Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 6

(På egne ben)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 4858

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 6.: Weekend med Paul og Tony. Fredag.

Jeg skyndte mig hjem efter skole, snuppede et dejligt langt varmt bad og tog et par tynde shorts og en kortærmet trøje på. Jeg hjalp Bo med at lave mad og dække bord og lidt i seks ringede det på døren. Jeg drønende ud og åbnede og der stod han, flot og dejlig så han ud, min kære Paul. Jeg hjalp ham ind med hans lille kuffert og viste ham mit værelse hvor han skulle sove (hvis der da blev tid til nogen søvn den nat).
Egon og Bo hilste venligt på Paul og vi satte os ved bordet. Under spisningen talte vi om løst og fast, dog mest om hvad vi unge mennesker ville efter gymnasiet, og da vi var færdige serverede Bo en kaffe og en lille af de skarpe i dagligstuen.
Stemningen begyndte at blive mere løssluppen, da vi jo alle vidste hvad aftenens tema var og ikke havde nogen grund til først at spore os ind på det.
Egon spurgte Paul om han havde lyst til at se SM rummet og det ville han da meget gerne så de forsvandt. Bo, som stadig virkede meget tilbageholden sagde ikke rigtigt noget mens de var væk så jeg tænkte at jeg hellere måtte tage initiativet. Jeg satte mig over ved siden af ham, lagde armen omkring ham og gav ham et kys. Han tøede op og besvarede mit kys og vi begyndte at kæle for hinanden. Min pik var hurtigt ved at sprænge det tynde stof i shortsene og en våd plet begyndte at vise sig foran. Bo rejste sig op og trak sine shorts ned så jeg kunne sutte på hans pragteksemplar af en pik og mine hænder gled om til hans røv hvor min ene finger hurtigt fandt hans stramme hul og ubesværet gled op i ham.
"Nå, I hygger jer nok allerede" sagde Egon da han vendte alene tilbage. Han bad os følge med ind i SM rummet. Jeg skyndte mig at smide mine shorts og vi fulgte efter Egon. Inde i rummet står Paul nøgen med arme og hals i gabestokken og kiggede på os. Vinen og den lille skarpe havde fjernet hans generthed og han stod bare og så på os med hans dejlige liderlige brune øjne.
Jeg gik om bagved Paul og nød synet af hans frække røv som han stod der, indbydende foroverbøjet og helt hjælpeløs. Jeg kunne se at hans flotte pik stod langs med hans mave, så han var absolut ikke upåvirket af situationen. Jeg begyndte blidt at massere hans balder og han begyndte at vrikke med røven. Bo havde stillet sig foran ham og presset sin tykke kæp ind i hans mund og pludselig for der en djævel i mig. Jeg gav hans røv et ordentligt klask med flad hånd og fik omgående et højt støn som svar. Jeg fortsatte med at smække hans lækre røv og han vrikkede mere og mere med den. Egon kom med en pisk, skubbede mig væk og begyndte at piske Paul. Pisken var lavet af latex og svirpede ikke så hårdt som en læderpisk og jeg kunne høre på Paul at han virkelig nød det. Da hans frække baller var blevet godt røde stoppede Egon hvorefter han fandt noget glidecreme frem og smurte Pauls røvhul godt ind. Han tog så fat i sin stive pik og pressede den langsom ind i den snære røv og begyndte at kneppe. Bo fik samtidig suttet pik og jeg kunne bare stå og nyde synet. Det var rigtigt frækt at se hvordan den hjælpeløse Paul fik pik i hoved og røv og han stønnede helt vildt for hver gang Egon trængte dybt ind i ham. Bo trak sig ud af Pauls mund og stillede sig om bagved. Egon flyttede sig og så fik Paul for første gang at mærke hvordan det var at få en stor tyk pik op i sig. Han gav et hyl fra sig da Bo nådesløst pressede sig i bund men at dømme ud fra hans svømmende blik i øjnene nød han hvert sekund. Bo voldkneppede ham i flere minutter og trak sig så ud af ham igen uden at have sprøjtet. Det var som om at vores 2 herrer havde aftalt at de ikke ville komme før de havde leget længe og grundigt med os.
Paul blev løsnet fra gabestokken og ført over til korset på væggen hvor han blev bundet igen, så han stod med front ud i rummet. Lige midt i rummet blev jeg så bundet med front mod Paul. Jeg stod med armene over hovedet og benene vidt spredte og glædede mig faktisk til at se hvad mine 2 herrer nu havde fundet på. Egon satte sig foran mig og snærede min pik og nossere med en snor. Derefter hentede han nogle klemmer som han satte fast i skindet på mine nossere. Det var en dejlig pirrende fornemmelse, specielt når jeg kunne se at Paul stod og nød det. Til sidst fik jeg klemmer og kæde med lodder sat i mine brystvorter.
Bo havde hentet en pisk og begyndte at piske min røv, først blidt og stille men efterhånden hårdere og hårdere og i takt med at min krop reagerede på piskeslagene gyngede kæderne med lodderne i mine brystvorter hvilket resulterede i en ubeskrivelig følelse som bredte sig fra mine bryster og ned til min pik, som strittede helt vinkelret ud fra min krop og som, grundet den stramme snor efterhånden var godt tyk.
Egon hentede nu en anordning som jeg ikke havde set før. En plade med en elektromotor som han stillede på gulvet. Så skruede han en stang fast i motoren og ovenpå denne stang, som kunne reguleres i højden skruede han så en stor dejlig sort gummipik. Dildoen blev smurt godt i glidecreme hvorefter han satte kneppemaskinen ind mellem mine ben, regulerede højden således at dildoen lige akkurat var ind i mit røvhul og så startede han maskinen. Dildoen gled lige så stille helt i bund i mig hvorefter den langsom blev trukket ud igen. Jeg nød det helt enormt selv om Bo fortsatte med at piske mine ømme baller for bare det at stå foran Paul og se hvordan hans øjne skinnede af liderlighed ved at se mig var alle smerterne værd.
Egon skruede lidt op for hastigheden på kneppemaskine hvorefter han gik over til Paul og tog godt fat i hans pik og begyndte at onanere ham. Paul vred og vendte sig i han fastlåste stilling og stønnede højt når Egon rigtigt rykkede i hans pik. Bo gik over til dem og begyndte at bearbejde Paul brystvorter. Han tog fat i dem med to fingre og nulrede dem for så at trække hårdt i dem og så slippe pludselig. Paul gav et skrig fra sig hver gang Bo lavede det nummer, og jeg var i tvivl om det var at liderlighed eller af smerte men jeg valgte at tro på det første.
Da vores 2 herrer blev trætte af denne leg løsnede de os begge to. Mit røvhul var meget øm og udblokket efter den ubarmhjertelige omgang med den automatiske dildo og det var en hel befrielse da Egon fjernede den, men det varede ikke længe for Egon befalede mig ned på hænder og knæ og kommanderede så Paul til at sætte sig på knæ bagved mig og stikke sin pik op i mig. Den var heldigvis ikke så stor og tyk som dildoen og den gled ubesværet i bund første gang Paul stødte den ind. Han nød åbenbart at være dybt inde i mig for han holdt pikken helt stille og pressede sit underliv i mod mig, men Egon og Bo ville se noget action så Bo fandt hurtigt pisken frem igen og lod den hagle ned over stakkels Pauls røvballer, hvilket fik Paul til at begynde at kneppe mig.
"Du må ikke komme i hans røv" sagde Egon "Du skal trække dig ud inden du kommer så langt".
Paul trak sig nødtvunget ud af min røv inden han kom og vi fik så besked på at sætte os ved siden af hinanden på knæene. Bo hentede en glasskål og så stillede vores 2 herrer sig op foran os og stak deres stive pikke i vores varme munde. Paul fik Bos tykke pik som han næsten ikke kunne gabe over og jeg fik Egons som var mere almindelig i størrelse.
"Den der først får sin herre til at komme får en belønning" sagde Egon og vi suttede, sugede og slikkede som om det gjaldt vores liv.
Paul var åbenbart bedst for det varede ikke længe inden Bo trak sig ud af ham og onanerede ned i glasskålen. Det ene store sprøjt efter det andet af lækker sperm væltede ud af hans pik og ned i skålen. Da han var færdig var det Egons tur. Han fik skålen og hans sperm blandede sig snart med Bos.
Egon holdt så skålen under min pik mens Bo med hånden fik mig til at sprøjte hvorefter Egon sagde "Ja, Paul, du vandt jo slikkekonkurrencen og har nu den store fornøjelse at få lov til at drikke vores sperm". Bo tog så fat i Paul hoved og pressede det bagover og Egon satte skålen op til Pauls åbne mund og lod langsom spermen glide ned i hans mund. Paul gylpede et par gange men det lykkedes at sluge det hele og han fik megen ros af de 2.
Han blev så lagt hen over afløbet og fik besked på at onanere mens Egon og Bo pissede ham i ansigtet og på kroppen. Inden længe sprøjtede Pauls pik og han var så liderlig at de første 2 sprøjt ramte ham i ansigtet hvor spermen dog hurtigt blev skyllet væk af de kaskader af pis som plaskede ned over ham. Da vores 2 Herrer havde pisset færdig blev jeg kommanderet ned at sidde på Pauls våde bryst og onanere min pik. Jeg skulle ikke rykke i den mange gange før min sperm sprøjtede ud og ramte Pauls ansigt. Han åbnede munden og forsøgte grådigt at fange så meget som muligt, og da jeg var færdig bøjede jeg mig ned og slikkede hans ansigt rent for pis og sperm.
Vi fik så besked på at gå ind på mit værelse og tage et bad hvorefter vi ville blive tilkaldt når der igen var brug for os.
Vi vaklede nærmest af sted til mit værelse hvor vi tog et dejligt langt bad og smed os nøgne på sengen for at slappe af. Vi hørte telefonen ringe og lidt efter kom Egon ind til os og sagde at vi godt kunne smutte i seng, for det var Sandra der havde ringet og sagt at Tony allerede kom i morgen tidlig.
Egon ville derfor gerne at vi var friske og veloplagte til en dejlig lang lørdag hvor vi rigtigt skulle hygge os og have det rart. Jeg var faktisk ret lettet over at der ikke skulle ske mere denne aften for jeg var lidt spændt på hvordan Paul havde det med det der var sket, men til min store glæde synes han at det var alle tiders og han glædede sig til resten af weekenden.
Vi skyndte og under dynen og efter et hed godnatkys lagde vi os tæt op ad hinanden og faldt hurtigt i en dyb søvn begge to.

Slut på 6. del. Fredag
6. del Weekend med Paul og Tony. Lørdag 1


Vi vågnede begge tidligt lørdag morgen og kunne ikke lade være med at ligge og kysse og kæle lidt. Begge vores ømme pikke stod morgenstive ud fra vores kroppe, delvis på grund af liderlighed men også på grund af at vi endnu ikke havde været på toilettet, så efter lidt kæleri gik vi ud i brusekabinen og tændte for det varme vand. Efter at vi havde sæbet hinanden ind tømte vi begge to vores blærer ud over hinanden. Det var dejligt at mærke det varme pis plaske på maven og ned over pikken, men inden vi kunne komme videre med det vi begge to havde lyst til kom Egon ind på badeværelset.
"Nå, i er oppe begge to, det var godt for Tony kommer om en ½ time og inden da vil jeg gerne se jer begge to nedenunder. Vi skal have dækket bord og lavet et lækkert morgenmåltid til vores nye gæst og os selv, så skynd jer at blive færdige. Jeg har lagt tøj frem til jer." Med disse ord forlod Egon os igen, og vi skyndte os at vaske og tørre os og gik ind på mit værelse igen.
På sengen lå 2 sorte T-shirts og 2 par meget små g-streng trusser som vi tog på. Jeg håber at jeg selv så ligeså flot ud som Paul, for han var utrolig lækker og fræk at se på.
Vi gik ned og hjalp Bo med at ordne det nødvendige og vi var kun lige blevet færdige da det ringede på døren. Egon, der ligesom Bo var iført en stram, ærmeløs T-shirt og et par løse bukser, gik ud for at hente Tony og straks efter kom han ind med en dejlig, lille tynd dreng som kiggede genert på os inden han blev ført hen og hilse på os.
Tony var helt lyshåret, kortklippet og klædt i et par shorts og en tynd sommerbluse. Som han stod der lignede han mest af alt en dreng på 10-12 år men vi vidste jo at han var fyldt 15 år.
Da han gav hånd til os og præsenterede sig kunne vi godt se at han skævede ned til vores temmelig mangelfulde påklædning og der bredte sig en rødme på hans kinder. Jeg tænkte på at hans generthed nok snart skulle forsvinde og mærkede hvordan jeg fik en spændt kriblen i maven og pikke begyndte at rejse sig men den måtte vente lidt endnu for først skulle vi have morgenmaden overstået.
Egon spurgte Tony lidt om rejsen hertil og om hvordan han havde det hjemme, hans skolegang o.s.v. og efterhånden drejede samtalen sig ind på hvor meget han havde prøvet, hans unge alder taget i betragtning.
Det viste sig at han faktisk kun havde prøvet at onanere og en enkelt gang at kysse en pige. Vi troede faktisk at Ralf og Sandra havde oplært ham lidt, men det havde de åbenbart overladt til Egon og Bo så det var en sød, ren jomfru vi havde fået hos os. Jeg var meget spændt på hvem som fik lov til at tage hans mødom og håbede selvfølgelig at det blev mig.
Paul og jeg fik besked på at rydde af bordet og jeg kunne fornemme at Tony stirrede på vores nøgne røvbalder da vi gik frem og tilbage mellem stuen og køkkenet.
Da vi var færdige gik vi alle ud på terrassen, som var helt lukket med plankeværk og hække så vi kunne være ugenert der. Egon, Bo og Tony satte sig i nogle dejlige bløde havemøbler men Paul og jeg skulle blive stående.
"Ja, så vil vi gerne se lidt show fra jer to" sagde Egon og lænede sig tilbage mens han lagde armen omkring Tonys skuldre.
Det skulle han ikke sige 2 gange. Vi nærmest fløj om halsen på hinanden og startede med et dybt tungekys mens vores hænder masserede hinandens balder og vi gned vores pikke mod hinanden. Vi sørgede hele tiden for at vende og dreje os så vores 3 tilskuer fik så meget ud af det som muligt.
Paul satte sig på hug foran med og idet han satte sig ned tog han fat i mine trusser og trak dem ned samtidig. Min stive pik svippede lige ud i hovedet af ham og han skyndte sig at lukke sine læber omkring den. Jeg fik os drejet så vi vendte siden til og Paul begyndte at sutte mig. Han startede forsigtigt med at lade tungen lege med mit pikhoved men efterhånden fik han hele min pik ind i munden og begyndte at mundkneppe mig. Hans hænder gled om til mine balder og skilte dem ad. Jeg drejede rundt så jeg nu vendte ryggen til selskabet så de kunne se hvordan hans finger legede med mit røvhul for så at glide op i mig. Jeg kunne ikke lade være med at stønne og lave kneppebevægelser i Pauls mund efterhånden som liderligheden fik helt overtaget.
Efter at have nydt Pauls kærtegn et stykke tid fik jeg os ned at ligge, Paul på ryggen og mig omvendt over ham og så fik Tony for første gang i sit liv en ægte 69'er at se. Jeg skævede over til de 3 og kunne se at Egon var begyndt at massere Tonys brystvorter uden på trøjen og Bo havde lagt sin hånd i Tonys skød. Knægten så stadig lidt forskrækket ud, men havde dog fået et blankt glimt i øjnene.
"Du må gerne gå hen til dem" sagde Egon og Tony rejste sig og kom forsigtig hen mod os. Jeg kunne se at hans pik var stiv og han var helt sikkert liderlig, men vidste ikke rigtigt hvordan han skulle gribe det an.
Jeg gav tegn til ham om at han skulle sætte sig på knæ ved siden af mig og tog hans hænder og lagde dem på Pauls pik som jeg slap med munden. Han tog forsigtigt omkring pikken og begyndte langsom at onanere Paul. Jeg støttede med den ene hånd og fik den anden hen omkring Tonys lille røv og begyndte at kæle for ham. Han smilte genert til mig men gjorde ikke noget for at flytte sig, så jeg listede hånden ind mellem hans ben og kærtegnede hans nosser uden på bukserne.
Han begyndte at bevæge underlivet lidt frem og tilbage samtidig med at han onanerede Paul hårdere og hurtigere og jeg tænkte at jeg hellere måtte finde på noget inden Paul fik sin første udløsning, så jeg rejste mig op og trak Tony op at stå. Jeg stillede mig bagved Tony og førte mine hænder ind på hans mave, tog fat i linningen på hans bukser og trak dem forsigtigt ud over hans pik og ned til anklerne. Han havde ingen trusser på så jeg fortsatte med at trække hans trøje op over hovedet og snart stod han helt nøgen mit på terrassen. Jeg var spændt på at se hans pik og vendte ham rundt, og der mellem hans ben stod den sødeste lille drengepik jeg nogensinde havde set. Helt lige med blottet hoved, ikke mere en 12 cm og med lidt lyst hår omkring. Tanken om den unge knægt på 10-12 år fik endnu en dimension med den lille pik, men hvor var han dejlig.
Paul havde sat sig op og kravlede nu hen og tog Tonys lille pik i munden. Jeg satte mig på knæ bagved og skilte Tonys balder fra hinanden og lod min tunge lege omkring hans søde lille jomfru hul. Han var totalt hårløs på balder og i røven så det var lækkert at slikke ham.
Jeg stak min tunge lidt indenfor i hans hul og kunne mærke at han stødte kroppen frem så hans pik gled helt ind i Pauls mund. Da han så trak sig tilbage igen gled min tunge op i ham og sådan stod han så og mundkneppede Paul mens jeg tungekneppede hans røv.
Det varede ikke længe inden jeg kunne mærke hans ringmuskel trække sig sammen og med et støn tømte han sig for første gang i munden på en fyr. Paul skubbede ham blidt til side da han var helt tømt og tilbød sin mund til mig. Jeg kyssede ham og kunne så mærke hvordan han med tungen skilte mine læber og så kunne jeg smage Tonys sperm. Paul havde simpelthen gemt hele ladningen i munden og delte den nu med mig. Det var pragtfuldt at smage en ung fyrs første sperm og specielt når den kom fra munden af min elskede Paul.
Egon og bo klappede og roste os for at vi havde været så blide og hensynsfulde overfor Tony, nu da det var hans første gang. Tony smed sig udmattet hen i en stol mens Bo gik indenfor. Paul og jeg stod fortsat og småkyssede og kælede for vores stive pikke da Bo kom tilbage med en plastikkasse med forskellige remedier. Egon kom også hen til os og sammen bandt de vores arme op til nogle bjælker så vi begge stod med front ud mod haven og vore røve vendt mod vores tilskuere.
Pludselig mærkede jeg en skarp smerte på min røv. En af de to havde taget en pisk og begyndte at give os begge to en røvfuld. Jeg vendte hovedet og så at det var Egon som var i gang. Jeg kunne også se Tonys forskrækkede blik og smilte beroligende til ham. Jeg var efterhånden begyndt at nyde smerten og ønskede faktisk af og til at blive udsat for mere smerte end sådan en pisk kunne afstedkomme.
Bo havde sat sig hen til Tony og Tony var begyndt at kæle for Bos gigantiske pik samtidig med at Paul og jeg fik smæk. Jeg kunne høre på den stønnen der kom fra Paul at han også nød det. Gad nok vide hvad naboerne tænkte men det kunne jeg jo være ligeglad med.
"Kom herhen, Tony" sagde Egon. "Stil dig foran vores 2 slaver og pisk deres pikke og bryster". Tony så helt forskrækket ud da han tog den pisk som Bo rakte ham men han turde ikke andet end at adlyde og snart fik vi pisk både foran og bagfra. Jeg blev mere og mere liderlig af den intense smerte og ønskede snart at der var en der ville kneppe mig og lige som jeg havde tænkt det mærkede jeg at Bo stillede sig bagved mig og tvang sin store pik brutalt op i min røv. Den røg lige til bunds i første stød og så kneppede han mig med en vildskab og brutalitet jeg ikke havde oplevet før, men det var pragtfuldt. Tony fortsatte med at slå mig på overkroppen og på pikken mens Egon var gået over til Paul for at give ham samme behandling som Bo gav mig.
Jeg så at Tony tog noget af sin presperm på sine fingre og smurte sit eget røvhul, derefter tog han noget at mit og smurte igen. Jeg tænkte på hvad han havde gang i men så vendte han sig om, gik baglæns til han stod lige ud for mig, bøjede sig ned og stødte sit lille jomfru hul imod min pik. Bo standsede med pikke langt oppe i mig for at jeg kunne stå stille og Tony begyndte så at presse sig ind imod mig. Det kneb lidt for ham at styre pikken ind så Bo trak sig ud af mig og gik over og hjalp ham.
Han var meget snæver men havde åbenbart sat sig for at det skulle være nu og med hjælp fra Bo fik jeg efterhånden pikhovedet ind forbi ringmusklen. Tony klagede sig lidt men holdt ud og efter lidt tid begyndte han at bevæge sig så min pik langsom arbejde sig op i ham. Jeg havde aldrig nogen sinde prøvet et hul som var så stramt og det dunkede vildt i min pik. Tænk sig at jeg skulle være den første som kneppede den lille frække jomfru. Bo gjorde hvad han kunne for at holde min pik våd med spyt og presperm og til sidst var jeg helt i bund. Jeg kunne mærke at Tony bevægede ringmusklen hele tiden, og jeg forholdt mig helt rolig og lod ham bestemme. Efterhånden kunne jeg mærke at han slappede mere af og da Bo stak sin pik op i mig igen kunne jeg ikke lade være med at begynde at kneppe Tony. Han huggede samtidig sin røv imod min pik i takt med at Bo kneppede mig og der gik ikke lang tid inden jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde mig mere. Med et støn huggede jeg pikke dybt ind i Tonys røv og pumpede min opsparede sperm dybt ind i ham. Jeg kunne samtidig mærke at Bo kom oppe i mig og det var så dejligt at jeg var ved at besvime. Paul og Egon var standset helt op med deres leg og stod bare og nød synes.
Tony var helt vild af liderlighed efter at han havde fået sin første pik så han stillede sig over til Paul og gentog kunststykket. Denne gang gik det væsentligt nemmere da hans røv jo allerede var udspilet og samtidig smurt godt med min ladning og inden længe fik han også Pauls sperm op i sig. Tony var slet ikke tilfreds og smed sig ned på alle fire og bad Egon om at kneppe ham også og Egon lagde sig på knæ bagved den lille knægt og gav ham endnu en pik i røven. Egon var mere udholdende og kneppe ham længe og dybt og Tony hulkede og stønnede bare indtil også Egon tømte sig i ham.
Jeg bad Paul om at lægge sig på ryggen og så løftede jeg Tony op så hans røvhul var lige ud for Pauls mund. Spermen begyndte at løbe ud af Tonys røv og lige ned i Pauls mund og han løftede sit ansigt op så han kunne suge og slikke de sidste rester ud af Tony. Jeg lagde så Tony ned på græsplænen og tog hans lille pik i munden. Jeg havde kun lige fået den ind før jeg fik hele hans ladning som jeg begærlig slugte. Det var faktisk kun lige blevet middag så den her lørdag lovede godt, og det skulle da også vise sig at der var indlagt overraskelser i løbet af dagen men herom senere.

Slut på 6 del. Lørdag 1
6. del Weekend med Paul og Tony. Lørdag 2


Efter vores vilde formiddagslege tog vi alle et bad og lagde os for at slappe lidt af. Tony skulle sove hos Bo og Egon så Paul og jeg lå med armene om hinanden og fik en velfortjent lur.
Kl. 13.00 kom Egon ind til os og bad os gøre os klar til at spise frokost. Vi besluttede os for at være nøgne og var hurtigt ude i køkkenet for at hjælpe Bo. Da vi kom ind i stuen så vi at der var dækket op til 7 personer og jeg var meget spændt på hvem der skulle komme. Spændingen blev hurtigt udløst da Tonys bedsteforældre trådte ind af døren. "Hej" sagde de begge to og Tony skyndte sig over til dem for at give dem en knuser hver. "Hej lille skat" sagde Sandra til Tony samtidig med at hun gav ham en ordentlig knuser. "Har du det godt og har de behandlet dig godt" spurgte hun og Tony svarede begejstret ja.
Vi satte os til bords og fik en lækker frokost med øl og snaps og snart var stemningen blevet dejlig løssluppen. Ingen syntes at tage notits af at Paul og jeg var nøgne, dog mærkede jeg af og til Ralfs hånd nede mellem mine ben. Jeg var blevet placeret mellem Ralf og Paul og på et tidspunkt kunne jeg mærke at de begge to havde travlt med at kæle for mig.
Efter maden og oprydningen smed alle de andre også tøjet og så startede festlighederne igen.
Paul, Tony og jeg fik alle 3 et sæt håndjern på så vores arme var bag ryggen og vi blev ført ind i SM-rummet.
Her var der blevet stillet yderligere 2 stk. gabestokke op som var placeret i en trekant og vi blev alle tre spændt fast så vores hoveder vendte imod hinanden inde i midten af trekantet.
Det var dejligt at stå her, fuldstændig hjælpeløs med røven ud mod vores 4 værter og samtidig at kunne se de andre 2 i øjnene.
Pludselig fik jeg et piskeslag i røven, og jeg kunne se på de 2 andre at det også skete for dem. Slagene haglede ned over vore ubeskyttede røvballer og en dejlig varm fornemmelse bredte sig i mit underliv.
Jeg kunne ikke se hvem der piskede mig (fandt dog senere ud af at det var Sandra) men vedkommende kunne sit kram. Aldrig havde jeg fået så dejlig en røvfuld. Lige til pas med smerte og ikke mere end at det var til at holde ud. Jeg kunne mærke min stive pik op ad maven og prespermen piblede ud og gjorde min mave våd. Det gav en dejlig kold fornemmelse på både pikhovedet og maveskindet og jeg ønskede at det aldrig ville stoppe, men alt godt har det som regel med at få en ende så efter en tid standsede slagene. Jeg kunne se på Paul og Tonys ansigter at de var mindst lige så liderlige som jeg.
Jeg mærkede nu at mine baller blev skilt fra hinanden og noget stort og vådt pressede sig imod mit stramme hul. Ganske langsomt gled det op i mig og det var simpelthen den største pik jeg nogen sinde havde prøvet. Det var Sandra som havde spændt en gigantisk dildo på og nu var i gang med at kneppe mig. Det var en helt uvirkelig følelse at mærke den store pik glide op i mig. Hun fortsatte bare med at presse og til sidst tror jeg at den var mindst 25 cm oppe i min røv. Bo var i gang med at kneppe Paul og Ralf tog sig kærligt af sit barnebarns røvhul. P å et tidspunkt skreg jeg simpelthen af fryd ved at blive kneppet af den store pik samtidig med at jeg stod og så på min elskede Pauls liderlige ansigt mens han nød godt af Bos store kæp.
Tony stod med lukkede øjne og nød sin bedstefars behandling, og der kom af og til en henført stønnen ud af hans mund. Nå, men også dette skulle jo have en ende og Sandra trak den dejlige pik ud af mig med et svup og jeg kunne mærke hvordan mit røvhul langsom trak sig sammen igen.
Vi blev alle tre løst fra gabestokkene og Paul og jeg fik besked på at sætte os hen på en bænk som stod langs med væggen. Tony blev beordret ned på knæ midt på gulvet og Sandra, som i mellemtiden havde afført sig gummipikken lagde sig foran hans ansigt med spredte ben og tvang hans hoved ned til sin fisse. "Slik mig, din dejlig knægt" sagde hun og vi kunne se at Tony gjorde som han var blevet befalet. Hans tunge legede først med skamlæberne og tøvende stak han den op i sin bedstemors våde fisse. Ralf stillede sig på knæ bagved Tony og førte endnu engang sin pik op i hans røv. Egon sad ved Sandras ansigt og fik slikket sin pik samtidig med at han masserede hendes frække små bryster og Bo satte sig bagved Ralf og stak sin pik op i ham.
Jeg kunne ikke lade være med at kæle for Pauls pik, men et skarpt blik fra Egon fik mig hurtigt til at tage hånden til mig igen.
Tony fandt hurtigt ud af hvordan Sandra ville have det og inden længe kom hun i en voldsom orgasme som sprøjtede fissesaft ud i hovedet på knægten som labbede så meget at det som muligt i sig. Ralf tømte sig med et brøl op i den unge røv men Egon og Bo holdt deres udløsninger tilbage og Bo fortsatte ufortrødent med at kneppe Ralf.
Tony rejste sig op med fissesaften glinsende i hele ansigtet og så rigtigt nuttet ud som han stod der og ikke rigtigt vidste hvad der var sket. Tænk sig, han havde slikket sin bedstemor samtidig med at han var blevet røvpulet af sin bedstefar. Noget af en oplevelse for en knægt på hans alder.
Egon rejste sig op og pludselig hev han Sandra op at stå hvorefter han spændte hendes hænder fast til nogle remme i loftet og hendes ben til et par kroge i gulvet så hun stod som et X.
Sandra protesterede men fik så en gag i hendes mund så ikke hun kunne sige noget. Egon hentede den mekaniske pik som jeg tidligere havde haft fornøjelse af og placerede den mellem Sandras spredte ben, fik den indstillet rigtigt og startede den så dildoen bevægede sig ud og ind af Sandras saftige fisse. Han hentede så et sæt brystklemmer som han gjorde fast til hendes små brystvorter hvorefter han hængte et par store lodde i hver klemme. Sandras små bryster blev trukket ned mod hendes mave og hun stønnede af smerte og vellyst.
Egon gav så Tony en pisk i hænderne og befalede at han skulle piske sin bedstemor. Tony så forskrækket på Sandra som men et varmt blik i øjnene nikkede til ham at det var helt i orden, så han stillede sig bagved hende og lod piske ramme hendes baller. Det gav et ryk i hende men ikke en lyd kom ud fra hendes mund. Jeg kunne se på Tonys ansigt at han var splittet mellem liderlig nydelse og så den fornemmelse at det var hans bedstemor han stod og piskede i røven, men liderligheden fik overtaget og Sandra fik sit livs røvfuld. Tonys lille drengepik strittede lige ud fra hans krop og Sandra stønnede og vred sig i sine reb. Til sidst smed Tony pisken og tog fat i Sandras hofter og trak hendes røv bagud så han kunne føre sin lille tynde pik op i hendes røv. med et godt tag i hofterne hev han hende frem og tilbage mens hans pik gik som et stemple ud og ind af hendes røv for til sidst at presse den helt i bund og tømme sig oppe i hende. Gummipikken fortsatte med at støde ud og ind af hendes fisse og da Tony sprøjtede oppe i hende kom hun med et skrig som næsten blev kvalt i hendes gag.
Alle vi andre havde bare set på dette fantastiske skuespil, men da Tony udmattet sank om på gulvet blev Paul og jeg beordret hen til dem. Jeg skulle løsne Sandra og Paul skulle tage sig af Tony. Jeg standsede Sandras kneppemaskine men inden jeg løsnede hende lagde jeg mig med mit ansigt mellem hendes ben og nød safterne som flød ud af hendes fisse og røv. Jeg slugte så meget jeg kunne og tværede så mit ansigt rundt i hendes underliv og fedtede mig selv ind. Da jeg efterfølgende løsnede hendes gag og hendes arme trak hun mig ind til sig og gav mig et dybt tungekys hvorefter hun slikkede mit ansigt rent. Egon bestemt sig for at hun stadig skulle være lænket til gulvet og vi fandt en taburet frem som hun kunne sidde og hvile sig på, stadig med benene vidt spredte og hendes dejlige glatte fisse helt blottet.
Det var åbenbart en aftale at de 2 gamle skulle under behandling i dag for Ralf blev nu ført hen til en af gabestokkene og spændt fast og fik så pisk på sine balder af både Egon og Bo. Jeg tror han havde prøvet det før for han blev ved med at opfordre dem til at slå hårdere og piskeslagene haglede ned over han baller til de var helt røde og hævede. Jeg skulle så stille mig bagved ham og røvpule ham mens Paul skulle have suttet pik af ham.
Jeg gik hen til Ralf og placerede mig stive pik foran hans stramme ringmuskel og trængte stille og roligt ind i ham. Da jeg var komme i bund stod jeg helt stille og nød fornemmelse af at han bevægede sine røvmuskler så min pik blev masseret samtidig med at han havde hele Pauls pik i munden og langt ned i halsen.
Jeg tog et fast greb i hans hofter og voldkneppede ham hårdt og dybt og han stønnede hver gang jeg gled i bund i ham. Jeg kunne se at Paul mundkneppede ham lige så voldsom så den gamle fyr fik virkelig pik i hoved og røv, men han nød det.
Til sidst tømte jeg mig med et brøl dybt inde i hans røv, men jeg lod pikke blive oppe i ham for jeg havde mærket at jeg var pistrængende ovenpå de øl og snaps vi havde fået, så da min pik var blevet lidt slap åbnede jeg op for sluserne og tømte min blære oppe i ham. Da min pik forlod hans røv klemte han ballerne sammen så ikke der gled noget ud og bad så Paul om at kneppe ham. Jeg lagde mig under ham og tag hans pik i munden mens Paul førte sin pik op i ham. Da Paul begyndte at kneppe sprøjtede pis og sperm ud af Ralfs røv og løb ned over min krop og da Paul endelig tømte sig oppe i Ralf fik jeg en lækker ladning sperm i munden samtidig.
Jeg slugte begærligt det hele og satte min mund op til Ralfs røvhul da Paul havde trukket sig ud og fik således også Pauls ladning i munden da den drev ud af Ralf. Totalt udmattet sank jeg sammen under Ralf for så at mærke at han begyndte at pisse. Det varme pis plaskede ud af hans pik og ud over min krop. Det var pragtfuldt og jeg lå bare med lukkede øjne og nød det.
Tony var efterhånden kommet til hægterne igen og Bo og Egon havde jo en udløsning til gode, så Sandra blev placeret så hendes mave lå på taburetten og hun støttede med hænderne i gulvet. Således lå hun nu med vidt spredte ben, åben og klar samtidig med at de tunge lodder i hendes bryster tvang dem ned mod gulvet. Et virkeligt perverst syn da hendes barnebarn samtidig stod ved siden af hende og nød synes.
Egon satte sig bagved hende og førte sin pik ind i hendes røv mens Bo stoppede sin pik i munden på hende. Tony gik bare rundt og nød synes samtidig med at hans lille pik voksede igen.
Ralf var blevet løsnet igen og lå helt udmattet på en briks mens Paul og jeg stod og holdt om hinanden og nød synet af de 4 som var i gang ude på gulvet.
Efter en voldsom gang kneppen og sutten blev Tony beordret ned at sidde på knæ hvorefter Egon og Bo onanerede deres udløsning ud i ansigtet på knægten. Han kravlede så hen til Sandra og hun slikkede ham ren og sluttede af med at give ham et dybt tungekys.
Således endte denne dejlige eftermiddag og efter et bad drog Sandra og Ralf af sted igen.
Det viste sig at SM-rummet var udstyret med 8 kameraer i forskellige hjørner og vinkler så hele aftenen sad vi og hyggede og med at klippe en rigtigt fræk film sammen på computeren som vi skulle se næste dag.
Ved midnatstid gik vi alle i seng. Vi var så trætte at det bare blev til et lækkert kys inden vi faldt om og sov tungt.
Hvad søndagen bragte os hører i om i næste afsnit.

Slut på 6 del. Lørdag 2

Har du lyst til at skrive en kommentar, så høre jeg gerne fra dig. Og hvis du har et ønske som jeg skulle tage med i min historie, så høre jeg der også gerne fra dig.
Kommentar