Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper del 2

(Kasper)

Karakter: 5.6/8
Visninger: 6851

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Gangbang
Berlin turen. Del 1.

Kasper kommer her stadig flere gange om ugen, som regel altid når jeg er kommet hjem fra arbejde ved 15 tiden. Tit sidder han og venter på trappen på at jeg skal komme hjem. Vi kommer hurtigt op i lejligheden, og skynder os i bad sammen, hvor vi vasker hinanden, og vi ender med at stå og kysse hinanden, imens vokser vores pikke til fuld størrelse, og vi bliver godt liderlige. Når vi kan mærke der ikke er ved at være meget varmt vand tilbage skynder vi os at få os tørret, og skynder os ind i sengen, hvor vi lægger os og kæler for hinanden, og kysser hinanden overalt på kroppen, og kysse hinanden, ja vores tunger er inde i munden på os begge, det er bare så lækkert.

Vi er nu så liderlige begge to at det begynder at pible med precum fra vores stive pikke, jeg får mig drejet så vi kan ligge på siden og sutte pik på hinanden i en dejlig 69’er. Vi ligger og sutter pik på hinanden, og jeg føler mig meget liderlig, det er 3 dage siden Kasper var her sidst, og jeg havde ikke spillet pik i den tid. Kasper havde som altid spillet pik på sig selv hverdag, men han var nu også meget liderlig, og vi lå begge os stønnede meget højlydt. Men denne gang var det mig der kom først, jeg tog godt fat om Kaspers hoved, og holdt ham fast og jeg skød alt mit varme sperm ind i munden på ham, og fik stukket pikken længere ned i halsen på ham hvor han modtog de sidste sprøjt, han gryntede dog lidt, men jeg trak mig lidt ud og han kunne nu sluge alt mit sperm, jeg suttede stadig pik på Kasper, og jeg kunne mærke det begyndte at rykke i hans store pik, og nu var det ham der holdte mig fast og fik kørt hans pik helt ned i halsen på mig, og så kom han i kaskader af sperm ned i halsen på mig, jeg var ved at blive kvalt, og måtte løsne hans greb om mit hoved så jeg kunne få hans pik ud af halsen, men beholde den i munden, og fik suttet det sidste sperm ud af ham. Kasper lå stadig og suttede på min stadig små stive pik.

Vi fik os trukket fri af hinanden, og vi lå bare og nød smagen af hinandens sperm, og så endte vi med at ligge og kysse og dele det sperm vi måtte have tilbage i munden. Vi lå lidt og snakkede, så fortalte jeg Kasper at det var første gang han havde holdt fast i hovedet på mig, og første gang jeg havde slugt hans 22 cm. Store pik til roden. Kasper svarede det var som hævn for at jeg havde holdt ham fast og også første gang han havde slugt min pik på 24 cm. Til roden, vi var nu begge noget øm i halsen, men vi var enige om at det var en fed oplevelse. Imens vi lå og snakkede kunne jeg se at Kaspers pik var ved at blive stiv igen.

Jeg kunne mærke og se jeg også var ved at blive liderlig igen, så jeg begyndte at slikke ham overalt på kroppen og arbejdede mig ned mod hans nu helt stive pik, og den fik ikke for lidt, jeg fortsatte ned til hans dejlige nosser, og endte ved hans dejlige stramme røv. Kasper lå nu og stønnede imens jeg slikkede hans hul, og jeg fik spidset min tunge så den kunne komme op i hans hul, jeg fik hans hul smurt godt, og Kasper stønnede knep mig. Jeg fik et par puder anbragt under hans røv, spyttede hurtigt på min nu meget liderlige pik, og fik hurtigt banket hele pikken op i hans stramme røv. Kasper lå bare helt passiv og nød at blive bollet at min store pik, jeg nød det også og bøjede mig frem og begyndte at kysse Kasper, jeg tænkte bare imens, hvor er jeg heldig at ha sådan en dejlig ung elsker på 16 år, som vil komme her hos mig flere gange om ugen. Ja jeg er jo kun 21 år selv, men kan da huske da jeg var 16 år, så er en aldersforskel på 5 år meget når man kun er 16 år. Jeg kunne mærke jeg var ved at komme, og satte tempoet op, og bankede min pik ind og ud af Kaspers dejlige røv, nu kunne jeg ikke mere, og jeg skød mit sperm langt op i Kaspers røv, jeg trak mig ud af Kaspers dejlige røv og de sidste sprøjt landede på Kaspers stive pik, jeg pustede og stønnede, og fik smurt min sperm ud over hans pik, og uden mange ord, så fik jeg mig sat oven på Kaspers pik, og lod min røv glide ned over hans totalt stive pik, jeg nyder at mærke Kaspers store pik i min røv, og med den rette fyr kan jeg også være passiv, så nu var det min tur til at blive gennem kneppet, og Kasper gav den hele armen, og efter 5-10 min. var det kasper der begyndte at stønne højere og højere. Jeg kommer, jeg kommer nærmest råbte Kasper, jeg kneb ballerne sammen og strammede mere om hans pik, og så kom han. Åhhhhhhhhhhhh lød det bare fra ham da hans sperm væltede op i røven på mig, jeg sad imens og spillede pik på mig selv, og da Kasper kom i min røv, der blev det også for meget for mig, og jeg kom ud over Kasper der lå med åben mund, en del af mit sperm ramte ham i munden, og hovedet, og resten af hans krop. Da jeg var færdig med at sperme faldt jeg sammen over ham, og så begyndte vi at kysse, og jeg slikkede hans ansigt ren for mit sperm.

Vi skyndte os at gå i bad og få vasket spermen af vores kroppe, da vi var færdig med badet spurgte jeg om han ville blive og spise, det ville han gerne, så jeg bestilte pizza til os. Imens vi ventede på maden fik vi vores tøj på igen, og jeg fik gjort lidt rent i soveværelset og fik skiftet sengetøj. Da vores pizzaer kom og vi sad i sofaen og spiste, spurgte jeg om han ikke ville en tur med til Berlin. På et tidspunkt. Det vil jeg meget gerne svarede Kasper, men det må vente til senere på året hvor mine forældre tager på ferie, så skal jeg være alene hjemme, for jeg gider ikke med de gamle på ferie svarede han. Hvornår tager de på ferie svarede jeg, til sommer, de skal være væk på ferie i ugerne 27-28 svarede han, og til den tid er jeg fyldt 17 år svarede han lidt stolt, og smilede.

Jeg smilede igen, og fortalte at jeg havde en plan om at vi skulle flyve fra København til Berlin, turen tager en time, og vi skulle bo på et hotel der hedder Axel Hotel. Men at man skal være 18 år for at kunne bo der, men ikke noget problem forklarede jeg. Det er kun mig der skal vise pas når vi ankommer til hotellet, den gæst jeg har med skal ikke vise noget, er du sikker svarede Kasper, ja det er jeg, jeg har været der før, og ved hvordan det fungerer. Imens vi spiste fortalte jeg Kasper lidt om hotellet, og at der er et spabad oppe på øverste etage, udendørs og der er en flot udsigt derfra, og vi skulle ha en juniorsuite, hvor der er god plads på værelset. Fedt svarede Kasper, jeg vil med. Det er en aftale svarede jeg, så skal vi sku til Berlin snart svarede jeg ham glad. Da vi var færdig med at spise sad vi bare i sofaen og snakkede om den kommende tur til Berlin. Kasper så meget glad ud, og jeg var også glad. Klokken var ved at være sent, så Kasper skulle hjem, og vi fik kysset farvel og vi ses snart igen.

Dagen efter gik jeg i gang med at finde priser på hotellet og finde fly rejser, jeg fik booket 4 nætter fra Torsdag til Mandag. Og jeg skrev til Kasper at nu var det hele bestilt, Kasper svarede, jeg er vildt glad, jeg kommer forbi i morgen, så skal vi bolle igen.

Nu var det blevet sommer og Kaspers forældre var taget på ferie med bil og campingvogn til Italien, så Kasper var nærmest flyttet ind da hans forældre var kørt, jeg var helt vild glad for at ha ham boende her, og vi suttede pik på hinanden og bollede nærmest hele tiden. Nu skulle vi til at pakke vores kufferter til rejsen, og det var meget varmt, og det samme skulle det blive i Berlin, så det var meget lidt tøj vi skulle ha med. Mest shorts og T-shirts, og nogle lange bukser til brug om aftenen og nattelivet, da man ikke mange steder bliver lukket ind hvis man har shorts og T-shirt på.

Så blev det endelig Torsdag og vi stod tidligt op, sex havde vi ikke om morgenen, vi skulle pakke det sidste, og finde noget tøj vi skulle ha på til turen. Jeg valgte nogle ret frække shorts, der var noget stramme og en T-shirt der ikke var for lang, så da jeg kiggede mig i spejlet kunne jeg godt se at min store bule i de shorts var meget tydelig, frækt svarede Kasper. Nu var det Kasper der skulle finde noget tøj, og han gik på opdagelse i mine skabe, og fandt også nogle jeans shorts jeg faktisk havde glemt alt om, de sad rigtigt godt på ham og fremhævede hans lille frække røv, og hans store pik bule, han valgte dog en T-shirt der kunne trækkes noget længere ned så det kunne skjule hans bule. Nok en god ide tænkte jeg, får han bliver jo liderlig hele tiden. Jeg pakkede også to par bade bukser i kufferten, det var nogle hvide meget stramme og helt hvide badebukser, i noget meget tyndt stof, og med hvide inderbukser. Valget på netop de badebukser var at når de bliver våde, ja så skjuler de absolut intet, og de er nærmest gennemsigtige, men det fortalte jeg ikke til Kasper.

Vi var nu klar til at komme til lufthavnen, så jeg ringede efter en taxi, og vi gik ned på gaden for at vente, imens vi stod der, ja der kunne jeg godt mærke vi tiltrak os noget opmærksomhed, fra de forbipasserende, det opdagede Kasper også og trak noget ned i hans T-shirt, jeg svarede ham, vi ser sku frække ud, Kasper smilede bare, så kom vores Taxi endelig og vi kunne komme til lufthavnen. Jeg er ved at blive godt liderlig hviskede Kasper til mig, også mig svarede jeg ham, men det er fordi du ser så fræk ud, i lige måde hviskede han. Vi kunne ikke rigtig gøre noget ved vores liderlighed i Taxaen, så jeg begyndte bare at snakke om alt og intet for at få tankerne på noget andet, og det hjalp. Og da vi kom til lufthavnen, fik vi hurtigt tjekket ind og afleveret vores bagage og kunne nu kun vente på at komme om bord på flyet til Berlin. Jeg havde booket biletter til de bagerste sæder i håb om at vi kunne side alene og i fred for andre passagerer. Endelig kom vi ombord og fandt vores pladser Kasper fik pladsen ved vinduet, jeg kunne imens se at flyet var ved at blive fyldt godt op, også nede bagerst hvor vi sad, jeg blev lidt skuffet for jeg havde håbet jeg kunne sutte pik på Kasper når vi kom op, men den tanke kunne jeg godt opgive. Da vi endelig kunne ta vores seler af, kunne jeg alligevel ikke lade være med at lægge min højre hånd på Kaspers bløde lår, og lade hånden gå på opdagelse op til hans bule, hvor den fik mange kram og retur til hans lår, jeg kunne se at bulen i Kaspers stramme jeans begyndte at vokse meget og han hviskede jeg er liderlig nu, også mig svarede jeg og kiggede ned på min egen bule der var meget voldsom i de stramme shorts. Vi kunne ikke nå at gå ud på flytoilettet da flyveturen kun tager 55 min. og vi var begyndt nedstigningen til Berlin. Jeg fjernede min hånd fra Kaspers bule og lår, og begyndte at snakke om udsigten fra flyet hvor vi snart kunne se Berlin i det fjerne. Det hjalp at få tankerne over på noget andet og vores pikke havde lagt sig igen, og vi var næsten i Berlin.

Da vi var landet fik vi hurtig en Taxa til hotellet og en halv time senere skulle vi tjekke ind. Og der sad en ung fyr i receptionen, han hed Daniel, og han var bare så smuk. Imens jeg skulle udfylde nogle papir kunne jeg ikke undgå at se hvordan Daniel gloede på Kasper og bulen i hans jeans, og samme tur fik jeg, så jeg kiggede lige op og smilede bare sødt til Daniel, jeg kunne se at bulen i Kaspers jeans var vokset, og det fik også min pik til at lave en kæmpe bule i mine shorts. Øjnene på Daniel var ved at trille ud af hovedet på ham, og han fik frem stønnet et lille ohhhhh. Febrilsk fik han givet os vores adgangs kort til hotellet og et stykke papir med koden til hotellets wifi. Og fik ønsket os velkommen, jeg kiggede ned på hans skridt og kunne se at han vist havde fået jern på.

Vi skyndte os hen til elevatoren, og op på 4 sal hvor hvor junior suiten lå helt nede for enden på højre hånd, Kasper var begejstret over rummet og den store seng, og at der også var jacuzzi og brusekabine. Vi fik hurtigt pakket vores ting ud, og vi lagde os i sengen for lige at slappe af i 5 minutter. Så spurgte jeg Kasper, skal vi ikke gå op i spabadet, inden vi skal ha noget at spise, jo det lyder som en god ide svarede Kasper, lad os gå i bad først, og jeg fandt de hvide badeshorts frem, og jeg smed alt tøjet og tog mit par på og fik anbragt pikken så den lå ud mod venstre side. Smid tøjet Kasper og ta dine badeshorts på og kom ud i badet til mig, jeg var først inde under de varme stråler fra bruseren, og jeg kunne se at de hvide shorts intet skjulte når de blev våde, jeg stod med ryggen til da Kasper kom ind i badet, og hurtig var han også våd og hans shorts skjulte heller intet, og det opdagede Kasper, han blev helt rød i hovedet og svarede,har du tænkt dig at vi skal gå ud sådan, ja svarede jeg, og trak mig i min bade kåbe og fik den lukket til, og fik et håndklæde under armen, nu kan man ikke se noget svarede jeg ham med et grin, og smilede sødt til Kasper. Ja svarede Kasper det har du ret i, og han fik også sin badekåbe på og et håndklæde i hånden, hurtigt kom vi til elevatoren og kørte helt op til wellness området øverst oppe på hotellet.

Da vi kom til spa badet kunne jeg kun se 2 fyre på omkring 25-30 år sidde i badet, smid badekåben Kasper, og samtidig fik jeg smit min badekåbe, og kiggede ned af mig selv og på Kasper, jo vores shorts var stadig våde og skjulte ikke vores store pikke, frækt tænkte jeg, og jeg tror Kasper tænkte det samme, selv om han nu igen blev lidt rød i hovedet. Da jeg åbnede døren ud til badet kunne jeg godt se de to fyre der sad i badet kigge på os, og hurtigt fandt deres øjne vores shorts, der intet skjulte, de gjorde store øjne, og kiggede på hinanden med et sagligt smil om munden, det tegner godt tænkte jeg, og fik mig placeret i badet over for de to fyre, og Kasper fik sat sig helt op af mig.

Jeg kunne mærke at Kasper ikke var helt tryg ved det her, så jeg lagde min arm rundt om nakken på ham og trak ham lidt ind til mig, og holdte ham fast og hviskede til ham slap helt af, der sker ikke noget som du ikke vil være med til, og hvis du er nervøs ved det her så går vi ned på vores værelse igen hvis du ikke vil være her, det fik Kasper til at slappe af, og vi kom i snak med de to andre fyre, de var fra Italien, og de skulle hjem næste dag. Øv tænkte jeg, de så ellers frække ud, mørkt hår og brune øjne lige som mig selv, og muskuløse var de også, jeg kunne ikke se deres buler i vandet, da det boblede for meget, de havde været i Berlin tre dage, og de var kærester. Imens vi sad og snakkede så kunne jeg mærke Kaspers hånd på min bule, jeg tænkte fedt nu er han ikke nervøs længere, og jeg lagde også min hånd på Kaspers bule, og kunne mærke den var så stiv som den nærmest kunne blive i de stramme shorts, min egen pik var også så stiv nu og det føltes bare så dejligt. Jeg var nu godt liderlig og det samme var Kasper vist også. Jeg tænkte at nu skulle vi vise de to Italiener vores stive pikke i de hvide shorts, og rejste mig op for at kigge på udsigten over Berlin, jeg hev fat i Kasper så han også kom op og stå, og sagde er det ikke bare en flot udsigt, jeg kunne se de to fyre kiggede på vores pikke, så rejste de sig også, og nu kunne vi se deres buler, og de var vist også godt liderlige, for der var store buler i deres badeshorts.

Sikken en flot udsigt sagde jeg på Engelsk og klappede samtidig Kasper i røven et par gange, og gav også lige hans pik et strøg. De to Italiener, svarede bare jo sikken en flot udsigt imens de overbegloede vores pikke. Hvis i vil nyde mere af udsigten så kan vi jo gå ned i vores værelse og vise jeg hele udsigten, imens begyndte jeg at rå kysse Kasper, og han var nu helt liderlig, og hviskede skal vi bolle med dem, ja det tror jeg, fedt svarede Kasper. Ja vi vil gerne se udsigten fra jeres værelse svarede de, så lad os gå svarede jeg, vi fik hurtig vores badekåber på, og kom ned til vores værelse. Skal vi lige starte med en drink spurgte jeg, og jo svarede de, så fik jeg taget hul på en flaske vodka vi havde med og noget lunkent Redbull, vi stod stadig i vores badekåber, da den ene af de to fyre ”nærmest” ved et uheld kom til at tabe sin badekåbe, og han var stadig liderlig, jeg fik også smidt min badekåbe og jeg var også stadig liderlig, hurtig var vi alle fire kun iført vores badetøj, og hver af os var liderlige, så sagde den ene Italiener ja sikken en flot udsigt, og må jeg røre din ven, jeg kiggede over på Kasper og han nikkede, ja det må du svarede jeg, og jeg var nu selv på vej over til den anden fyr, som jeg greb fast om røven og trak ham ind til mig, og straks begyndte at kysse ham, imens var jeg som den første begyndt at smide badetøjet, de andre fulgte hurtig trop, og snart stod vi alle fire nøgne, de to fyre havde hver en pik på omkring 16 og 19 cm.

Ham jeg stod med var ham med en pik på ca. 16 cm. Han fik sig hurtigt arbejdet ned til mine 24 cm. Store pik som han hurtigt begyndte at sutte, han var sku god, og han kunne næsten sluge det hele til roden. Imens kunne jeg se at Kasper også fik hans pik under kyndig behandling, og snart stod Kasper og jeg og stønnede højlydt, jeg fangede Kasper og vi kunne nu stå og kysse imens vi fik suttet pik, er det ikke skønt hviskede jeg til Kasper jo svarede ham, men jeg kommer snart, også mig svarede jeg ham. Der gik vel et par minutter mere så kunne jeg ikke længere, jeg trak pikken ud og så sendte jeg ellers alt mit sperm ud i hovedet på min sutte fyr, han sad bare der med åben mund og forsøgte at fange det ene sprøjt efter det andet, da jeg var færdig med at sperme var han oversmurt med sperm i hovedet og kroppen, i det samme kom Kasper, og han lukkede også op for det store springvand. Da Kasper var færdig satte vi os ned og begyndte at slikke spermen i os, ikke på den vi havde sprøjtet på men omvendt, så jeg slikkede Kaspers sperm i mig, og omvendt.

Nu var det vores tur til at sutte pik på vores nye venner, jeg fortsatte ned til ham fyren med en pik på 19 cm. Og fik ham hurtigt slugt til roden, og Kasper var også godt i gang med ham den anden fyr. Vi suttede og slikkede det bedste vi havde lært, og snart begyndte de at stønne højere og højere, jeg trak mig ud og trak også Kaspers hoved tilbage og fik Kasper trukket hen til mig, så vores hoveder var klisteret op af hinanden og så sad vi der begge med åben mund. Så begyndte først ham med de 16 cm. At sperme, han sørgede for at fordele det godt mellem os, og vi kyssede hinanden imens vi delte hans varme sperm, så var det den andens tur til at komme, og ud af hans 19 cm. Pik stod et kæmpe sprøjt som han også fordelte mellem mig og Kasper. De to Italiener fik sig sat ned og begyndte at kysse os og slikke os rene for deres sperm. Vi lagde os alle fire i sengen og pustede ud, vi lå der vel nærmest en halv time. Jeg kunne se at Kasper var ved at bliver liderlig igen, det samme var jeg også ved at blive, og spurgte om de ikke skulle ha en tur mere, men de svarede at de skulle ud og spise, og de skulle hjem og pakke bagefter, og tidligt i seng for de skulle med et fly næste morgen kl. 8 Vi fik taget afsked med dem, men først efter vi havde udvekslet facebook oplysninger.

Efter de var gået spurgte jeg Kasper om vi skulle gå op i spabadet igen, det kan vi godt svarede han glad med et stort smil, din frækkert svarede eg ham bare, og gav ham et kæmpe kys. Vi tog lige et hurtigt bad for at få os vasket rene, og hurtigt var vi oppe i badet igen, men der var ikke nogle, så vi satte os ned i badet og sad der en times tid. Skal vi ikke gå ned jeg er ved at blive sulten, jeg er også sulten svarede Kasper, vi kom hurtigt ned til vores værelse, men ingen af os havde fået adgangs kortet med til vores værelse, pis tænkte jeg. Hvad gør vi nu svarede Kasper, jeg går ned i receptionen og får noget hjælp svarede jeg, bliv her Kasper. Ja hvor skulle jeg ellers gå hen svarede Kasper, skynd dig svarede han.

Da jeg kom ned i receptionen, kunne jeg se det stadig var Daniel der stod der, men det så ud til det var ved at være fyraften for ham, for han var ved at sætte en anden noget ældre fyr ind i dagen der var gået osv. Daniel kiggede op og ned af mig, og spurgte om der var noget han kunne hjælpe med, øhhhm ja svarede jeg, vi har låst os ude af vores værelse, imens gik ham den anden fyr der skulle overtage vagten ud bagved. Og i det samme kunne jeg mærke jeg ikke havde fået bundet badekåben godt nok sammen så den gled op og, der stod jeg så og viste det hele frem i mine våde hvide badeshorts. Daniel kiggede straks ned, og hans blik var meget længe på min pik, det begyndte straks at rykke i min pik og det så han også. Jeg har fri nu men jeg kan lige nå at lukke jer ind på jeres værelse. Daniel fik forklaret at han lige ville lukke os ind, og så ønskede han sin kollega god arbejdslyst.

Imens vi var på vej op i elevatoren stod Daniel kun og gloede på min bule i de våde shorts, da vi var oppe på 4 sal fik jeg dog hurtigt lige lukke badekåben til, Kasper stod jo stadig og ventede. Daniel fik os hurtigt lukket ind på vores værelse. Og da vi var inde spurgte han om der var mere han kunne hjælpe os med nu han var her, samtidig kunne jeg mærke han strejfede min røv med en hånd, det var nok ikke tilfældigt tænkte jeg. Så hurtigt fik jeg smidt min badekåbe, og fik også hurtigt trukket Kaspers badekåbe af ham. Kasper lignede et stort spørgsmålstegn. Daniels øjne kiggede først på mig derefter på Kasper, så tror jeg der skete noget med Daniel, han begyndte at smide tøjet, og kort efter stod han totalt nøgen over for os, han er sku lækker tænkte jeg. Twink og ikke et hår på kroppen, han lagde sig på knæ og trak først badetøjet af Kasper, og begyndte at sutte pik på Kasper, jeg smed imens tøjet, og fik lagt mig på gulvet så jeg kunne sutte pik på Daniel, ikke den største pik jeg havde set med den var lækker og tyk. Daniel ville nu også sutte min pik så vi fik skiftet stilling, så Daniel suttede pik på mig, og Kasper suttede pik på Daniel.

Daniel lagde sig nu på alle fire i sengen og sagde knep mig, jeg lod Kasper komme til først, og jeg nød at se hvordan Daniel skar ansigt da Kasper bankede sine 22cm. Op i Daniel. Imens ville jeg lige gi Daniel et lille show, så jeg satte mig lige foran ham, og begyndte at sutte pik på mig selv, ohhhhhh, ohhhhhhhhh, lød det fra Daniel, men også Kasper stønnede højt, han elskede også at se når jeg sad der og suttede mig selv. Din tur svared Kasper, og han trak sig ud af Daniel. Nu var det min tur til at kneppe denne skønne unge fyr, med det blonde hår og de blå øjne, jeg var meget forsigtig i starten, ikke banke den op lige som Kasper havde gjort, men stille og roligt, snart var jeg helt i bund i Daniels røv, da jeg mærkede at Kasper var ved at trænge op i røven på mig, lækkert tænkte jeg, og slappede at og lod Kasper komme op og helt i bund. Så blev der ellers kneppet igennem, og snart kom Kasper oppe i mig, jeg nød det bare, og kørte frem og tilbage for at få det sidste sperm ud af Kaspers pik. Jeg var også ved at komme, så jeg fik trukket mig fri af både Kasper og Daniel og fik lagt Kasper ned i sengen ved siden af Daniel, og så begyndte jeg at sperme, i hovederne på Kasper og Daniel, begge lå de og slugte alt de de kunne nå. Daniel stønnede og fortalte han var ved at komme, jeg fik hurtigt hans pik i munden, og så kom han i nogle store sprøjt som jeg slugte det meste af, resten delte jeg med Kasper og Daniel. Vi lå nu og delte spermkys og det var lækkert. Daniel spurgte om han ikke lige måtte få et bad inden han skulle gå, og jo det måtte han gerne, imens lå Kasper og jeg og fik endnu en drink. Da Daniel kom ud fra badet tog han noget andet tøj på som han havde haft med i sin taske, og en kasket på hovedet, ja jeg arbejder jo her, og må ikke ha sex med kunderne, så jeg skal ha noget andet tøj på når jeg går ud, så jeg ikke bliver genkendt, svarede han. Har du tit sex med gæsterne spurgte jeg ham, nej det her er første gang, men jeg har jo set dig her før på hotellet og jeg vidste du skulle komme her i dag svarede Daniel. Sødt tænkte jeg.

Kasper og jeg gik i bad da Daniel var gået, og bagefter gik vi ud i byen for at få noget at spise, og faktisk var vi pænt klædt på, lidt store jeans, hættetrøjer og kasketter på. Da vi kom ud fortalte jeg Kasper lidt om de forskellige steder i området, vi gik ned af Fuggerstrasse hvor der ligger mange barer klubber osv. vi endte ved en kebab, der hedder fugger kebab der spiser man billigt, og er man en høflig og glad gæst får man god service, og ja lidt drikkepenge hjælper til at de husker en. Og jo mig huskede de også fra de sidste gange jeg var i Berlin. Vi bestilte begge en doner kebab, og vi tog også hver en øl til, og vi satte os ud ved bordene på gaden og spiste vores mad, og diskuterede de mange typer der gik fobi os imens, der var hele paletten, og Kasper var meget benovet.

Klokken var ved at være midnat, og vi var begge trætte det havde været en lang dag, så vi satte kursen tilbage mod hotellet. Da vi kommer til hotellet kommer jeg til at kigge over på den anden side af gaden, og ser en bar jeg kan huske fra første gang jeg var i Berlin før nogle år siden. Baren hedder Der neue oldtimer. Et lille hyggeligt sted med en trans der hedder Conny bag baren, sammen med hendes ansatte, skal vi gå over og få en godnat drink, det kan vi godt svarede Kasper. Da vi kommer ind kan jeg hurtigt se der ikke er så fyldt, så vi finder en plads ved baren. Vi kan godt mærke vi skiller os ud fra stamgæsterne, og vi føler os som dyr i et zoo. Men vi får bestilt nogle drinks, og for lige som at vise vi er bøsser begynder jeg at kysse Kasper. Og hvisker bare rolig, de skal bare lige se os an og se om vi er bøsser, Kasper svarer ja det havde jeg næsten regnet ud.

Imens vi sidder med vores drinks kan jeg mærke Kaspers hånd på mit lår, og hans hånd er på vej op mod mit skridt, hvor han hurtig fanger min pik, og den får ikke for lidt, og jeg begynder at få jern på, Kasper stopper ikke førend min pik er helt stiv, jeg er helt forvirret, og tænker han vil vel ikke sutte pik på mig her. Kasper sidder stadig og gnider på min pik bule, og hvisker til mig, det her er tak for sidst, for det du lavede i flyet, og fortsætter skal vi gå til hotellet jeg er træt, og Kasper rejser sig, jeg kan sagtens se at Kasper har jern på, selv om han er iført nogle meget løse jeans, ja lad os gå svarer jeg og jeg har meget svært med at skjule min pik i mine jeans, og nogle af de andre gæster spotter da også jeg har jern på, og jeg kan føle deres øjne på min pik bule. Hurtigt er vi ude og på vej over gaden til hotellet. Din satan siger jeg til Kasper, du skal få pik når vi kommer op på værelset. Ja tak svarede Kasper……

Det var første dag på Axel hotel i Berlin. Fortsættelse følger.Kommentar