Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 5

(Kasper)

Karakter: 5.9/8
Visninger: 5926

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Gangbang
Berlin turen del 4.

Det var nu blevet Søndag morgen, og jeg vågnede op ved at det lynede og tordnede, Kasper sov stadig, og jeg tænkte åh nej skal vi ha dårligt vejr her på vores sidste dag i Berlin inden vi skulle hjem næste dag, jeg fandt min mobil på natbordet og begyndte at se vejrudsigten, og det så ud til at skulle regne det meste af dagen, og der skulle bliver 25-30 grader, rigtigt lummert tænkte jeg. Lidt efter lagede jeg mig ned i sengen og fik min hånd ind under dynen for at lægge den på maven af Kasper, jeg kunne mærke han havde en kæmpe stivert på, og smilede for mig selv, og fandt tuben med glidecreme og fik smurt min røv, så fik Kaspers pik også lidt smørelse, jeg fik fjernet dynen og satte mig oven på Kasper med front til ham, og tog om hans pik og fik den styret op i mit hul. Hurtigt fik jeg hele hans store pik op, og begyndte stille og roligt at ride op og ned. Kasper sov vist stadig, imens jeg kørte langsomt op og ned, lænede jeg mig frem, og fandt hans mund, som jeg grådigt begyndte at kysse, nu åbnede Kasper munden, og samtidig kunne jeg mærke at Kasper tog fat om min nakke og klemte vores hoveder helt sammen så vi endte i et hedt tunge kys. Godmorgen skat kom det fra Kasper da vi trak os lidt fra hinanden. Elsker dig skat svarede jeg, og så tog fanden ved Kasper, og begyndte at rå bolle mig i et meget hurtigt og voldsomt tempo, som han bedst kunne lidt, hårdt og hurtigt, og jeg begyndte at stønne højt, og kunne mærke han ramte noget langt oppe i mig, der fik mig til at komme i store sprøjt der landede i hovedet på Kasper der nu også lå og stønnede imens han bankede sin pik op i mig, så kom han i nogle store sprøjt. I det samme bankede det på døren og døren gik op, og ind trådte manden der sørgede for minibaren, og inden vi fik svaret stod han inde ved siden af sengen. Nej tak ikke nu svarede jeg, og han kigge bare på os, og ikke mindst Kaspers ansigt der var dækket af sperm. Ohhhh jeg kommer tilbage senere grinede han, og væk var han igen. Jeg lå stadig med Kaspers pik i røven, så begyndte jeg at grine, og svarede, ja han må jo være vandt til at se lidt af hvert i det job han har, så grinede Kasper også, og jeg begyndte at slikke Kaspers ansigt ren for mit sperm, og som jeg delte med ham i nogle saftige kys.

Klokken var ved at være 10:30 og kom i tanke om at vi skulle mødes med Lars og Mikkel til morgenmad klokken 11. Vi må hellere komme i bad vi skal snart ned og spise morgen mad, så vi skyndte os i bad, efter badet fandt jeg de shorts vi havde på da vi rejste hjemme fra, og fandt en T-shirt frem. Kasper valgte også de shorts han havde på hertil og en meget farvestrålende T-shirt han fandt i sin taske, jeg kunne se at vi efterhånden ikke havde ret meget rent tøj tilbage, og tænkte det er da vist godt vi skal hjem i morgen. Da vi kom ned til morgen buffeten sad Lars og Mikkel allerede ved et bord, og fik øje på os, og jeg kunne se deres øjne straks fandt vores skridt, hvor vores buler var meget tydelige. Vi fik hurtig hentet vores morgen mad og fik os sat overfor dem, Mikkel svarede i ser sku for frække ud i de shorts, tak fik vi svaret. Så spiste vi og begyndte endnu engang at snakke om aftenen og natten og de billeder jeg havde taget af han den stakkels fyr, og vi begyndte igen at grine. Vi begyndte at snakke om hvad vi skulle få dagen til at gå med, og jeg svarede at jeg havde et stort ønske om at komme op i det berømte TV tårn, men at jeg ikke havde fået bestilt biletter hjemmefra, tror du ikke vi kan få hjælp i receptionen til at købe online biletter spurgte Mikkel, jo måske svarede jeg, vi var færdige med at spise morgenmad, og vi gik alle ud i receptionen og spurgte om de kunne hjælpe. Fyren gik straks i gang med at søge og svarede at der var pladser til kl. 14 og der kun var seks biletter tilbage til det tidspunkt, vi svarede ja book dem, og så betalte vi. Fordelen ved de biletter er at man slipper for at stå i kø i timevis. Vejret var klaret op, og vi fik hotellet til at ringe efter en taxa, den kom hurtigt, snart var vi ved TV tårnet.
Det var en fed oplevelse, og vi var tilbage ved hotellet ved 18 tiden. Kasper spurgte om vi ikke skulle mødes I spabadet kl. 19. den var Lars og Mikkel med på. Kasper og jeg skyndte os op på vores værelse. Kasper fandt de hvide badebukser frem, og jeg var nu klar over at Kasper var ude på noget frækt. Hurtigt fik vi smidt tøjet og trukket I badebukserne og vi gik I bad, for at vaske os og gøre badebukserne godt våde, og vi kunne straks se de blev nærmest helt gennemsigtige, det var et frækt syn. Vi stod lidt og kyssede I badet, og vores pikke begyndte at vokse I de stramme badebukser. Lad og komme af sted sagde jeg og fandt vores badekåber og håndklæder frem. Hurtigt var vi ved elevatoren. Da vi kom op I wellness centret og fik smidt badekåberne og skulle ud til badet kunne vi se der ikke var nogle, og Kasper og jeg fik os placeret så vi havde udsigt til døren der førte ud til spabadet. Vi havde ikke sat der længe, da vi ser to unge fyre på vej ud til badet, de smider hurtigt deres badekåber, og kommer ud til badet hvor vi sidder og kigger dem lidt an. Hurtigt kommer de I vandet og sætter sig lidt fra os. Og et øjeblik efter får vi øje på Lars og Mikkel der nu er på vej. De får øje på os gennem glas døren og vinker til os, så smider de deres badekåber. Både Kasper og jeg gør store øjne da vi ser de også nærmest er iført noget badetøj der heller ikke skjuler ret meget, frækt hvisker jeg til Kasper, ja det ser godt ud svarede han. Hurtigt var de ude I badet, og de to unge fyre gloede også på Lars og Mikkel og satte sig ved siden af os. Vi kom hurtigt I snak med de to unge fyre og det viste sig de var venner og kom fra Holland, vi slog så alle over I Engelsk. Lars spurgte dem lige frem om hvad de var til osv, de svarede de var passive og søgte noget pik imens de var her, fedt svarede Lars.
Vi snakkede videre, og jeg havde fået jern på I de stramme badebukser, og jeg kunne mærke at Kasper begyndte at ta på min store bule, jeg lagde min venstre hånd på hans pik og kunne mærke han også havde helt stiv pik. Jeg mærkede en hånd mere på mit lår og pik, det var Mikkel der havde fundet vej til min pik med sin venstre hånd. Fedt tænkte jeg. Så tog Kasper fat I mig og rejste sig op og jeg rejste mig også op. Kasper kiggede ud over Berlin, og sagde er det ikke en flot udsigt. Øjnene på de to unge fyre var begravet på vores stive pikke, og det samme var Lars og Mikkels øjne, hurtigt fik Lars og Mikkel også rejst sig op, og jeg kunne se de også havde jern på I deres også nærmest gennemsigtige badetøj. Sikken en udsigt svarede jeg, og lagde en hånd på Kaspers røv, og den anden lagde jeg på Mikkels røv, og Mikkel lagde en hånd på Lars’s røv. De to unge fyre rejste sig nu også, og vi kiggede på deres buler der ikke var de største, men det var tydeligt at de havde fået stive pikke ved synet at vores pikke der var totalt stive I vores badetøj. Den ene af dem kom nærmere Kasper, og den anden kom over til hvor Lars stod, og hver lagde de en hånd på deres pikke. Det gav et ryk I Kasper da han mærkede hånden på sin pik. Jeg spurgte om vi ikke skulle gå ned til vores værelse, og nyde udsigten. Lars og Mikkel sagde straks jo lad os det, vil I med spurgte Jeg de to unge fyre, de stod lidt og snakkede på Hollandsk. Og de svarede ja lad os komme af sted.
Vi var hurtigt nede I vores værelse, og Kasper spørger om han skal lave en drink til os, og vi siger alle ja tak, imens smider jeg som den første badekåben, og badeshortsene følger samme vej, hurtigt smider Lars og Mikkel alt deres tøj, og de to unge fyre smider også deres. Nu står vi fem liderlige fyre med stive pikke og venter på at Kasper får lave drinks til os, og da han ser vi er nøgne skynder han sig også at smide sit tøj, så får vi hver et glas I hånden, og skåler. Vi har alle jern på, de to hollændere har pikke på 16-17 cm. De to unge fyre drikker nærmest ud I en slurk, stiller glassene fra sig og den ene sætter sig foran mig og Kasper og begynder at sutte vores store pikke, den anden fyr er i gang med Lars og Mikkels pikke, de sutter sku godt, og Kasper og jeg står og kysser hinanden imens. Ham der sutter mig og Kasper, rejser sig op og smider sig på sengen med røven I vejret, og det samme gør hans ven, de tager fat om deres baller og blotter deres huller. Kasper er parat til at trænge op I den enes røv, men jeg trækker ham til bage og siger, vores gæster først. Kasper ser lidt skuffet ud og jeg siger du skal nok komme til. Hurtigt er Lars og Mikkel klar til at bolle de to unge fyre, og den får ikke for lidt. Imens kravler Kasper og jeg op I sengen og lader vores pikke trænge ind I munden på de unge fyre, de sutter de bedste de kan, men de kan slet ikke nå os til roden. Lars og Mikkel står og stønner højlydt. Lars trækker sig ud og siger jeres tur, og Mikkel trækker sig også ud. Hurtigt finder Kasper og jeg vej til deres røve, og jeg er som altid blid når jeg trænger op, og Kasper banker sin pik I bund I et hug, fyren der får pik af Kasper stønner Åhhhhhh stop stop ikke så hårdt, men Kasper er vist ligeglad, og banker sin pik op igen og begynder at rå kneppe den stakkels fyr, lidt efter begynder fyren der får fik af Kasper at stønne åhhhhh ohhhh det er dejligt bliv ved. Det får mig også til at banke min kæmpe pik I bund på ham jeg boller, og nu giver jeg den også hele armen. Jeg trækker mig ud af ham jeg boller og siger til Kasper så bytter vi. Og dengang banker jeg min pik op I han der lige fik pik af Kasper, nu skriger han, først af smerte bagefter af nydelse. Kasper er også godt i gang med ham jeg lige havde bollet, og han får også pik af Kasper der banker sin pik hårdt op I røven på ham. Lars og Mikkel har sat sig foran deres ansigter, men de magter slet ikke at sutte pik på dem imens de får pik af mig og Kasper. Jeg kan se det vælter ud med precum fra Mikkel og Lars’s pikke, og siger til Lars knep mig, hurtigt er Lars bagved mig og støder hans pik op I min røv. Mikkel der også er mest passiv stiller sig bagved Kasper og banker sin pik op I Kasper. Jeg kan mærke at Lars giver alt hvad han har I sig, måske for at ta hævn over jeg bollede hans røv dagen før. Ohhhhhh jeg kommer skriger Mikkel der har sin pik begravet I Kaspers røv, og jeg ser at Mikkel støder sin pik hårdt op I Kasper, og tømmer sig I Kaspers røv. I det samme banker Lars sin pik op I mig, og så kommer Lars I røven på mig, og han banker igen sin pik helt I bund I røven på mig. Jeg er selv ved at komme nu og jeg kan se at det er Kasper også, jeg får mig fri af Lars, og trækker mig ud af fyren jeg knepper. Kasper trækker sig også ud. Jeg siger til de to hollændere og Lars og Mikkel at de skal sætte sig på gulvet ved siden af hinanden og åbne munden. Kasper er vist med på at jeg har tænkt mig at vi skal sprøjte vores sperm I hovederne på dem. Jeg finder min mobil og begynder at optage dem på video. Kasper og jeg kommer samtidig og vi skyder det ene sprøjt efter det andet, der lander I hovedet, munden, og håret på dem. Imens jeg filmer siger jeg de skal slikke vores pikke rene for sperm, og bagefter slikke hinanden rene for sperm. Det er virkelig frækt at mærke fire munde slikke ens pik ren for sperm, og det syntes Kasper vist også, og synet hvor Lars og Mikkel slikkede hinandens ansigter rene, gik lige I pikken på mig, jeg satte mig ned og suttede pik på Kasper, og han kom hurtigt I hovedet på mig. Kasper tog min pik I munden og suttede mig til jeg kom I hovedet på Kasper, de to unge fyre kom over til os og stillede sig foran Kasper og mig og nærmede sig med deres pikke som vi straks begyndte at sutte, snart kom de i munden på os, jeg sluge alt det dejlige sperm, og jeg kunne se Kasper også fik fyldt munden op med sperm som han slugte. Bagefter slikkede de to Hollændere os rene. Vi fik os lagt på sengen, og alle kyssede med alle.
Vi blev venner på Facebook med de to fyre fra Holland, og jeg sendte dem straks den video jeg havde taget, og sendte den også til Lars og Mikkel. Wooooow lød det fra dem da de så filmen. Klokken var ved at være 20:30 og Kasper spurgte og vi ikke skulle mødes I restauranten kl. 21 og få noget at spise, det var de alle med på, vi kunne ikke tilbyde dem et bad, da vi næsten ikke havde flere rene håndklæder. Lars og Mikkel tog ned på anden sal hvor de boede, det viste sig at de to fyre fra Holland boede lige over for os. Kasper og jeg stod I badet og snakkede og kyssede, og blev enige om at det var den fedeste oplevelse vi havde haft på hotellet. Vi skyndte os at blive færdig med badet, og finde noget tøj. Kasper spørger om vi ikke bare skal ta de jeans på vi havde på aftenen før og undlade underbukserne, jo lad os det, svarede jeg, og fandt så en hættetrøje frem som jeg ville ha på. Kasper fandt en blå trøje frem som passede godt til hans stramme jeans, vi ser sku godt ud sagde Kasper, og tog sin mobil frem, og fik os ud til spejlet ved indgangen til vores værelse, og tog nogle billeder af os. Han smed dem hurtigt på Facebook, med kommentaren, mig og min dejlige kæreste I Berlin. Kasper er du sindssyg spørger jeg, nej svarede han, nu skal alle vide vi er kærester, også mine forældre svarede Kasper. Så gik han tilbage til sengen og lagde sin mobil på natbordet, jeg kiggede på min mobil og kunne se at Kasper havde lavet en opdatering, men lagde så også min mobil på natbordet. Kom lad os gå ned og få noget at spise sagde Kasper. Jeg tog hurtig fat I Kasper og trak ham ind til mig, og gav ham et kæmpe kys, og hviskede, jeg elsker dig skat. Vi kom lidt forsinket ned til de andre der havde fundet et bord hvor vi kunne sidde alle seks, og Lars og Mikkel kommenterede Kaspers status på Facebook. De to fyre fra Holland, som hedder Peter og Henk kommenterede det også. Aftenen gik og vi fik noget godt mad at spise. Vejret var blevet godt igen, og vi satte os ud I gårdhaven, og bestilte drinks. Mikkel spørger om vi ikke skal spørge hvad en flaske vodka og noget redbull koster, og han får fat I en tjener, og Mikkel får en god pris, og spørger om vi skal splejse, det kan vi godt, og snart efter sidder vi ved et bord I haven med en flaske vodka en spand med isterninger, og nogle dåser redbull.
Som aftenen skred frem blev vi mere og mere fulde, og snakken faldt helt naturligt på sex, og hvad vi havde oplevet, Kasper begyndte at snakke om natten før, hvor vi havde pyntet en fyr godt og grundigt med sperm. Lars tog sin mobil frem og viste Peter og Henk de billeder af Jens der var oversmurt af vores sperm, de syntes det var meget frækt, og vi sad vist alle og fik stive pikke. Jeg skulle tisse og da jeg rejste mig kunne de andre godt se jeg havde jern på, men jeg var ligeglad. Da jeg kom tilbage lidt senere, stod de andre inde ved baren på hotellet, de fortalte at gårdhaven nu var lukket, men at vi kunne sidde indenfor og drikke resten af vores flaske vodka. Jeg kunne se at de alle stadig havde store buler i deres bukser. Klokken var ved at være 2 om natten. Og vodka flasken var tom. Lars og Mikkel spurgte om vi ville med ud i byen og få en godnat drink, men vi takkede nej, da vi skulle tidligt op næste dag, og flyve hjem til København. Peter og Henk ville heller ikke med, de var trætte efter deres rejse til Berlin. Vi tog afsked med Lars og Mikkel, og aftalte at vi skulle ses når vi var hjemme i København igen. Lars og Mikkel gik ud i nattelivet, og vi fandt elevatoren. Peter og Henk kørte sammen med os op til 4 etage, og fik sagt godnat til dem.
Da vi kom ind på vores værelse, tog Kasper sin mobil for at se hvilke reaktioner han havde fået efter han havde skrevet han var i Berlin sammen med sin dejlige kæreste Mike. Der var mange lykønskninger og fedt og sejt. Men Kaspers mor og far havde prøvet at ringe 20 gange på messenger, og de havde lagt mange beskeder. Vent med at ringe til i morgen inden vi flyver hjem, men skriv lige til din mor at du ringer i morgen formiddag. Imens Kasper skriver banker det på døren, jeg undrer mig, og går hen til døren og åbner den lidt på klem. Det er Henk der har banket på, og spørger om han må komme ind, jeg kigger på Kasper der har lagt sin mobil, og han siger kom bare ind. Da Henk er kommet ind spørger jeg hvor Peter er, han sover han er vist godt fuld, og jeg blev totalt tændt af de billeder af Jens der var sølet ind i jeres sperm, og hvis jeg må, vil i så lade mig sutte jeres store pikke, og sperme på mig som i gjorde ved ham fyren på billedet. Det går lige i pikken på mig og jeg kan mærke den begynder at vokse og får den rettet så den vokser op over buksekanten, jeg kigger på Kasper og kan se han nu også har stiv pik i sine jeans, skal vi spørger jeg Kasper. Ja for fanden lad os giv ham den oplevelse. Vi spørger om han vil beholde tøjet på lige som ham Jens havde, øh nej jeg vil være nøgen svarede Henk, men i må gerne beholde tøjet på, og lige inden i kommer ud over mig, så skal i filme det, så jeg har et minde om det. Jeg finder min mobil på natbordet, og gør den klar til at optage video. Kasper siger til Henk, åben vores bukser og kom i gang med at sutte vores pikke din lille luder. Henk smiler og griner lidt ved de ord, og han begynder straks at åbne vores jeans, og vores pikke vælter ud i hovedet på ham. Vi er begyndt at lække precum og det slikker Henk straks i sig, og starter med at slikke og sutte Kaspers store pik, men han kan ikke sluge den helt til roden, så er det min tur og jeg får samme tur. Henk skifter frem og tilbage mellem vores store pikke. Da det igen er min tur og Henk igen forsøger at sluge mine 24 cm. Til roden, og da jeg kan se han kun mangler lidt tager jeg hårdt fast om nakken på ham og banker min pik det sidste stykke ned i halsen på Henk. Jeg slipper ham hurtigt da jeg kan høre han er ved at knække sig, men tænkte at så lykkedes det da for ham. Kasper står og kigger og smiler til mig, og siger du er ond, jeg griner og siger nej han ville jo gerne ha den helt ned i halsen. Jeg kan mærke jeg er ved at komme og lader Kasper komme til imens finder jeg min mobil og gør klar til at optage video, når vi skal tømme vores pikke udover ham. Kasper er også ved at komme, og trækker sig ud af munden på Henk. Kasper siger til mig, start med at optage nu, og bank din pik ned i halsen på ham igen, og træk den ud bagefter og skyd dit sperm ud over ham. Jeg er med på den ide. Og starter med at filme da Henk tager min pik i munden, jeg tager med min frie hånd fat om nakken på ham igen og banker pikken helt ned i halsen på ham, slipper ham hurtigt og siger åben munden. Henk sidder med åben mund, og jeg skyder de første sprøjt i hovedet på ham, og næste i håret på ham, og i hovedet igen. Imens stønner Kasper jeg kommer nu, og Kasper begynder at sende alt sit sperm i hovedet på Henk. Vi er ved at være tømte og Henk der har sat og spillet pik på sig selv kommer nu i nogle sprøjt der lander på hans mave. Da Kasper og jeg er kommet til os selv, spørger vi om vi skal slikke ham ren, men han siger nej tak, men siger det var den bedste facial oplevelse han havde prøvet, og om jeg ville sende videoen til ham. Jeg skyndte mig at sende videoen til ham. Henk tager sit tøj i hænderne og finder sit kort til værelse døren og går nøgen tilbage til deres værelse. Jeg sender også lige videoen til Lars og Mikkel. Der går ikke langt tid så svarer Lars, hold nu op i er sku for frække. Der er stadig sperm på vores pikke, jeg sætter mig ned og slikker pikken ren på Kasper. Da jer er færdig slikker Kasper min pik ren. Klokken er ved at være 3 om morgenen, og vi skynder os i seng, og falder hurtigt i søvn nøgne som altid.
Næste morgen vågner vi ved at Kaspers mobil giver lyd fra sig. Kasper kigger på sin mobil og kan se det er hans mor der ringer, ikke nu siger Kasper til mig, du har lovet at ringe her til morgen siger jeg til ham. Jeg skal altså lige ud og tisse først, jeg er sku nervøs nu siger Kasper, det skal nok gå råber jeg til Kasper da han er ude for at tisse. Da Kasper kommer nøgen tilbage til sengen lægger Kasper sig ned under dynen, og trækker mig over mod han, og han siger hold om mig. Kaspers mobil begynder igen at ringe, og jeg lægger mig tæt op af Kasper der trykker på højtaler så jeg kan høre med.
Hej mor det er Kasper. Hvad laver du i Berlin og hvem er det du er sammen med, og skulle du ikke være hjemme og passe på huset imens vi er på ferie i Italien. Og hvad er det for noget med at du er sammen med en anden fyr, som skulle være din kæreste. Da Kasper endelig kan få et ord indført, siger Kasper. Mor jeg er bøsse og ville først fortælle det når i kom hjem fra ferie, men jeg er så lykkelig og jeg elsker Mike overalt på jorden, og jeg flytter ind hos Mike som har en dejlig lejlighed. Jeg ville ha fortalt at vi skulle til Berlin, men jeg turde ikke, og imens vi var her blev vi kærester. Jeg ligger og holder om Kasper imens de snakker. Du får lige far siger Kaspers mor. Hej Kasper det er far. Må jeg lige snakke med Mike? Øh ja, min far vil snakke med dig siger Kasper og giver mig mobilen. Hej det er Mike. Og undskyld jeg har taget Kasper med til Berlin uden jeres viden, men da vi tog til Berlin regnede jeg ikke med at vi skulle blive kærester, det faldt bare så naturligt og jeg har kendt Kasper i et halvt år, hvor vi har set hinanden 3-5 gange om ugen, når vi er sammen har vi det så sjovt sammen. Og efter første nat her på hotellet ja så indså vi begge at vi var mere end venner, og fik fortalt hinanden vi var forelskede. Og jeg har sørget for at passe godt på Kasper imens vi er her. Jeg kan høre at Kaspers far sidder og snakker lidt med Kaspers mor. Mike lyder det så i mobilen, det lader til du skal være vores svigersøn, så pas nu godt på vores dreng, og vi vil gerne ønske jer tillykke med jeres forhold, når vi kommer hjem fra ferie, så skal i lige komme på besøg her hos os. Det lover jeg svarede jeg, og spørger om han vil sige hej til Kasper, ja tak siger han. Det er Kasper, hej søn, tillykke og jeg håber han passer godt på dig. Far han passer på mig og beskytter mig, jeg glæder mig til i kommer hjem fra ferie så kommer vi på besøg, og i har vel en lille gave med hjem fra Italien, og Kasper fortsætter, Mike har selv rødder i Italien. Vi skal nok finde en gave siger Kaspers far. Elsker dig Kasper lyder det fra hans forældre, elsker også jer siger Kasper, og får sluttet samtalen. Det gik sku da meget godt siger jeg til Kasper, og det lyder allerede som om de kan li mig. Ja hvem kan ikke li dig Mike, svarede Kasper og vi begyndte straks at rå kysse og vores pikke blev stive. Jeg kom til at se at klokken var ved at blive mange og vi snart skulle af sted til lufthaven.
Kasper lå og gned min store pik, og jeg var liderlig, men sagde vi skal i bad vi skal være i lufthavnen om mindre end to timer, lad os skynde os og komme i bad. Vi fik et hurtigt bad og fik os tørret med det eneste rene håndklæde vi havde tilbage. Vi havde heller ikke flere rene underbukser, og Kasper foreslog at vi kunne ta de nyindkøbte jockstraps på, det gjorde vi så, og jeg fandt et par shorts frem der sad meget stramt og tydeligt fremhævede min store bule. Kasper fandt igen de jeans han fandt i mit skab inden vi rejste til Berlin, og han så også ret fræk ud i dem, og med en tydelig stor bule. Vi skyndte os at pakke vores kuffert og tasker med vores ting, og kiggede efter alle steder om vi havde husket at få vores ting med hjem. Værelset lignede noget der var løgn, der var sperm klatter på sengetøjet og gulvet hvor Henk havde sat om natten og havde tømt vores pikke for sperm. Lad os komme ned og få checket ud sagde jeg, og da vi trådte ud på gangen kom også Peter og Henk ud af døren fra deres værelse. I er sku for frække sagde Peter og fortalte at Henk havde vist den video vi optog, og Peter sagde hvor ville jeg ønske det havde været mig. Din tur næste gang svarede vi, og tog afsked med dem, og de fik et stort kram.
Nede i receptionen stod en fyr vi ikke havde set før på hotellet, men Kasper opdagede hurtigt det var Jens. Oh shit det er Jens hvisker Kasper til mig, tror du han kan huske os, og hvad der skete i kælderen. Det ved jeg ikke men nu må vi se. Jeg fortalte vi skulle rejse og afleverede vores kort til hotellet, fyren kiggede op på os og smilede, og svarede ahhhhh nå det er jer der var med mig nede i den kælder på den bar, jeg var vist fuld men blev liderlig da jeg så jer danse, og jeg er ikke sure på jer, i gav mig bare en fed oplevelse, og jeg har hørt fra en ven der hedder Daniel at i har nogle store pikke og i spermer meget, og det fik jeg oplevet. Vi smilede og sagde undskyld for det rod vi havde lavet på ham og viste ham de billeder vi tog af ham. Jens svarede i skal ikke undskylde jeg bad vel selv om det og smilede. Vi fik betalt for det vin vi havde taget fra minibaren, og spurgte Jens om han ville ringe efter en taxi, for vi skulle skynde os til lufthavnen. Vi skyndte os ud for at vente på vores taxa, da der kom en anmodning på Facebook det var fra Jens, og han spurgte om vi ikke ville sende de billeder jeg havde taget af ham, jeg fik hurtigt sendt de billeder til ham, og han svarede mange tak. Så kom vores taxa, og vi fik forklaret vi skulle til Tegel lufthavnen, og vi var lidt forsinkede. Vi nåede kun lige lufthavnen i sidste øjeblik. Straks efter var vi på vej om bord i flyveren, og fandt vores pladser længst tilbage i kabinen. Der var ikke mange med på flyet, og jeg blev glad og også en smule liderlig, og min pik begyndte at blive stiv, det lagde Kasper mærke til med det samme, og han begyndte at gå på opdagelse med hans hænder på min bule i de stramme shorts. Jeg kunne heller ikke lade være med at gnide på hans frække bule der bare voksede mere og mere. Flyet var nu på vej ud til start banen og der gik ikke langt tid inden vi var så langt oppe at vi kunne åbne selerne der havde holdt os fast. Vi sad stadig og gned på hinandens buler imens vi kyssede hinanden. Jeg tænkte nu skal det være, og begyndte at åbne Kaspers jeans, og få dem trukket ned til anklerne, jeg fik befriet Kaspers store pik fra jockstrappen og lænede mig frem og slikkede det precum der var begyndt at drive ned af pikken. Straks tog jeg pikken i munden og slugte så meget jeg kunne, og kørte op og ned at Kaspers dejlige pik. Indimellem kiggede jeg op på Kasper og han sad med et stort smil, så fangede hans øjne min mørkebrune øjne, så begyndte han at stønne og jeg kunne mærke det begyndte at rykke i pikken på Kasper, og han tog fat om nakken på mig og holdte mig fast, jeg vidste at han nu ville komme i munden på mig, og holdte mig fast for at hans pik ikke skulle ryge ud af munden på mig imens han kom. Så kom Kasper i munden på mig, og han skød det ene sprøjt efter det andet ind i munden på mig, jeg vidste heldigvis hvor meget han spermer, så jeg havde ingen problemer med at sluge alt hans dejlige sperm. Straks efter begynder jeg at slikke hans pik ren. Kasper åbner hurtigt mine shorts og jeg løfter røven lidt så de kommer helt af, og straks får han min pik fundet frem, og det vælter ud med precum fra min store pik. Kasper åbner sin mund og lader min pik komme ind i sin mund og begynder at gi mig et intenst blowjob, jeg sidder med lukkede øjne og nyder det her øjeblik, hvor vi sidder i et fly og nyder hinanden. Kasper er helt optaget med at sutte min pik, og jeg sidder med lukkede øjne, og ingen af opdager en meget ung fyr på 15-16 år er på vej til toilettet, han får øje på os, og sætter sig på et sæde over for os og begynder at filme imens Kasper sutter min kæmpe pik. Jeg sidder stadig med lukkede øjne og nyder Kaspers behandling af min pik og jeg begynder at stønne en lille smule, og jeg mærker det begynder at rykke i pikken, det kan Kasper også mærke og tager endnu mere af min pik i munden, så kan jeg ikke holde mig længere og det ene skud efter det andet lander i munden på Kasper der har svært ved at sluge det hele, og noget at mit sperm løber ned af hagen på Kasper. Da jeg endelig er færdig med at komme i munden på Kasper, hører vi et åååååhhhhh og vi kigger over på det modsatte sæde hvor ham den unge fyr sidder og spiller pik imens han filmer os frækt tænker jeg bare og vinker ham over til os, han skynder sig at komme over til os, og jeg tager hans pik i munden og sutter ham grådigt der går ikke mange sekunder inden han spermer i munden på mig. Kasper får mig trukket væk og begynder at slikke pikken ren på ham fyren. Så lyder det fra højtaleren at vi skal spænde vores seler, og vi snart lander i København. Jeg tænker at den video han har optaget sikkert snart lander på diverse gay sider på nettet, men det bekymrer mig nu ikke.
Da vi er landet og vi står og venter på vores bagage får vi øje på den unge fyr, og vi går hen og spørger om vi må få en kopi af den video han tog af os i flyet. Øh ja det må i da gerne, men hvordan, så jeg spurgte ham om vi skulle være venner på Facebook. Straks efter var Kasper og jeg ven med ham, og han sendte os begge den video, og imens vi stod og ventede på vores bagage så vi filmen, og man kunne tydeligt se min store pik blive suttet af Kasper og hvordan jeg kommer i munden på Kasper, og også jeg vinker fyren over til mig, og filmen stoppede ikke der, man ser også jeg sutter fyrens pik og sluger hans sperm. Det gik lige i pikkene på os, og vi begyndte igen at få jern på, og vores buler voksede. Heldigvis kom vores bagage og vi nærmest løb ud for at få en taxa. I taxaen hvisker jeg til Kasper det var sku en fræk tur, og skal vi lige sende den video til Lars og Mikkel. Ja for fanden send den med det samme, så har de da først noget at snakke om grinede Kasper. Fra vores kedelige flyvetur hjem til København skriver Kasper. OMG skriver Mikkel i er for vilde, vi glæder os til at møde jer igen. I lige måde skriver Kasper.
Vi er hjemme ved min lejlighed, og jeg får låst op og vi er hurtigt oppe på anden sal og får åbnet, der er meget varmt og lummert, og vi skynder os at få åbnet alle vinduer og døren ud til altanen. Jeg åbner en skuffe i et skab i stuen og finder et par ekstra nøgler frem som jeg giver til Kasper, og siger. De er til dig og når vi skal bo sammen så skal du også ha nøgler hertil. Kasper ligner en glad julegris han stråler af glæde og ender i et kæmpe smil som enhver har svært ved at stå for, og han kaster sig om halsen på mig og kysser mig inderligt, og siger tak. Vi sætter os i sofaen og snakker lidt, så kommer Kasper i tanke om at han har lovet sine forældre at ta hjem og se til huset. Jeg bliver nødt til at smutte hjem og se til det der hjemme, ja det ved jeg svarede jeg og lad din bagage blive her så vasker jeg vores tøj imens du er hjemme, men skynd dig at komme tilbage. Jeg kommer igen om nogle timer svarede Kasper og lukkede sig ud af lejligheden.
Imens begyndte jeg at pakke vores tasker ud og få sorteret vasketøjet så det lyse blev vasket først og derefter det mørke tøj. Da maskinen var færdig var Kasper ikke dukket op endnu, jeg fik sat endnu en vask over og fik gjort lidt rent imens, nu var der gået 3 timer og Kasper var her ikke endnu jeg blev bekymret og ville ringe til ham, og hørte hans mobil ringede et sted i lejligheden. Han havde glemt sin mobil på køkkenbordet. Jeg fik smidt alt vores tøj i tørretumbleren og smed mit tøj undtaget den jockstrap jeg havde på og smed mig på sengen, jeg kunne mærke det havde været en hård ferie og jeg ikke havde fået sovet ret meget imens vi var i Berlin, jeg lå og tænkte på alle de dejlige timer Kasper og jeg havde tilbragt sammen ikke mindst i sengen hvor vi dyrkede sex og endnu mere sex. Jeg lå og blev liderlig men samtidig mærkede jeg trætheden snige sig over mig og jeg faldt i søvn.
Jeg vågnede ved at døren til lejligheden gik op og Kasper kom ind og lagde sig ved siden af mig i sengen, undskyld jeg først kommer nu, men da jeg kom hjem blev jeg bare så træt og lagde mig i min gamle seng jeg har sovet i siden jeg var 10 år. Og tænkte at det var sidste gang jeg skulle sove der, og så faldt jeg i søvn, ved tanken om at skulle vågne op ved siden af dig i din seng. Jeg håber ikke du har fortrudt det Kasper. Nej overhovedet ikke svarede Kasper jeg er meget lykkelig, og er glad for at vi nu endelig er sammen alene, og staks efter dykkede Kasper ned og fandt min halvstive pik frem og begyndte at sutte den stiv.

Slut…. Og måske ikke :-)

For at nye læsere ikke skal snyde sig selv for starten af denne novelle, så tryk på flere noveller af baggy-boys til venstre i starten af denne noveller. Tak.
Kommentar