Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 8

(Kasper)

Karakter: 6.0/5
Visninger: 6001

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Incest og Trekant
Det var blevet Onsdag aften og vi havde ikke set noget til Tvillingerne hele dagen. Kasper og jeg havde spist Pizza som jeg stod for at lave, pizzaen var blevet ret vellykket, men der var alt for meget, da jeg var kommet til at lave dobbelt portion, men så havde vi da nogle rester vi kunne spise i løbet af næste dag. Vi sad i haven kun iført vores Jockstraps, og nød den dejlige sommeraften som man ikke oplever så tit. Vi sad og drak kold hvidvin, og vi undrede os over vi ikke havde set noget til Tvillingerne. Vi havde jo haft en fed aften dagen før. Der kom en besked på min mobil det var fra Thomas. Der skrev vi kan ikke komme i aften. Vi har fået gæster og vi skal blive hjemme, men vi kommer i morgen aften fortsatte Thomas. Imens var Kasper inde for at hente lidt mere hvidvin, og jeg fortalte at Tvillingerne ikke kom. Øv men så hygger vi os bare os to skat og gav mig et kys. Vi kan o også se om der er nogle fyre i nærheden, og tog min Iphone og trykkede på Grindr appen. Der var mange fyre i nærheden og den nærmeste var kun 400 meter væk. Det var en fyr på 27 år. Og vi kunne se på hans profil tekst at han var alene på ferie i Henne.

Han ser da meget fræk ud svarede Kasper der fulgte nøje med i hvad jeg lavede, og han fortsatte skal vi skrive til ham at vi har kold hvidvin og han kan komme og få et glas? Ja lad os det, og jeg skrev. Hej vi er to fyre der er i forhold vi er 17 og 22 år. Og har du lyst så kan vi tilbyde kold hvidvin en dejlig Pool og to store pikke på 24 og 22 cm. Der søger legekammerater, vi er begge aktive og passive. Ja send det Mike. Jeg trykkede på send og vi sad og ventede på svar. Imens vi ventede på svar kunne jeg se at Kaspers pik havde lavet en god stor bule i Jockstrappen. Nå der er nok en der er ved at blive liderlig og tog fat om Kaspers bule. Ja vi har jo ikke fået tømt vores pikke siden i går aftes. Min egen pik var også begyndt at røre på sig og jeg sad nu også med en kæmpe bule i min Jockstrap. I det samme kom der besked fra fyren jeg havde skrevet til. Må jeg se nogle billeder af jer. Jeg fandt de billeder vi tog dagen før hvor vi var iført de små speedo badebukser, og nogle fra Berlin hvor vi var iført vores Jockstap. Og til sidst nogle billeder af vores pikke. Imens vi sad og ventede på svar var jeg blevet godt liderlig ved synet at de frække billeder jeg havde sendt af mig og Kasper. Hurtigt kom der svar fra fyren, og han havde også sendt nogle nøgen billeder af ham der viste en kæmpe pik. Jeg er ret veludrustet med en pik på 26 cm. Og hvis i vil mærke den, så skriv jeres adresse så er jeg der om 15 minutter. Wooow sagde vi i munden på hinanden da vi sad og så billeder af fyrens kæmpe pik. Send vores adresse til han sagde Kasper. Jeg skyndte mig at sende adressen til fyren, og skrev vi glæder os. Vi ses om 15 minutter. Og jeg hedder Kim. Vi ses og vi hedder Kasper og Mike svarede jeg.

Imens vi sad og ventede blev vores pikke ikke mindre og lavede kæmpe buler i vores Jockstrap. Det ser sku frækt ud sagde jeg da jeg fik øje på Kaspers kæmpe bule, ja mon ikke svarede Kasper da han kiggede ned på min bule. I det samme kunne vi høre det ringede på døren, og vi skyndte os ud for at lukke Kim ind. Han kiggede som det første på vores kæmpe buler, og han sagde bare, i er sku da vist liderlige. Ja det er vi, og kiggede ned på hans shorts der også viste en kæmpe bule. Kom inden for, og kom med ud i haven og få et glas vin, hvis du gerne vil ha noget andet at drikke, så har vi også øl, vodka, eller rødvin. Lad mig bare få et glas hvidvin svarede Kim. Og fulgte efter os. Han havde nu udsigt til vores røve, der var nøgne i vores Jockstrap. Frækt kunne vi høre da han fulgte efter os ud i haven. Vi satte os i haven og fik hældt vin op til os, og begyndte at snakke. Kasper var liderlig og imens vi sad der, rejste han sig op og smed tøjet og fremviste en dejlig stor stiv pik på 22 cm. Jeg fulgte hurtigt trop, og smed også min Jockstrap, og vi stod og viftede med vores pikke foran Kim. Vi er liderlige fik jeg sagt, sut vores pikke til vi kommer, derefter skal du kneppe os. Kim begyndte straks at sutte pik på os, og hvilken en piksutter, han kunne virkelig sutte pik og han havde ingen problemer med at sluge vores pikke helt til roden. Imens Kim skiftede mellem mig og Kasper, fik Kim smidt sit tøj, og vi kunne nu se hans kæmpe pik på 26 cm. Den er sku stor fik jeg svaret, men den er ikke så tyk som min stønnede jeg, imens Kim havde min pik langt nede i halsen. Kim slap min pik og tog Kaspers pik i munden og suttede ham, jeg kunne se Kasper var tæt på at komme, og jeg lagde min venstre arm om ham og holdte ham ind til mig. Da Kasper mærkede jeg holdte ham fast skød han den ene ladning af sperm ned i halsen på Kim. Han kunne slet ikke klare den store mængde sperm og fik hurtigt pikken ud af munden, og resten af Kaspers sperm landede i hovedet på Kim. Hold da op svarede Kim. Det er første gang jeg ikke har kunnet klare at sluge det hele. Så bare vent sagde jeg og stoppede min pik i munden på Kim, der straks slugte min pik helt til roden. Da jeg kunne mærke jeg var ved at komme tog jeg mine hænder og holdte hans hoved fast. Jeg skød de første mange sprøjt ned i halsen på Kim der kæmpede for at komme fri, men jeg slap ham ikke førend jeg havde tømt min pik helt i halsen på ham. Jeg kunne se Kim havde svært ved at få luft og trak min pik ud af munden på ham. Et sidste sprøjt landede i hovedet på Kim. Der sad og hev efter vejret. Puha det var fedt svarede Kim da han havde fået vejret igen, men hold da op så meget sperm har jeg aldrig slugt før, det føltes jo som flere liter grinede Kim.

Skal vi ha noget at drikke og skylle ned med spurgte Kasper. Jo tak en kold øl ville være fint, svarede Kim, også en til mig, og Kasper skyndte sig og hente kolde øl i køleskabet. Kasper ville ikke ha øl men tog et glas hvidvin mere. Imens vi sad og slappede af var Kims pik ikke blevet mindre og vi kunne se pikken var godt våd af Precum som sejlede ned af pikhovedet. Synet gjorde både mig og Kasper liderlige og vores pikke stod nu igen helt stive. Kasper lagde sig nu nærmest ned i stolen og hans røv var blottet, det opdagede Kim hurtigt, og spurgte om han skulle ha en omgang kæmpe pik. Ja knep mig svarede Kasper, og fandt tuben med glidecreme og smurte sin røv. Kims pik fik også noget glidecreme. Hurtigt fik Kim bragt sig i stilling og begyndte langsomt at trænge ind i Kaspers røv. Kasper lå med lukkede øjne og stønnede højt, da Kim var helt i bund trak han sin pik næsten helt ud igen, og stødte den derefter i bund igen. Åhhhh knep mig stønnede Kasper. Nu begyndte Kim at bolle Kasper hurtigt, og Kasper lå bare og stønnede imens. Jeg var kravlet om bag ved Kim og begyndte at smøre hans røv med glidecreme, men han lukkede helt af, og stoppede med at bolle Kasper, og Kim svarede, jeg er ikke passiv, jeg giver kun pik. Helt i orden fik jeg svaret og lagde mig med røven i vejret, og sagde knep mig, nu er det vist min tur til at mærke din pik i min røv. Kasper og jeg havde lagt os på ryggen i græsset. Kim satte sig på knæ og smurte min røv. Straks efter begyndte han at støde sin pik ind i min røv, ohhhhhh stønnede jeg. Knep mig, knep mig. Kim havde et sagligt smil om munden, jeg kunne se han nød det, og han stødte flere gange helt i bund i min røv, og hver gang stønnede jeg mere bliv ved åhhhhhh. Kim skiftede nu og så fik Kasper igen pik af Kim imens lå vi og spillede pik. Både Kasper og jeg var tæt på at sperme ud over os. Vi kunne se Kim også var tæt på at sperme. Skyd din sperm ud over vores kroppe. Kim trak sig ud af Kaspers røv, og satte sig imellem os og begyndte at spille sin pik. Der gik ikke langt tid så kom Kim ud over os, han fordelte spermen imellem mig og Kasper. Vi lå og spillede pik imens, og vores sperm skød ud af vores pikke der nåede i hovederne på os. Frækt sagde Kim. Slik os rene sagde Kasper. Kim tøvede lidt, men lagde sig ned og begyndte at slikke spermen i sig.

Da Kim havde slikket os rene satte vi os og fik lidt mere at drikke. I det samme kom der en besked fra Tvillingerne. I hygger jer da vist, vi kan høre ovre ved os at der er nogle der stønner meget højt. Det er vist os fik jeg svaret, og spurgte om de ikke kunne snige sig ud. Nej det må vente til i morgen svarede Peter. Vi ses svarede jeg og godnat.
Kim spurgte om vi ikke skulle hoppe i poolen. Jo lad os det svarede Kasper og var som den første inde ved Poolen. Hurtigt var Kim og jeg også nede i vandet. Vi nød at svømme nøgne rundt. Efter lidt tid spurgte Kasper om vi skulle ta en omgang mere, men så vil jeg bolles af Mike, og du Kim skal bolle Mike imens. Jeg var straks med på den plan, og jeg elsker jo at bolle Kaspers stramme røv. Vi er hurtigt oppe af vandet, og Kasper lægger sig på ryggen med nogle hynder under sig. Hurtigt får jeg min pik helt i bund i Kaspers dejlige røv. Heldigvis er Kims pik ikke så tyk, men den er lang, men jeg har intet problem med at han banker den i bund i nærmest et hug. Da jeg er midtpunkt med min pik i Kaspers røv, og Kims pik i min røv er det mig der styrer tempoet. Vi ligger længe og boller og Kim stønner åhhh ohhhhh åhhhh jeg kommer snart, jeg kunne mærke jeg også var tæt på at komme i røven på Kasper. Jeg satte tempoet op, og straks begyndte Kim at skyde sit sperm op i røven på mig. Det fik også mig til at komme i røven på Kasper. Kim trak sig ud af min røv, og jeg trak mig ud af Kasper. Kim og jeg sad på gulvet og stønnede, da Kasper rejser sig og spiller sin pik ud for vores hoveder, der går kun et øjeblik, så sender Kasper sit sperm ud i hovederne på mig og Kim. Vi er helt smurt ind i Kaspers sperm. Kasper er ved at falde kan jeg se og får hurtigt rejst mig op og får Kasper lagt ned på hynderne på gulvet. Da Kasper ligger sikkert på gulvet begynder jeg at slikke Kims ansigt ren for Kaspers sperm og nyder det dejlige sperm. Kim er helt væk og nyder bare at jeg slikker ham ren. Kim begynder også at slikke mit ansigt ren for Kaspers sperm. Da han er færdig sidder vi og slapper af og nyder denne sommeraften.

Jeg vil se og smutte hjem igen siger Kim og tager sit tøj på, det kan være vi ses senere, og tak for en rigtig fed aften. I lige måde svarede vi, og fulgte Kim ud. Vi blev enige om at gå i bad inden vi ville gå i seng. Da vi stod i badet snakkede vi om Kim og blev enige om at han da var en fræk fyr, men at vi nok ikke ville mødes med ham igen fordi han ikke ville bolles. Skal vi ikke ha en godnat drink spurgte jeg Kasper da vi var på vej i seng. Kasper svarede ikke men gik ud i køkkenet for at finde glas frem til vores Vodka. Skal det være med juice eller Redbull lød det. Juice råbte jeg tilbage. Kasper var hurtigt tilbage med to store glas med vores godnat drinks. Vi lå og snakkede lidt og kom i tanke om at Lars og Mikkel skulle ankomme til sommerhuset næste dag, det bliver dejligt at se dem igen sagde Kasper. Ja jeg glæder mig også, og måske skal vi ta på en lille udflugt til Houstrup strand fortsatte jeg. Jeg ved godt hvad det er for en strand sagde Kasper og grinede men så skal vi også ha Tvillingerne med. Det må vi jo se om vi kan svarede jeg og lagde mig så jeg kunne kysse Kasper godnat. Sådan faldt vi i søvn.

Næste morgen vågnede jeg ved, at jeg kunne høre der var nogle der listede rundt i sommerhuset. Jeg blev lidt forskrækket og ruskede i Kasper. Inden Kasper vågnede kunne jeg høre det var Tvillingerne der var kommet ind i huset. Vi havde vist glemt at lukke døren ud til terrassen, da vi lagde os i seng. Jeg lagde mig ned igen og lod som om jeg sov. Vores dyner lå nærmest i fodenden, da der var meget varmt i sommerhuset. Tvillingerne lister sig ind i soveværelset, og sætter sig imellem vores ben og læner sig frem og begynder at sutte vores pikke. Min pik bliver hurtig stiv, og jeg kan se ud af øjenkrogene at Kaspers pik også er helt stiv. Tvillingerne skifter indimellem plads, og det er tydeligt at de nyder at sutte vores pikke. Kasper er også vågen nu og ligger og smiler til mig, og læner sig frem så han kan kysse mig. Jeg vil se Tvillingerne sutte pik på hinanden igen hvisker Kasper til mig. Også mig hvisker jeg til Kasper. Vi får os vristet fri at Tvillingerne og siger de skal smide deres tøj, og lægge sig i sengen, og sutte pik på hinanden. Hurtigt smider de tøjet, og Kasper og jeg lægger os så der er plads til Tvillingerne i sengen. Kasper og jeg lægger os så vi kan sutte pik på hinanden. Tvillingerne lægger sig også i en 69’er. Så sutter vi ellers pik på hinanden. Og inden længe kommer vi nærmest på samme tid i munden på hinanden. Tvillingerne ligger og sutter hinandens pikke rene for sperm. Kasper og jeg ligger også og nyder hinandens sperm. Kan i klare en omgang mere spørger jeg og lægger mig så min røv er klar til at blive bollet. Kasper lægger sig også så hans røv er klar. Tvillingerne er begyndt at få stive pikke og de er stadige våde af deres sperm. Hurtigt begynder de at støde deres pikke i røven på mig og Kasper. De boller os længe i hurtige og langsomme bevægelser, vi ligger bare og nyder det. Kasper og jeg ligger og kysser hinanden inderligt imens vi spiller pik på hinanden. Tvillingerne bytter plads og jeg får nu Peters pik op i mig, og nu begynder de begge at kneppe os meget hurtigt og voldsomt. Ååååh ahhhhh åhhhhh. Ohhhhh lyder det fra mig og Kasper. I det samme stønner Peter højt, og jeg kan mærke han skyder sit sperm op i røven på mig. I det samme kommer Thomas i røven på Kasper. Det får også sat gang i vores pikke, der begynder at sende sperm i hovedet på mig og Kasper. Tvillingerne læner sig frem og slikker vores sperm i sig. Efter de har slikket vores sperm i sig trækker de deres pikke ud af vores røve. Og siger på gensyn.

Da tvillingerne er gået skynder vi os i bad. Og får lavet noget morgenmad. Imens vi sidder og spiser snakker vi om Tvillingernes morgenbesøg, og siger, de er sku da vilde med os. Ja det må man da sige, og en skam de bor i Tyskland siger Kasper. Ja men jeg er sku glad for vi to er kærester og vi kan nyde hinanden når vi vil, svarede jeg og smilede sødt til Kasper, der lænede sig frem og kyssede mig. I det samme ringede min telefon, det var Lars kunne jeg se. Hej Mike vi har pakket og er snart på vej til sommerhuset. Ej hvor fedt svarede jeg, vi ses om nogle timer. Ja vi glæder os helt vildt til at besøge jer fortsatte Lars.

Det var Lars sagde jeg til Kasper. De er på vej, fedt svarede Kasper. Men skal vi ikke se og få ryddet op her i huset. Her flyder med brugte glas og håndklæder overalt. Jeg kiggede mig rundt og kunne godt se at her var begyndt at ligne noget der var løgn, og vores sengetøj var også fyldt med sperm pletter. Hvor er vores roomservice grinede jeg til Kasper. Altså vi er ikke på hotel ferie i Berlin lige nu grinede Kasper. Så må vi jo orden det selv grinede jeg, og Kasper grinede også. Vi skyndte os at få gjort rent. Jeg sørgede for at få vasket vores sengetøj og håndkæder, imens gik Kasper i gang med at fylde opvaskemaskinen, og gøre rent i sommerhuset. Da vi var ved at være færdige gik vi ud til Poolen og kunne se den også trængte til en rensning. Man kunne lige frem se at der flød sperm klatter rundt i vandet. Det kunne Kasper også godt se og sagde det ser ikke særligt lækkert ud. Kasper fandt et net frem som bruges til at samle snavs ind med. Bagefter gik Kasper ud i det lille teknikrum der styrer Poolen med klor osv. Og fik tjekket at vandet havde den rette PH værdi temperatur og klor mængde. Det heler ser fint ud smilede Kasper stolt, da han kom tilbage fra det lille teknik rum. Ja min far har altid vist mig hvordan vandet i Poolen skal styres når vi er her på ferie, og nu er det første gang jeg prøver det selv, fortsatte Kasper. Du er sku dygtig roste jeg Kasper, og det er godt du har styr på det. Jeg kunne se at Kasper var helt vild stolt over sig selv.
Vi gik en tur rundt i sommerhuset og kom frem til det værelse der ligger op til vores soveværelse, og blev enige om at det var der Lars og Mikkel skulle sove. Hurtigt fik vi lagt sengetøj på sengen.

Skal vi ikke køre ind og handle ind til noget mad til i aften, spurgte Kasper, jo lad os det, vi mangler også snart drikkevarer svarede jeg. Vi satte os ned og fik lavet en kæmpe indkøbsseddel på det vi manglede. Skal vi ikke lige ta noget andet tøj på inden vi kører sagde jeg til Kasper da jeg opdagede vi rendte rundt med et håndklæde om os. Vores tøj er jo i tørretumbleren svarede Kasper. Hmmmm svarede jeg og smed håndklædet og fandt et par denim shorts frem og fik lagt min pik ned af venstre lår. Frækt sagde Kasper, og fandt de shorts han fandt hos mig inden turen til Berlin. Hvilken lækker røv han havde i de shorts tænkte jeg bare. Du ser sku bare så fræk ud i de shorts skat. Min pik kunne jeg ikke styre da jeg så Kasper, og satte mig ned og trak hurtigt de frække shorts af Kasper. Hurtigt fik jeg Kaspers pik i min mund og suttede grådigt hans pik. Det var noget Kasper nød kunne jeg mærke. Kasper og jeg havde nærmest glemt vi skulle ind til byen for at handle. Men Kasper begyndte hurtigt at stønne og holde mit hoved fast og stødte sin pik længere ind i munden og halsen på mig. Lige inden Kasper kom slap han grebet om mit hoved og hans pik var kun lige inde i munden på mig, da han skyder sit sperm ind i munden på mig. Imens jeg suttede pik på Kasper, fik jeg min pik fri fra mine shorts og spillede pik imens. Da Kasper kom i munden på mig, kom jeg i kaskader på Kaspers ben og gulvet. Jeg sad stadig med Kaspers pik i munden, og slugte resten af det dejlige sperm. Lad os komme ud og handle sagde Kasper da han havde trukket sin pik ud af munden af mig. Øjeblik du har sperm på dine ben, svarede jeg og begyndte at slikke Kaspers ben rene. Nu er vi vist klar til at handle ind, svarede jeg da jeg var færdig med at slikke Kaspers ben rene for mit sperm, og tog mine shorts på igen. Kasper grinede og trak også sine shorts op igen, og fik lagt sin pik så den lå ned af højre lår. Frækt tænkte jeg da jeg så det.

Da vi var inde i det lokale supermarked kom der en besked fra Mikkel. Vi bliver lidt forsinkede, her er meget trafik, men vi håber i har noget dejligt mad på grillen når vi ankommer om et par timer. Vi er inde og handle ind til mad, og vi glæder os til i kommer svarede vi. Vi fik hurtigt handlet ind, og var hurtigt tilbage i sommerhuset. Kasper gik hurtigt i gang med at gøre grillen klar. Imens gjorde jeg kød og grøntsager klar. Klokken var ved at blive 18 da Lars og Mikkel ankom. Hurtigt fik de tømt bilen for bagage og Kasper viste dem ind til deres soveværelse vi havde gjort klar. Bagefter fik de en rundtur i sommerhuset og haven. Her er fedt svarede de. Ja og bare vent til i morgen når i ser stranden svarede Kasper. Må vi ikke lige skynde os i bad inden vi spiser spurgte de, jo klart gå i bare i bad så laver vi mad svarede jeg. Imens Lars og Mikkel var i bad gik vi i gang med at lave mad på grillen, som Kasper nu var blevet rigtig god til at tænde op. Vores gæster var færdige med badet og vi sad ved bordet og spiste en dejlig middag hvor ingen af os holdte os tilbage med vinen.

Vi var alle ved at være lidt småfulde, og vi begyndte at snakke om de ting vi havde oplevet i ugens løb, og især vores oplevelser med Tvillingerne blev der spurgt meget ind til. Ja vi regner da med de kommer i løbet af aftenen sagde jeg. Det vil vi glæde os til svarede Lars. Og den video du sendte da de suttede pik på hinanden var sku fræk. Ja i går var de her og der suttede de igen pik på hinanden. Jeg tror sku de nyder det, og elsker hinanden svarede Kasper.

Da klokken var ved at være 23 kunne vi høre at Tvillingerne kom gående gennem haven. De fik hurtigt øje på os og sagde straks hey må vi komme ind. Ja da kom og sæt jeg og vil i ha noget at drikke spurgte Kasper, ja vodka med juice svarede de i munden på hinanden. Denne gang var det mig der hentede vodka samt juice og nogle glas. Er der flere der vil ha vodka spurgte jeg. Lars og Mikkel ville også gerne ha en drink. Godt vi havde handlet ind tidligere i dag tænkte jeg og kiggede på Kasper der sad og smilede, han så ud som om han var den lykkeligste fyr i verdenen, og nød han var i sommerhuset som vært. Sikken en dejlig fyr jeg har som kæreste sagde jeg til mig selv, og fangede Kaspers øjne. Det var som m Kasper havde læst mine tanker, for hans øjne fandt mine , og vi smilede sødt til hinanden.

Vi var ved at blive fulde alle sammen, og Mikkel og Lars spurgte om den Pool kun var til pynt. Nej hop i bare i svarede jeg, men der er en regel. Man skal være nøgen. Hurtigt smed Lars og Mikkel tøjet og kastede sig i Poolen. Tvillingerne smed også hurtigt deres tøj og sprang i vandet. Kasper og jeg kiggede på hinanden og sagde ja hvorfor ikke. Vi lå alle seks nøgne i vandet og hyggede os, indimellem kunne jeg mærke at Tvillingerne kom tættere og tættere på mig og Kasper, og deres pikke var begyndt at blive stive, det kunne jeg mærke når især Thomas kom om bag ved mig og jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Lars og Mikkel havde også bemærket Tvillingernes adfærd, og de stod lidt og hviskede hvorefter de gik op af Poolen og lagde sig på gulvet og begyndte at sutte pik på hinanden. Kasper og jeg. Og Tvillingerne fik straks øje på hvad de lavede, og vi skyndte os også op af vandet. Tvillingerne lagde sig på ryggen og sagde til Kasper og mig. Knep os. Vores pikke var stive ved synet af Lars og Mikkel der lå og suttede pik på hinanden. Og hurtigt fik både Kasper og jeg vores pikke op i røven på Tvillingerne der lå og stønnede. I den stilling vi lå i var det åbenlyst at Lars og Mikkel kom nærmere Mig og Kasper. Og straks efter kunne vi mærke de var ved at støde deres pikke op i røven på os. Kasper var tæt på at komme det samme var jeg, og trak mig ud og fik også Kasper trukket ud. Jeres tur til at bolle Tvillingerne sagde jeg til Lars og Mikkel. Hurtigt var Lars og Mikkel i gang med at bolle Tvillingerne. Og Kasper var i gang med at banke sin pik op i Lars’s røv, og jeg gik i gang med at bolle Mikkels røv. Nu kom der for alvor gang i futtoget. Lars og Mikkel kom nærmest på samme tid i røven på Tvillingerne. Kasper kunne heller ikke holde sig længere og kom i røven på Lars, og til sidst kom jeg i røven på Mikkel. Vi lå på gulvet og Tvillingerne lagde sig nu igen så de kunne sutte pik på hinanden. Vi lå alle fire og fulgte med, og ret hurtigt begyndte de at stønne meget højt. I det samme kunne vi se de kom i munden på hinanden på samme tid. Tvillingerne lå længe og slikkede hinandens pikke rene. Da de var færdige sagde Thomas. Bror jeg elsker dig sgu. Peter svarede. Bror jeg elsker også dig. Vi må hellere se og komme hjem sagde Peter. Vi ses i morgen svarede vi og sov godt.

Da Tvillingerne var gået satte vi os alle nøgne ved bordet på terrassen og nød en kold øl som Kasper havde hentet. Hold da op det var en fed aften sagde Lars og Mikkel. Og sikken da nogle frække Tvillinger i har som naboer. Vi kunne kun være enige med Lars og Mikkel. Skal vi tage en tur til Houstrup strand i morgen spurgte Kasper. Hvad er det for en strand spurgte Mikkel. Ja det er en strand hvor der også kommer mange fyre og mange bander nøgne, og andre ligger i klitterne og venter på at der skal ske noget frækt. Det lyder spændende sagde Lars. Man kan også være uheldig og der kun er småfede ældre mænd der står og spiller pik grinede Kasper. Det lyder som om du har erfaring på det område sagde Mikkel. Ja mon ikke jeg har jo været her på ferie de sidste mange år, og har set lidt af hvert grinede Kasper. Men vi kan da godt ta afsted i morgen svarede Lars, og er der ikke noget der tiltaler os, ja så har vi jo hinanden. Skal vi ikke se og komme i seng spurgte Mikkel, jeg er træt og småfuld, og det har været en lang dag. God ide fik Kasper og jeg svaret. Kasper fik slukket lyset på terrassen og huskede også at lukke og låse havedøren. Efter en tur på toilettet lå Kasper og jeg og snakkede om dagens oplevelser, og vi blev vist enige om at det havde været en stor oplevelse for Lars og Mikkel og møde Tvillingerne. Imens vi lå og snakkede kunne vi inde fra værelset ved siden af høre at Lars var i gang med af bolle Mikkel. Vi smilede til hinanden og hviskede, de nyder vist også at være her i sommerhuset. Kasper og jeg lagde os så vi kunne kysse hinanden godnat. Kasper lagde sig på siden, men ryggen til mig. Jeg lagde mig hurtigt så vi kunne ligge i ske…...

Fortsættes…


Kommentar