Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 6

(Kasper)

Karakter: 5.9/10
Visninger: 6568

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex og Incest
Dagene efter vi kom hjem fra turen til Berlin gik hurtigt, og vi lånte en bil og fik hentet Kaspers ting og tøj osv. Nu var vi endelig flyttet sammen. Kaspers forældre var kommet hjem fra deres ferie i Italien, og de insisterede på at komme og besøge os, mest for at se hvor Kasper skulle bo, men også for at se hvem jeg var. Så vi aftalte de skulle komme Kl. 18 så ville vi sørge for noget godt mad. Og Kasper fortalte mig at især hans mor Lene var vild med rødvin, ja det var hans far Dennis nu også. Vi fik købt et par dunke vin med 3 liter i lidt blandet, rød og hvidvin, og fik handlet ind til hjemmelavet Pizza som jeg naturligvis stod for at lave. Ja jeg har jo Italienske rødder så intet problem for mig. Til dessert havde vi valgt den nemme løsning is. Det blev Fredag og Lene og Dennis ankom ved 18 tiden, de havde taget en taxi ind til vores lejlighed, og Kasper åbnede døren da de ringede på, og stod ude ved døren og bød dem velkommen. Hvor er vi glad for at se dig igen Kasper, og er du lykkelig. Ja jeg er meget lykkelig og jeg er også glad for at se jer igen, og så fik han et stort kram. Hvorefter det var min tur. Jeg blev nøje undersøgt at Kaspers forældre, og jeg fik da også et kram af dem, men der var ligesom lidt koldt luft imellem os kunne jeg mærke. Jeg tænkte jeg måtte hellere komme med en kæk bemærkning, og fik sagt på flydende Italiensk. Velkommen og kom inden for og lad som om i er hjemme. Det fik Kaspers forældre til at løsne lidt op og de kom nu glad ind i lejligheden. De havde skam også en gave med til os som de havde køb mens de var på ferie, det var nogle glas figurer de havde købt i Venedig, dem blev vi meget glade for, og fik sagt mange tak. Kasper havde lavet en velkomst drink til os som han fik delt rundt mellem os. Som aftenen gik og vi havde spist gled der mere og mere rødvin ned i Lenes glas og hun blev mere og mere snakkesalig og tit sad hun bare og kiggede på mig og jeg kunne mærke hun kiggede direkte ind i mine mørkebrune øjne, men jeg lod som ingen ting. Kaspers far Dennis holdte sig heller ikke tilbage med rødvinen. Kasper drak mest hvidvin, og jeg skiftede lidt mellem rød og hvidvin.

Jeg kunne flere gange se at Kaspers mor ville sige noget, men at modet ligesom manglede. Men efter et par glas rødvin mere udbrød hun pludselig. Mike du er en ualmindelig flot fyr og dine øjne og dit ansigt er bare så smukt, og var jeg ikke en ældre dame på 42 år så havde jeg da helt sikkert forsøgt at forføre dig, men jeg kan godt forstå hvorfor Kasper er faldet for dig. Mike du har bare så meget charme. Tak fik jeg hurtigt svaret og kiggede på Kasper der var helt rød i hovedet, og Kasper svarede MOR altså. Kaspers far svarede også, ja Mike du er en køn fyr, og jeg kan godt forstå at Kasper er vild med dig. Men Lene han er altså ikke til piger ham Mike. Så skreg vi alle af grin.
Jeg begyndte at rydde at bordet og lade dem snakke i fred og gik ud i køkkenet for at fylde opvaskemaskinen, og lige slappe lidt af, jeg havde mit glas med rødvin med ud i køkkenet, og Kaspers far kommer ud og begynder at snakke, og han siger du må undskylde Lene men hun bliver så løssluppen når hun får rødvin og jeg håber ikke du føler dig pinligt berørt, jeg fik svaret nej det gør ikke noget, og jeg kan jo se hun er glad. Og han fortsætter, vi har et sommerhus ved Henne strand ved Vesterhavet vi lejer det ud det meste af året, og det var vores plan at ta en uge i huset fra i morgen, men hvad siger du til at dig og Kasper tager afsted og nyder resten af denne ferie og sommervarmen. Den var jeg med på, men vi har jo ikke bil, det skal du ikke tænke på Lene har en lille bil som i må låne, og Kasper ved besked om hvordan sommerhuset fungerer. Men lad være med at sige noget om det her indtil vi er taget hjem. I morgen pakker i jeres ting, og jeg kommer med bilen til jer Kl. 10 og så kører i til Vesterhavet. Jeg svarede tak det vil vi sku gerne og gav Kaspers far et stort kram som tak. Da vi kom tilbage til stuen sad Kasper og Lene og snakkede, og vi fik lidt mere vin, og Dennis spurgte om vi ville ringe efter en taxi så de kunne komme hjem.
En halv time senere var de ude af døren, og vi fik det sidste ryddet ud i køkkenet og inden længe lignede det ikke vi havde haft gæster.

Vi satte os ind i sofaen og jeg spurgte Kasper om han ikke ville lave en drink til os, jo da og han gik straks i gang med vores favorit drink vodka Redbull. Da vi sidder der i sofaen siger jeg til Kasper, at vi skal tidligt op næste dag. Hvorfor det? Jo det ser ud til at vi skal til Vesterhavet i en uge i sommerhus som dine forældre har lånt os. Skal vi til Henne spørger Kasper, ja din far kommer med din mors bil i morgen Kl. 10. Ej hvor fedt siger Kasper der er så fedt der, og huset har sovepladser til seks personer og der er en lille swimmingpool indendørs, og huset ligger helt ugeneret og vi kan rende rundt nøgne hvis vi vil, og han fortæller og fortæller om huset. Imens laver Kasper en drink mere, og spørger om vi skal ta Lars og Mikkel med. Ja lad os skrive til dem svarer jeg. Men Lars og Mikkel kan først komme om Torsdagen og bliver der til vi skal hjem om Søndagen. Fedt det aftalte vi så. Vi sad lidt og snakkede om aftenen der var gået. Kasper var lidt pinlig over sin mor, men jeg svarede ja med hun var jo lidt fuld, og hun kunne jo tydeligt godt li mig svarede jeg og gav Kasper et stort kys på munden. Skal vi ikke gå i seng spurgte jeg, jo lad os det kom det fra Kasper, vi fik hurtigt drukket ud, og lagde os i seng nøgne som altid. Hurtigt fandt vi hinandens munde og begyndte at kysse, og vores pikke rejste sig Kasper var hurtigt nede under dynen og fandt min store pik som han straks begyndte at slikke og sutte, hurtigt fik jeg vendt mig om så jeg også kunne sutte pik på Kasper imens. Vi var begge godt liderlige nu og vores dyner røg på gulvet for ikke at ha dem over os, jeg tager min mund væk fra Kaspers store pik og spiller den lidt og jeg kan se der kommer godt med precum ud af pikken jeg sutter det hurtigt i mig og nyder Kaspers behandling af min store pik, vi ligger begge og stønner, og vi kan snart mærke vi ikke kan holde os længere. Det rykker gevaldigt i Kaspers pik, og jeg sluger så meget af hans 22 cm. Store pik som jeg kan og så vælter det ud med sperm i min hals og mund, jeg sluger og sluger alt hvad jeg kan, imens sutter Kasper løs på mine 24 cm. Som han efterhånden har lært at sluge nærmest til roden, så kommer jeg i halsen på Kasper og han sluger også så meget han kan, men noget af mit sperm render ud af munden på ham og løber ned af kinden på ham. Som altid slikker vi hinanden rene for sperm og slutter med at kysse imens vi deler vores sperm imellem os.

Jeg havde lyst til at mærke Kaspers pik i min røv, men klokken var ved at være 2 om natten, og vi skulle jo tidligt op næste morgen og pakke til sommerhus turen. Hurtigt faldt vi i søvn og vågnede Kl. 8 næste morgen. Hurtigt tog vi et bad og fik pakket vores tasker med tøj til turen der skulle vare en uge. Alt vores sommertøj blev pakket, også de hvide badebukser fra Berlin turen og vores Jockstraps blev pakket samt nogle Speedo badebukser røg også i tasken, frækt sagde jeg til Kasper, ja vi skal nok få en sjov og fræk ferie sammen svarede Kasper. Et par plasker sprut blev der også plads til, og da klokken var lidt over 10 ringede Dennis, så er jeg her er i klar, ja vi kommer ned nu svarede Kasper. Da vi kom ned til bilen sad Dennis og smilede og sagde tak for i går det var en dejlig aften, selv tak fik vi svaret. I skal altså lige køre mig hjem før i kører til Jylland, ja selvfølgelig svarede jeg og hoppede ind bag rettet og fik kørt Kaspers far hjem. Da vi var der sagde Dennis. Ja Lene sover stadig, så hun kommer ikke ud og ønsker jer god tur, men jeg ved hun ønsker jer en god tur. Mange tak fik vi svaret. Og Mike kør ordentligt det er ikke en sportsvogn den der lille Kia som i skal køre i, nej fik jeg svaret, det er sku ikke en Italiensk hingst, og Kasper stak en albue i siden af mig og skreg af grin. (til nye læsere, så må i læse Kasper del 4 for at vide hvorfra den Italienske hingst stammer fra) Kaspers far kiggede lidt undrende på os, men ønskede os en god ferie.

Turen til Henne i det Vestjyske var en lang tur, det var drøn varmt, og der var meget trafik, da vi nærmede os Henne fandt vi en rasteplads hvor vi kunne få lidt at spise, derefter havde vi vel 1 time endnu til sommerhuset. Kasper sad nu og kørte sin hånd op og ned af mit skridt og jeg blev godt liderlig, og det kunne Kasper mærke for min pik begyndte at lave en kæmpe bule i mine shorts. Kasper fik hurtigt øje på min pik og fik den lirket ud af højre bukseben og lænede sig ned for at ta min pik i munden, nu skulle jeg virkelig koncentrere mig om at køre bil, og samtidig få min pik suttet af Kasper, der tydeligt ønskede at gi mig en god oplevelse på vej til sommerhuset. Kasper blev ved med at sutte min pik, og min underliv kørte op og ned for at få mest glæde af det her blowjob som Kasper var i gang med at gi mig, jeg kunne snart ikke klare mere og lagde min venstre hånd om nakken på Kasper og holdte ham fast, så skød jeg alt mit sperm ned i halsen på Kasper der ikke kunne gøre andet end at sluge alt mit sperm, jeg kunne høre han slugte det med velbehag. Da jeg var færdig med at komme i halsen og munden på Kasper slap jeg Kaspers hoved så han kunne få luft. For satan Mike. Det var sku fedt og jeg kunne næsten ikke klare dine mange sprøjt i min mund, imens havde Kasper fået sin pik frem og sad og spillede pik, jeg tog fat om hans pik med min højre hånd og spillede den på ham, imens jeg også skulle køre bil. Jeg kunne høre og mærke på Kasper han var ved at komme. Læn dig frem og sut den på dig selv fik jeg svaret, jeg kunne se vi snart skulle dreje for ikke at køre forkert, da vi var på rette vej igen sad Kasper og suttede pik på sig selv, og jeg så der kom en rasteplads lidt længere fremme. Stop stop fik jeg råbt til Kasper, og drejede bilen ind og opdagede der ikke var andre biler, hurtigt fik jeg lænet mig ned over Kaspers pik, og slugte hans pik til roden, og straks holdt han mit hoved fast og så skød han ellers alt hans sperm ned i halsen på mig og holdt mig fast imens, jeg kunne ikke gøre andet end at sluge det ene sprøjt efter det andet, da Kasper var færdig med at komme i halsen på mig slap han mig, og vi mødtes i et herligt kys. Nu kan vi vist klare den sidste tur til sommerhuset grinede Kasper, og gav mig et stort kys. Jeg var helt enig.

Vi var endelig fremme og fandt et supermarked hvor vi kunne købe ind til aftensmaden og morgen mad til de næste par dage, lidt dåse øl og vin røg også ned i indkøbsvognen, nu kan vi da vist klare os nogle dage sagde jeg til Kasper da vi stod i kø ved kassen. Jeg elsker at sidde og grille mad og få lidt vin svarede Kasper og bare vent til vi kommer til sommerhuset så vil du også komme til at elske det Mike. Det tror jeg også jeg vil nyde, og jeg har jo aldrig været i sommerhus før, men jeg glæder mig fik jeg svaret, og lagde min hånd oven på Kaspers hånd der styrede indkøbsvognen. Efter indkøbet var vi hurtigt fremme ved sommerhuset der lå ret tæt på vandet og med en stor natur grund der skærmede for naboerne, jeg tænkte at her kan vi sagtens rende nøgne rundt som Kasper havde fortalt dagen før, jeg var virkelig glad for at være her. Og Kasper fik hurtigt vores indkøb lagt i køleskabet, og bagefter viste han mig rundt i huset. Det er sku da et rigtigt fedt sommerhus fik jeg svaret flere gange, og poolen var ikke så stor men vandet var dejligt, og uden for var der en dejlig overdækket terrasse med spisebord og stole, og der var også en kæmpe grill. Skal vi ikke ha os en kold øl spurgte Kasper. God ide jeg er tørstigt fik jeg svaret, og hurtigt var Kasper i køkkenet for at hente en øl til os. Klokken var vel ved at være 17. og vi sad i nogle havestole og slappede af og nød vores øl. Skal vi ikke gå ned og få en dukkert i vandet inden vi laver mad spurgte Kasper. Jo lad os det, og hurtigt var vi inde i det største soveværelse hvor vi havde pakket vores tøj ud. Kasper fandt nogle badeshorts der havde meget lange ben der næsten nåede til knæene, praktisk tænkte jeg og der var plads til at pikken kunne ligge ned langs låret, samtidig sad de virkelig godt, og Kaspers dejlige røv så rigtig lækker ud. Kasper må ha tænkt det samme, for han sagde du har sku en god røv i de shorts Mike. Tak og i lige måde skat fik jeg svaret og gav Kasper et kæmpe kys. Vi tog hver en Tank-Top på og fandt et par badehåndklæder som vi tog under armene. Kasper fik låst huset af, det er den slags hus hvor man ikke har nøgler, men en kode man taster ind når der skal låses eller låses op, smart så mister man ikke nøglerne i sandet.

Kasper viser vej gennem haven og ned til en lille sti der fører direkte ned til stranden. Da vi kommer ud på stien kommer der to unge fyre ud fra nabo huset, de er vel ikke mere end 15-16 år gamle, de er helt klart tvillinger, de er klædt helt ens, blonde, samme frisure osv. og det ser også ud til de er på vej til stranden. De ser da frække ud hvisker jeg til Kasper og vi vender os lidt diskret for at se dem lidt an, vi kan høre de snakker Tysk sammen. Imens vi går af stien mod havet lægger jeg min højre hånd på Kaspers hofte og trækker ham tættere på mig. Kasper tager også sin venstre hånd og lægger den på min røv. Vi kan høre tvillingerne kommentere det, og jeg kan høre at de siger de er vist bøsser, lad os følge efter dem til vandet. Jeg kan mærke at min pik er begyndt at vokse fordi Kasper kører sin hånd rundt på min røv, jeg lægger også min hånd på Kaspers røv, og kan se der også er liv i Kaspers pik. Vi er nu ankommet til stranden, og jeg fjerner min hånd fra Kaspers røv, og opdager der er rigtigt mange mennesker på stranden, familier med børn osv. Og tænker nej vi skal ikke ha stive pikke imens vi går ned til vandet. Kasper tænker vist det samme, og finder et sted på stranden hvor vi kan smide vores håndkæder og få Tank-Toppene af. Tvillingerne smider deres håndklæder lige ved siden af vores, og så begynder vi ellers at løbe ud i havet. Vandet er ikke specielt varmt nok kun 20-21 grader, men det får da min pik til at slappe af igen. Kasper og jeg svømmer rundt om hinanden og indimellem når vi kan bunde står vi og holder om hinanden og kæler for hinandens røv, tvillingerne er hele tiden lige i nærheden af os. Imens Kasper og jeg står og nyder vandet trækker jeg Kasper ind til mig og giver ham et hurtigt kys på munden, som straks bliver gengældt. Tvillingerne står og kigger på os jeg kan næsten ane at de står og tager på røven af hinanden, frækt tænker jeg, og siger til Kasper, at de vist er ude på noget, ja det har jeg også bemærket siger Kasper og giver mig et kys. Lad os komme op af vandet, så finder vi et sted i klitterne hvor vi kan være alene, og hvis Tvillingerne er til noget, så følger de jo nok med fortsætter Kasper. Både Kasper og jeg er ved at blive godt liderlige, da vi er kommet op af vandet, og vores pikke er ved at lave en kæmpe bule i vores shorts, vi skynder os op til vores håndklæder, og vi kan se Tvillingerne også er på vej, og der er tydeligvis jern på hos dem, som de forsøger at skjule med deres hænder. Det ser både Kasper og jeg, frækt siger vi i munden på hinanden. Vi venter med at gå til klitterne indtil tvillingerne er kommet frem til deres håndklæder. Så laver jeg et nik med hovedet som tegn på at de skal følge med os. Og Kasper går som den første da han kender området, han finder hurtigt et diskret sted i klitterne hvor ingen kan se os. Tvillingerne følger efter os lidt på afstand. Jeg smider hurtigt alt tøjet og min pik står stor og stiv op af maven på mig. Kasper smider også hurtigt sit tøj, og vi får lagt vores håndklæder som vi lægger os oven på, vi ligger så vi sutter pik på hinanden, og vi kan høre at Tvillingerne kommer nærmere, da vi opdager de står og kigger på os gør vi tegn til at de skal komme nærmere, de tøver ikke længe og kommer ned til os, og vi kan se de har store stive pikke i deres badeshorts, både Kasper og jeg sætter os på knæ over for dem og begynder at trække deres badeshorts af dem, ud vælter der en pik på hver omkring 20 cm. Ja Tvillinger er de da helt klart og ikke til at kende forskel på.

Kasper og jeg begynder straks grådigt at sutte deres dejlige pikke der er begyndt at lukke godt med precum ud som vi slikker i os som var det fløde. Kasper og jeg bytter plads op til flere gange, og Tvillingerne står nu og kysser hinanden, og de begynder at stønne højere og højere nu, jeg sluger pikken helt i bund på ham jeg sutter pik på, og kan se at Kasper gør det samme, og nærmest i samme øjeblik spermer Tvillingerne i munden på mig og Kasper. Vi sluger og sluger og vi fornemmer at de to også spermer vildt meget lige som Kasper og jeg. Da tvillingerne er færdige med at komme i munden på os, får vi rejst os op og får sat Tvillingerne ned på knæ så det nu er dem der skal smage vores store pikke. De går store øjne da de ser vores store pikke der er våde af precum, de begynder straks at sutte dem rene, og tager pikkene i munden, de skifter også, så de hver sutter pik på Kasper og jeg. Jeg kan snart ikke holde til mere, og kan se at Kasper står og er tæt på at komme, jeg ved at Kasper ikke kan stå stille når han kommer, så jeg holder godt fat i Kasper, og da han mærker jeg holder fat om ham, skyder han det ene sprøjt efter det andet i munden på ham der sutter Kasper. Men han kan slet ikke sluge alt Kaspers sperm, i det samme kommer jeg i munden på den anden, og han har samme problem med at sluge mine 10-12 kæmpe sprøjt men han gør et forsøg, men meget af det løber ud af munden og ned af hagen og halsen på ham. Kasper og jeg står og kysser imens, og vores våde pikke glider ud af mundene på Tvillingerne. Vi kigger ned på dem og smiler, og siger godt klaret af jer. Tvillingerne er ikke helt færdige endnu. De begynder at slikke hinanden rene for vores sperm, og de deler også vores sperm imellem sig. Da de er færdige med at slikke vores sperm i sig, sætter vi os ned og kysser tvillingerne, der villigt kysser os grådigt tilbage.

Vi lægger os alle fire på vores håndklæder og slapper lidt af, så spørger jeg på mit gebrokkent Tysk om de virkelig er tvillinger, og ja vi er enæggede tvillinger, og vi er sammen hverdag og dyrker de samme ting, og vi er altid ens klædt på i tøjet. Kasper spørger dem om hvor gamle de er, og de svarer 16 år. Men vi har fødselsdag i morgen så bliver vi 34 år gamle tilsammen . Det grinede vi meget af. Vi slog nu over i Engelsk, og Kasper spurgte hvor længe de skulle være i Henne. Hele ugen svarede de i munden på hinanden. Vi skal hjem og spise nu fortsatte de, det samme skulle vi, men Kasper fik sagt at de kunne komme og besøge os senere når de havde spist. Vi aftalte at de kunne komme Kl. 22 så kunne vi jo få en drink sammen, det var de helt med på. Vi fulgtes sammen hjem af stien, og vi fik sagt på gensyn. Vi ses Kl. 22 svarede de. Og vi gik ind til vores sommerhus.
Vi trængte til et bad efter vores oplevelse med Tvillingerne, og hurtigt var vi under bruserne. Det var sku da en fed oplevelse siger Kasper, ja det må jeg gi dig ret i fik jeg svaret. Men lad os få gang i grillen og få lavet noget aftensmad.

Da klokken var ved at være 22 var vi også færdige med at spise, det havde trukket lidt ud. Kasper var ikke helt så god til at få gang i grillen, og jeg havde ikke ret meget hjælp at tilbyde, men det lykkedes da, og vi fik nogle gode bøffer, og pølser tilberedt på grillen. Vi havde taget de hvide badeshorts på som vi elsker at bruge, især når de bliver våde og intet skjuler, vi havde intet andet på da vi kunne høre at Tvillingerne var på vej gennem haven ned mod sommerhuset. Vi rejste os op da vi kunne se dem, og vinkede dem over til os, hurtigt var de på terrassen, deres øjne var klistret på vores store buler i de hvide shorts, jeg rejste mig hurtigt og spurgte om de ville ha noget at drikke. Ja tak svarede de i munden på hinanden, har i Vodka? Det har vi, skal det blandes med juice eller med Redbull. Lad os ta det med noget appelsin juice svarede de i munden på hinanden. Jeg hentede en flaske Vodka og en dunk appelsin juice i køleskabet. Kasper hentede imens glas til os. Vi kunne tydeligt mærke at Tvillingernes øjne var klistret på vores hvide badeshorts der var begyndt at blive lidt våde. Både Kasper og jeg var ved at være godt liderlige nu, og vores pikke var nu helt stive. Og det kunne Tvillingerne godt se. Kasper fik hurtigt lavet drinks til os. Efter mange drinks spurgte jeg om vi ikke skulle hoppe i poolen. Den var Tvillingerne med på, og hurtigt fik de rejst sig, og vi kunne se de havde stive pikke i deres shorts. Kasper og jeg rejste os også og vores hvide badebukser var nu nærmest gennemsigtige at vores precum. Det fik Tvillingerne øje på og spurgte om de ikke lige skulle sutte vores pikke inden vi skulle i poolen. Jeg var med på den, og fik smidt tøjet og Kasper gjorde det samme, hurtigt satte Tvillingerne sig ned at suttede vores pikke, der gik ikke langt tid så kom vi i munden på de dejlige drenge der suttede og slikkede det meste i sig. Denne gang satte Kasper og jeg os ned og slikkede Tvillingernes ansigter rene.

Tvillingerne smed også deres tøj og hoppede som de første i poolen. Kasper og jeg fulgte hurtigt efter. Vandet var dejligt varmt, og vi svømmede rundt og kyssede hinanden tilfældigt. Efter en halv time i vandet går Tvillingerne op af vandet og lægger nogle hynder på gulvet, og de lægger sig i en 69’ og begynder at sutte pik på hinanden. Hold kæft det ser frækt ud siger jeg til Kasper der nu også er på vej op af vandet, jeg kan se Kaspers pik er stiv som aldrig før, min egen pik er også helt stiv ved synet af Tvillingerne der ligger og sutter pik på hinanden. Jeg finder hurtigt min mobil og begynder at filme dem, de har nu hver et par fingre begravet i hinandens røv og de giver alt hvad de har i sig. Inden Kasper og jeg kan nå og blande os i legen, trækker de deres pikke ud af munden på hinanden og skyder deres sperm ud over hovedet på hinanden, da de er færdige med at sperme sutter de hinandens pikke rene. Min egen pik drypper med precum der rammer gulvet, og jeg kan se Kasper også er totalt liderlig nu. Jeg får lagt min mobil, og får trukket den ene Tvilling der hedder Peter op så han sidder på alle fire og tager lidt af det sperm han stadig har i hovedet og smører hans røv med det, mit eget precum fordeler jeg ud over min pik, og støder min pik langsomt op i Peter. Ahhhhh ahhhhh ohhhhh lyder det fra Peter da jeg centimeter for centimeter støder min pik op i røven på ham. Kasper er også i gang med at gøre Thomas klar som den anden Tvilling hedder. Og som altid er Kasper ikke særlig blid og lige så snart han er trængt ind, ja så støder Kasper sin pik i bund i nærmest et hug. Fuuuuuck lød det fra Thomas stop stop. Kasper stoppede ikke men satte tempoet lidt ned, og inden længe kunne jeg høre at Thomas nu også nød at få fik af Kasper. Tvillingerne lå på alle fire ved siden af hinanden og de begyndte at kysse hinanden imens de pik af Kasper og mig. Nu var det tid til at bytte, og jeg trængte stille og roligt op i røven på Thomas og da jeg var helt i bund med mine 24 cm. Fik han lige et stød mere Ohhhhh lød det fra Thomas, og så satte jeg ellers fart på som Kasper havde gjort. Kasper var også godt i gang med at bolle Peter i et voldsomt tempo. Jeg kunne mærke jeg var ved at komme og trak mig ud og fik vendt Thomas så han lå på ryggen, jeg fik hans ben trukket op så de læ på mine skuldre. Jeg ville se Thomas i øjnene når jeg endnu engang ville banke min pik op i ham, jeg kunne se han virkelig nød behandlingen, og han lå nu og spillede løs på sin pik der kun var få cm. Fra hans mund. Kasper og Peter havde lagt sig i samme stilling og bollede løs i Peters røv. Nu begyndte Kasper at stønne højlydt og så kom Kasper i Peters røv, og i det samme kom jeg i røven på Thomas. Begge Tvillinger lå med åben mund op spillede pik, og nærmest i samme sekund kom de i nogle store sprøjt som landede i munden på dem, og resten ud over kroppene. Både Kasper og jeg trak os ud, og begyndte af slikke deres mave og bryst ren for sperm, imens krøb Tvillingerne nærmere hinanden og slikkede hinandens ansigter rene for sperm, vi endte tilsidst med at kysse alle fire.

Skal vi lige ha en go’nat drink eller øl spurgte Kasper. Jeg vil gerne ha en kold øl svarede jeg, og det ville Tvillingerne også. Kasper tog et glas vodka blandet med Redbull. Da vi var ved at ha drukket ud spurgte jeg om de ikke ville ha et bad inden de gik tilbage til deres sommerhus. Jo det vil vi meget gerne svarede de i munden på hinanden. Imens de var i bad viste jeg Kasper filmen på min mobil hvor Tvillingerne suttete pik på hinanden. Hold kæft det er frækt siger Kasper, ja mon ikke, skal jeg ikke lige sende filmen til Lars og Mikkel, jo for fanden grinede Kasper. Jeg fik sendt filmen med titlen vores frække naboer. Thomas og Peter kom tilbage fra badet og de havde nu deres tøj på igen, og de sagde de hellere måtte se og liste hjem. Klokken var ved at være 3 om morgenen. Må vi komme og besøge jer igen i morgen ved 22 tiden spurgte de. Jeg kiggede på Kasper der også kiggede på mig, og vi fik svaret ja det må i da gerne, og vi fortsatte at Torsdag ville vi få besøg af to fyre mere, der sikkert også gerne ville lære jer at kende. Fedt svarede de i munden på hinanden, men så ses vi i morgen ved 22 tiden. Måske også før grinede de. Så kom de nærmere og lænede sig ned og gav os et go’nat kys.

Da Tvillingerne var gået hjem kom der en besked fra Mikkel på messenger. Hold da op hvordan gør i det, altså finder sådan nogle frække fyre, og så ser det ud til de ligner Tvillinger der sutter pik på hinanden. Jeg fik hurtigt svaret det er jo fordi jeg er den Italienske Hingst og føllet er Kasper. Mikkel svarede ja det må vi gi jer ret I. vi glæder os til vi kommer på Torsdag. Er Tvillingerne der så også? Ja det er de. De skal først hjem om en uge. Skal vi ikke gå i bad inden vi går i seng spurgte Kasper, jo men jeg kunne nu godt drikke en vodka lige som det du drikker fik jeg svaret. Lad os gå i bad så laver jeg en drink til os bagefter som vi kan nyde inde i sengen. Vi var hurtig færdig med badet, og jeg lagde mig nøgen i sengen og kunne høre Kasper rode rundt med glas og lidt efter var han i soveværelset med vores drink, vi lå og snakkede om dagen der var gået, og vi blev enige om at det havde været en fed dag. Kasper hviskede til mig. Mike jeg er så glad for jeg mødte dig den dag hvor du kom ud fra Cosy-Bar og vi endte hjemme hos dig, og du suttede pik på mig og mine venner. Jeg har været forelsket i dig lige siden, og jeg elsker dig lige så højt som første gang vi mødtes. Og jeg er glad for mine forældre har lånt os deres sommerhus i en hel uge. Aldrig har jeg måtte være her alene, men nu er vi her alene Mike åhh hvor jeg dog elsker dig skat. Jeg blev helt rørt og måtte knibe en lille tåre det så Kasper og kyssede mig straks. Kasper min skat jeg elsker også dig over alt på denne jord, og aldrig har jeg været mere lykkelig end jeg er nu, og din fødselsdag gave til mig da vi var i Berlin var den bedste gave jeg har fået. Og Jeg elsker dig også højt, og jeg kan ikke forestille mig en dag uden dig skat. Vi drak ud og lagde os tæt op af hinanden. Kasper fik mig lagt på siden, og denne nat var det ham der lå med sin pik mast op mod min røv, og en arm rund om min overkrop……


Fortsættes
Kommentar