Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 7

(På egne ben)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 4181

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 6-2.: Weekend med Paul og Tony. Lørdag 1.

Vi vågnede begge tidligt lørdag morgen og kunne ikke lade være med at ligge og kysse og kæle lidt. Begge vores ømme pikke stod morgenstive ud fra vores kroppe, delvis på grund af liderlighed men også på grund af at vi endnu ikke havde været på toilettet, så efter lidt kæleri gik vi ud i brusekabinen og tændte for det varme vand. Efter at vi havde sæbet hinanden ind tømte vi begge to vores blærer ud over hinanden. Det var dejligt at mærke det varme pis plaske på maven og ned over pikken, men inden vi kunne komme videre med det vi begge to havde lyst til kom Egon ind på badeværelset.
"Nå, i er oppe begge to, det var godt for Tony kommer om en ½ time og inden da vil jeg gerne se jer begge to nedenunder. Vi skal have dækket bord og lavet et lækkert morgenmåltid til vores nye gæst og os selv, så skynd jeg at blive færdige. Jeg har lagt tøj frem til jer." Med disse ord forlod Egon os igen, og vi skyndte os at vaske og tørre os og gik ind på mit værelse igen.
På sengen lå 2 sorte T-shirts og 2 par meget små g-streng trusser som vi tog på. Jeg håber at jeg selv så ligeså flot ud som Paul, for han var utrolig lækker og fræk at se på.
Vi gik ned og hjalp Bo med at ordne det nødvendige og vi var kun lige blevet færdige da det ringede på døren. Egon, der ligesom Bo var iført en stram, ærmeløs T-shirt og et par løse bukser, gik ud for at hente Tony og straks efter kom han ind med en dejlig, lille tynd dreng som kiggede genert på os inden han blev ført hen og hilse på os.
Tony var helt lyshåret, kortklippet og klædt i et par shorts og en tynd sommerbluse. Som han stod der lignede han mest af alt en dreng på 10-12 år men vi vidste jo at han var fyldt 15 år.
Da han gav hånd til os og præsenterede sig kunne vi godt se at han skævede ned til vores temmelig mangelfulde påklædning og der bredte sig en rødmen på han kinder. Jeg tænkte på at hans generthed nok snart skulle forsvinde og mærkede hvordan jeg fik en spændt kriblen i maven og pikke begyndte at rejse sig men den måtte vente lidt endnu for først skulle vi have morgenmaden overstået.
Egon spurgte Tony lidt om rejsen hertil og om hvordan han havde det hjemme, hans skolegang o.s.v. og efterhånden drejede samtalen sig ind på hvor meget han havde prøvet, hans unge alder taget i betragtning.
Det viste sig at han faktisk kun havde prøvet at onanere og en enkelt gang at kysse en pige. Vi troede faktisk at Ralf og Sandra havde oplært ham lidt, men det havde de åbenbart overladt til Egon og Bo så det var en sød, ren jomfru vi havde fået hos os. Jeg var meget spændt på hvem som fik lov til at tage hans mødom og håbede selvfølgelig at det blev mig.
Paul og jeg fik besked på at rydde af bordet og jeg kunne fornemme at Tony stirrede på vores nøgne røvbalder da vi gik frem og tilbage mellem stuen og køkkenet.
Da vi var færdige gik vi alle ud på terrassen, som var helt lukket med plankeværk og hække så vi kunne være ugenert der. Egon, Bo og Tony satte sig i nogle dejlige bløde havemøbler men Paul og jeg skulle blive stående.
"Ja, så vil vi gerne se lidt show fra jer to" sagde Egon og lænede sig tilbage mens han lagde armen omkring Tonys skuldre.
Det skulle han ikke sige 2 gange. Vi nærmest fløj om halsen på hinanden og startede med et dybt tungekys mens vores hænder masserede hinandens balder og vi gned vores pikke mod hinanden. Vi sørgede hele tiden for at vende og dreje os så vores 3 tilskuer fik så meget ud af det som muligt.
Paul satte sig på hug foran med og idet han satte sig ned tog han fat i mine trusser og trak dem ned samtidig. Min stive pik svippede lige ud i hovedet af ham og han skyndte sig at lukke sine læber omkring den. Jeg fik os drejet så vi vendte siden til og Paul begyndte at sutte mig. Han startede forsigtigt med at lade tungen lege med mit pikhoved men efterhånden fik han hele min pik ind i munden og begyndte at mundkneppe mig. Hans hænder gled om til mine balder og skilte dem ad. Jeg drejede rundt så jeg nu vendte ryggen til selskabet så de kunne se hvordan hans finger legede med mit røvhul for så at glide op i mig. Jeg kunne ikke lade være med at stønne og lave kneppebevægelser i Pauls mund efterhånden som liderligheden fik helt overtaget.
Efter at have nydt Pauls kærtegn et stykke tid fik jeg os ned at ligge, Paul på ryggen og mig omvendt over ham og så fik Tony for første gang i sit liv en ægte 69'er at se. Jeg skævede over til de 3 og kunne se at Egon var begyndt at massere Tonys brystvorter uden på trøjen og Bo havde lagt sin hånd i Tonys skød. Knægten så stadig lidt forskrækket ud, men havde dog fået et blankt glimt i øjnene.
"Du må gerne gå hen til dem" sagde Egon og Tony rejste sig og kom forsigtig hen mod os. Jeg kunne se at hans pik var stiv og han var helt sikkert liderlig, men vidste ikke rigtigt hvordan han skulle gribe det an.
Jeg gav tegn til ham om at han skulle sætte sig på knæ ved siden af mig og tog hans hænder og lagde dem på Pauls pik som jeg slap med munden. Han tog forsigtigt omkring pikken og begyndte langsom at onanere Paul. Jeg støttede med den ene hånd og fik den anden hen omkring Tonys lille røv og begyndte at kæle for ham. Han smilte genert til mig men gjorde ikke noget for at flytte sig, så jeg listede hånden ind mellem hans ben og kærtegnede hans nosser uden på bukserne.
Han begyndte at bevæge underlivet lidt frem og tilbage samtidig med at han onanerede Paul hårdere og hurtigere og jeg tænkte at jeg hellere måtte finde på noget inden Paul fik sin første udløsning, så jeg rejste mig op og trak Tony op at stå. Jeg stillede mig bagved Tony og førte mine hænder ind på hans mave, tog fat i linningen på hans bukser og trak dem forsigtigt ud over hans pik og ned til anklerne. Han havde ingen trusser på så jeg fortsatte med at trække hans trøje op over hovedet og snart stod han helt nøgen mit på terrassen. Jeg var spændt på t se hans pik og vendte ham rundt, og der mellem hans ben stod den sødeste lille drengepik jeg nogensinde havde set. Helt lige med blottet hoved, ikke mere en 12 cm og med lidt lyst hår omkring. Tanken om den unge knægt på 10-12 år fik endnu en dimension med den lille pik, men hvor var han dejlig.
Paul havde sat sig op og kravlede nu hen og tog Tonys lille pik i munden. Jeg satte mig på knæ bagved og skilte Tonys balder fra hinanden og lod min tunge lege omkring hans søde lille jomfru hul. Han var totalt hårløs på balder og i røven så det var lækkert at slikke ham.
Jeg stak min tunge lidt indenfor i hans hul og kunne mærke at han stødte kroppen frem så hans pik gled helt ind i Pauls mund. Da han så trak sig tilbage igen gled min tunge op i ham og sådan stod han så og mundkneppede Paul mens jeg tungekneppede hans røv.
Det varede ikke længe inden jeg kunne mærke hans ringmuskel trække sig sammen og med et støn tømte han sig for første gang i munden på en fyr. Paul skubbede ham blidt til side da han var helt tømt og tilbød sin mund til mig. Jeg kyssede ham og kunne så mærke hvordan han med tungen skilte mine læber og så kunne jeg smage Tonys sperm. Paul havde simpelthen gemt hele ladningen i munden og delte den nu med mig. Det var pragtfuldt at smage en ung fyrs første sperm og specielt når den kom fra munden af min elskede Paul.
Egon og bo klappede og roste os for at vi havde været så blide og hensynsfulde overfor Tony, nu da det var hans første gang. Tony smed sig udmattet hen i en stol mens Bo gik indenfor. Paul og jeg stod fortsat og småkyssede og kælede for vores stive pikke da Bo kom tilbage med en plastikkasse med forskellige remedier. Egon kom også hen til os og sammen bandt de vores arme op til nogle bjælker så vi begge stod med front ud mod haven og vore røve vendt mod vores tilskuere.
Pludselig mærkede jeg en skarp smerte på min røv. En af de to havde taget en pisk og begyndte at give os begge to en røvfuld. Jeg vendte hovedet og så at det var Egon som var i gang. Jeg kunne også se Tonys forskrækkede blik og smilte beroligende til ham. Jeg var efterhånden begyndt at nyde smerten og ønskede faktisk af og til at blive udsat for mere smerte end sådan en pisk kunne afstedkomme.
Bo havde sat sig hen til Tony og Tony var begyndt at kæle for Bos gigantiske pik samtidig med at Paul og jeg fik smæk. Jeg kunne høre på den stønnen der kom fra Paul at han også nød det. Gad nok vide hvad naboerne tænkte men det kunne jeg jo være ligeglad med.
"Kom herhen, Tony" sagde Egon. "Stil dig foran vores 2 slaver og pisk deres pikke og bryster". Tony så helt forskrækket ud da han tog den pisk som Bo rakte ham men han turde ikke andet end at adlyde og snart fik vi pisk både foran og bagfra. Jeg blev mere og mere liderlig af den intense smerte og ønskede snart at der var en der ville kneppe mig og lige som jeg havde tænkt det mærkede jeg at Bo stillede sig bagved mig og tvang sin store pik brutalt op i min røv. Den røg lige til bunds i første stød og så kneppede han mig med en vildskab og brutalitet jeg ikke havde oplevet før, men det var pragtfuldt. Tony fortsatte med at slå mig på overkroppen og på pikken mens Egon var gået over til Paul for at give ham samme behandling som Bo gav mig.
Jeg så at Tony tog noget af sin presperm på sine fingre og smurte sit eget røvhul, derefter tog han noget at mit og smurte igen. Jeg tænkte på hvad han havde gang i men så vendte han sig om, gik baglæns til han stod lige ud for mig, bøjede sig ned og stødte sit lille jomfru hul imod min pik. Bo standsede med pikke langt oppe i mig for at jeg kunne stå stille og Tony begyndte så at presse sig ind imod mig. Det kneb lidt for ham at styre pikken ind så Bo trak sig ud af mig og gik over og hjalp ham.
Han var meget snæver men havde åbenbart sat sig for at det skulle være nu og med hælp fra Bo fik jeg efterhånden pikhovedet ind forbi ringmusklen. Tony klagede sig lidt men holdt ud og efter lidt tid begyndte han at bevæge sig så min pik langsom arbejde sig op i ham. Jeg havde aldrig nogen sinde prøvet et hul som var så stramt og det dunkede vildt i min pik. Tænk sig at jeg skulle være den første som kneppede den lille frække jomfru. Bo gjorde hvad han kunne for at holde min pik våd med spyt og presperm og til sidst var jeg helt i bund. Jeg kunne mærke at Tony bevægede ringmusklen hele tiden, og jeg forholdt mig helt rolig og lod ham bestemme. Efterhånden kunne jeg mærke at han slappede mere af og da Bo stak sin pik op i mig igen kunne jeg ikke lade være med at begynde at kneppe Tony. Han huggede samtidig sin røv imod min pik i takt med at Bo kneppede mig og der gik ikke lang tid inden jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde mig mere. Med et støn huggede jeg pikke dybt ind i Tonys røv og pumpede min opsparede sperm dybt ind i ham. Jeg kunne samtidig mærke at Bo kom oppe i mig og det var så dejligt at jeg var ved at besvime. Paul og Egon var standset helt op med deres leg og stod bare og nød synes.
Tony var helt vild af liderlighed efter at han havde fået sin første pik så han stillede sig over til Paul og gentog kunststykket. Denne gang gik det væsentligt nemmere da hans røv jo allerede var udspilet og samtidig smurt godt med min ladning og inden længe fik han også Pauls sperm op i sig. Tony var slet ikke tilfreds og smed sig ned på alle fire og bad Egon om at kneppe ham også og Egon lagde sig på knæ bagved den lille knægt og gav ham endnu en pik i røven. Egon var mere udholdende og kneppe ham længe og dybt og Tony hulkede og stønnede bare indtil også Egon tømte sig i ham.
Jeg bad Paul om at lægge sig på ryggen og så løftede jeg Tony op så hans røvhul var lige ud for Pauls mund. Spermen begyndte at løbe ud af Tonys røv og lige ned i Pauls mund og han løftede sit ansigt op så han kunne suge og slikke de sidste rester ud af Tony. Jeg lagde så Tone ned på græsplænen og tog hans lille pik i munden. Jeg havde kun lige fået den ind før jeg fik hele hans ladning som jeg begærlig slugte. Det var faktisk kun lige blevet middag så den her lørdag lovede godt, og det skulle da også vise sig at der var indlagt overraskelser i løbet af dagen men herom senere.

Slut på 6 del. Lørdag 1
Kommentar