Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 9

(Kasper)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 6066

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex, Incest og Trekant
Næste morgen vågnede jeg ved at Kasper stille var trængt op i røven på mig, jeg lå og nød det og lod stadig som om jeg sov, men jeg havde svært ved ikke at stønne, ved Kaspers dejlige behandling af min røv. Jeg kunne ikke længere holde mig til bage og stønnede højt knep mig skat. Det skulle jeg ikke sige to gange til Kasper. Hurtigt begyndte han at bolle mig i et hurtigt og hårdt tempo, imens fik han mig lagt på ryggen, og hevet mine ben op på hans skuldre. Jeg lå og spillede min pik imens Kasper bollede mig. Klask klask lød det hver gang Kaspers nosser ramte mine baller. Åhhhh ja bliv ved kom i røven på mig stønnede jeg imens jeg spillede min pik hurtigere nu. Jeg kommer skreg Kasper og skød alt hans dejlige sperm op i røven på mig. Imens kunne jeg mærke jeg var ved at komme og åbnede min mund og modtog de mange sprøjt i munden, som jeg slugte i mig som var det honning. Kasper lagde sig ind over mig og slikkede resten af mit sperm i sig. Du er dejlig skat hviskede jeg. Du er også alt for dejlig hviskede Kasper. Skal vi ikke se og komme i bad? God ide svarede jeg. Hurtigt var vi ude på badeværelset og fik os vasket. Da vi kom ud fra badet mødte vi Mikkel der stod og grinede, nååh der var nok nogle der lige fik et morgen knald. Ha ha ja svarede jeg, men du fik da vist også en tur inden i lagde jer til at sove. Det er sandt svarede Mikkel.

Kasper og jeg fik ryddet op efter aftenen før. Da alt var pænt rent igen gik vi i gang med at lave kaffe og morgenmad til os. Imens var Lars også stået op. Mikkel og Lars gik i bad. Kort efter sad vi ude på terrassen og spiste morgen mad og snakkede om dagen før. Hvor langt væk ligger den strand som i snakkede om i går spurgte Mikkel. Cirka 20 min. i bil herfra svarede jeg. Skal jeg skrive til Tvillingerne og høre om de vil med. ja gør det svarede vi alle og grinede. Kasper fandt sin Iphone frem og skrev til Tvillingerne. Hvis de vil med så bliver vi nødt til at køre i to biler sagde jeg. Ikke noget problem, vi har jo også to biler her, svarede Lars. Lidt senere kom der svar fra Tvillingerne, vi er hos jer om ca. en time, vi er lige vågnet og skal ha lidt morgen mad først. Det lyder godt svarede Kasper.

Det var begyndt at blive rigtigt varmt og lummert. Jeg rejste mig og smed mit tøj og gik ind til poolen og hoppede i vandet, hurtigt fulgte de andre med. Vi havde det rigtigt sjovt i vandet, mens vi ventede på Tvillingerne. Jeg var også den første oppe af vandet igen, og fik mig tørret og gik ind i soveværelset og fandt de hvide shorts frem og tog mit par på, jeg var stadig lidt våd, og de shorts begyndte straks at blive gennemsigtige. Sådan gik jeg tilbage til poolen. Så er jeg ved at være klar til en tur på stranden i Houstrup. Du ser sku godt ud svarede Lars og Mikkel. Tak svarede jeg, skal i andre ikke også gøre jer klar? Imens stod jeg med det andet par hvide shorts som jeg vidste Kasper også gerne ville have på. Kasper var hurtigt oppe af vandet og flåede nærmest shortsene ud af hænderne på mig og trak dem på hans drivvåde krop. Resultatet var at bukserne blev våde med det samme og intet skjulte. Så er jeg også klar grinede Kasper. I det samme ankom tvillingerne og de kiggede noget på vores shorts der intet skjulte. Lars og Mikkel spurgte om de måtte låne vores Speedo badebukser. Ja det må i da gerne. Men vil i ikke ha nogle shorts udenpå spurgte jeg da de kom tilbage kun iført de små badebukser. Nej vi tager afsted sådan her. Tvillingerne var iført sandaler badeshorts og bare overkroppe. Vi andre undlod også T-shirt og tog også sandaler på. Vi pakkede en taske med håndklæder solcreme og nogle flasker vand. Skal vi ikke lige ha et billede af os inden vi smutter spurgte jeg og fandt selfiestangen og mobilen frem. Hurtigt stod vi samlet og jeg fik taget et par billeder, hvor man ikke kunne se vores pikke i de hvide shorts. Skal jeg smide dem på fjæsen? Ja gør det svarede de. Tvillingerne satte sig ind på bagsædet i vores bil og Lars og Mikkel fulgte bagefter os på turen til Houstrup strand hvor Kasper viste vej.

Da vi ankom kunne vi se at P-pladsen var fyldt godt op, og mange turister var på vej op af den stejle klit for enden af P-pladsen, der fører direkte ned til stranden, hvor familier med børn nyder stranden. Vores hvide shorts var tørret på turen og viste ikke andet end et par store buler der fyldte bukserne godt ud. Vi skal den vej sagde Kasper og pegede over mod et offentligt toilet, derefter skal vi følge stien et godt stykke. Bagefter skal vi finde nogle stier der fører op i klitterne. Kasper gik forrest, tvillingerne fulgte lige efter og jeg gik og snakkede med Lars og Mikkel. Efter ca. 15 min. var vi ved af være fremme og vi begyndte at gå op af de stejle klitter, da vi kom op mødte der os en flot udsigt over Vesterhavet. Så er vi her sagde Kasper stolt. Nu går vi lidt rundt og ser om der er nogle frække fyre der venter på noget. Da vi gik rundt der i klitterne tiltrak vi os meget opmærksomhed fra de mænd der lå forskellige steder i klitterne, men der var ikke rigtigt noget vi syntes var spændende. Da vi havde gået et stykke tid spurgte Mikkel om vi ikke skulle gå ned og få os en kølig dukkert, god ide svarede vi alle, vi fandt en lille sti der førte ned til stranden. Nede på stranden kunne vi se der lå mange nøgne fyre, nogle af dem så ud til af være ret frække. Vi fik hurtigt lagt vores håndklæder ud så vi kunne ligge ved siden af hinanden. Vi må vel hellere smide tøjet lige som de andre og skynde os i havet sagde Mikkel. Vi smed vores tøj i tasken og stod nu seks fyre nøgne overfor hinanden. Det var noget Tvillingerne kunne li. deres pikke var begyndt at blive stive, os andre begyndte også at få jern på. Lad os komme i vandet råbte jeg og begyndte som den første at løbe. Hvor mange fyre der så vi løb mod vandet med mere eller mindre stive pikke ved jeg ikke. Vandet var skønt og vi nød at svømme rundt i havet, og det fik vores pikke til at lægge sig igen. Skal vi ikke gå op og få noget sol på vores kroppe spurgte Tvillingerne, jo lad os det svarede jeg. Vi løb tilbage til vores ting og fik os tørret. Kasper fandt solcreme frem og vi begyndte alle at smører hinanden ind. Vi lå alle tæt ved siden af hinanden med lukkede øjne, indimellem kunne jeg mærke Peters hånd på mit lår der langsomt søgte op mod min pik. Jeg åbnede øjnene lidt og kunne se at Peter havde sin anden hånd på Thomas' pik der var helt stiv. Min egen pik var også begyndt at blive stiv, jeg lagde min højre hånd på Peters pik der hurtigt blev helt stiv i min hånd. Min venstre hånd lagde jeg om Kaspers pik der også hurtigt blev stiv. Thomas tog fat i Mikkels fik og til sidst tog Mikkel fat i Lars' pik. Så lå vi der 6 fyre på stranden og spillede pik på hinanden. Vi var alle godt liderlige og fik os lagt så vi kunne sutte pik på hinanden. Ikke to og to med tre og tre. Kasper, Peter og jeg lå så vi kunne sutte pik på hinanden. Jeg suttede pik på Peter der suttede pik på Kasper der suttede min pik.

Jeg kunne se at Lars, Mikkel og Peter også lå og suttede hinanden. Inden længe lå vi alle og stønnede. Jeg kunne mærke Peters pik begyndte at dunke voldsomt og tog endnu mere af hans pik i munden, sekunder senere sprøjtede han den ene ladning efter den anden i munden på mig som jeg slugte grådigt. Det fik også mig til at komme i munden på Kasper der slugte og slugte mit sperm. Så kom Kasper i munden på Peter. Imens vi lå og slikkede hinandens pikke rene, kunne vi høre at de andre også kom i munden på hinanden. Da vi var kommet til os selv igen grinede Kasper og sagde. Se rundt omkring os. Der ligger mange og spiller pik ved synet af os. Ganske rigtigt lå der mange fyre omkring os og spillede pik. Vi kunne ikke lade være med at kigge på, og vi så snart den ene fyr efter den anden sperme ud over deres kroppe. Det er sku frækt sagde Tvillingerne i munden på hinanden, og vi kunne se at vores pikke igen var ved at blive stive.

Vi var vist alle ved at blive totalt liderlige igen. Jeg fandt tuben med solcreme frem og fik smurt min pik. Kasper lagde sig på siden og sagde knep mig skat. Jeg var som den første i gang med at bolle her på stranden. Lars begyndte at bolle Mikkel. Tvillingerne lå og kiggede på kunne jeg se, og fik sagt at Thomas skulle bolle mig, og Kasper ville bolle Peter. Hurtigt fik de lagt sig til rette. Så begyndte vi ellers at kneppe. Lars og Mikkel ville også være med. Lars lagde sig så han kunne bolle Thomas, og Mikkel lagde sig så Peter bollede Mikkel. Der lå vi seks fyre på stranden og kneppede, den eneste der ikke fik pik i røven var Lars. Må jeg være med hørte vi en stemme spørge. Vi stoppede alle med at kneppe og kiggede på fyren der var meget muskuløs og i starten af tyvrene. Jeg kan se der er en der mangler en pik i sin røv, fortsatte han og klappede Lars på røven. Nu var det op til Lars og bestemme sig. Fyrens pik var ikke så stor, og Lars lå lidt og tænkte, ja kom i gang med at kneppe mig. Hurtigt fik fyren smurt sin pik, og et øjeblik efter bollede han Lars der fik gang i toget igen.

Hvor længe vi lå der på stranden og bollede husker jeg ikke, jeg var helt væk i min egen liderlighed. Jeg mærkede at Thomas kom i røven på mig, det fik gang i min egen udløsning som jeg skød op i Kaspers dejlige røv, jeg kunne mærke på Kasper at han kom i Peters røv. Mikkel var som den eneste ikke kommet endnu, han fik os lagt så vi alle lå ved siden af hinanden, derefter begyndte han at sperme ud over os alle sammen. Da Mikkel var færdig med at sperme lagde han sig ned imellem os, og vi begyndte alle at slikke sperm af hinandens ansigter. Den ukendte fyr deltog også med at slikke sperm i sig.

Klokken var ved at være 17. kunne jeg se da jeg tog min mobil frem. Vi havde lovet Tvillingerne at vi ville være hjemme igen kl. 18. jeg kunne også se der var kommet en masse kommentarer til vores billede jeg havde lagt på Facebook inden vi tog til stranden. Jeg fandt igen selfie stangen frem og ville ta et billede af os hvor vi lå på stranden, men ham den ukendte fyr ville ikke være med og gik sin vej. Jeg kunne se vi ikke havde spermklatter på os. Smil sagde jeg og fik taget nogle billeder af os på stranden. Vi havde alle fået godt med sol på vores kroppe, og min ellers meget naturlige solbrune krop havde fået endnu mere kulør. Du ligner snart en neger grinede Kasper og kyssede mig, imens jeg opdaterede min Facebook profil. Herlig dag på Houstrup strand. Efterfulgt af de billeder jeg havde taget af os på stranden.

Vi skal afsted og hjem nu sagde jeg. Tvillingerne skal være hjemme og spise kl. 18. Vi skyndte os at pakke vores ting, og vi nærmest løb langs stranden for at komme til P-pladsen hvor vores biler var parkeret. Må jeg ikke køre spurgte Kasper, nej du er kun 17 år. Ja det ved jeg, men min far har tit ladet mig køre når vi er her i området, og her er ikke meget trafik, og jeg skal jo også snart i gang med at ta kørekort fortsatte han, og gav mig sit mest charmerende smil. Det smil og de bedende øjne kunne jeg ikke stå for. Lars og Mikkel grinede og sagde. Vi tager Tvillingerne med i vores bil. Jeg var helt klart meget betænkelig ved det her, men Kasper fik sit hurtigt og rutineret sad sig bag rattet og fik sin sikkerhedssele om sig, også din sele Mike. Nå ja, det havde jeg nærmest glemt. Kasper fik startet bilen og jeg må indrømme at han faktisk kørte meget fornuftigt, og hjemturen til sommerhuset blev til en fornøjelse og jeg kunne slappe helt af. Vi ankom lige i sidste øjeblik. Tvillingerne sagde tak for en rigtig fed dag. Vi ses senere, og væk var de.

Skal vi ikke gå i bad inden vi laver noget at spise spurgte Mikkel. Jo i må gerne gå først svarede Kasper. Skal vi så ikke ta os en drink imens spurgte jeg Kasper. Lad os det og vi blandede vodka og Redbull. Da Lars og Mikkel kom ud fra badet sagde vi der er drinks til jeg hvis i har lyst. Mange tak svarede de. Og Kasper og jeg skyndte os i bad. Da vi kom ud fra badet og havde fået noget tøj på. Så vi at Lars og Mikkel sad ude ved bordet på terrassen med hver deres drinks. Lad os få en drink mere sagde Kasper og fik hældt op i vores glas, og vi gik ud og satte os ved bordet. Mikkel sagde, i har været så søde og rare siden vi mødte hinanden i Berlin, og i har været så gæstfrie. Så må vi ikke ha lov til at invitere jeg med ud og spise i aften. Vi kan jo nok finde en restaurant her i byen fortsatte Lars. Jeg kiggede på Kasper og jeg kunne se på ham at han syntes godt om den ide. Vi fik drukket ud og lettere opstemte gik vi ned til byen, for at finde et dejligt sted at spise. Vi kom forbi et sted der så meget Italiensk ud. Jeg syntes det så så dejligt ud, med borde ude under markiserne og de rød hvide ternede duge. Skal vi ikke gå herind og spise spurgte jeg. Kasper kunne se jeg var vild med stedet. Ja du har jo Italienske rødder, så hvorfor ikke svarede de andre nærmest i munden på hinanden.

Vi har nærmest kun lige sat os, da der kommer en ualmindelig smuk og ung tjener ned til vores bord Jeg kunne se han hedder Stefano på det navneskilt han har på sin sorte vest. Han kigger mig direkte i øjnene og jeg kan se han bagefter kigger på mit mørke hår og brune ansigt. Jeg kan ikke lade være med at kigge igen, og opdager han har store og meget mørkebrune øjne lige som mig selv, og hårfarven og hans brune kulør minder meget om mig. Han spørger på Italiensk om vi vil bestille noget at drikke imens vi kigger på spisekortet. Jeg svarer også på Italiensk at vi gerne vil ha en flaske af husets rødvin til at starte med. så gerne svarede han, og var hurtigt væk igen. Hold da op kan du også snakke Italiensk spurgte Lars og Mikkel. Ja lidt fik jeg svaret. Da tjeneren kom tilbage med vores vin spurgte han på Dansk om vi var klar til at bestille mad, det var vi, og vi fik alle bestilt noget af spise. Tjeneren var hele tiden opmærksom på om vi manglede noget, og spurgte om vi manglede vin. Ja vores flaske er ved at være tom sagde Mikkel. Øjeblik jeg kommer straks med en flaske mere. Da han kom tilbage spurgte han om vi også skulle ha dessert, ja lad os få noget is, svarede vi. Imens vi sad og ventede fangede jeg Kaspers hånd der lå oven på bordet, straks efter sad vi og flettede fingre. Tjeneren kom hurtigt tilbage med vores isdessert. Jeg kunne straks se han lagde mærke til at Kasper og jeg sad og flettede fingre. Han fik hurtigt serveret vores dessert. Og igen på Italiensk spurgte han om vi var bøsser. Ja fik jeg svaret det er vi. Og hvis du er lige som os, så kan vi jo mødes når du får fri fra arbejde. Jeg har fri om en halv time svarede han. Mød mig nede ved kiosken, hvis i vil ha sex med mig, derefter gik han. Hvad snakkede i om spurgte Kasper. Øh jo altså, han spurgte om vi var bøsser, og hvis vi ville dyrke sex med ham så skal vi mødes med ham nede ved kiosken, om en halv time. En halv time senere var vi på vej mod det aftalte sted, og vi kunne se der stod en fyr og ventede. Han havde nu skiftet tøj og stod i nogle hvide og meget stramme shorts, og en sort Tank-top. Hold kæft han så fræk ud som han stod der. Da han fik øje på os, gik han om bag ved huset og smed tøjet. Hold kæft tænkte jeg. Havde han tænkt sig vi skulle dyrke sex her. Jeg kiggede på Kasper og han tænkte vist det samme. Lars og Mikkel tænkte vist ikke så meget, hurtigt fik Lars åbnet sine bukser straks var fyren på knæ og begyndte at sutte pik på Lars. Hurtigt fik vi andre også åbnet vores bukser. Alle fik vi et hurtigt blowjob af Stefano. Nu skal i altså bolle mig sagde han, da vi alle havde fået suttet pik.

Stefano lænede sig frem og tog fat i et lille hegn så han havde noget at holde fast i, når vi begyndte at bolle hans røv. Mikkel var hurtig og stødte hurtigt sin pik op i Stefano. Mikkel blev ved indtil han kom i røven på ham, derefter var det os andre der tømte vores pikke langt oppe i røven på Stefano. Da vi alle endeligt var færdige vendte Stefano sig om og fremviste en pik, som jeg vil sige var på størrelse og tykkelse med min egen pik. Mike nu skal du sutte min store pik og sluge mit sperm. Jeg kan se vores pikke er lige store så derfor er det dig der får æren af min pik. Sagde Stefano på Italiensk. Et øjeblik efter kom Stefano i kaskader af sperm i halsen på mig, som jeg slugte med stor glæde.

Imens jeg slugte de sidste dråber fra Stefanos pik, havde de andre trukket deres bukser op igen. Og Kasper spurgte om vi ikke skulle invitere ham hjem til sommerhuset. Lars og Mikkel var straks med på den, jeg kunne se at Kasper også syntes det kunne blive en sjov aften, og vi kan jo skrive til Tvillingerne om de også vil komme, så er der to Italienske hingste tilstede fortsatte Kasper. Ja hvorfor ikke tænkte jeg. Ja men lad os først høre om Stefano vil med os i sommerhuset svarede jeg.
Kasper så på Stefano og spurgte med sine bedende øjne om han ville med os i sommerhuset, så kan vi lige hygge os igen, og jeg vil sku vildt gerne mærke din store pik i min røv, og måske kommer der også et par Tvillinger der er meget frække. Vi stod alle og kiggede på Stefano, der nu stod og tænkte over tilbuddet, og efter lidt tid svarede han. Ja for fanden lad os komme afsted. Da vi begyndte at gå mod sommerhuset, skrev jeg til Tvillingerne. Hej Peter og Thomas vi er tilbage om en halv time kommer i over. Vi har en lækker Italiensk fyr med som glæder sig til at møde jer. Vi smutter over til jer nu svarede Thomas. De er på vej fortalte jeg, og de er nok allerede på vej over til vores sommerhus.

Da vi kom til sommerhuset lidt senere gik vi af bagvejen og kom ind i haven. Det første vi fik øje på var at Tvillingerne lå nøgne på græsset og kyssede hinanden og deres pikke var store og stive. Stefano stoppede op og kiggede med liderlige øjne på Thomas og Peter der var helt væk. Jeg kunne se at Stefano begyndte at få stiv pik i de små stramme shorts han havde på. Vi andre kunne heller ikke klare synet af Tvillingerne. Hurtigt fik vi alle smidt tøjet og nærmede os stille og langsomt Tvillingerne. Da de hørte os kiggede de op og så direkte ind i fem store og stive pikke der ventede på at blive suttet. Stefano var hurtigt og var som den første fremme ved Peter der grådigt slugte det meste af Stefanos pik. Thomas var hurtig fremme ved min pik der også fik en grundig suttetur. Hold da op i ligner hinanden sagde Tvillingerne da de på skift havde suttet mig og Stefano. Vi er Italienere svarede Stefano og grinede. Kasper, Lars og Mikkel fik også en grundig behandling af Tvillingerne. Det var som om de var ekstra liderlige denne aften, og ville gi os den bedste oplevelse.

Kasper havde fået låst op til sommerhuset, og Tvillingerne lagde sig ind i vores seng på ryggen med benene oppe omkring deres hoveder og deres røve blottet. Vi andre stod og nød synet, imens vi spillede pik på hinanden. Stefano spurgte må jeg? Ja for fanden lød det fra os andre. Stefano var hurtig og begyndte at støde sin pik op i Peter der nu lå og stønnede, efter lidt tid var det Thomas tur til at mærke Stefanos pik. Tvillingerne var helt væk i deres sexrus. Jeg trådte frem og stak min pik op i røven på Thomas. Tvillingerne kiggede igen op, og de sagde i ligner sku Tvillinger dig og Stefano. Uuuuuh tak fik jeg stønnet, men det tror jeg ikke vi er. I det samme kunne jeg mærke at Lars var begyndt at banke sin pik op i min røv, og hvilken følelse det var, det var lige før jeg kom i røven på Thomas. Kasper holdte sig ikke tilbage og bankede sin store pik op i røven på Stefano. Der kom med en udbrud af ÅHHHHH neeeeej ikke så hårdt, jeg er kan ikke klare din store pik sæt tempoet ned. Men Kasper var vist ligeglad, og blev ved med at bolle Stefano i et vildt hårdt tempo.

Mikkel sad i den anden ende af sengen og fik på skift suttet pik af Tvillingerne. Mikkel fik sig bevæget sig ned så han kunne få pik i sin røv på skift af Tvillingerne. Imens han spillede sin pik der var vendt mod Tvillingernes ansigter. Vi lå længe og bollede og Kasper var helt væk kunne jeg se, og han kørte sin pik voldsomt frem og tilbage i Stefanos røv. Lars tog hårdt fat i mine hofter og begyndte at bolle mig meget hårdt. Et par minutter efter skød han alt sit varme sperm op i røven på mig. Det fik også mig til at kneppe Thomas i et tempo som kun Kasper kunne matche. Og så kom jeg i røven på Thomas der var helt væk, og i det samme kom han i Røven på Mikkel. Kasper var også meget tæt på at komme i røven på Stefano, jeg var helt væk og kunne ikke få mig fri af Lars og Thomas. Kasper kom i røven på Stefano. Kasper kunne slet ikke holde sig i røven på Stefano og faldt bagover, imens Kaspers pik gled ud af Stefanos røv kom Kasper med flere sprøjt der fløj ud over os alle sammen. Kasper faldt bagover og landede på gulvet hvor han endnu skød et par sprøjt ud over sig selv. Nu var det Stefano der kom i røven på Peter og det gik ikke stille af sig. Stefano udbrød et meget højt OHHHHHHH og skød sin ladning op i røven på Peter. Stefano lå længe og kørte sin pik frem og tilbage i Peters røv. Stefano trak sig ud af røven på Peter og lagde sig så han kunne sutte pik på Peter og Mikkel der endnu ikke havde skudt deres kanoner af. Jeg var kommet fri af Lars og Thomas og havde lagt mig ned på gulvet til Kasper for at se om han var okay. I det samme skød Mikkel og Peter deres sperm ud i hovedet på Stefano der labbede deres sperm i sig som var det honning.

Er du okay skat, spurgte jeg Kasper da vi lå på gulvet. Ja jeg har det fint, men hold da op for et orgie vi lige har haft. Ja det var sku fedt svarede jeg og kyssede Kasper. Kasper kyssede grådigt igen, og svarede, det kan godt være vi er her på ferie og vi har haft meget sex med andre fyre, men det er dig Mike jeg elsker, og jeg vil ikke miste dig, du giver mig så meget kærlighed. Tak skat og i lige måde fik jeg svaret og tog fat i Kasper og trak ham tæt ind til mig, og kyssede Kasper inderligt.

Tvillingerne lå stadig i vores seng. Jeg ved ikke hvad der gik af dem, men de lagde sig ned og begyndte at sutte pik på hinanden igen, og de stoppede ikke førend de kom i munden på hinanden. Det syn fik vores pikke til at rejse sig, snart efter lå Lars og Mikkel på gulvet og suttede pik på hinanden. Kasper og jeg suttede også pik på hinanden. Jeg mærkede at Stefano trængte sig på og også ville være med. vi fik os lagt så Kasper kunne sutte pik på Stefano. Jeg suttede pik på Kasper, og Stefano suttede min pik. Tvillingerne stod nu på gulvet over os og spillede pik ud over os. I løbet af kort tid kom vi i munden af hinanden, og i det samme skød Tvillingerne deres sperm ud over os. De lagde sig ned mellem os og begyndte at slikke deres sperm i sig som var landet overalt på os.

Vi var alle helt væk og lå bare og stenede på gulvet. Det var Kasper der vågnede lidt op og sagde, fuck en fed aften. Skal vi ikke se og komme i bad, og få vasket spermen af os. Vi var alle med på en tur i et varmt bad. Heldigvis er badeværelset stort i sommerhuset, og vi kunne med lidt besvær være der alle sammen. Kasper og jeg var som de første ud af badet og trak i vores Jockstraps og satte os ud i haven, hvor der stadig stod en dunk med rødvin. Vi fik hurtigt hældt rødvin i vores glas og skålede med hinanden. Lidt efter kom de andre ud fra badet og satte sig ved bordet. Tvillingerne havde alt deres tøj på og undskyldte sig med at de skulle hjem. Kasper og jeg vidste godt de skulle hjem til deres sommerhus, og kyssede dem godnat. Da vi andre sad ved bordet spurgte Lars og Mikkel om vi ikke havde mere vodka. Jo det har vi, men i må selv hente det svarede Kasper, jeg er helt færdig. Lars og Mikkel skyndte sig ind i køkkenet og blandede deres drinks. Stefano spurgte om lidt mere rødvin. Det havde vi ved bordet.

Vi sad mange timer ved bordet og snakkede, og havde det sjovt. Lars og Mikkel er fulde kan vi se, og inden længe siger de godnat og går i seng. Både Kasper og jeg er også ved at være fulde og trætte, det samme er Stefano kan vi se. Solen er ved at stå op og Stefano spørger om han ikke godt må sove her. Kasper og jeg kigger på hinanden, og vi smiler begge og siger jo det må du da gerne. Vi skynder os ud på toilettet for at tisse af, og da vi ligger i sengen ender det med at Kasper ligger i midten af sengen. Vi ligger alle tre nøgne i sengen. Kasper ligger med lukkede øjne. Og jeg fanger Stefanos øjne. I det samme siger Stefano. Mike, jeg tror faktisk vi er fætre, hvad svarer jeg?? se vi ligner hinanden, vores pikke er nærmest lige store, og vores store brune øjne ligner hinandens. Vi har samme sorte hår, og brune hud. Jeg kunne kun gi Stefano ret. Vi lå længe i sengen og snakkede om vores familier, og det viste sig også at vi var fætre. Det er sku da fedt fik jeg svaret, så har du da et sted her hos mig og Kasper du kan bo hos, hvis du kommer til København når i lukker restauranten ned når sæsonen er slut. Stefano smilede og svarede, ja og når i kommer her til næste år, så ved i også hvor i skal komme og spise. Stefano og jeg lå længe og snakkede. Kasper sov kunne vi se. Skal han lige ha et godnat knald af de to Italienske Hingste spurgte Stefano.

Mener du det spurgte jeg. Ja jeg er liderlig igen,svarede Stefano. Kasper elsker pik i sin stramme røv svarede jeg. Men gør det stille og roligt, snart efter lå Stefano og jeg og bollede Kaspers dejlige stramme røv. Kasper var fuld og mærkede nok ikke at vi på et tidspunkt, begge trængte op i røven på Kasper. Det blev hurtigt for meget for mig og jeg skød de sidste sprøjt op i røven på Kasper. Stefano kørte stadig sin pik i bund i røven på Kasper, jeg kunne mærke Stefanos pik gnide mod min pik. I det samme kom Stefano i røven på Kasper. Efter det her knald af Kasper var jeg helt færdig, det samme var Stefano. Vi lå længe og pustede ud efter vi havde haft vores store pikke oppe i røven på Kasper. Jeg tænkte bare stakkels Kasper, og fik dårlig samvittighed over at vi havde udnyttet Kasper imens han var fuld og sov. Stefano så også ud til at ha det dårligt over det vi lige havde udsat Kasper for. Undskyld sagde Stefano, jeg kan se du har dårlig samvittighed Mike. Men jeg tror faktisk Kasper nød det, for hvis du kigger så ligger han og smiler, og har svært ved at lade som om han sover. I det samme kunne Kasper ikke holde sig længere og, sagde det gjorde i sku godt, og aldrig har jeg nydt at blive bollet så meget i røven som i gjorde lige før. Vi grinede alle af det. Kasper vendte sig mod mig og kyssede mig, jeg kyssede straks igen. Kasper fik mig vendt så jeg lå på siden og Kasper lagde sig tæt op mod mig, og lagde sin venstre arm rundt om mig…..

Historien slutter måske her. De her 9 afsnit er nærmest skrevet på en gang. Jeg syntes det er svært at komme i gang med historien igen. Jeg ville gerne fortælle om Daniel og Jens fra Berlin. Henk og Peter fra Amsterdam. Der kom på besøg hos os senere på året. Stefano der viste sig at være en fætter, og som mange gange kom og besøgte os, når han havde fri. Og Lars og Mikkel der er blevet vores bedste venner.

Her kommer en lille forsmag på en mulig fortsættelse af historien, som jeg sidder og kommer til at tænke tilbage på, da vi var på vej hjem til København. En skam kommentar feltet ikke virker længere. Som forfatter ville det være fedt, at få ris og ros, for det store arbejde det er med at skrive en novelle, der strækker sig over mange afsnit. Men nu kommer der en lille forsmag på et muligt afsnit 10. God fornøjelse :-)

På vej hjem fra sommerhuset og turen hjem var vi nået til Odense. Der var sket en ulykke på motorvejen og vi blev ledt ind gennem Odense. På en eller anden måde kom jeg i tanke om en Kino der hedder Love Shoppen. Jeg fortalte Kasper om stedet. Kasper begyndte at få stiv pik kunne jeg se imens jeg fortalte om stedet. Jeg fortsatte og sagde der er kabiner hvor der er gloryholes. Og der er en biograf hvor der er en suttebar. Og et bollerum med en lædergynge hvor en fyr kan blive spændt fast og blive bollet af fyre der har lyst. Lad os komme derind svarede Kasper. Min egen pik havde også lavet en kæmpe bule i mine shorts, det lagde Kasper straks mærke til og begyndte at gnide min bule. Rolig nu, jeg skal også styre bilen, grinede jeg. Kan du ikke lige se og finde en vejledning på googlemaps spurgte jeg Kasper. Hurtigt havde vi ruten på Mobilen. 10 min. senere var vi ved stedet. Lars og Mikkel var fulgt efter. Da vi havde fundet et sted at parkere spurgte de om vi ikke skulle hjem. Nej vi skal lige på opdagelse i Odense svarede jeg. Vi skal i ”kino” sagde Kasper og grinede, imens han tog på min pik, i de stramme shorts jeg havde på. Kino spurgte Mikkel. Hvilken film skal vi se? Naturfilm svarede vi andre nærmest i munden på hinanden. Så fattede Mikkel også hvad det var for en kino vi skulle besøge…….

Kommentar