Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 3

(Kasper)

Karakter: 5.7/7
Visninger: 5234

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Gangbang
Berlin turen del. 2

Da vi kom op til vores værelse kunne jeg mærke jeg skulle tisse, og skyndte mig ud på toilettet, imens råbte jeg til Kasper om han ikke ville være sød og lave en drink til os, jo det gør jeg råbte han tilbage, da jeg havde fået tisset af og kom ind i værelset satte jeg mig på sengen, og Kasper kom med min drink, og sin egen i hånden værsgo tak svarede jeg og tog en slurk, hold da op han havde ikke sparet på sprutten, og jeg var efterhånden ved at være fuld i forvejen, vi sad og snakkede om dagen der var gået og vi hyggede os og vi grinte meget, så skålede vi og drak ud, skal vi ha en til inden vi går iseng spurgte Kasper, jo lad os det svarede jeg, og straks begyndte Kasper at lave endnu en drink til os, og denne gang kunne jeg se at han fyldte mit glas halvt op med vodka, og kun lidt i hans eget, jeg tænkte på hvilke planer han nu havde. Kasper kom tilbage med mit glas og vi skålede igen, jeg kunne nu mærke jeg var ved at blive godt vissen. Det kunne Kasper også godt se, og spurgte om jeg havde det ok, ja jeg er bare ved at blive mega fuld svarede jeg, lad os drikke ud og gå iseng svarede Kasper, vi drak ud, og jeg smed alt tøjet, jeg sover altid nøgen, og lagde mig i sengen, imens var Kasper lige smuttet ud på toilettet for at tisse, og kom hurtigt tilbage og smed også alt tøjet og lagde sig under dynen og lagde sig tæt ind til mig, jeg mærkede hans mund på min mund og åbnede munden og så kyssede vi hinanden god nat. Godnat skat sagde Kasper, jeg vågnede lidt op, aldrig havde nogle af os sagt skat til hinanden på den måde, godnat skat fik jeg også hvisket til Kasper. Jeg er blevet forelsket i dig Mike, svarede Kasper, nu vågnede jeg endnu mere op og lå og tænkte at jeg faktisk også var blevet forelsket i Kasper. Jeg er faktisk også blevet forelsket i dig svarede jeg, Kasper lå og smilede sødt til mig , skal vi så ikke være kærester spurgte han, og når vi kommer tilbage til København så fortæller jeg mine forældre jeg er bøsse og har en kæreste der hedder Mike, og så flytter jeg ind hos dig, fortsatte Kasper, jeg lå og var helt lykkelig nu, og svarede jeg glæder mig til vi kommer hjem og du flytter ind skat. Jeg elsker dig Kasper og kyssede ham igen, jeg elsker også dig svarede Kasper. Og så faldt jeg i søvn.

Næste morgen vågnede jeg ved 9 tiden, ved at Kasper listede ud af sengen og gik på toilet, jeg lagde mig på ryggen og kunne mærke jeg var lykkelig, og samtidig var det min 22 års fødselsdag, gad vide om Kasper husker det tænkte jeg, og faldt i søvn igen. Jeg vågnede igen lidt senere Kasper var kommet tilbage i sengen, og han havde skubbet dynen væk fra mig og lå blidt og suttede pik på mig, jeg lod stadig som om jeg sov, og nød denne behandling, og tænkte at det skulle jeg vågne op til hver morgen når Kasper flytter ind. Kasper suttede og slikkede meget blidt, han var nok bange for at vække mig, men jeg var vågen og lå med lukkede øjne og nød denne behandling at min store pik. Nu kunne jeg snart ikke holde til mere så jeg åbnede øjnene og kiggede direkte ind i Kaspers blå øjne, god morgen skat og tillykke med fødselsdagen, tak skat fik jeg svaret, Kasper smilede sødt til mig, og så begyndte han ellers igen at gi min pik en ordentlig suttetur, og så kom jeg, de første sprøjt tog Kasper i munden og slugte, de næste mange sprøjt landede i hovedet på mig hvor jeg lå med åben mund og fik de næste mange sprøjt i munden, resten landede på min krop. Kasper tog igen min pik i munden og suttede den ren. Min venstre hånd var på vej ned under dynen for at fange Kaspers pik, men han holdte min hånd tilbage og sagde nej ikke endnu. Jeg må ha set lidt skuffet ud, men så sagde Kasper, jeg har altså ikke fået købt en gave til dig, men jeg har alligevel en gave til dig, og gaven ja den er altså mig svarede Kasper, og lyste op i et kæmpe smil, der kunne gøre enhver blød i knæene. Skal du ikke ha pakket gaven ud, jeg lå og smilte glad til Kasper, jo det skal jeg da, og fjernede dynen så Kaspers nøgne krop kom til syne, og der så jeg at han havde bundet sin store stive pik ind i noget gavebånd som han havde haft med hjemme fra og gemt i hans toilettaske, ej hvor sødt tænkte jeg, imens jeg begyndte at løsne gavebåndet fra hans pik, da båndet var væk sagde Kasper. Jeg er din gave og du må bruge den lige så tit du har lyst. Jeg lyste nu også op i et kæmpe smil. Og svarede tusind tak skat, det er den bedste gave jeg har fået i hele mit liv. Jeg elsker dig, og kyssede ham som tak for gaven.

Kasper tog nu noget af mit sperm der var på min mave og smurte hans pik ind i det, og noget fik han smurt mit hul med, i dag er det dig der skal forkæles svarede han, og begyndte stille og støde sin pik ind i min røv, oh gud hvor jeg nød det, i dag var han blid, normalt plejer han at banke den nærmest i bund i et hug, men lige nu var anderledes, og han bollede forsigtigt i min røv, min pik var igen helt stiv, og det var skønt at blive bollet på den her måde, jeg spredte min ben endnu mere og fik placeret mine ben omme på ryggen af Kasper. I denne stilling kunne Kasper sutte pik på mig samtidig med at han bollede mig, jeg var totalt liderlig, og stønnede knep mig hårdt nu, Kasper øgede farten, og jeg kunne mærke han var ved at komme, det samme var jeg og ville prøve at holde mig til Kasper skød sit sperm op i mig. Jeg kunne høre og mærke at Kasper var meget tæt på nu, så jeg tog godt fat i hans hoved og holdt ham fast, imens han begyndte at skyde den ene ladning efter den anden op i røven på mig, så kom jeg også i munden på Kasper der ikke kunne andet end at sluge alt mit sperm, så slap jeg hans hoved og ud røg min pik og de sidste sprøjt landede i hovedet på Kasper. Så trak Kasper sin pik ud af min røv og lagde sig oven på mig og hviskede, jeg elsker også dig. Så endte vi med at kysse hinanden. Så bankede det på døren, og hurtigt gik døren op og der blev råbt. Minibar service, vi havde ikke benyttet minibaren, så jeg råbte bare nej tak, så blev døren lukket igen, så lå vi og grinede af det. Tak for gaven Kasper, og jeg glæder mig virkelig til at du flytter ind, også mig svarede Kasper.

Kom lad os gå i bad, og komme ned og få noget morgenmad, bagefter har vi meget vi skal opleve og se i Berlin. Da vi sad og spiste morgenmad, kunne vi se mange af de andre gæster på hotellet, der var mange aldre, nogle på alder med mig, og andre var 50-70 år. Så der var lidt af det hele, vi havde iført os nogle shorts og T-shirt, og Nike sneakers ingen af os havde strømper på. Vi sad over for hinanden, og vi kunne ikke lade være med at kigge hinanden i øjnene og hele tiden smilede vi til hinanden, jeg var virkelig forelsket i Kasper, og jeg kunne se han også var oprigtigt forelsket i mig, vi sad også og flettede fingre, og nogle gæster havde vist bemærket vores tilstand, og smilede til os. Jeg fik øje på et ungt par, som jeg syntes jeg havde set før, og som jeg mente også kom fra København. Men jeg kunne ikke sætte navn på dem, men vi fik øjenkontakt, og de smilede til mig og nikkede lige med hovedet som en hilsen, nu var jeg ikke i tvivl, de kom også fra København, det fik jeg fortalt Kasper, som vendte sig om for at se om det var nogle han kendte, men han havde ikke set dem før, de ser frække ud svarede Kasper, ja det gør de, måske møder vi dem senere. Vi var ved at være færdig med morgenmaden, og vi skulle ud og se Berlin. Da vi kom forbi receptionen, stod Daniel der igen, og da han fik øje på os, lyste han op i et glad smil, og sagde tillykke med fødselsdagen Mike, tak fik jeg svaret, Daniel fortsatte jeg har en gave til dig, jeg kommer op med den kl. 20 når jeg har fri fra arbejde. Tak svarede jeg og smilte tilbage til Daniel.

Så gik vi de ca. 500 meter der er til KuDamm som Berlinerne kalder Kurfyrstendamm, og vi kom forbi en bar der hedder Hardies kneipe, et sted som jeg også altid besøger når jeg er i Berlin, der skal vi ind senere fortalte jeg Kasper, der arbejder en sød fyr som hedder Ben. Næste stop var KaDeWe et kæmpe indkøbscenter, derefter var vi inde i adskillige tøjbutikker, og stoppede også op ved foot locker, Kasper var vild med denne butik, og jeg sagde som tak for fødselsdags gaven, så ville jeg gerne gi ham en gave også, så han valgte nogle fede Nike sneakers, helt i sort. Da vi kom ud spurgte jeg om vi ikke skulle ta på en bus tur, med de der hop on hop off busser. Så jeg fik købt biletter, og snart var vi ombord i bussen, og kom hurtigt op og sidde på øverste etage, vi fik set meget og stod af ved resterne af Berlin muren, checkpoint Charlie, og Brandenburgertor osv. vi fik taget en masse selfies som jeg smed op på min Facebook side. Kasper ville vente til vi var kommet hjem, og få fortalt sine forældre om mig osv. Må jeg opdaterer min status og skrive vi er i et forhold spurgte jeg Kasper. Han sad og tænkte lidt, og svarede ja det må du gerne, ingen af mine venner kender dig endnu, udover Mads, og Tobias. Vi sad på en bænk og fik os noget vand, og jeg postede en masse billeder af mig og Kasper sammen i Berlin, på Facebook. Og opdaterede min status til i et forhold. Straks efter væltede det ind med lykønskninger, som jeg glad viste til Kasper. Vi hoppede på bussen igen, og stod af hvor vi var startet, klokken var ved at være 18,00 og vi fandt et pizzeria og fik bestilt en pizza hver, og vi valgte en flaske husets rødvin. Vi sad og nød maden, og hinandens selvskab, og vi smilede og grinede hele tiden. Vi var færdig med at spise og vi drak det sidste rødvin, og klokken var ved at være 19,30 jeg kom tanke om at Daniel ville komme op med en gave omkring kl. 20. Kom lad os gå Daniel kommer med en gave om lidt, ja det er rigtigt svarede Kasper frækt til mig, gad vide hvad han har med til dig, men det kan umuligt blive en så god gave som den du gav mig skat, svarede jeg Kasper. Nej det kan ikke lade sig gøre, men hvis han vil bolles igen, så er jeg med på den, og nu hvor vi er kærester, så er vi kun sammen med andre fyre, når vi er enige om det, og ikke alene svarede Kasper, nej helt klart svarede jeg. Og gav Kasper et kram.

Da vi kom til hotellet så vi straks Daniel, og igen lyste han op i et kæmpesmil, vi smilede igen og kørte hurtigt op til 4 sal med elevatoren, jeg tog et par billeder af os i elevatoren, da der er spejle i siderne, og et lys der giver nogle flotte billeder. (til jer der har været på Axel hotel Berlin, vil kunne genkende dette ) Da vi kom ind i vores Junior Suite, trængte vi begge til et bad, så vi skyndte os og smide tøjet og komme ind under de varme stråler, og få vasket sveden af vores kroppe. Da vi kom ud fra badet var klokken ved at være 20.00 og jeg anede ikke hvad tøj vi skulle ta på når Daniel kom op. Lad mig finde noget sagde Kasper, så laver du lige et par drinks til os imens. Kasper rodede rundt i vores tøj, og jeg lavede drinks til os, Jeg har en ide sagde Kasper, de hvide badeshorts, og en hvid Tanktop der var meget kort, ja lad os det sagde jeg frækt, hurtigt fik vi trukket os i det tøj, og for fanden vi så frække ud, også selvom vi ikke var våde, Jeg begyndte at få stiv pik bare ved synet af Kasper, og jeg kunne se at hans pik også var helt stiv. Jeg rakte ham glasset med hans drink, og sagde skål, vi sad og snakkede og gned lidt på vores stive pikke. Klokken var ved at blive 20,15 og Daniel var stadig ikke dukket op, han har nok travlt sagde jeg til Kasper, og lavede en ny drink til os, og kom til at se på vodka flasken, og sagde at vi nok hellere måtte købe en flaske mere næste dag, ja jeg kom vist til at fylde godt med vodka på dig i går. Men det var for at du ikke skulle vågne før mig, du er dejlig skat svarede jeg Kasper. Og kyssede ham. Imens vi sad og ventede blev vi mere og mere liderlige, og jeg kunne se på Kaspers bade shorts at der var begyndt at komme en våd plet. Det var Precum, frækt tænkte jeg, og kiggede ned af mig selv og kunne se jeg også var meget våd, perfekt tænkte jeg. Kasper havde også set det, og begyndte at gnide min kæmpe bule, og jeg gjorde det samme ved Kaspers bule. Pludselig ringede telefonen på værelset, jeg tog den og sagde hallo, ja hej det er Daniel, jeg bliver lidt forsinket, min kollega der skal afløse mig er ikke kommet endnu, men han er på vej, jeg kommer op til jer kl. 21.00 Det er i orden Daniel, og tak fordi du ringede. Imens trak jeg Kasper hen til mig og begyndte at kysse med ham, og lade min hånd gå på opdagelse uden på hans badeshorts, han gjorde det samme, og vores bukser var nu ved at blive godt våde af vores Precum, der væltede ud af vores stive pikke. Nu så det nærmest ud som om vi havde været i bad og vores pikke var nu nærmest helt synlige, frækt hviskede Kasper, ja mega frækt kunne jeg kun svare. For at vi ikke skulle sperme i bade shortsene trak jeg mig fri af Kasper, og gik hen til minibaren og fik øje på en flaske hvidvin, jeg ville spare lidt på det vodka vi havde tilbage, så vi kunne tilbyde Daniel en drink. Skal vi spurgte jeg Kasper, ja åben den bare svarede han, så jeg fik åbnet flasken og hældt op, og vi skålede og drak vores glas ud næsten i en slurk. Puha nu må Daniel snart gerne se og komme jeg er totalt liderlig svarede Kasper, det er jeg også svarede jeg. I det samme bankede det på døren.

Jeg skyndte med hen til døren og fik den åbnet, der stod Daniel så i hans blå skjorte med navne skilt på, og iført hans stramme sorte jeans, en hvid butterfly om halsen, og en bakke med en flaske champagne og 3 glas i hånden. Wow tænkte jeg bare, på ryggen havde han sin rygsæk, hvor han sikkert havde skifte tøj med. Tillykke med fødselsdagen Mike svarede han da han kom inden for, og hans blik faldt straks på vores stive pikke i de nu helt Precum våde badeshorts, der er nok nogle der er liderlige sagde Daniel, det kan du tro svarede Kasper. Må jeg ikke lige skynde mig at ta et bad, jeg er helt svedig, jo klart fik jeg svaret og Daniel forsvandt ud i badet. Bakken med champagne og glas fik jeg parkeret på det lille skrivebord, og tog fat bagfra om Kasper og gned min våde pik bule op og ned af Kaspers frække røv, og hviskede jeg elsker dig Kasper, Kasper fik sig vredet løs og fik svaret jeg elsker også dig skat og gav mig et stort kys. I det samme kunne vi høre at Daniel var færdig med badet, og han fik sig tørret og op af rygsækken fandt han et par jockstrap frem som han tog på. Da Daniel så at vi gjorde store øjne vendte han sig om og bukkede sig lidt forover og vi kunne se hans dejlige røv. Kasper og jeg stod og holdte om hinanden, og det gav vist et par ryk i vores nu meget stive pikke, og jeg kunne mærke jeg lækkede endnu mere Precum, det lagde Daniel mærke til, jeg tænkte at jeg snart skulle af med trykket for ellers ville jeg ikke kunne bolle Daniels lille frække røv ret længe, og det samme kunne Kasper heller ikke. Daniel måtte ha kunnet læse vores tanker, han kom frækt hen til os, satte sig på knæ, og begyndte at slikke på vores stive pikke i de tynde badeshorts, han fik hurtigt trukket bukserne af os, imens smed vi Tanktoppen og vi stod nu helt nøgne over for Daniel der straks tog min pik i munden og slikkede mit precum i sig, så fik Kasper samme tur, Kasper var meget liderlig og straks begyndte han at sperme i munden på Daniel der kæmpede med at sluge de mange sprøjt fra Kasper, så kunne Daniel ikke sluge mere og trak sig fri, og fik et par sprøjt i hovedet, og det sejlede ned af hans glatte ansigt, jeg var nu også meget tæt på at komme, så jeg fik stoppet min pik langt ned i halsen på Daniel, måske lidt for langt ned, for han var lige ved at brække sig, det opdagede jeg og trak mig ud så kun mit pikhoved var i munden på Daniel, og så kom jeg i mange sprøjt i munden på Daniel der prøvede at sluge det bedste han havde lært, men han måtte opgive og jeg trak mig ud og de næste 4-5 sprøjt landede i hovedet og håret på ham. Kasper var hurtig til at slikke Daniels ansigt ren for vores sperm, og uhhhhm lød det bare fra Kasper, så sluttede vi med at kysse hinanden, jeg fik det første kys fra Kasper, og så endte vi med at dele vores sperm. Jeg kunne se at Daniel havde stiv pik og det også sejlede med Precum fra hans pik, der havde gjort hans Jockstrap helt våde. Vildt frækt, og jeg nærmest flåede hans Jockstrap af ham og slugte hans tykke pik til roden, jeg vil også svarede Kasper, og jeg tog pikken ud af munden, og begyndte at slikke op og ned af pikken fra min side, og Kasper gjorde det samme fra hans side, indimellem endte vi i et kys når vi nåede toppen af Daniels pik, dette blev snart for meget for Daniel, og stønnede jeg kommer snart, hvis i ikke stopper, vi havde ikke planer om at stoppe nu så vi blev bare ved med at slikke løs. Så kom Daniel i et par store sprøjt der landede i hovederne på mig og Kasper, vi slikkede alt spermen i os, og slikkede hinanden rene for sperm, så rejste vi os op og kyssede Daniel, så han også kunne smage sit eget dejlige sperm.

Vi lagde os i sengen og pustede ud, Kasper lå i midten, så Daniel og jeg lå og kyssede Kasper på munden skiftevis. Vi havde vel lagt der et kvarters tid, da jeg får øje på champagne flasken, skal vi ikke ha den åbnet, jo svarede Daniel og rejste sig op helt nøgen. Han var igen ved at få jern på kunne jeg se. Daniel fik hurtigt og erfaren åbnet flasken uden at det sprøjtede ud af flasken og fik fyldt de tre glas med dejlig champagne, Daniel rakte os hver et glas og sagde skål og tillykke med fødselsdagen Mike. På gebrokken dansk. Ja jeg har lært lidt dansk til i dag, Kasper og jeg smilede og sagde tak til Daniel. Vi sad alle op i sengen og nød de dejlige bobler, og Daniel fortalte at han havde ”lånt” den flaske champagne i baren på hotellet, og at man ikke tjener så meget i løn ved at arbejde i en reception på et hotel. Det var jeg nok klar over tænkte jeg. Og svarede,det er sødt af dig, og komme her med en flaske champagne, og det er tanken der tæller. Daniel så helt glad ud, og smilede stort. Vi fik drukket det sidste boblevand, og vi var begyndt at ta på hinandens pikkene, skal vi ikke byde vores gæst på en drink spurgte Kasper med et stort smil. Jeg tænkte bare Kasper din frækkert. Og svarede jo laver du en drink til os, ja da svarede han, så fik vi hver en vodka redbull, og denne gang var vores drink kolde, vi havde lagt vores Redbull i minibaren så de var godt kolde, jeg så også at Kasper fyldte godt med vodka i det glas som Daniel skulle ha. Vi skålede igen, og Kasper kyssede mig og sagde endnu engang tillykke med fødselsdagen skat, og jeg elsker dig. Jeg fik svaret elsker dig også skat. Daniel havde lært lidt dansk, og smilede og spurgte om vi nu var kærester, og vi svarede ja det blev vi i nat svarede Kasper. Tillykke svarede Daniel. Så skålede vi og drak nærmest ud i en mundfuld.

Vi sad nu alle tre med stive pikke, og det var Daniel der lagde sig på ryggen og fik placeret alle vores puder under sin røv og sagde så bare, knep mig jungs. Jeg var helt klar, og denne gang var det mig der først fik min pik op i Daniels stramme røv, jeg var dog meget forsigtig, og efterlignede Kaspers måde at bolle mig tidligere på dagen, og jeg nød det og elskede at trække mig næsten ud af røven på Daniel og langsomt bore mine 24 cm. Op i Daniels stramme røv. Nu satte Kasper sig på knæ, og begyndte at sutte pik på sig selv, som jeg havde gjort det dagen før, Daniel lå og stønnede i er sku for frække, jeg smilede til Daniel, og fangede Kaspers øjne midt i hans eget blowjob, fik ham trukket hen til mig og kyssede ham. Jeg kunne mærke jeg var ved at komme, og trak mig ud, og straks var Kasper klar med sin store pik på 22 cm. Og også denne gang bankede han sin pik hårdt op i røven på Daniel, som nu stønnede meget højt ved den hårde behandling Kasper udsatte hans røv for. Åh ja knep mig, knep mig, hårdere fik Daniel råbt, imellem hans støn. Kasper gav den hele armen nu, og jeg tænkte godt det ikke er min røv der bliver udsat for den behandling, det er som om Kasper kan læse mine tanker, og han sætter tempoet ned, og siger undskyld til Daniel, og Kasper knepper nu Daniel i et roligt tempo, nu ser det også ud til at Daniel nyder det endnu mere. Kasper er ved at komme kan jeg se, han er ved at falde bagover, så jeg skynder mig om bagved ved Kasper for at holde ham oprejst, så kommer Kasper dybt oppe i røven på Daniel, og Kasper trækker sig ikke ud førend sidste dråbe er ud af pikken på ham. Kasper trækker sig ud og lægger sig på sengen ved siden af Daniel. Så er det min tur, og jeg kommer til at banke min store pik op i Daniel i et hug, OHHHHHH stønner han, og jeg begynder så at kneppe Daniel blidt, jeg kan mærke røven er godt smurt af Kaspers sperm. Daniel ligger og river i sin pik, og får hjælp af Kasper der tager hans pik i munden, det syn er ved at blive for meget for mig, og jeg sætter tempoet op og tømmer min pik helt langt oppe i røven på Daniel. Nu kan Daniel heller ikke holde sig længere og skyder sit sperm ind i munden på Kasper der sluger alt spermen, lidt har han gemt, og rejser sig op og kysser mig, jeg kan straks mærke at han deler spermen med mig. Frækt tænker jeg, og sikken en dejlig kæreste jeg har fundet mig, han deler alt med mig. Jeg elsker dig endnu højere end i morges siger jeg til Kasper. Jeg har det på samme måde svarer Kasper, og du giver mig så meget kærlighed, straks kysser jeg Kasper, og vi ender med at ligge og kysse Daniel. Det er Daniel der først sunder sig og spørger om han må ta et bad igen, ja klart svarer Kasper.

Da Daniel kommer ud fra badet ligger vi stadig og slapper af. Daniel fortæller at han nu har weekend, og først kommer tilbage på hotellet Mandag kl. 20.00 så vi ses ikke mere denne gang. Kasper er hurtig og siger, du er velkommen til at besøge os i København, hvis du kommer på ferie engang. Tak det skal jeg huske, kan jeg så bo hos jer, ja det kan du da fik jeg svaret, og så sparer du dyre hotel ophold. Daniel smiler og siger tak, det skal jeg huske. Så blev vi venner på Facebook. Daniel skyndte sig at trække noget andet tøj på inden han skulle ud af hotellet. 20. minutter senere fik jeg en besked på messenger, det var fra Daniel, tak for en fed aften, glæder mig til at besøge jer i København. Selv tak svarede jeg, og skrev vi ses. Kasper skal vi ikke gå i bad, jo lad os det svarede han. Da vi kom ud fra badet var klokken omkring midnat. Jeg kunne mærke jeg var lidt småfuld, men spurgte alligevel Kasper om vi ikke skulle gå ud og få en hurtig drink, det kan vi godt svarede Kasper, men kun en hurtig drink. Lad os gå ned på Hardies Kneipe svarede jeg, vi tog faktisk vores shorts på som vi havde haft på til turen til Berlin, og så grinede vi da vi kunne se hvor frækt det så ud, Kasper fandt så en T-shirt der ikke kunne dække hans skridt, frækt hviskede jeg til ham, i lige måde hviskede jeg. Vi var hurtigt nede i receptionen og der sad en fyr jeg ikke havde set før, han var nok omkring 35 år. Og karseklippet og et kæmpe sort fuldskæg. Han fik hurtigt øje på os og kiggede ned på vores buler i de stramme shorts. Hey svarede vi bare og gik ud på gaden. Han er altså bare ikke min type sagde Kasper, og jeg svarede nej han er heller ikke min type, men der er sikkert nogle på hotellet der er det. Ja sikkert svarede Kasper.

Da vi kom til værtshuset var der fyldt godt op, der var alle alders grupper, og jeg fik øje på et par pladser oppe ved baren modsat indgangen, og vi fik møvet os derhen. Der var ikke meget plads så vi stod nærmest som sild i en tønde. Og jeg kunne mærke at Kasper stod med front til min ryg, og jeg kunne også mærke at han stod og kørte sin pik op mod min røv. Jeg nød det, men tænkte at det går ikke her, så jeg fik mig drejet lidt og hviskede til Kasper at han skulle opføre sig pænt, ja ja, svarede han på en lidt flabet måde, og smilte frækt til mig. Ja jeg kunne jo ikke gøre andet end at smile igen og sige du er sku dejlig og fucking fræk. Også derfor jeg er forelsket i dig svarede han. Du er sku dejlig og fræk fik jeg svaret, så stod Ben ved baren foran mig, og sagde Hallo Mike, på Tysk. Hello Ben fik jeg svaret, og kom til at tænke på at Ben ikke kunne så meget Engelsk, så nu var det mig der slog over i noget gebrokken Tysk. Og jeg fik spurgt Kasper om han ville ha øl eller vodka Redbull, jeg tager det samme som dig svarede han bare, jeg kunne godt klare en stor fadøl, så vi fik hver en stor fadbamse. Uhhhm den er dejlig stor og kold sagde Kasper da vi havde fået vores øl. Ben havde travlt på jobbet som bartender, men han fik spurgt ind til hvem Kasper var, og jeg fi svaret at vi var på ferie og vi nu er kærester, han ønskede os tillykke, og så skyndte han sig videre til de andre gæster, der tørstede. Imens var der blevet lidt mere plads i baren, og vi kunne nu få en barstol og sidde på. Skal vi ha en sidste go’nat drink inden vi går spurgte jeg Kasper, ja lad os få en fadbamse mere, svarede Kasper imens han lagde en hånd på mit skridt, jeg fik hurtigt bestilt to fadbamser til os, og Kasper sad stadig og legede med min pik uden på de stramme shorts. Jeg lagde også en hånd på Kaspers bule, og mærkede straks han var helt stiv. Da Ben kom med vores fadøl, kunne han ikke undgå at se vi sad og gned på hinandens buler, og han gjorde store øjne, men så gik han, men kom straks tilbage med to små skåle med popcorn. Her tag og spis det i stedet for sagde han med et lille smil, og væk var han igen. Jeg kunne se at Kasper var ved at være fuld, han sad nærmest det meste at tiden med lukkede øjne, jeg drak min fadøl, og fik betalt, og fik vækket Kasper, men det var ikke nemt, så jeg måtte lægge alt min kraft i at få Kasper op at stå, og holde ham fast i mig og få os sikkert hjem til hotellet, heldigvis tager det kun et par minutter, at komme tilbage til hotellet. Jeg er bekymret, for lidt siden sad han og grinede og smilede, og nu var Kasper helt væk. Da vi kommer til hotellet skal jeg finde adgangs kortet til døren ind til hotellet, men ham fyren i receptionen kommer mig til undsætning, og får åbnet op så vi kan komme ind på hotellet. Ja undskyld men min kæreste er blevet fuld svarer jeg, og ham fyren spørger om han, altså Kasper er okay, jeg tror det svarer jeg. Jeg er okay lyder det fra Kasper, men jeg er fuld og aner ikke hvor jeg er. Jeg var nu stadig bekymret, og skyndte at få slæbt os hen til elevatoren, da vi kom til vores værelse sagde Kasper at han skulle brække sig, hurtigt fik jeg låst døren op og sendt Kasper ud på toilettet og sat ham ned så han kunne brække sig i kummen, jeg skyndte mig ind til minibaren, hvor vi havde nogle vandflasker stående, jeg tog en flaske og drak nærmest det hele i en mundfuld, så fandt jeg en flaske til som jeg gik ud til Kasper med, han havde nu sat sig på toilettet for at tisse, jeg gav ham vandflasken og sagde drik vandet. Kasper tog flasken og drak noget vand, imens fandt jeg en vaskeklud frem og fik den gjort våd med varmt vand, og gik ud for at vaske ham i hovedet. Kom ind iseng skat sagde jeg til Kasper, og jeg satte mig ind på sengen. Kasper kommer slingrende ind og taber sin vandflaske og falder så nærmest omkuld på sengen, han falder i søvn med det samme.
Kasper har alt sit tøj på, og jeg begynder langsomt at ta alt tøjet af ham. Kasper ligger lidt og grynter og vrider sig lidt, men jeg får alt tøjet at ham, og får ham lagt på siden, og lægger mig tæt op af ham, så vi kan ligge i ske, og samtidig kan jeg holde om Kasper og gi ham tryghed.

Forsættes……..

Kommentar