Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kasper

Karakter: 5.5/10
Visninger: 10051

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel, Første gang og Gangbang
Jeg er en ung fyr på 21 år. Mørkhåret og brune øjne, og en del muskuløs dog uden at være overdrevet, og med en ganske stor pik på 24 cm og godt tyk, som sprøjter en hel del gerne en 10-12 sprøjt som altid når mit ansigt og bryst og mave. Jeg er mest aktiv, men kan også være passiv med den rette fyr. Det var lidt om mig, men lad mig komme i gang med historien.

Det var en Fredag aften og jeg var taget på bøssebar i København ikke så langt fra hvor jeg bor, klokken var lidt over midnat og jeg følte mig en smule træt, efter en lang dag, og jeg sad og drak en drink ved et bord ud mod vinduerne der stod åbne i sommervarmen, udenfor kunne jeg høre nogle unge fyre snakke de var 3 ganske unge fyre kunne jeg se, og de var nok ikke mere end 15-16 år gamle, jeg kunne høre at ham den største og sikkert også den ældste af dem sige jeg er sku liderlig, jeg har ikke spille pik i en hel uge fordi min fætter har boet hos os hele ugen og han skulle sove inde på mit værelse, hvad med jer er i ikke også liderlige, joh lyder det fra de to andre drenge, skal vi ikke finde en svans der vil sutte vores pikke, de to andre drenge står og måber kan jeg se, ja et hul er jo et hul siger ham den største. De griner lidt af det, og siger så ja et hul er et hul.

Jeg sidder og bliver lidt småliderlig ved at høre denne samtale og det går lige i pikken på mig, jeg tænker ikke meget, skynder mig at drikke ud, og komme ud på gaden. Da jeg kommer ud på gaden kan jeg se de holder øje med hvem der kommer ud af døren, og jeg går langsomt hen imod dem, og håber de vil spørge mig om jeg vil sutte deres pikke. Da jeg kommer nærmere kigger jeg på den ældste af dem, kigger ham lige i øjnene og smiler til ham, og jeg kan se han er ved at skulle sige noget men at han ligesom fortryder og kigger ned i jorden, eller måske på mit skridt, hvor pikken er ved at lave en god stor bule. Jeg begynder at gå igen og jeg kan mærke at de alle 3 stirrer efter mig, og de begynder at følge efter mig, så hører jeg han de ældste sige HEJ DU, jeg stopper op og han kommer nærmere, og han spørger mig ganske ligefrem, er du svans? øhm ja svarer jeg, er du liderlig og mangler en der vil sutte pik på dig og dine venner? Han bliver helt rød i hovedet, og jeg kigger ham så lidt an og kan se han også ser ud til at ha en ganske stor pik, der er i hvert fald en god stor bule i hans stramme jeans. Så følg med siger jeg og begynder at gå mod min lejlighed kun 5 min. derfra.

Imens jeg går kan jeg høre de følger med, og en af de mindre drenge siger, er du sindssyg Kasper mener du virkelig det her, Kasper som ham den ældste hedder svarer bare ja, jeg er fucking liderlig.
Jeg smiler for mig selv, da vi kommer til ejendommen hvor jeg bor får jeg hurtigt låst op og ind går vi og går hurtigt op til anden sal hvor jeg bor i en lækker 2 værelses lejlighed. Da vi er kommet ind spørger jeg om de vil ha en drink, ja tak siger de, og jeg laver vodka redbull til os alle sammen, jeg kommer dog meget vodka i den drink som Kasper skal ha, imens beder jeg dem lige gå ud på toilettet og vaske deres pikke, imens de er derude bliver jeg færdig med at mike drinks. Jeg begynder at smide tøjet og sætter mig på stue gulvet splitter nøgen og med en pik der nu står i hele dens 24 cm længde. Drengene kommer nu ud fra toilettet og de kan se jeg sidder på gulvet nøgen og med en kæmpe stivert på, jeg har min drink i hånden og siger skål og skal vi komme i gang, vi drikker ud og jeg siger smid tøjet drenge, imens du fumler med at smide tøjet, sætter jeg mig på knæ, og bøjer mig ned og begynder at sutte pik på mig selv, jeg kigger op imens, og kan se at især Kasper gør store øjne og siger fuck man. De to andre står nærmest stille for at se hvad der foregår, nu får de fart på og hurtigt får de smidt tøjet, og jeg sætter mig igen på gulvet og åbner munden og siger værsgo og i kommer bare med jeres pikke.

Kasper er den første der er helt nøgen, og hvilken skønhed ikke et hår på kroppen og ved pikken, og hvilken stor pik han også har nok omkring 22 cm. Jeg tager fat om hans baller og slikker på hans pik hoved og lidt op og ned af skaftet, inden jeg tager den i munden og sutter og slikker ham. De to andre drenge der hedder Mads og Tobias stillet sig på hver side af Kasper. De har ikke så store pikke, nok mellem 15 og 18 cm. Jeg sutter godt på Kaspers pik og han stønner og kan mærke det rykker lidt i pikken på ham, jeg tager den ud af munden og begynder at sutte pik på Mads og skifter til Tobias og omvendt. Engang imellem får Kasper også lige en tur, men jeg vil vente med at tømme Kasper indtil de to andre har spermet i min mund. Jeg kan se at det vælter ud med precum fra Tobias pik, og jeg stopper med at sutte Kasper, og tager Tobias pik i munden og sutter ham, han har svært ved at stå stile, og der lyder bare åhh åhhhhh åhhhhh, jeg kommer, jeg kommer stønner han, jeg tager fat om hans baller og holder ham fast, og så begynder han at sprøjte og sprøjte i min mund, til sidst slipper jeg ham og endnu et par sprøjt lander i hovedet på mig, jeg sluger alt det sperm jeg har i munden, og sutter lige hans pik ren. Så tager jeg Mads pik i munden, og han kommer med det samme, men ikke med så mange sprøjt og jeg slipper ham også og lidt sperm lander også i hovedet på mig, jeg sutter også lige hans pik ren, og jeg kan se at Kasper er ved at komme, så jeg skynder mig at ta hans store pik i munden og sutter ham, han kan ikke stå stille og så jeg får ham skubbet over i sofaen og får ham sat ned, jeg sutter ham igen, og straks mærker jeg mange kæmpe sprøjt i min mund, jeg når ikke at synke det hele så meget af hans sperm render ud af munden på mig og ned af hagen og halsen på mig, jeg slipper pikken ud af min mund og endnu 2-3 sprøjt rammer mig i hovedet. Jeg skyder mig at slikke hans pik ren, og sætter mig nu til at sutte pik på mig selv, jeg ved de tre drenge glor på mig, og da jeg er ved at komme stopper jeg med at sutte pik på mig selv og sætter mig op i sofaen ved siden af Kasper, jeg bøjer mig lidt frem og så begynder jeg at sprøjte og det hele lander i hovedet på mig hvor jeg sidder med åben mund og fanger mest muligt, alligevel drejer jeg pikken lidt så de næste sprøjt rammer Kasper i hovedet og maven på ham. Han bliver helt forskrækket, men jeg skynder mig at slikke det sperm i mig der har ramt Kasper.

Vi sidder lidt og puster ud, og drengene siger bare det var sku fedt, jeg spørger om de vil ha en drink mere, men de takker nej, og siger de skal hjem. De tager deres tøj på og jeg lukker dem ud.
Jeg laver en lille drink til mig selv, og sætter mig nøgen i sofaen og tænker sikken en aften.

Jeg er ved at være færdig med min drink og tænker at jeg nok heller må komme i bad, jeg kan mærke jeg har indtørrer sperm i håret, hovedet og kroppen, jeg finder et håndklæde frem, da det ringer fra dørtelefonen, jeg tænker hvem fanden er nu det, men tager telefonen, og siger hvem der? Det er mig Kasper, må jeg komme op jeg er stadig liderlig, hvor er dine venner spørger jeg, de er taget hjem, men jeg er liderlig igen, og du gjorde det ikke bedre da du suttede pik på dig selv svarede Kasper. Jeg tænkte hurtigt, ja så skal du sku kneppe mit stramme hul med din store drenge pik. Jeg trykkede på dørlåsen og sagde kom op.

Hurtigt var han oppe på anden sal, og jeg lukkede ham ind, jeg var stadig nøgen, og min pik var ved at være godt stiv igen, jeg kunne se at Kasper også havde jern på. Jeg gav ham hurtigt lige et kys på munde, og sagde velkommen tilbage. Han smilte lidt liderligt da jeg hurtigt havde kysset ham, og jeg tænkte, han er sku bøsse ham Kasper. Skal vi ikke lige gå i bad først, jeg trænger til at få vasket jeres sperm af min krop, alt det sagde jeg imens jeg gned på min store pik, og jeg kunne se at Kasper kiggede på min pik imens, øhhhm jo det kan vi godt svarede han. Hurtigt fik han smidt tøjet og vi stod snart ude i badet og nød de varme stråler der løb ned af vores kroppe, jeg begyndte af sæbe mig ind, og sæbede også Kasper ind, og vaskede ham overalt på hans unge krop, selv hans numse fik en tur, og jeg tror det var noget han nød, for vores pikke stod op af maverne på os, jeg havde lidt sæbe på mine fingre og jeg lod forsigtigt en finger ramme hans hul, jeg følte ingen modstand og langsomt fik jeg en finger ind i hans stramme hul, det fik ham til skrige et højt åhhhh. Jeg kunne mærke at Kasper også legede med mit hul og han fik også hurtigt en finger op i mit hul, jeg nød det, og tænkte at nu skal du sku kneppe mig. I det samme kunne vi mærke at der nærmest ikke var mere varmt vand, og det blev hurtigt koldt. Så vi fik hurtigt slukket for vandet, og vi grinede lidt at det.

Imens vi tørrede os spurgte jeg ham hvor gammel han er og hans venner, Kasper svarede at han var 16 år, og hans venner er 15 år. Og at de nogle gange sidder hjemme hos Kasper og ser lidt porno og spiller pik. Ikke på hinanden, men bare sammen i sengen, frækt svarede jeg, men er du ikke også bøsse Kasper? Jo svarede han, men det skal de andre ikke vide, jeg skal nok lade være med at sige noget svarede jeg.
Skal vi ta en drink mere spurgte jeg da vi var kommet ind i stuen, jo tak svarede Kasper, og jeg lavede igen en drink til os, denne gang fik både Kasper og jeg en drink der var meget vodka i, men jeg havde planer. Vi sad i sofaen og drak vores drink, indimellem lænede jeg mig frem og suttede lidt på min stive pik, Kasper var også godt liderlig, og han ville nok lige vise at han også kunne sutte pik på sig selv, wooow svarede jeg da Kasper var godt i gang med sin egen pik, jeg bøjede mig frem og begyndte at slikke op af hans pik og fange hans mund, det lykkedes og vi endte med at sidde og rå kysse i ret langt tid. Jeg kunne se at det væltede ud med precum fra Kaspers pik og kom til at tænke på at han jo kom tilbage fordi han stadig var liderlig. Så jeg tog ham i hånden og sagde kom så går vi ind i sengen.

Jeg lagde mig midt i sengen, og fik et par puder anbragt under nakken på mig, så bad jeg Kasper sætte sig på min overkrop og stoppe hans stive pik i munden på mig, og ikke trække sig ud førend han havde spermet i munden på mig, hurtigt fik han sig sat og han fik hurtigt stoppet pikken i munden på mig, jeg forsøgte at sluge så meget at hans pik til roden, men kunne ikke helt nå ham til roden. Kasper begyndte igen at sidde meget uroligt og jeg måtte støtte ham så han ikke faldt bagover, og så kom han igen i nogle kæmpe sprøjt i min mund, jeg slugte det sperm jeg kunne nå, og igen løb noget ned af hagen og halsen på mig.

Nu var jeg helt vildt tændt og ville mærke Kaspers pik lang oppe i min røv, så jeg beholdte noget af hans sperm i min mund, jeg spyttede lidt ud og tog det med mine fingre og smurte mit hul med hans sperm, da jeg var klar sagde jeg bare knep mig. Kasper så ud til at ha julelys i øjnene, og jeg flyttede puderne fra nakken ned til under røven så røven blev løftet op. Kaspers pik var stadig stiv, og med resten af hans sperm fra min mund fik jeg smurt hans pik, så der var godt med smørelse. Jeg fik hurtigt dirregeret Kaspers pik mod mit hul, og fik ham hurtigt mod mit hul, nu er det op til ham tænkte jeg.

Kasper var hurtig til at opfatte hvad der nu skulle ske, og hurtig fik han mast sin stor pik ind i min stramme røv, og nu var det min tur til at komme med nogle høje åhhh, åhhhhhhh og ja kom nu knep mig, knep mig råbte jeg uden at tænke på mine naboer, jeg var i en anden verden, Kasper så også ud til at være i en anden verden, og sammen stønnede vi, jeg ved ikke hvordan, men vi fandt en fælles rytme hvor der bare lød åhhhhh, åhhhhhhh, åhhhhhhhh, jeg var nu så tæt på at sperme, så jeg fik mig rejst lidt i sengen og fik smidt benene op over nakken på Kasper, og jeg fik mig rejset lidt længere op, og så lød det igen åhhhhhh, åhhhhhh, åhhhhhhhhh, og nu kunne jeg ikke længere, jeg havde ikke rørt min pik, men nu væltede det ud med sperm fra min pik, automatisk åbnede jeg munden, og jeg fik de mange første sprøjt lige i munden, og resten i hovedet og på kroppen. Det syn blev vist for meget for Kasper for straks kunne jeg mærke hans sprøjt langt oppe i min røv, jeg kunne mærke han var ved at trække sig ud, så jeg måtte ta fat om ham og banke ham op i mig igen, og endnu engang mærke hans dejlige varme sperm i min røv. Kasper var nu helt væk, så jeg tog fat om ham trak ham ned til mig og kyssede ham, han kunne ikke gøre andet end at kysse mig og smage mit sperm, og jeg holdt ham fast imens hans pik stadig var oppe i mig.

Vi lå stadig og kyssede og Kaspers pik var stadig oppe i mig, den var stadig stiv, kunne jeg mærke, så jeg sagde han skulle slikke mit ansigt og krop ren for sperm, jeg ved ikke hvad der gik af Kasper, men straks begyndte han at slikke mig ren, noget at mit sperm slugte han, noget af det delte han med mig når han ville kysse mig, det var utroligt lækkert.

Da Kasper trak hans dejlige pik ud af mit hul kunne jeg mærke at hans meget sperm begyndte at løbe ud af mit hul, men der bad jeg ham ikke om at slikke det i sig. Jeg tænkte på om vi ikke skulle gå i bad igen, og så fik vi et hurtigt bad. Igen i badet fandt jeg Kaspers hul, og endnu engang fik jeg et par fingre op, jeg tænkte at nu skal jeg snart bolle ham, jeg tror han havde samme tanke, for han hviskede til mig, jeg tror godt du må, men du skal være forsigtig. Jeg fik hurtigt lukket for vandet, og fik os tørret, og hurtigt lagt os ind i sengen, denne gang var det Kasper det fik et par puder under røven så den kom højere op, jeg fik hurtigt smurt Kaspers røv med noget glidecreme og smurt pikken ind, og så var det ellers med at få pikken op i Kaspers stramme hul, men med noget besvær, og på grænsen til at opgive lykkedes det, Kasper lå først med tårer i øjnene, men jeg forstår ham godt, der er ikke mange der kan få min store pik på 24 cm op, men det lykkedes, og efter noget tid kunne jeg se at Kasper lå og nød det, det gjorde mig jo endnu mere liderlig, og jeg kunne se og høre på Kasper at han nu også nød at blive bollet i sin jomfru røv. Jeg var ved at være udtømt og det samme var Kasper så dette bolleri blev meget langt, men jeg kørte min pik frem og tilbage og Kasper spillede pik imens, men det var mig der kom først, jeg skød mit sidste sperm op i Kaspers dejlige røv, og så kom Kasper også, ikke med mange sprøjt, kun et par stykker der ikke ramte han i hovedet, jeg beholdte min pik i hans røv, og begyndte at slikke hans sperm i mig, og derefter dele hans sperm i nogle saftige spermkys. Jeg trak mig ud af Kasper, og spurgte om ham ikke ville blive og sove. Klokken var ved at blive 6 om morgen. Jo meget gerne svarede Kasper.

Kasper kommer her mindst 3-4 gange om ugen, så sutter vi hinanden, og knepper hinanden, det sker nogle gange at han har Tobias med, det viste sig også at han er bøsse, men han er kun passiv, men så får han pik at Kasper og mig, og når Kasper og jer er alene så knepper vi hinanden som om det var sidste dag på denne jord.

PS: Det kan godt være der kommer flere historier om Kasper og jeg :-) Eller måske nogle saftige historier fra mine mange rejser til Berlin, hvor jeg nyder at gå i byen, og især, barer hvor der er dark room, og glor holes. Og nogle gange hvor Kasper også har været med i Berlin :-P
Kommentar