Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 8

(På egne ben)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 4523

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 6-3.: Weekend med Paul og Tony. Lørdag 2.

Efter vores vilde formiddagslege tog vi alle et bad og lagde os for at slappe lidt af. Tony skulle sove hos Bo og Egon så Paul og jeg lå med armene om hinanden og fik en velfortjent lur.
Kl. 13.00 kom Egon ind til os og bad os gøre os klar til at spise frokost. Vi besluttede os for at være nøgne og var hurtigt ude i køkkenet for at hjælpe Bo. Da vi kom ind i stuen så vi at der var dækket op til 7 personer og jeg var meget spændt på hvem der skulle komme. Spændingen blev hurtigt udløst da Tonys bedsteforældre trådte ind af døren. "Hej" sagde de begge to og Tony skyndte sig over til dem for at give dem en knuser hver. "Hej lille skat" sagde Sandra til Tony samtidig med at hun gav ham en ordentlig knuser. "Har du det godt og har de behandlet dig godt" spurgte hun og Tony svarede begejstret ja.
Vi satte os til bords og fik en lækker frokost med øl og snaps og snart var stemningen blevet dejlig løssluppen. Ingen syntes at tage notits af at Paul og jeg var nøgne, dog mærkede jeg af og til Ralfs hånd nede mellem mine ben. Jeg var blevet placeret mellem Ralf og Paul og på et tidspunkt kunne jeg mærke at de begge to havde travlt med at kæle for mig.
Efter maden og oprydningen smed alle de andre også tøjet og så startede festlighederne igen.
Paul, Tony og jeg fik alle 3 et sæt håndjern på så vores arme var bag ryggen og vi blev ført ind i SM-rummet.
Her var der blevet stillet yderligere 2 stk. gabestokke op som var placeret i en trekant og vi blev alle tra spændt fast så vores hoveder vendte imod hinanden inde i midten af trekantet.
Det var dejligt at stå her, fuldstændig hjælpeløs med røven ud mod vores 4 værter og samtidig at kunne se de andre 2 i øjnene.
Pludselig fik jeg et piskeslag i røven, og jeg kunne se på de 2 andre at det også skete for dem. Slagene haglede ned over vore ubeskyttede røvballer og en dejlig varm fornemmelse bredte sig i mit underliv.
Jeg kunne ikke se hvem der piskede mig (fandt dog senere ud af at det var Sandra) men vedkommende kunne sit kram. Aldrig havde jeg fået så dejlig en røvfuld. Lige til pas med smerte og ikke mere end at det var til at holde ud. Jeg kunne mærke min stive pik og ad maven og prespermen piblede ud og gjorde min mave våd. Det gav en dejlig kold fornemmelse på både pikhovedet og maveskindet og jeg ønskede at det aldrig ville stoppe, men alt godt har det som regel med at få en ende så efter en tid standsede slagene. Jeg kunne se på Paul og Tonys ansigter at de var mindst lige så liderlige som jeg.
Jeg mærkede nu at mine baller blev skilt fra hinanden og noget stort og vådt pressede sig imod mit stramme hul. Ganske langsomt gled det op i mig og det var simpelthen den største pik jeg nogen sinde havde prøvet. Det var Sandra som havde spændt en gigantisk dildo på og nu var i gang med at kneppe mig. Det var en helt uvirkelig følelse at mærke den store pik glide op i mig. Hun fortsatte bare med at presse og til sidst tror jeg at den var mindst 25 cm oppe i min røv. Bo var i gang med at kneppe Paul og Ralf tog sig kærligt af sit barnebarns røvhul. P å et tidspunkt skreg jeg simpelthen af fryd ved at blive kneppet af den store pik samtidig med at jeg stod og så på min elskede Pauls liderlige ansigt mens han nød godt af Bos store kæp.
Tony stod med lukkede øjne og nød sin bedstefars behandling, og der kom af og til en henført stønnen ud af hans mund. Nå, men også dette skulle jo have en ende og Sandra trak den dejlige pik ud af mig med et svup og jeg kunne mærke hvordan mit røvhul langsom trak sig sammen igen.
Vi blev alle tre løst fra gabestokkene og Paul og jeg fik besked på at sætte os hen på en bænk som stod langs med væggen.
Tony blev beordret ned på knæ midt på gulvet og Sandra, som i mellemtiden havde afført sig gummipikken lagde sig foran hans ansigt med spredte ben og tvang hans hoved ned til sin fisse. "Slik mig, din dejlig knægt" sagde hun og vi kunne se at Tony gjorde som han var blevet befalet. Hans tunge legede først med skamlæberne og tøvende stak han den op i sin bedstemors våde fisse. Ralf stillede sig på knæ bagved Tony og førte endnu engang sin pik op i hans røv. Egon sad ved Sandras ansigt og fik slikket sin pik samtidig med at han masserede hendes frække små bryster og Bo satte sig bagved Ralf og stak sin pik op i ham.
Jeg kunne ikke lade være med at kæle for Pauls pik, men et skarpt blik fra Egon fik mig hurtigt til at tage hånden til mig igen.
Tony fandt hurtigt ud af hvordan Sandra ville have det og inden længe kom hun i en voldsom orgasme som sprøjtede fissesaft ud i hovedet på knægten som labbede så meget at det som muligt i sig. Ralf tømte sig med et brøl op i den unge røv men Egon og Bo holdt deres udløsninger tilbage og Bo fortsatte ufortrødent med at kneppe Ralf.
Tony rejste sig op med fissesaften glinsende i hele ansigtet og så rigtigt nuttet ud som han stod der og ikke rigtigt vidste hvad der var sket. Tænk sig, han havde slikket sin bedstemor samtidig med at han var blevet røvpulet af sin bedstefar. Noget af en oplevelse for en knægt på hans alder.
Egon rejste sig op og pludselig hev han Sandra op at stå hvorefter han spændte hendes hænder fast til nogle remme i loftet og hendes ben til et par kroge i gulvet så hun stod som et X.
Sandra protesterede men fik så en gag i hendes mund så ikke hun kunne sige noget. Egon hentede den mekaniske pik som jeg tidligere havde haft fornøjelse af og placerede den mellem Sandras spredte ben, fik den indstillet rigtigt og startede den så dildoen bevægede sig ud og ind af Sandras saftige fisse. Han hentede så et sæt brystklemmer som han gjorde fast til hendes små brystvorter hvorefter han hængte et par store lodde i hver klemme. Sandras små bryster blev trukket ned mod hendes mave og hun stønnede af smerte og vellyst. Egon gav så Tony en pisk i hænderne og befalede at han skulle piske sin bedstemor. Tony så forskrækket på Sandra som men et varmt blik i øjnene nikkede til ham at det var helt i orden, så han stillede sig bagved hende og lod piske ramme hendes baller. Det gav et ryk i hende men ikke en lyd kom ud fra hendes mund. Jeg kunne se på Tonys ansigt at han var splittet mellem liderlig nydelse og så den fornemmelse at det var hans bedstemor han stod og piskede i røven, men liderligheden fik overtaget og Sandra fik sit livs røvfuld. Tonys lille drengepik strittede lige ud fra hans krop og Sandra stønnede og vred sig i sine reb. Til sidst smed Tony pisken og tog fat i Sandras hofter og trak hendes røv bagud så han kunne føre sin lille tynde pik op i hendes røv. med et godt tag i hofterne hev han hende frem og tilbage mens hans pik gik som et stemple ud og ind af hendes røv for til sidst at presse den helt i bund og tømme sig oppe i hende. Gummipikken fortsatte med at støde ud og ind af hendes fisse og da Tony sprøjtede oppe i hende kom hun med et skrig som næsten blev kvalt i hendes gag.
Alle vi andre havde bare set på dette fantastiske skuespil, men da Tony udmattet sank om på gulvet blev Paul og jeg beordret hen til dem. Jeg skulle løsne Sandra og Paul skulle tage sig af Tony. Jeg standsede Sandras kneppemaskine men inden jeg løsnede hende lagde jeg mig med mit ansigt mellem hendes ben og nød safterne som flød ud af hendes fisse og røv. Jeg slugte så meget jeg kunne og tværede så mit ansigt rundt i hendes underliv og fedtede mig selv ind. Da jeg efterfølgende løsnede hendes gag og hendes arme trak hun mig ind til sig og gav mig et dybt tungekys hvorefter hun slikkede mit ansigt rent.
Egon bestemt sig for at hun stadig skulle være lænket til gulvet og vi fandt en taburet frem som hun kunne sidde og hvile sig på, stadig med benene vidt spredte og hendes dejlige glatte fisse helt blottet.
Det var åbenbart en aftale at de 2 gamle skulle under behandling i dag for Ralf blev nu ført hen til en af gabestokkene og spændt fast og fik så pisk på sine balder af både Egon og Bo. Jeg tror han havde prøvet det før for han blev ved med at opfordre dem til at slå hårdere og piskeslagene haglede ned over han baller til de var helt røde og hævede. Jeg skulle så stille mig bagved ham og røvpule ham mens Paul skulle have suttet pik af ham.
Jeg gik hen til Ralf og placerede mig stive pik foran hans stramme ringmuskel og trængte stille og roligt ind i ham. Da jeg var komme i bund stod jeg helt stille og nød fornemmelse af at han bevægede sine røvmuskler så min pik blev masseret samtidig med at han havde hele Pauls pik i munden og langt ned i halsen.
Jeg tog et fast greb i hans hofter og voldkneppede ham hårdt og dybt og han stønnede hver gang jeg gled i bund i ham. Jeg kunne se at Paul mundkneppede ham lige så voldsom så den gamle fyr fik virkelig pik i hoved og røv, men han nød det.
Til sidst tømte jeg mig med et brøl dybt inde i hans røv, men jeg lod pikke blive oppe i ham for jeg havde mærket at jeg var pistrængende ovenpå de øl og snaps vi havde fået, så da min pik var blevet lidt slap åbnede jeg op for sluserne og tømte min blære oppe i ham. Da min pik forlod hans røv klemte han ballerne sammen så ikke der gled noget ud og bad så Paul om at kneppe ham. Jeg lagde mig under ham og tag hans pik i munden mens Paul førte sin pik op i ham. Da Paul begyndte at kneppe sprøjtede pis og sperm ud af Ralfs røv og løb ned over min krop og da Paul endelig tømte sig oppe i Ralf fik jeg en lækker ladning sperm i munden samtidig.
Jeg slugte begærligt det hele og satte min mund op til Ralfs røvhul da Paul havde trukket sig ud og fik således også Pauls ladning i munden da den drev ud af Ralf. Totalt udmattet sank jeg sammen under Ralf for så at mærke at han begyndte at pisse. Det varme pis plaskede ud af hans pik og ud over min krop. Det var pragtfuldt og jeg lå bare med lukkede øjne og nød det.
Tony var efterhånden kommet til hægterne igen og Bo og Egon havde jo en udløsning til gode, så Sandra blev placeret så hendes mave lå på taburetten og hun støttede med hænderne i gulvet. Således lå hun nu med vidt spredte ben, åben og klar samtidig med at de tunge lodder i hendes bryster tvang dem ned mod gulvet. Et virkeligt perverst syn da hendes barnebarn samtidig stod ved siden af hende og nød synes.
Egon satte sig bagved hende og førte sin pik ind i hendes røv mens Bo stoppede sin pik i munden på hende. Tony gik bare rundt og nød synes samtidig med at hans lille pik voksede igen.
Ralf var blevet løsnet igen og lå helt udmattet på en briks mens Paul og jeg stod og holdt om hinanden og nød synet af de 4 som var i gang ude på gulvet.
Efter en voldsom gang kneppen og sutten blev Tony beordret ned at sidde på knæ hvorefter Egon og Bo onanerede deres udløsning ud i ansigtet på knægten. Han kravlede så hen til Sandra og hun slikkede ham ren og sluttede af med at give ham et dybt tungekys.
Således endte denne dejlige eftermiddag og efter et bad drog Sandra og Ralf af sted igen.
Det viste sig at SM-rummet var udstyret med 8 kameraer i forskellige hjørner og vinkler så hele aftenen sad vi og hyggede og med at klippe en rigtigt fræk film sammen på computeren som vi skulle se næste dag.
Ved midnatstid gik vi alle i seng. Vi var så trætte at det bare blev til et lækkert kys inden vi faldt om og sov tungt.
Hvad søndagen bragte os hører i om i næste afsnit.

Slut på 6 del. Lørdag 2
Kommentar