Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 4

(Kasper)

Karakter: 5.7/9
Visninger: 5755

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Trekant og Gangbang
Berlin turen del. 3

Jeg vågnede næste morgen kl. 7. og lå og tænkte over dagen før, hvor Kasper og jeg var blevet kærester, og vores oplevelser i Berlin, og Daniel der kom med en gave til mig. Jeg kunne mærke jeg havde stiv pik, og kiggede på Kasper, og huskede at jeg måtte bruge gaven lige så tit jeg havde lyst, men lige nu der troede jeg absolut ikke at Kasper havde lyst til andet end at sove, så jeg listede mig ud på badeværelset, og fik tisset, bagefter kunne jeg se at jeg trængte til at blive barberet, da jeg var færdig tog jeg et hurtigt bad. Kasper sov stadig, og jeg havde ondt af ham, så jeg lod ham sove. Jeg fik øje på Daniels jockstrap der lå på gulvet dem havde han glemt at få med, jeg tog dem op og snusede til dem, og kiggede på indersiden af dem, der var indtørret precum, lækkert tænkte jeg, og tog dem på og fik placeret min pik så den lå ned, jeg fyldte dem godt ud, jeg tog min mobil og gik ud til spejlet ved døren og tog nogle billeder af mig, både forfra og bagfra. Jeg beholdte jockstrappen på, og fandt et par løbeshorts frem, og tog en hvid Tanktop på. Jeg ville op i fitness centeret og dyrke lidt motion. Jeg skrev en besked på messenger til Kasper.
Hej og godmorgen skat, jeg er oppe i wellness centret, og træner lidt, bagefter går jeg i saunaen, kom op når du vågner hvis du har lyst. Elsker dig skat. Så sendte jeg ham også lige de billeder af mig iført jockstrappen.

Jeg lagde min mobil på natbordet, og fandt mine løbesko frem, og tog dem på, og fandt et rent håndklæde som jeg tog under armen. Klokken var kun 8 om morgenen og der var ikke andre i motionsrummet, jeg startede med at hoppe op på løbebåndet, fik sat maskinen på et behersket tempo, imens jeg stod der kiggede jeg ned af mig selv, og kunne se at jeg fyldte mine løbeshorts godt ud, frækt tænkte jeg. Efter en halvtimes løben, var det tid til at træne mave, og bryst, samt ben, og overarme, nu var klokken ved at være ni. Og der begyndte at komme andre i motionsrummet. Jeg kunne tydeligt se og mærke at de andre fyre kiggede på mig, og mit skridt, men jeg var ligeglad. Jeg var ved at være færdig i arme og ben, og ville nu i saunaen for at slappe af. Jeg fik hurtigt smidt både sko og tøjet, og tog håndklædet om livet, og gik ind i saunaen, som var helt tom. Jeg satte mig i det fjerneste hjørne og lagde håndklædet på bænken, så jeg nu sad helt nøgen. Jeg sad med lukkede øjne og slappede af, og sveden haglede af min krop og mit hår var helt vådt af sved. Så gik døren op og jeg kiggede op, og kunne se det var de to fyre som jeg mente også var fra København. Jeg tror ikke de kunne genkende mig, for den ene sagde hold da op hvor en pik han har ham der, jeg lod som ingenting og lukkede øjne igen, imens sad de og diskuterede min pik og om hvor stor den mon var når den blev stiv osv. jeg åbnede mine øjne lidt og kunne se de også sad helt nøgen, og de var ved at få jern på, frækt tænkte jeg. Og havde det ikke været fordi Kasper og jeg nu var i et forhold, ja så havde jeg nok kastet mig ned for at sutte pik på dem, men jeg holdt mig i skindet, og svarede så, den er 24 cm. I stiv tilstand.

Hold da kæft svarede den ene, er det ikke dig der hedder Mike? Øh jo det er det da hvorfor svarede jeg, vi har bare hørt om en fyr der hedder Mike og som har en stor pik. De kalder ham hingsten fra Italien. Og aldrig siger nej til et godt knald. Nu blev jeg helt rød i hovedet, jeg anede ikke jeg havde et ry i København, men jeg var da lidt smigret. Jeg kunne se at de nu begge to havde jern på, nogle gode store pikke på 19-20 cm. Og min egen pik var også begyndt at røre på sig, frækt svarede den ene. Jeg kom til at tænke på Kasper, og tog så mit håndkæde om mig for at skjule min tilstand. Jeg forklarede så at jeg nu var i forhold med Kasper, og jeg ikke ville ødelægge vores forhold. Det er helt i orden svarede de. Skal vi ikke gå ud og spise sammen i aften spurgte de så. Det kan vi godt finde ud af, men Kasper har det vist dårligt, men jeg håber han bliver klar til i aften. Jeg fortalte dem vores værelse nummer, og at de kunne komme og hente os kl. 18. det er en aftale svarede de. De fortalte at de hedder Lars og Mikkel. Lars er 25 år og Mikkel er 29 år. Og de har været kærester i 3 år nu, dejligt svarede jeg, og sagde god fornøjelse med morgen gymnastikken og kiggede på deres stive pikke der var begyndt at lække precum. Så lænede Mikkel sig ned over Lars pik og begyndte at sutte ham, jeg kunne mærke det gik lige i pikken på mig, og da Mikkel havde suttet pikken godt våd, satte han sig ned over Lars’s pik og fik den op i røven, jeg fjernede mit håndklæde og begyndte at spille min stive pik, og nu var jeg også begyndt at lukke godt med precum ud, og bøjede mig frem og suttede det i mig, jeg kunne se de begge kiggede på mig, så jeg fortsatte med at sutte pik på mig selv imens Lars bollede Mikkel, den fik ikke for lidt kunne jeg se, og de begyndte at stønne højlydt, jeg var også totalt liderlig nu, og kunne mærke jeg snart ville sperme, jeg lænede mig tilbage, og de første sprøjt landede i håret på mig, de næste røg i munden og hovedet på mig, så drejede jeg pikken så de næste sprøjt ramte Lars og Mikkel, åååhhhhhh lød det fra Lars der nu kom i røven på Mikkel, og straks efter kom Mikkel i et stort sprøjt der ramte Lars i hovedet, og så kom han med et par mindre sprøjt der landede på maven af Lars.

Jeg skyndte mig at ta håndklædet og få tørret mit sperm af ansigtet, jeg tog så håndklædet om livet og begyndte at gå ud af saunaen, vi ses kl. 18. lød det så fra Mikkel, ja vi ses fik jeg svaret. Jeg kom ud til mit tøj, jeg beholdte håndklædet om livet og fik jockstrappen trukket på, og smed så håndklædet og fik mine shorts og Tanktop på, og til sidst skoene.

Den Italienske hingst tænkte jeg bare, men jo der var vel noget om det, jeg havde jo mørkt hår, og mørkebrune øjne, og mine bedste forældre var jo fra Italien. Jeg grinede lidt af det på vej til elevatoren, der stod en ældre fyr som også skulle ned og jeg kom først ind, og så mig selv i spejlet jeg havde stadig halvstiv pik, der fik shortsene til at bule godt ud, og jeg havde sperm i håret kunne jeg se, ham den ældre fyr stod og gloede og var lige ved at sige noget om det jeg havde i håret, men så stoppede elevatoren og jeg skyndte mig ud. Jeg var hurtigt ved værelset og fik lukket mig ind, og kunne se at Kasper stadig sov. Jeg var lidt skuffet, og tog min mobil for at se om der var sket noget nyt, jeg kan se Kasper har svaret.
Skat jeg elsker også dig, og undskyld jeg blev så fuld i går, men jeg har de sygeste tømmermænd, så jeg kommer ikke op til dig i saunaen, selvom jeg er liderlig over at se dig i de frække jockstraps.

Jeg bliver helt glad over at han har set min besked og har svaret mig. Jeg smider det meste af tøjet og beholder kun jockstrappen på, og lægger med ned i sengen ved siden af Kasper, jeg er liderlig , igen og vil ha glæde af min gave, så jeg flytter dynen og kan se Kasper ligger med stiv pik i hele dens fulde længde. Kasper åbner nu øjnene og kigger på mig, og ser jeg har noget i håret, hvad er det du har i håret spørger han lidt undrende, øhhh det er sperm forklarer jeg, og det er mit eget, så fortæller jeg om oplevelsen i saunaen, Kasper kigger lidt mistroisk på mig, og tager noget af spermen i sine fingre og smager på spermen, ja det er sperm, og det smager af dig, så jeg tror på dig skat. Tak skat jeg elsker dig svarede jeg og gav ham et kæmpe kys.

Jeg læner mig ind over ham og tager hans pik i munden, og begynder at sutte ham blidt, jeg kan mærke det pibler ud med precum fra hans pik og jeg slikker det i mig Kasper ligger og stønner og bevæger underlivet op og ned, og nu begynder det at rykke i pikken på Kasper. Jeg sluger så meget af hans pik jeg nu kan, og holder mig fast, så skyder han det ene sprøjt efter det andet ned i halsen på mig, jeg trækker mig lidt tilbage og får de sidste sprøjt i munden, som jeg sluger med velbehag. Så slikker jeg hans pik ren, og kan ud af øjenkrogene se at Kasper ligger og smiler sødt til mig. Han er sku sød og dejlig ham Kasper, og jeg kiggede ned af mig selv og kunne se at min pik havde lavet en kæmpe bule i jockstrappen og de var helt våde at mit precum, hurtigt fik jeg fundet en tube glidecreme og begyndte forsigtigt at gøre Kaspers røv parat til min pik. Kasper lå stadig på ryggen, og jeg lagde et par puder under hans røv, og satte min pik mod hans hul, og forsigtigt gled jeg forsigtigt i bund i Kaspers dejlige røv, imens kiggede jeg bare på Kaspers ansigt, og stødte min pik helt i bund, Kasper lå og kiggede lige ind i mine øjne, så smilede han sødt, jeg elsker dig skat, og jeg er glad for du bruger din gave. Jeg kunne ikke gøre andet end at smile tilbage og læne mig frem og kysse Kasper. Elsker også dig skat fik jeg frem stønnet, og kunne mærke jeg var ved at komme, imens lå Kasper og spillede pik på sig selv, og det fik mig til at sætte tempoet op, og så kom jeg i kaskader i Kaspers røv, og blev der til jeg var helt færdig, det fik også Kasper til at komme, og han fik rettet pikken så den pegede op mod mit ansigt, jeg havde stadig min pik i Kaspers røv og lå med åben mund og hev efter vejret, da jeg mærker de første sprøjt fra Kaspers pik lande i min mund, hurtigt trækker jeg mig ud og får hans pik i munden, og modtager de sidste sprøjt, som jeg sluger.

Jeg lægger mig ned til Kasper og spørger om han har det bedrer nu, ja men jeg har hoved pine, øjeblik så finder jeg et par panodiler som jeg giver han, og henter et glas vand. Jeg lægger mig i sengen igen, og fortæller om Lars og Mikkel som jeg havde mødt i saunaen, og fortalte at de ville komme her kl. 18. og vi skulle ud og spise sammen, det lyder hyggeligt svarede Kasper. Og jeg fortalte også at jeg åbenbart var berygtet som den Italienske hingst, hjemme i København. Kasper grinede og smilte sødt til mig og svarede, ja det rygte har jeg også hørt lidt om, men hingst det er du, men nu tilhøre vi hinanden, men er du Italiensk spurgte Kasper så, nej men jeg har rødder i Italien svarede jeg, se bare mine øjne, mit hår, og noget brune krop, ja det har du ret i svarede Kasper, og dine øjne er bare så smukke, tak skat, dine blå øjne er sku også smukke. Lad os komme i bad og komme ned og få noget morgenmad inden det er for sent, god ide svarede Kasper.

Imens vi sidder og får vores morgenmad kommer Lars og Mikkel ind, jeg får straks øje på dem, og de spotter også os, og de smiler, og kommer hen og spørger om de må sætte sig ved vores bord og spise morgen mad, ja værsgo svarede Kasper hurtigt, de får hurtigt fyldt deres bakke med brød og kaffe og juice og sætter sig ved vores bord. Da de har sat sig ned og er begyndt at spise siger Kasper så, jeg hører i forsøgte at forføre min kæreste oppe i saunaen, ja det er rigtigt svarede de, men Mike var meget standhaftig, så da jeg bollede Mikkel, så sad Mike og suttede pik på sig selv, og ja det så bare så frækt ud sagde Mikkel, og så kom han i hovedet og håret på sig selv, inden han rettede sin pik mod os og vi fik de sidste sprøjt. Jeg sad og blev helt rød i hovedet, og kiggede ned i bordet, så fangede jeg Kaspers ansigt, og han sad bare og grinede lidt, så fik han øje på mig og sendte mig sit mest charmerende smil, der vidste jeg at jeg ikke havde gjort noget galt, og smilede sødt tilbage til Kasper. Hvad skal i lave indtil vi skal ud og spise senere, ikke rigtigt noget svarede jeg. Vil i så ikke med i Zoo. Det vil vi da meget gerne fik Kasper hurtigt svaret. Snart efter var vi færdige med morgenmaden, og vi begyndte at gå mod Berlin Zoo. Imens vi gik snakkede vi om alt muligt, Lars og Mikkel holdte hinanden i hånden imens vi gik, og det opdagede Kasper også, og et øjeblik senere mærkede jeg at Kasper også fangede min hånd, så gik vi også hånd i hånd.

Vi havde en skøn tur i Zoo. Og på vej tilbage spurgte de om vi ville med ind på en cafe og drikke en kop kaffe, men jeg svarede nej tak, vi går tilbage til hotellet, jeg har ikke sovet meget i nat fordi jeg var bekymret over Kasper, og jeg ville hvile, mig lidt. Men hvis Kasper havde lyst til at drikke en kop kaffe så måtte han gerne blive, men det havde Kasper ikke lyst til. Vi ses kl. 18. svarede de så.
På vej tilbage til hotellet kom jeg i tanke om at vi skulle købe en flaske vodka, lidt redbull, og noget vand. Der ligger en lille kiosk få meter fra hotellet, og overfor i Fuggerstrasse der ligger der også en pornobutik, hvortil der også er en sexkino. Jeg kommer i tanke om de frække jockstrap og spørger Kasper om vi ikke skal gå derind og købe et par til os hver, jo lad os det, de ser super frække ud på dig svarede Kasper. Ja jeg tror også et par vil se godt ud på dig skat. Vi skyndte os ind i pornoshoppen, og de havde mange ting der så frækt ud, vi fandt hurtigt frem til der hvor der var jockstraps, vi fandt hurtigt et par medium, et rødt og et par i blå, vi spurgte om det var muligt lige at prøve dem, ja svarede fyren bag disken, der er et prøverum derovre og pegede, men i skal beholde jeres undertøj på imens i prøver dem. Vi skyndte os til prøverummet, først Kasper, og han åbnede døren for at jeg skulle se om de passede godt på ham, og wow de passer dig perfekt svarede jeg, så var det min tur, og åbnede døren så Kasper kunne se om de også passede mig, de er perfekte svarede Kasper. Jeg var begyndt at blive lidt liderlig ved at stå her i pornoshoppen, og overvejede om vi skulle gå ind i kinoen, men tænkte også at jeg var ved at være træt, og slog tanken ud af hovedet. Vi fik betalt for vores indkøb, og denne gang sagde Kasper, jeg betaler. Seriøst sagde jeg, ja du har givet mig så meget, og nu er det min tur til at være god mod dig, jeg har altså også lidt penge med fortsatte Kasper og smilede sødt til mig, jeg skyndte mig at gi ham et kram. På vejen tilbage til hotellet kom vi til kiosken, og vi gik ind for at købe forsyninger, og vi gik glade det sidste stykke til hotellet.
Da vi kom op på værelset og havde fået vores ting i minibaren, så ville vi ha os et bad, der var varmt i Berlin, og vi var svedige, vi gik i bad sammen og da vi kom ud og fik os tørret, forslog Kasper at vi tog vores nye jockstraps på. De sad bare helt perfekte på os. Skat læg dig og sov lidt indtil Lars og Mikkel kommer og henter os, skal jeg lige lave en drink til dig, jo tak det må du gerne svarede jeg, Kasper lavede en drink til mig, og jeg kunne igen se at han kom meget vodka i mit glas, er du ude på at drikke mig fuld fik jeg svaret, nej men så falder du i søvn, og får sovet lidt inden de kommer svarede Kasper. Vi sad og snakkede lidt og vi fik drukket ud, og jeg lagde mig på ryggen i sengen oven på dynen, og kunne mærke at Kasper også lagde sig. Så faldt jeg i søvn. Jeg vågnede kl. 18.30 da det bankede på døren, Kasper var hurtigt oppe og få lukket Lars og Mikkel ind, der undskyldte de var forsinkede, det gør ikke noget svarede Kasper. Mike sover stadig. Jeg lukkede øjnene og lod som om jeg sov, og jeg kunne høre Kasper spørge om de ville ha en drink, jo tak svarede de. Kasper var stadig kun iført jockstrap lige som jeg, og jeg tror ikke han tænkte over det, da han bukkede sig fremover for at åbne minibaren, og der var frit udsyn til hans frække røv, jeg lå med øjnene knebet samme, men kunne se hvad der foregik, og synet af Kasper der stod foroverbøjet med en blottet røv gik lige i pikken på mig, og min pik begyndte at røre på sig. Jeg kunne se at Lars og Mikkel stod og gloede på Kaspers røv, jeg kunne se at deres buler i bukserne begyndte at vokse, og det tændte mig helt vildt. Kasper fik lavet drinks til dem, og sig selv, men der var ikke meget vodka i Kaspers glas kunne jeg se, og tænkte godt hvis han holder lidt igen. Så vendte de sig om og kiggede på mig, og de opdagede hurtigt at jeg havde jern på nu, og de kommenterede det lystigt. Kasper svarede ja det ser da ud til han er i godt humør. Så skålede de og grinede, så slog jeg mine øjne op og lod som om jeg lige var vågnet, straks var Kasper der og gav mig et stort kys. Hvad med mig skal jeg ikke også ha en drink spurgte jeg Kasper, og straks efter stod han igen foroverbøjet med hovedet nede i minibaren, og røven i vejret, nu blev jeg endnu mere liderlig, og rejste mig op fra sengen, og lagde min hånd på Kaspers røv, og fandt hans hul med en finger, som jeg stak op i røven på Kasper, åååhhhh lød det fra Kasper bliv ved stønnede han, jamen vi har jo gæster svarede jeg, jeg er ligeglad knep mig nu stønnede Kasper.

Hurtigt fik jeg befriet min pik og smurt min pik og Kaspers hul, og stødte hurtigt min pik op i røven på Kasper imens jeg kiggede frækt på Lars og Mikkel, smid jeres tøj hvis i har lyst, hurtigt smed de tøjet og stod med stive pikke, jeg fik bevæget os over til sengen hvor Kasper nu lå på alle fire og jeg bankede igen min pik op i Kaspers røv, Mikkel fandt ned til Kaspers skridt og fik pikken trukket fem, og begyndte at sutte pik på Kasper, Lars lagde sig så Kasper kunne sutte pik på Lars. Efter noget tid var det tid til at skifte stilling, Mikkel lagde sig nu på alle fire, og denne gang, var det Kasper der bankede sin store pik op i røven på Mikkel, og igen så viste Kasper ingen nåde, og Mikkels røv fik ikke for lidt, imens tog Lars stilling bag ved Kasper, og fik sin pik op i Kaspers røv, jeg stillede mig bagved Lars og ville også kneppe Lars, men det ville Lars ikke være med til, jeg er kun aktiv fik han sagt, men jeg var ikke helt overbevist, så jeg fandt tuben med glide creme, og fik smurt hans røv, og et par fingre gled op, ohhhhhh lød det fra Lars, jeg gav ham lidt mere finger, og fik min pik smurt godt ind, og placerede min pik mod Lars’s hul, og sagde så. Nu skal du sku mærke den Italienske hingst, og fik min pik ind i røven på Lars, han stoppede med at bolle Kasper, og der fik jeg mulighed for at banke det meste af min pik op i Lars’s meget stramme røv, oooh åhhhhh, åhhhhhh, lød det bare fra Lars, og jeg kunne nu mærke han begyndte at gi mere efter og min pik kom nu helt op i Lars der nu begyndte at kneppe Kasper meget hurtigt og voldsomt, åhhhh jeg kommer skreg Lars og skød sin sperm op i Kaspers røv, det satte også gang i Kasper der nu kom i røven på Mikkel, så kunne jeg heller ikke mere og skød mine mange sprøjt op i røven på Lars. Mikkel lå og stønnede da Kasper kom i røven på ham, og han lå og spillede pik og da Kasper var ved at være færdig kom Mikkel også med nogle sprøjt der landede i hovedet på Kasper og hurtig begyndte Kasper at slikke Mikkels pik ren for sperm. Vi kom fri af hinanden og lagde os på sengen, det var Lars der brød tavsheden. Fuck man, nu forstår jeg godt hvorfor du bliver kaldt den Italienske hingst, og Mikkel svarede, og nu har hingsten fået sig et føl, henvendt til Kasper, vi brød alle ud i et stort grin over disse kommentarer.

Lad os komme i bad inden vi går ud og spiser sagde Kasper, god ide, Kasper og jeg gik først sammen i bad, og vi sæbede hinanden ind og fik snakket om det der lige var sket, fedt at du bollede Lars, jeg tror sku han nød det fortsatte Kasper, det tror jeg også, selv om han ikke havde fået pik før. Vi kom hurtigt ud af badet, og så gik Lars og Mikkel i bad, imens fandt Kasper og jeg noget tøj frem som vi skulle ha på, skal vi ikke lade være med at ta tights på, spurgte jeg Kasper, det lyder frækt svarede Kasper, så hurtigt imens Lars og Mikkel var i bad fik vi et par stramme jeans på, og nogle fede T-shirts. Da Lars og Mikkel kommer ud fra badet kigger de med store øjne på os og siger, i ser sku flotte ud. Jeg tror de var klar over vi ikke havde tights. Hurtigt kom de også i tøjet. Skal vi ha et glas vin inden vi går spurgte jeg, ja det kan vi godt, jeg fik åbnet en flaske rødvin der stod på bordet da vi kom til hotellet, og fik hældt op i de glas vi nu havde, vi satte os på sengen, og da Lars satte sig lød der bare et ahhhhh, min røv gør sku ondt, så grinede vi alle, og skålede.

Vi kom ned på gaden og begyndte at gå mod en restaurant som Lars og Mikkel kendte, de gik hånd i hånd, og denne gang var det mig der fangede Kaspers hånd, så vi også gik hånd i hånd, vi fik noget godt mad og en is portion til dessert. Bagefter kom vi rundt på de mange barer der ligger i området, og vi hyggede os og havde det sjovt sammen, vi landede til sidst på et sted hvor Kasper og jeg kunne danse sammen. Kasper var ikke den store danser, men alligevel fik jeg lært ham lidt trin, og snart kom der en sjæler ud af højtalerne og vi stod og dansede meget tæt og vores skridt gned mod hinanden, det kunne mærkes på min pik der begyndte at rejse sig i de stramme jeans, og jeg kunne mærke at Kasper også begyndte at få stiv pik, jeg fik begravet min mund på Kaspers mund, og fik stønnet, jeg elsker dig skat, du er det bedste der er skat for mig. Kasper tog fat om mine baller og trak mig tættere til hans skridt, og jeg kunne tydeligt mærke hans stive pik mod min, så gav han mig et kæmpekys. Og svarede jeg elsker dig også overalt på jorden skat. Jeg havde ikke bemærket at vores pikke var kravlet op over vores bukselinninger, i vores lave jeans, så vores pikke var nærmest helt synlige for dem der nu bemærkede det. Lars og Mikkel bemærkede det, og kom dansende hen imod os, og gjorde os opmærksomme på vores tilstand. Jeg var ligeglad jeg var lykkelig, men jeg kunne se at Kasper blev helt rød i hovedet, og forsøgte febrilsk at trække ned i hans T-shirt. Men der var ikke noget hjælp at hente der. Jeg smilede til Kasper og sagde, skat du har ikke noget at skamme dig over, og så fik jeg os trukket over til et bord der var ledigt, straks efter kom Lars og Mikkel og satte sig ved bordet. I er sku frække svarede de, tak og tak fordi i fortalte os om vores tilstand. Vi vil smutte hjem til hotellet nu sagde Mikkel vil i med, men vi rystede på hovedet og svarede nej vi bliver lige lidt endnu, vi ses i morgen svarede de og forsvandt.

Min pik havde lagt sig, og jeg fik diskret lagt min pik ned så den lå ned af højre lår på mig, jeg kunne se at Kasper fulgte med i hvad jeg lavede, og han fik gjort det samme, han var ikke længere rød i hovedet. Et øjeblik efter kommer der en ung fyr hen til vores bord helt ædru er han ikke kan vi se, og spørger om han må sætte sig, ja svarede jeg på engelsk. Fyren siger på engelsk at han har set vores tilstand ude på dansegulvet og han syntes vi var så frække og vi havde nogle store pikke, han spurgte med nærmest bedene øjne om han ikke nok måtte få lov til at sutte vores pikke. Jeg sad og blev lidt liderlig og kunne se at pikken også voksede i bukserne på Kasper, vi var begge lidt fulde og jeg spurgte Kasper skal han ha lov, ja hvorfor ikke, han ser da meget sød ud, og jeg kunne se at han havde en god bule i sine sorte jeans. Vi svarede okay, men hvor? Kom med mig der er en kælder med en masse kabiner osv. men de bliver nærmest aldrig brugt. Vi fulgte efter og vi kom ned i kælderen hvor der kun var meget lidt belysning, fyren fandt et rum hvor der var en sofa den satte han sig ned i og begyndte at åbne vores bukser og trække dem ned, og ud sprang først min stive pik lige ud i hovedet på fyren, så var det Kaspers tur, og han startede med at sutte pik på Kasper og derefter mig, sådan skiftede han mellem os, imens havde han fået sin egen pik ud i det fri som han sad og spillede imens han suttede os. Hans pik var godt våd af precum, og jeg kunne mærke at der ikke gik langt tid inden jeg ville sperme, han kunne mærke det rykkede lidt i min pik, så begyndte han at sutte pik på Kasper, jeg kunne se på Kasper at han også snart ville komme, og jeg tog og holdt ham fast med min højre arm så kan ikke skulle falde. Imens spillede jeg forsigtigt på min pik og ville vente med at komme i munden på fyren indtil Kasper var færdig, jeg kommer nu stønnede Kasper og fyren fik de første sprøjt i munden, men han kunne slet ikke sluge de store mængder sperm der kom i munden på han, og han trak hovedet tilbage og de næste sprøjt fra Kaspers pik landede i håret, hovedet og hans sorte skjorte, jeg gik nærmere fyren og stak pikken i munden på ham, så begyndte jeg at sprøjte, og igen trak han hovedet tilbage og så skød jeg nok 10 sprøjt der alle ramte ham i håret og hovedet og i munden han havde åben, og de sidste sprøjt landede på hans skjorte og jeans, så kom fyren selv i et par sprøjt der ramte mig på benene. Kasper og jeg stod op pustede og vi kunne se at ham fyren var helt væk, hold kæft han er smurt ind i sperm sagde Kasper, ja mon ikke svarede jeg, og se bare hans hår det er helt fedtet ind i vores sperm. Jeg fisker min mobil op af lommen og tager et par billeder af ham fyren. Jeg kigger ned på mine ben og ser der er sperm på dem, og tager en hånd og tager det i hånden og slikker det i mig, Kasper tager det sidste sperm fra mine ben og smager på det uhhm siger han bare. Fyren kommer til sig selv igen, og vi er ved at trække vores bukser op igen og få pikkene på plads, mange tak siger fyren og får sin pik tilbage i bukserne og får dem lukket så begynder han at gå mod trappen der fører op til baren, vi følger hurtigt efter, og Kasper spørger skulle han ikke ha tørret vores sperm af først, jeg tror slet ikke han har bemærket det siger jeg, og jeg tror han er godt fuld og ikke aner hvad der er sket. Vi kommer op lidt efter ham og vi kan se folk kigger på fyren, nogle skriger af grin og andre sidder bare og måber, og andre kigger på os. Der kommer to unge fyre hen til fyren og de spørger Jens hvad er der sket du har sperm overalt øhhhhm svarer Jens jeg er vist fuld, de to fyre følger Jens ud på toilettet sikkert for at fjerne vores sperm. Jeg tænker jeg tror vi skal skynde os at komme tilbage til hotellet.

Kom skal vi ikke gå tilbage til hotellet spørger jeg Kasper, jo det må vi hellere, inden der er nogle der bliver sure på os. Da vi er kommet lidt væk fra baren begynder vi at skrige af grin, og jeg finder min mobil frem og vi ser på de billeder af ham Jens, og vi skriger igen af grin. Jeg sender billederne til Lars og Mikkel på messenger, jeg får hurtigt et svar fra Lars der skriver om det er væres værk. Ja det er det skriver jeg tilbage. Lars skriver i er sku for frække, og vi sidder og griner af det. Er i på vej til hotellet, ja det er vi, vi er der om fem minutter. Kommer i op og får en go’nat drink. Ja lad os det siger Kasper. Jeg skriver vi er der om fem minutter. Mej jeg har ikke lyst til mere sex lige nu svarede Kasper, heller ikke mig svarede jeg, det bliver kun til en hurtig drink.

Vi er hurtigt oppe på anden etage hvor Lars og Mikkel bor i et værelse ud mod gaden, ikke nær så stort som vores Junior suite, Lars åbner og i hånden har han sin mobil hvor han stadig ser på de billeder jeg har sendt, og Mikkel er i gang med at lave drinks til os. Jeg kan tydeligt se at Lars har jern på, vi sætter os alle på sofaen og skåler. Mikkel spørger hvad der skete efter de gik, jo ham fyren der vist hedder Jens og kom ned til bordet og spurgte om han måtte sætte sig, og han fortalte han havde set vores pikke da vi dansede, og spurgte direkte om han måtte sutte vores pikke, og ja så endte vi i kælderen, men han kunne slet ikke sluge vores sperm, så derfor endte han som i kan se på billederne. Og så grinede vi alle igen. Vi drak ud, og jeg spurgte om vi skulle mødes kl. 11 til morgenmad, det kan vi godt svarede de. Jeg kunne se at Lars stadig havde jern på, og det havde Mikkel også, men jeg orkede ikke mere lige nu, og vi fik sagt godnat.

Vi kom op til vores værelse og fik hurtigt smidt tøjet og lagt os i seng, vi lå og snakkede lidt, tror du de blev skuffede over at vi ikke begyndte at ta på deres stive pikke spurgte Kasper, nej det tror jeg ikke svarede jeg, hvis de havde været ude på noget, så havde de nok nærmest kun været iført deres tights. Vi lå og kyssede godnat, og jeg sagde jeg elsker dig højt Kasper, elsker også dig højt svarede han. Og lagde sig med ryggen mod mig, og jeg lagde mig ned med front mod hans ryg, og tog fat om ham, så faldt vi i søvn.

Fortsættes….
Kommentar