knæ og begyndte at sutte min pik, imens fik Kasper hevet sin pik frem der var vokset til fuld længde på 22 cm. Sut også på min pik sagde Kasper. Snart sad Jesper og suttede pik på skift mellem mig og Kasper. Jeg kunne se Kasper var tæt på at komme det samme var jeg. Kasper spurgte om vi ikke skulle gå ind på hans gamle værelse, hvor han stadig havde sin seng. Jeg syntes det var en god ide, og vi kunne jo ikke optage toilettet i længere tid. Med besvær fik vi pakket vores pikke ind i bukserne og fik os sneget ind på Kaspers værelse. Det var første gang jeg så det og lagde mærke til at der var en rimelig stor seng, og væggene var fuld af plakater af fyre der var popstjerner især mange af Justin Bieber. Jeg smilede ved synet og kiggede på Kasper der godt kunne se jeg syntes godt om hans gamle værelse. Vi satte os på sengen og fik trukket vores bukser ned, og straks var Jesper over vores pikke igen som han suttede så godt han nu kunne. Ååååh åhhhhhh jeg kommer stønnede Kasper og holdt fætterens hoved fast imens Kasper tømte sin pik i munden på Jesper. Da Jesper havde slugt Kaspers sperm var det nu min tur til at få suttet min pik, og den fik ikke for lidt, snart efter kom jeg i munden på Jesper der slugte mit sperm. Jeg tænkte at han skulle være glad for at vores pikke var ret tømte og ikke spermede ret meget denne aften. Da jeg kiggede ned på Jesper kunne jeg se hans pik havde lavet en kæmpe bule i hans shorts, hurtigt fik jeg Jesper rejst op og fik havet hans bukser ned, og ud sprang en dejlig glat pik på ca. 18 cm. frem som glinsede af precum. Kasper fik også øje på fætterens pik og var som den første i gang med at sutte pik på Jesper. Vi skiftede til at sutte denne dejlige pik, og snart efter stønnede Jesper jeg kommer snart. Jeg tænkte at Kasper skulle ha æren af og få sin fætters sperm i munden. Kasper slugte det meste af Jespers pik. Få sekunder senere skød Jesper store mængder sperm ind i munden på Kasper. Da Jesper var helt færdig trak Kasper sig tilbage og nærmede sig mig, der sad med åben mund og stønnede over synet. Kasper tog fat om mig og fik mig lagt ned så jeg lå på ryggen, nu nærmede Kasper sig min mund og jeg kunne regne ud han ville dele sin fætters sperm med mig. Kasper og jeg lå længe og kyssede imens spermen fra Kaspers mund fandt vej til min mund.
Hold kæft det ser frækt ud sagde Jesper, vil du smage spurgte jeg Jesper. Kun lige et hurtigt kys svarede Jesper. Det blev også kun til et hurtigt kys så var Jesper helt færdig, og ville ud igen til festen.

Kasper og jeg fik vores tøj på igen og vi satte os ud i festteltet, hvor vi fik en del spiritus hældt indenbords. Festen var ved at være slut. Kaspers mor kom og satte sig ned mellem os og spurgte om vi ikke ville overnatte på Kaspers værelse, i kan vist godt sove der begge to selv om i kommer til at ligge meget tæt, men det har i jo nok ikke noget imod vel, fortsatte hun og lagde en hånd på ryggen af os og endte med at gi os begge et kram. Jeg tror godt vi vil overnatte her svarede jeg og kiggede på Kasper der lyste op i et kæmpe smil. Men mor så skal vi også ha varme rundstykker i morgen når vi står op grinede Kasper. Det er en aftale svarede Lene.

Vi fik lige en drink mere og fik sagt farvel til Jesper og hans familie der var på vej hjem. Kaspers bror på 15 år, og søster på 13 år var gået i seng for mange timer siden. Nu sad vi kun mig og Kasper og hans forældre. Vi sad længe og snakkede om vores tur i sommerhuset, og jeg takkede mange gange for at vi måtte låne det, og jeg sagde at vi da meget gerne ville låne det igen, når det er muligt. Så er det at Kaspers fra Dennis spørger ind til min familie og hvordan jeg har råd til alt det her med ferie i Berlin og ophold i sommerhus, en lækker lejlighed osv. Jeg trækker vejret dybt et par gange og spørger efter en kold øl. Hurtigt er der kolde øl på bordet. Jeg åbner op og fortæller at mine forældre er døde og de efterlod en del penge og en lejlighed til mig. Jeg er ikke rig, men jeg har det jeg skal bruge i hverdagen, og så er der penge i overskud, som jeg kan bruge på ferie osv. bevares jeg skal også arbejde for at få det hele til at hænge sammen, men jeg behøver kun at arbejde 20-30 timer om måneden. Men nu har jeg jo Kasper som kæreste, og han er det bedste der er sket i mit liv, og vi elsker hinanden overalt på jorden. Lene sad med tårer i øjnene og spurgte hvordan jeg mistede mine forældre. Jeg fortalte de døde for mange år siden i en trafikulykke og jeg kun var 15 år dengang, og det ramte mig meget hårdt. Dennis og Lene sad med tårer i øjnene det samme gjorde jeg. Kasper så jeg var ked af det og sagde: Skat nu går vi i seng kom med mig. Da vi havde været på toilet og fået tisset af og vi lå i sengen, sagde jeg til Kasper, du må altså undskylde jeg ikke har nævnt det her før, men jeg har bare ikke haft lyst til at snakke om det. Jeg er glad for at du fortalte om din familie og hvad der er sket, sagde Kasper og lagde sig tæt ind til mig. Skal du ikke smide dine shorts spurgte Kasper mig, øhhh jo det har jeg sku da glemt svarede jeg, og så at Kaspers store stive pik havde lavet et stort telt i dynen. Jeg får hurtigt smidt tøjet, og får lagt mig igen og spørger, tror du vi kan klemme mere sperm ud af vores pikke i nat, eller skal vi vente til i morgen når vi vågner. Jeg er færdig og tror vi skal vente til vi har sovet, men så vil jeg også mærke din pik i min røv, og blive vækket ved at blive bollet blidt af dig skat, fortsatte Kasper. Jeg vendte mig mod Kasper og lænede mig frem og kyssede min dejlige kæreste godnat. Sikken en dejlig kæreste jeg har fundet mig, og en familie der elsker os, tænkte jeg inden jeg faldt i søvn med mine arme om Kasper.

Jeg vågnede i løbet af natten, jeg skulle på toilet for at tisse, jeg er stadig noget fuld, og min pik er halvstiv. Jeg lister ud på toilettet og sætter mig ned for at tisse, lidt svimmel er jeg. Da jeg er færdig på toilettet og fumler mig tilbage til vores værelse, ender det med at jeg finder det forkerte værelse og lister ind til Christian som er Kaspers lillebror. Der er mørkt i værelset og jeg får mig lagt ned i sengen og lægger mig tæt op af Christian og lader min arm og hånd glide ned over kroppen hvor jeg mærker en stiv pik. I mørket kravler jeg længere ned i sengen så jeg kan sutte pik på hvad jeg tror er Kasper. Imens jeg er godt i gang med at sutte pik på Kaspers lillebror, vågner han og siger, hvad fanden har du gang i Mike? Christian tænder natlampen på bordet, og jeg opdager det ikke er Kasper jeg sutter pik på. Åh shit siger jeg da jeg opdager jeg er gået forkert, jeg undskylder mange gange og er på vej ud af sengen, da Christian siger, du har gjort mig liderlig så sut min pik. Mener du det spørger jeg. Ja sut min pik og det forbliver vores lille hemmelighed. Jeg tøver lidt og tænker på Kasper som jeg elsker overalt på jorden. Men jeg er stadig fuld og tænker ikke helt så meget. Hurtigt får jeg mig lagt så jeg kan sutte pik på Christian igen. Jeg må sige han også er ret godt udrustet nok omkring 20 cm. Imens jeg sutter pik på Kaspers lillebror mærker jeg han tager fat om mit hoved og holder mig fast, og straks efter mærker jeg hans dejlige sperm i min mund, jeg sluger det dejlige sperm med velbehag. Jeg trækker mit hoved tilbage og klemmer lidt mere sperm ud af pikken som jeg slikker i mig. Imens er min pik vokset og er totalt stiv. Det får Christian øje på og siger, wow du har sku en stor pik. Ja vil du smage den? Øh nej jeg er ikke til fyre, så det må du klare selv. Men smut nu ind til Kasper og få sovet din rus ud siger Christian og nærmest skubber mig ud af hans værelse. Et øjeblik senere er jeg inde på Kaspers værelse hvor jeg får lagt med ned ved siden af Kasper der ligger og snorker, jeg falder hurtigt i søvn med en arm rundt om Kasper.

Nogle timer senere vågner jeg ved at Kasper er i gang med at sutte min pik, jeg kan mærke han er ved at gøre min pik godt våd, langsomt får han vendt mig så jeg ligger på ryggen. Kasper kravler stille op og sætter sig ned over min pik som glider op i Kaspers dejlige røv, det er Kasper der styrer tempoet hvor han rider min pik, jeg åbner mine øjne og trækker Kasper ned til mig så vi kan kysse imens han rider min pik. Du er dejlig visker jeg til Kasper. Du er også dejlig, men bol mig hårdt nu hvisker Kasper. Jeg sætter tempoet op og Kasper sidder og spiller sin pik der peger mod mit ansigt, jeg kan mærke jeg snart kommer, og jeg kan se Kasper også er tæt på at skyde sit sperm mod mit ansigt, hvor jeg nu ligger med åben mund. Åhhhhh åhhhhhh jeg kommer nu stønner jeg, imens jeg tømmer min pik i røven på Kasper. I det samme skyder Kasper sit sperm mod mit ansigt hvor jeg får det meste af spermen i munden og mit hoved. Kasper læner sig frem og kysser mig. Bagefter slikker han mit ansigt ren for sperm. Vi ligger lidt og sunder os. Kasper siger jeg må hellere komme på toilet og få tømt tarmen inden vi skal ha morgenmad. En halv time senere sidder vi og spiser morgen mad da Christian dukker op. I det øjeblik husker jeg hvad der skete om natten, jeg bliver helt rød i hovedet, men Christian lader som ingen ting og sætter sig over for mig og Kasper. Nåååh i hyggede jeg nok her til morgen siger Christian, ja jeg kunne jo høre det inde på mit værelse, men godt i har hinanden grinede han. Resten af familien kiggede på mig og Kasper. Kasper lignede en der ønskede sig langt væk lige nu. En time senere var vi færdig med morgenmaden, og vi takkede for en hyggelig aften og nat. Dennis kørte os hjem til vores lejlighed hvor vi endelig kunne slappe lidt af efter afslutningen på vores ferie.

Sommeren er slut, og Kasper er begyndt på CBS og jeg arbejder som IT konsulent i et stort kendt firma. Vores hverdag er præget af sex. Og vi kan ikke forestille os en dag hvor vi ikke har sex sammen når vi er hjemme. En dag i Oktober skriver Daniel. At han og Jens har ferie fra jobbet på Axel hotel i Berlin, og om de må komme og besøge os i weekenden. Kasper og jeg blev enige om at det kunne være fedt at se dem igen, og vi skrev, ja i må gerne komme. Daniel og Jens ville flyve til København og lande ved 14 tiden om Fredagen. Jeg kommer og henter jeg. Kasper er i skole med er hjemme når vi kommer hjem. Fedt så ses vi skrev Daniel. I det samme skrev Stefano om han måtte komme og besøge os i weekenden, han ville komme til København om Lørdagen. Kasper og jeg sad og kiggede på hinanden, og vi tænkte vist det samme. Ja så skal Daniel og Jens sku ha pik af de to Italiensk hingste grinede Kasper. Jeg skrev til min fætter Stefano at han skulle være velkommen, og at vi også ville ha besøg af to frække fyre fra Berlin der elsker pik og sperm. Jeg glæder mig og jeg er allerede liderlig svarede Stefano.

Endelig blev det Fredag og jeg var i lufthavnen for at modtage Daniel og Jens. Da jeg fik øje på dem blev jeg helt glad ved synet over de to frække fyre, og det gik lige i pikken på mig, der begyndte at lave en kæmpe bule i mine jeans. Daniel og Jens mærkede min tilstand da vi krammede hinanden velkommen, du er sku da liderlig sagde de nærmest i munden på hinanden. Ja lad os komme hjem til Kasper. Så skal i sku få pik svarede jeg. En halv time senere var vi fremme ved lejligheden, da jeg fik os låst ind og vi kom inden for, kunne vi se at Kasper lå nøgen inde i sengen med den stiveste pik, kom og betjen min pik sagde Kasper og pegede sin pik imod os. Hurtigt fik vi smidt vores tøj. Daniel og Jens kastede sig over Kaspers pik som de grådigt suttede. Jeg fik lagt mig ned ved siden af Kasper og kyssede ham hurtigt. Imens var Daniel i gang med at sutte min pik. Sådan skiftede Daniel og Jens med at sutte vores pikke. De syntes de skulle sutte og tømme vores pikke inden vi skulle bolle dem. Kasper og jeg var liderlige og snart efter skød vi vores sperm ind i munden på Daniel og Jens der slugte og slugte vores sperm. Da de havde slikket vores pikke rene, satte de sig på vores bryst og spillede deres pikke ud for vores hoveder, jeg lænede mig lidt frem og fik Daniels pik i munden, der gik ikke et minut så kom Daniel i munden på mig, og jeg slugte alt spermen. Jens var også kommet i munden på Kasper der lå og slikkede pikken ren på Jens.

Min pik var stadig stiv og nu hvor Daniel sad på maven af mig, kunne jeg let få ham løftet op og få ham sat ned over min pik der med noget besvær røg op i røven på Daniel. Oooooh lød det fra Daniel der havde hele min store pik oppe i hans lille stramme røv. Kasper havde også gang i røven på Jens der hoppede op og ned over Kaspers pik. Vi fik skiftet stilling så Daniel og Jens lå på ryggen i sengen. Kasper og jeg byttede så jeg nu skulle bolle Jens. Jeg trak Jens op så han nærmest lå på hovedet og hans pik pegede direkte mod sin egen mund imens jeg bollede Jens. Åhhh jeg kommer skreg Jens og sendte kaskader af sperm i munden og hovedet på sig selv. Det fik også mig til at komme i røven på Jens. Kasper og Daniel var også i fuld gang, og Daniel skreg jeg kommer. Kasper trak sig ud af røven på Daniel og dykkede ned over Daniels pik for at modtage spermen i sin mund. Jens og jeg lagde os ned i sengen på hver sin side af Daniel. Kasper var tæt på at komme og han rettede sin pik mod Daniel der modtog de første sprøjt, derefter fik Jens og jeg de næste mange sprøjt der kom fra Kaspers pik. Da Kasper var færdig lagde han sig ned og slikkede spermen af mit ansigt som det første, derefter var det Daniels tur, og Jens til sidst.

Vi læ længe og slappede af i sengen, hvor Kasper og jeg lå og kyssede hinanden. Daniel og Jens kyssede også. Vi må hellere se og komme i bad, gå i bare først sagde jeg. Imens de var i bad kom jeg i tanke om det par Jockstrap Daniel havde ”glemt” i vores værelse på hotellet i Berlin tidligere på sommeren. Jeg fandt dem frem fra skabet, og da Daniel og Jens kom ud fra badet gav jeg Daniel dem. Han lyste helt op, ej har i dem stadig. Ja og dem skal du ta på nu, svarede jeg. Imens gik Kasper og jeg i bad. Da vi kom ud fra badet var Daniel iført de frække Jockstrap og Jens havde iført sig et par mega frække satin tights der ikke skjulte noget som helst. Aftenen gik med at gå ud og få noget lækkert mad, og vise dem lidt rundt i København. Da vi kom tilbage meget sent på natten endte vi med at ligge alle fire i vores seng, og der bollede vi alle hinanden på skift, inden vi faldt i søvn.

Næste morgen vågnede jeg klokken 11 min mobil ringede det var min fætter Stefano der fortalte han var på vej og ville ankomme ved 13 tiden. Vi kommer og henter dig svarede jeg glad.
Jeg fik vækket Kasper og de andre og fortalte at min fætter er på vej. Vi fik alle et hurtigt bad. Og klokken 13 var vi på hoved banen for at ta imod min fætter Stefano. Imens vi står og venter får vi øje på Stefano. Han får også øje på mig, og jeg får som den første et kæmpe kram. Da alle har fået et kram af Stefano siger Daniel og Jens. I ligner sku tvillinger, ja det har vi hørt før, men vi er fætre grinede vi nærmest i munden på hinanden. Men jeg må sige vi ligner tvillinger uden at være det, vi er nærmest iført det samme tøj, vores frisure var også nærmest helt ens. Og ja vores store brune øjne, og vores brune hud kunne vi jo ikke gøre så meget ved.

På vejen tilbage til vores lejlighed fortæller jeg om hvordan vi har mødt Daniel og Jens. Det er især historien om Jens der tænder os alle sammen. Historien om Daniel er en hel anden. Han havde set mig på hotellet i Berlin før, og Daniel var nærmest besat af mig, og endelig lykkedes det for Daniel at dyrke sex med mig på hotellet i Berlin da Kasper og jeg var der om sommeren.
Da vi kom tilbage til lejligheden, satte Jens sig på gulvet og sagde. NU stiller i jer alle omkring mig og tager jeres pikke frem, så sutter jeg jer på skift, og når i kommer så skal i skyde jeres sperm ud i hovedet på mig, jeg glæder mig til at opleve den samme behandling som den aften i Berlin. Fortsatte Jens. Vi havde alle smidt vores tøj og stod nu og spillede vores pikke der pegede mod Jens. Det var Daniel der kom først og skød sit sperm i hovedet på Jens. Daniel satte sig ned ved siden af Jens. Der sad de to skønne fyre helt nøgne og med åben mund og ventede på vores sperm.
Det var mig der kom først og jeg sendte mine første sprøjt i hovedet på Jens, der sad og slikkede det hele i sig, derefter kom Kasper i hovedet på Daniel, og resten i hovedet på Jens. Min fætter var også klar til at komme nu, og han sendte store kaskader af sperm ud i hovederne på Daniel og Jens.

Som aftenen gik spurgte jeg Kasper om vi skulle ringe til Lars og Mikkel for at høre om de ville være med til et kæmpe orgie. Kasper svarede nej, vi har vist nok i det her orgie lige nu. Du har helt ret skat svarede jeg. Og inden natten var forbi havde vi alle bollet hinanden på kryds og tværs. Ja selv min fætter og jeg havde bollet hinanden...


Kommentar