Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 7

(Kasper)

Karakter: 5.9/9
Visninger: 6171

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex, Incest og Første gang
Næste morgen vågnede vi ved at det bankede på vinduet i vores soveværelse. Kasper vågnede først og fik mig vækket. Hvad sker der spurgte jeg da jeg kunne høre det bankede på vores vindue. Jeg ved det ikke svarede Kasper. Det blev ved med at banke på, og Kasper så lidt forskrækket ud, så jeg måtte vel hellere liste over til vinduet for at se hvem det var der bankede på. Ovre ved vinduet fik jeg drejet persiennen og kunne se det var Tvillingerne der stod og bankede på, da de så jeg kiggede ud stoppede de, og smilede sødt til mig. Kasper det er Peter og Thomas der banker på fik jeg beroliget Kasper med. Jeg kom i tanke om de havde fødselsdag og jeg regnede med de troede vi havde en gave til dem, men vi havde jo ikke haft mulighed for at få købt en gave til dem. Må vi komme ind kunne jeg høre de spurgte om, da jeg fik åbnet vinduet. Ja det må i gerne og tillykke med fødselsdagen fik jeg svaret. Kasper var stadig ikke helt vågen og jeg kunne se han var faldet i søvn igen, da jeg gik ud for at lukke Tvillingerne ind. Da de var kommet ind fik jeg fortalt vi ikke havde haft tid til at købe en gave til dem. Skidt med det svarede de i munden på hinanden. Derefter tog de fat i mine arme og førte mig ind i soveværelset og fik lagt mig på sengen ved siden af Kasper. Hurtigt fik de fjernet vores dyner så Kasper og jeg lå helt nøgne, og de begyndte straks at sutte vores pikke der hurtigt blev så store og stive som de kunne blive. Kasper var vågnet op igen, og kiggede ned for at se hvem det var der suttede pik på ham, han kunne tydeligt mærke det ikke var mig, og han kiggede på mig, og ville spørge mig om hvad der skete, jeg hviskede ikke nu, det er vist vores fødselsdags gave til tvillingerne. Kasper smilede til mig, og nærmede sig mit ansigt som han tog om og begyndte at kysse mig. Imens vi lå og kyssede og blev mere og mere liderlige over tvillingernes behandling af vores pikke, kunne vi nærmest ikke ligge stille længere, jeg tog fat om Peters hoved og trak hans mund længere ned over min pik, så han kunne få så meget som muligt langt ned i halsen. Kasper så hvad jeg havde gang i og gjorde det samme ved Peter. Vi løsnede grebet engang imellem og holdt så fast igen, og det lykkedes næsten af få dem, til at sluge vores pikke næsten helt i bund. Kasper lå og stønnede meget højt nu og han kørte sin pik hurtigt op og ned og holdte Peter fast, så kom Kasper i nogle kæmpe sprøjt som Peter ikke kunne andet end at sluge, da Kasper havde godt fat i nakken på Peter. Jeg blev helt tændt på synet og holdte også god fat om nakken på Thomas da jeg sendte de første mange sprøjt ned i halsen på Thomas, men jeg kunne høre han var ved at få noget i den gale hals og slap ham hurtigt så han kunne få luft og sluge det han havde i munden, de sidste sprøjt landede i hovedet og håret på ham.

Tvillingerne lå og stønnede og kæmpede med at sluge vores sperm de stadig havde i munden, samtidig med at de kæmpede for at få vejret igen. Kasper og jeg lå og kiggede lidt bekymret på dem, og jeg spurgte dem om de var okay. Ja fik de svaret i munden på hinanden, men vi har aldrig oplevet sådan en gang sperm i vores mund og hals før, men det var en fed oplevelse. Og tak for gaven fik de svaret. Kasper og jeg kunne ikke andet end at smile og jeg fik sagt vi er ikke helt færdig med at gi jer en gave. Jeg kunne se at tvillingerne havde store stive pikke i deres shorts, det havde Kasper også lagt mærke til. Smid jeres shorts sagde Kasper og fandt en tube med glidecreme. Jeg vidste straks hvad Kasper var ud på, og da tvillingerne smed deres shorts, var Kasper og jeg i gang med at smøre vores røve med glidecreme. Da tvillingerne havde smidt alt deres tøj smurte de deres pikke, og begyndte at støde deres pikke op i mig og Kasper. Det var vildt fedt at ligge der på ryggen og mærke deres pikke bolle os. De skiftede mange gange imellem de bollede mig og Kasper. Jeg kunne mærke at Thomas var tæt på at komme, og jeg tog fat i hans hofte og holdte ham fast så han ikke kunne trække sig ud. Thomas bankede sin pik op i mig i nogle hurtige stød og kom i kaskader i røven på mig, jeg lå imens og spillede pik på mig selv, og kom samtidig med Thomas, og jeg skød mit sperm i hovedet på Thomas. Kasper og Peter kom også samtidig, Kaspers pik kom i kaskader ud over mig og ham selv, han kunne slet ikke styre hvor han sprøjtede. Tvillingerne trak sig ud og begyndte at slikke vores kroppe rene for vores sperm, da de var færdige kyssede de os. Og lagde sig ned i sengen imellem Kasper og jeg. Mange tak for fødselsdags gaverne svarede de. Vi håber i kunne li det svarede vi nu i munden på hinanden, og trak hver en af tvillingerne ind til os og kyssede dem.

Må vi ta et hurtigt bad inden vi går igen, vi skal med vores forældre på udflugt resten af dagen svarede de i munden på hinanden. Ja værsgo svarede Kasper. Hurtigt var tvillingerne ude i badet. Kasper og jeg lå og kyssede hinanden. Kasper lå og legede med min pik som hurtigt blev stiv, og hurtigt fik han sat sig oven på min pik der nemt gled op i røven på Kasper der var godt våd af Peters sperm. Kasper red min pik ret voldsomt samtidig med at han spillede sin pik der var meget tæt på mit ansigt. Jeg kunne snart ikke holde mig længere og skød mit sperm op i røven på Kasper. Lidt efter kom Kasper i hovedet på mig, jeg lå med åben mund og stønnede da jeg mærkede det dejlige varme sperm i min mund og ansigt. Tvillingerne var kommet tilbage fra badet og stod og nød vores forestilling. Fuck det var frækt svarede de i munden på hinanden, men vi bliver nødt til at gå. Jeg kunne se de havde stive pikke i deres shorts. Men det skyndte sig at sige på gensyn, så var de ud af huset. Kasper lå stadig med min pik oppe i sig, og jeg kunne mærke han ville ha en tur mere, men jeg kunne mærke jeg skulle ud og tisse og fik mig trukket ud af Kaspers dejlige røv. Inden jeg gik på toilet sagde jeg til Kasper, du skal nok få alt det pik du ønsker, og du skal aldrig spørge om lov, min pik tilhøre dig, og omvendt. Tak skat jeg elsker dig svarede Kasper. Elsker også dig skat, svarede jeg på vej ud på toilettet.

Da jeg kom tilbage fra toilettet lå Kasper stadig i sengen, jeg kunne se hans pik stadig var stiv. Er du stadig liderlig skat spurgte jeg. Ja ka du ikke se det grinede han og satte sig så han kunne sutte pik på sig selv. Det syn blev for meget for mig og fik afbrudt Kasper i hans selvsutteri, og fik ham lagt fladt nd i sengen, nu begyndte jeg at sutte pik på Kasper. Jeg kunne også mærke at min røv var begyndt at dryppe med det sperm Thomas havde sendt op i min røv tidligere. Jeg kravlede hurtigt op oven på Kasper og fik hans pik styret mod min røv. Kasper var straks klar og bankede sin pik hårdt op i røven på mig, og bollede mig hurtigt og voldsomt som han elskede, og som andre gange før ramte han noget langt oppe i røven på mig, og jeg sendte resten af mit sperm ud over Kasper uden at ha rørt min pik. I det samme kom Kasper i røven på mig, samtidig med at han trak mig ned mod ham, og vi endte med at ligge og kysse hinanden. Vi lå længe i sengen og bare kyssede og nød hinanden. Kaspers pik var stadig oppe i røven på mig. Da vi lå i sengen røg den ud med at Plop. Og min røv føltes underligt tom. Vi må hellere se og komme i bad og få noget morgenmad sagde Kasper. Jeg kiggede på min mobil og kunne se klokken var ved at være 12. Vi gik i bad sammen og nød de varme stråler, og i modsætning til lejligheden hjemme i København, så var der her i sommerhuset varmtvand til mere end 10 minutters bad, og vi nød det.

Efter badet fik vi varmet noget brød i ovnen og snakkede om de sidste par dage, og oplevelserne med tvillingerne, som var noget så søde. Efter morgenmaden spurgte Kasper om vi ikke bare skulle lægge os ned på stranden og få noget sol på vores kroppe. Jeg kunne ikke lade være med at grine. Skat du kan godt bruge noget sol på din blege nordiske krop. Men mig? Jeg har da ikke brug for at ligge i solen for at blive brun, jeg er jo allerede brun. Fuck dig Mike svarede Kasper med et grin. Så går jeg sku selv hvis du ikke vil med. haha men jeg vil sku gerne med på stranden og ligge og nyde solen sammen med dig skat fik jeg svaret og gav Kasper et kys. Vi skyndte os ind i soveværelset for at finde noget badetøj. Jeg fik øje på de Speedo som Kasper havde pakket, de så godt nok lidt små ud, men jeg tænkte de ville sidde godt på os. Jeg smed håndklædet som jeg havde haft om mig siden vi havde været i bad. Og trak i et par Speedo og fik lagt pikken ned mellem bollerne og fik trukket dem helt op. Og hold da op hvor en bule jeg lavede i de Speedoes. Kaspers øjne var straks på mit skridt, og sagde det ser sku frækt ud. Kasper tog det andet par og fik dem trukket på og fik lagt pikken på plads. Vi stod og nød synet af hinanden, og jeg sagde til Kasper, det er sku da godt vi har tømt tømt bollerne godt og grundigt her til morgen, ellers havde vi haft stive pikke allerede nu, ved det her syn. Vi fandt hver en T-Shirt der ikke var særligt lange, som vi tog på. Og fandt noget solcreme og hånklæder og nogle flakser vand som vi pakkede i en taske. Inden vi forlod huset fandt jeg min mobil og tog nogle billeder af os, og smed dem på Facebook med beskeden, vi nyder ferien i sommerhuset og nu skal vi på stranden og nyde solen.

Kasper får låst huset og vi går gennem haven og ned til stien der fører direkte til stranden. Da vi kommer ud på stien kommer der nogle unge fyre gående imod os. Jeg kan straks se deres øjne laver elevatorblikket på mig og Kasper, og deres øjne længe er klistret på vores buler i badebukserne. Fedt tænker jeg. Kasper har vist ikke bemærket det, han går og snakker om vejret der er så dejligt som en Dansk sommer nu kan være, og der skal blive omkring 30-34 grader de næste dage. Jeg vender mig lidt for at se om de fyre der kom imod os vender om, men det gør de ikke , og jeg svarer Kasper, ja det er sku heldigt med dejligt sommervejr nu hvor vi er på ferie i Vestjylland. Kasper spørger om vi skal lægge os på stranden og være tæt på vandet, eller lægge os i klitterne og være langt fra vandet. Jeg svarer lad os lægge os på stranden, så har vi ikke langt til vandet. Ja det syntes jeg også vi skal, og så ka vi jo også se om der er nogle frække fyre griner Kasper. Haha griner jeg og siger til Kasper. Der er ikke andre frække fyre her end mig og dig, og lægger min hånd på Kaspers dejlige røv. Jeg kan se at bulen i Kaspers speedos er vokset meget ved min berøring af hans dejlige faste røv, og synet får også min egen pik til at vokse lidt. Da vi er et stykke nede på stranden siger jeg vi skal smide os her. Den er Kasper hurtigt med på, og vi får lagt vores badehåndklæder ud så vi kan ligge tæt op af hinanden. Kasper smider sin T-Shirt og smider sig på ryggen, og jeg gør det samme. Jeg kan mærke at solen bager ned på os, og finder solcremen frem og begynder at hælde noget solcreme udover Kaspers krop og smører det ud over kroppen på Kasper. Imens jeg masserer det ind ligger Kasper og stønner lidt og jeg kan se at bulen i hans Speedo er begyndt at lave en kæmpe bule, så er det om på maven så jeg kan smører din ryg, og straks lægger Kasper sig på maven og jeg smører Kasper ind i solcreme på ryggen. Kasper har svært ved at ligge stille, jeg siger til ham slap af vi er på en offentligt strand, og du kan altså ikke ligge her og være bund liderlig. Det får Kasper til at slappe af, og efter lidt tid siger han, nu er det dig Mike der skal ha solcreme smurt ud over dig, læg dig på ryggen. Imens Kasper smører solcreme ud over min krop kommer han flere gange til at ramme min pik, og det er jo ikke uden virkning og min pik begynder at rejse sig i de stramme Speedoes. Stop stop hvisker jeg. Læg dig om på maven siger Kasper. Jeg får vendt mig og får begravet min bule i håndklædet, og nyder Kaspers arbejde med solcremen.

Nu er vi begge smurt ind i solcreme og vi ligger begge på maven, min rejsning er begyndt at lægge sig, og jeg siger til Kasper. Du er sku en fræk fyr. Havde jeg vist du forsøgte at forføre mig her på en offentligt strand, så havde jeg aldrig gået med, og kom til at skrige af grin, over det jeg lige havde sagt. Kasper grinede også og svarede. Er den Italienske hingst flov over at ligge her på stranden, og må ligge på maven så man ikke kan se den store pikbule? Nej nej slet ikke fik jeg sagt imens jeg var ved at få latterkrampe, men jeg vender mig da gerne om hvis mit lille føl også lægger sig på ryggen, så lægger vi os begge på ryggen og lukker vores øjne. Den er jeg med på svarede Kasper hurtigt, og straks lagde han sig på ryggen og lukkede sine øjne, jeg så lige inden jeg også vendte mig om på ryggen at hans bule havde løftet hans Speedo så meget at der var nærmest frit udsyn til det meste af hans pik og nosser. Jeg så ned af mig selv og opdagede jeg nærmest heller ikke skjulte noget. Frækt hviskede jeg til Kasper. Ja det her er sku frækt, men lad os nu lukke øjnene, og nyde folk der glor på os.

Jeg ved ikke hvor længe vi lå sådan, jeg var træt efter vores lange nat med tvillingerne, og morgenen hvor tvillingerne var kommet tilbage. Mine tanker var bare på min dejlige Kasper, og hvor heldig jeg havde været over at møde ham. Mine tanker var liderlige og min pik lagde sig ikke, jeg lå og kunne høre folk gå forbi og også høre nogle kommentere vores tilstande, nogle gange kiggede jeg over på Kasper og kunne se hans pik stadig lavede en kæmpe bule i sine Speedos. Det fik ikke min pik til at lægge sig, og jeg overvejede at lægge mig på maven, men igen, som Kasper havde sagt, er den Italienske Hingst bange for at vise sig frem? Og nej det er jeg ikke normalt, men normalt er ikke på en strand med mange mennesker rundt omkring mig, men det tændte mig nu alligevel at ligge her og fremvise en kæmpebule. Jeg lagede mig så jeg lå med hoved og kunne kigge på Kasper .Jeg lå stadig med øjnene lukkede men havde øjnene knebet sammen og jeg kunne se at Kaspers pik var ved at arbejde sig ud af badebukserne, imens havde to fyre på omkring 20-25 år lagt sig nærmest lige ved siden af os, deres øjne fulgte nøje med i hvad der foregik i vores Speedoes. Jeg fik lidt diskret kigget de to fyre lidt an. De så ud til at være nogle flotte fyre, og da jeg kiggede ned i deres shorts kunne jeg se de havde stive pikke, det fik ikke min pik til at lægge sig, og min pik havde nu arbejdet sig ud, og med et klask lagde min pik sig nu fladt på min mave, og mine 24 cm. Var nu fuldt synligt, de to fyre gispede ved synet. Kaspers pik røg nu også ud, og hans pik lagde sig også op af maven i sine fulde 22 cm. Vi lå lidt sådan til fri skue. Jeg tænkte nu er det vist på tide vi er lidt diskrete, og jeg fik vækket Kasper og sagde han skulle lægge sig på maven. Kasper kiggede på mig, og ned af sig selv, og kiggede rundt, så skyndte han at lægge sig på maven, jeg fulgte hurtigt efter. Jeg fortalte ham at der sidder to fyre og kigger på os kun et par meter fra os. Kasper løfter hovedet og ser de to fyre jeg snakker om. Fuck de ser frække ud siger Kasper. Og det ser ud til de også har stive pikke, haha ja det tror jeg de har, men jeg tror ikke helt de er til fyre, for de sidder også og kigger efter piger fortsætter jeg. Imens vi ligger og snakker kan jeg mærke min pik er faldet til ro igen, og jeg kan se Kasper trænger til noget mere solcrene på hans ryg, jeg finder tuben frem og smører hans ryg ind. De to fyre kan jeg se følger meget med i hvad vi laver, og jeg hvisker til Kasper at de måske nok er til noget frækt. Jeg har fundet et par flasker vand frem til Kasper og jeg, vi drikker hurtigt en halv liter hver. Vores rejsning har nu lagt sig, og vi bliver hurtigt enige om at smutte i vandet. På vejen til vandet kan vi høre de to fyre følge efter os.

Kasper og jeg svømmer lidt og de to fyre følger os på afstand. Det kan både jeg og Kasper tydeligt se, og Kasper siger, skal vi gå op og finde et sted i klitterne. Ja lad os det, hurtigt er vi oppe ved vores håndklæder og får pakket sammen, de to fyre er der også hurtigt, og får pakket deres sager sammen. Kasper fører igen vej gennem klitterne og finder et sted hvor vi kan være alene, de to fyre følger lige efter os, og spørger som det første om de ikke må sutte vores pikke, nu har vi lagt på stranden og set jeres store pikke blive stive, og ja øh men altså vi er venner og lidt bi-nysgerrige, og har aldrig prøvet noget med andre fyre før. Jeg kigger på Kasper. Og Kasper kigger på mig, og vi smiler bare til hinanden, og trækker vores Speedoes ned og vores halvstive pikke vælter ud i hovederne på de to fyre, der straks begynder at sutte vores pikke stive. De bytter flere gange plads og sutter og slikker vores store pikke. At det er første gang de sutter pik kan vi godt mærke, og når vi prøver at trænge længere ind i munden på dem trækker de sig ud. De to fyre finder hvert deres tempo, og der går ikke længe inden jeg kan mærke jeg er ved at komme, og spørger om jeg skal komme i munden på ham der sutter mig. Ja tak meget gerne. Ham der sutter pik på Kasper er helt væk og svarer ikke på noget, han er helt væk med sit blowjob på Kasper. Nu begynder Kasper og stå meget uroligt igen, og det er som altid et tegn på han er ved at få udløsning, og som altid tager jeg fat om Kasper og holder ham fast, åhhhhh. Åhhhhhhhhhh lyder det fra Kasper der tager fat om nakken på fyren der sutter Kasper. Jeg kan se at Kasper nu kommer i munden på ham der sutter ham, men Kasper slipper ikke sit greb om nakken på fyren, og han kan ikke gøre andet end at sluge Kaspers mange sprøjt. Det får mig også til at komme i munden på ham der sutter min pik. Men jeg holder ham ikke fast, og fyren trækker sig tilbage og min pik er ude af hans mund, og de næste mange sprøjt rammer ham i håret og hovedet.

Jeg kan se de to fyre står og har jern på i deres badeshorts, det samme har Kasper også set og får den ene fyr sat i klitterne og får trukket hans shorts af, og begynder at sutte pik på ham. Fyren der står over for mig, var ham der suttede pik på mig for et øjeblik siden, hans ansigt og hår er stadig fyldt med mit sperm, men jeg nævner det ikke, jeg skynder mig bare at trække hans shorts ned så hans pik står dejlig stiv, og det pibler med precum ud af den. Dejligt tænker jeg bare og slikker hans pik og sluger den til roden, og sutter og slikker ham til han kommer i munden på mig. Imens sutter Kasper også pik på den anden fyr, og Kasper sluger også spermen fra fyren han sutter. Da vi har suttet og slikket dem rene, snakker vi lidt, og de fortæller de er venner men at de aldrig har været sammen med fyre før, og de mest er til piger. Vi kan da ellers lære jer noget mere får jeg svaret. Det kan godt være svarer den ene men vi er her kun på udflugt fordi vejret er så godt, og vi så jeg ligge der på stranden med jeres pikke ude af jeres badebukser. Jeg kan mærke vi ikke kan få dem med på mere og vi tager afsked, jeg ser at ham der suttede pik på mig stadig har sperm i håret, og jeg er lige ved at skulle sige det til ham da Kasper bryder ind. Men i kan da komme forbi, og besøge os i vores sommerhus en af dagene. De svarede ikke rigtigt på Kaspers tilbud. Og jeg glemte helt at nævne det sperm den ene fyr stadig havde i sit hår. Da Kasper og jeg gik tilbage til sommerhuset sagde Kasper. Ham der suttede pik på dig havde altså stadig sperm i håret da de gik, ja det ved jeg godt, men de var jo ikke til noget bagefter, så jeg glemte vist at nævne det grinede jeg som svar til Kasper.

Hold kæft skat du har fået noget sol på din blege krop i dag sagde jeg til Kasper. Har jeg, ja du er næsten lige så brun som mig fik jeg svaret, og det ser godt ud til dig og dine blå øjne og blonde hår, tak skat svarede Kasper, og gav mig et kæmpe kys. Vi var ved at være fremme ved sommerhuset da tvillingerne kommer ud fra deres sommerhus og kommer os i møde, de kigger sig hurtigt omkring og kan se ingen er i nærheden, og de griber fat om halsen på os, og trækker os ind til vores sommerhus. Vi havner hurtigt i poolen og inden længe boller jeg Thomas og Kasper knepper Peter. Da vi har tømt vores pikke i røvene på tvillingerne går vi op af vandet, og lægger os ud i græsset og begynde at sutte pik på de dejlige pikke som tvillingerne render rundt med. jeg sutter pik på Peter og Kasper sutter løs på Thomas pik, vi ligger alle nøgne i det lidt dug våde græs ruller nøgne rundt. Peter tager fat om nakken på mig og banker hans 20 cm. Pik ned i halsen på mig, og jeg nyder det bare, og kigger med mine mørkebrune øjne op i hans blå øjne det lyser af begær, jeg tror det er det der får ham til at komme med sin pik banket helt nede i halsen på mig, og jeg mærker han skyder det ene sprøjt ned i halsen på mig efter det andet. Imens kan jeg se at Thomas er ved at sperme i halsen og munden på Kasper. Da Thomas trækker sig ud af munden på Kasper søger jeg frem til Kaspers mund, og vi ligger og nyder det sperm vi har i munden og vi deler det med hinanden. Tvillingerne ligger også og kysser hinanden. Og jeg spørger dem om hvornår de første gang begynde at kysse hinanden, og sutte pik på hinanden. Tvillingerne sætter sig op og kigger på hinanden, og de svarer, vi har altid været sammen om alting, også første gang vi spillede pik, vi sover sammen i samme værelse, men ikke i samme seng, men den her ferie er hvor vi første gang, har indset vi også er til fyre, og da vi lå i går og suttede pik på hinanden, ja der var det førstegang vi gjorde det, men bestemt ikke sidste gang grinede de og tog hinanden på røven.

Fortsættes..
Kommentar