Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 5

(På egne ben)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 4347

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 5.: Paul.

På gymnasiet hvor jeg gik, var der en fyr som jeg faldt for lige fra jeg så ham første gang. Han gik i min parallelklasse og hed Paul. Han var alm. af højde, slank havde langt gnistrende sort hår som han af og til samlede i en hestehale, et utroligt kønt ansigt og så havde han altid noget outreret tøj på. Han kunne finde på at komme i cowboybukser med store huller på lår og røv og en løsthængende gennemsigtig T-shirt eller i et par stramme cykelshorts og netundertrøje. Jeg beundrede ham for hans mod. Det virkede som om at han var fuldstændig ligeglad med hvad folk tænkte om ham men han var samtidig meget høflig og dannet i sin opførsel. Jeg tænkte først at han var en af de forkælede rigmandssønner man havde hørt om men det viste sig slet ikke at være tilfældet da jeg lærte ham nærmere at kende.
Vort første møde var efter en idrætstime hvor begge klasser skulle stille med en til at rydde op og det viste sig at være Paul og jeg som havde jobbet den dag. Vi havde fri bagefter så vi havde ikke så travlt men startede med at sidde og få en smøg og sludre lidt.
Vi sad på hver sin bænk i omklædningsrummet, overfor hinanden og da Paul på et tidspunkt løftede det ene ben op og satte sin fod på bænken så jeg at han ingen trusser havde på. Han havde de hullede cowboybukser på og jeg kunne se han pik lige så tydeligt igennem et af hullerne. Jeg rykkede mig lidt på bænken så jeg bedre kunne se, for det så ud til at være en lækker ting han gemte derinde. Så vidt jeg kunne se var han også glatbarberet, noget jeg ret hurtigt fik bekræftet ved selvsyn. Han grinte da han så hvordan jeg stirrede og spurgte om jeg havde fået øje på noget jeg godt kunne lide. Jeg rødmede og blev helt flov over min åbenlyse interesse men han sagde roligt til mig at jeg bare skulle slappe af, for han havde også haft et godt øje til mig fra 1. dag og nu havde jeg ligesom, ved min synlige interesse for hans pik, meldt ud at jeg også var til fyre ligesom han var.
Det beroligede mig meget at høre og jeg slappede mere af. Han spurgte om jeg havde nogen erfaring og med det liv som jeg førte kunne jeg kun sige at det havde jeg i særdeleshed. Han havde endnu ikke taget mod til sig og prøvet en fyr, men havde flere gange drømt om at jeg skulle være den første for ham, så det viste sig at hans selvsikre ydre blot var en facade. Det var jeg faktisk meget glad for fordi den type som han spillede overfor omverdenen var ikke lige min type, men nu viste det sig at han blot var en ganske almindelig usikker ung mand som stod overfor at tage det første skridt udi den vidunderlige bøsseverden og jeg skulle hjælpe ham.
Jeg gik hen og låste døren og satte mig ved siden af ham. jeg fik ham til at love at han nok skulle sige fra hvis det blev for grænseoverskridende for ham og efter at han havde lovet mig det tog jeg hans kønne ansigt mellem mine hænder, satte min mund mods hans, skilte hans læber med min tunge og kyssede ham dybt. Han fandt hurtigt ud af at bruge sin tunge også så det endte i et vidunderlig langt tungekys. Mine hænder gik på opdagelse på hans krop. Jeg kælede for hans ryg og det øverste af hans baller. Af og til tog jeg fat i hans nakke og pressede hans ansigt imod mig og endelig begyndte han også at kæle for mig. Først lidt forsigtigt men senere med mere kraft. Jeg løsrev mig fra det skønne kys og kravlede ned mellem hans ben og kiggede ind i hullet efter hans pik. Jeg kunne få en hånd ind og begyndte stille at kæle for den og mærkede hvordan blodet pumpede ud i den og gjorde den stiv. Jeg fik den lirket ud af hullet i bukserne og lod min læber kærtegne hovedet og skaftet. Paul rykkede frem i sædet så jeg bedre kunne komme til og begyndte at stønne ganske sagte. For ikke at forskrække ham gik jeg stille og roligt til værks. Suttede på pikke, slikkede skaftet og legede med tungen omkring pikhovedet. Paul stønnede øjere og højere og jeg kunne mærke at jeg skulle holde lidt igen hvis ikke han skulle komme med det samme.
Jeg begyndte at føle den samme fornemmelse som jeg fik da jeg opdagede at jeg var forelsket i Anna og jeg tænkte om man godt kunne elske 2 mennesker samtidig, for Paul var simpelthen så sød og lækker at jeg blev vildt forelsket i ham lige på det tidspunkt. En forelskelse som skulle komme til at holde i mange år fremefter sammen med Anna.
Jeg bad Paul om at rejse sig op, hvorefter jeg stille løsnede hans bukser og lod dem falde til gulvet så han kunne træde ud af dem. Han trak selv sin bluse over hovedet og stod så der foran mig helt nøgen. Han var så lækker at jeg havde lyst til at kaste mig over ham, men jeg styrede mig da jeg nødigt ville have at han fik en forkert start på sit nye liv.
jeg trak ham helt hen til mig, lagde mine hænder på hans røv og styrede pikken ind i munden igen. Han lavede omgåede kneppebevægelser og snart havde jeg hans dejlige pik helt nede i halsen. Jeg havde efterhånden lært teknikken med at kunne sluge en rimelig stor pik helt til roden og jeg kunne høre at Paul var helt væk når jeg snoede tungen omkring hans pik. Han tog fat i min nakke og pressede mit hoved helt ind mod hans krop hvorefter han bare stod stille og nød min tunges leg.
"Jeg vil også se dig, min skat" sagde han med en hæs stemme og et vidunderligt blik i øjnene så jeg rejste mig op og trak langsomt af mit tøj. Han satte sig ned foran mig og tog forsigtigt min pik i hånden og begyndte at kæle for den. Hans henførte blik fortalte mig at han nød det og efter lidt kæleri satte han forsigtigt munden til min pik. Først kyssede han pikhovedet ligeså forsigtigt og så åbnede han munden og lod den glide ind i den varme grotte. Han var så forsigtig at jeg var lige ved at skrige for jeg var efterhånden meget liderlig og mere vandt til at det var lige på og hårdt, men jeg styrede mig og lod ham bestemme.
Han forsøgte at efterligne mine bevægelser fra tidligere da jeg havde haft hans pik i munden og jeg må indrømme at han var hurtig til at lære. Det var pragtfuldt at stå og få sutte pik af og jeg lukkede bare øjnene og nød det.
Han skævede op til mig og jeg kiggede ned på ham. Han var så smuk og dejlig at se på at det gjorde helt ondt. Jeg havde bare sådan en lyst til at kramme ham og elske ham.
"Tror du jeg kan tage din stive pik i røven"? spurgte han forsigtigt og jeg svarede at jeg synes vi skulle vente til vi engang var hjemme hos ham eller mig hvor vi ligesom kunne forberede det ledt bedre, men han var da velkommen til at tage mig bagi.
Det ville han meget gerne så jeg fugtede mit røvhul med lidt spyt, vendte mig om og bukkede mig forover. Han famlede først lidt, men så kunne jeg mærke at hans pik var lige ud for mit hul og så stødte jeg bagud med det resultat at han gled op i mig med et støn. Han stod først stille og nød mit stramme røvhul og begyndte så at køre pikken frem og tilbage. Det var vidunderligt at mærke hans fine pik glide ud og ind af mig og jeg stønnede højere og højere jo dybere han kom op i mig. Nyheden, spændingen og det at det var første gang for ham gjorde at han ikke kunne holde sig ret længe så efter ganske få stød frem og tilbage stødte han hårdt op i mig, holdt godt fast i mine hofter og tømte sin pik oppe i mig. Det var skønt at mærke den varme sperm blive pumpet op i min røvfisse og jeg stod bare og nød at mærke hvordan hans pik pumpede.
Han havde åbenbart ventet længe for han kom og kom oppe i mig og fyldte min røv med sperm og så blev han oppe i mig og lænede sig forover så hans overkrop hvilede på min ryg. Sådan stod vi en tid og pustede ud indtil hans pik stille gled ud af min røv og alt hans sperm begyndte at løbe ud af mig og ned på gulvet. Heldigvis var det os selv som skulle gøre rent bagefter.
"Det var pragtfuldt" sagde Paul "men hvad med dig, du har jo stadig en stiv pik. Lad mig lige hjælpe dig med den". Han satte mig ned på bænken og satte sig på knæ imellem mine ben og tog min pik i munden. Han var så blid og kærlig og det varede heller ikke længe inden han for første gang fik lov til at smage min sperm. Jeg pumpede hans mund fuld og jeg kunne se at han smagte på det hvorefter han sank hele ladningen med velbehag.
"Tusinde tak" sagde han bagefter "Jeg håber ikke det er sidste gang du gider at være sammen med mig". Han skulle bare vide. Jeg elskede ham og ville gøre alt for at være sammen med ham hele tiden.
Jeg følte at jeg måtte fortælle ham om det slave/hersker forhold jeg levede i, men heldigvis så det ikke ud til at forskrække ham, tværtimod spurgte han meget nysgerrigt ind til hvad vi lavede og hvordan de forskellige ting var, og det endte med at han fik alt at vide, også hvorledes jeg havde det med mine forældre, min søster og mine venner. Han var meget betaget af min historie og fortalte mig at han var forældreløs og boede hos en onkel og tante som han ikke havde meget tilfælles med. Jeg besluttede mig for at invitere ham med hjem næste gang jeg skulle på weekend, men først skulle jeg lige have fortalt Egon og Bo om Paul, og det var jeg lidt usikker på, da jeg ikke vidste hvordan de ville reagere, så jeg frygtede lidt mine 2 timer i aften mellem 21.00 og 23.00.
Vi fik gjort rent og skiltes med et dybt tungekys og jeg cyklede hjem. Hjemme lavede jeg mine lektier, hjalp Bo med maden og da vi sad og spiste fortalte jeg om Paul. Heldigvis tog de det pænt og syntes at det var godt jeg havde fundet en kammerat. De spurgte mig om jeg ville tage ham med hjem en dag og det ville jeg da gerne. Egon og Bo var trætte så der skete ikke mere den dag.
Næste dag var fredag og Egon sagde til mig at jeg var velkommen til at invitere Paul hjem på weekend og at de nok skulle gå varsomt frem de første par gange. Jeg skulle dog lige huske på at det også var i denne weekend at Sandra og Ralfs barnebarn, Tony kom og skulle bo hos os hele næste uge. Jeg var meget lykkelig og skyndte mig at finde Paul da jeg kom til skolen. Han blev overlykkelig og sagde straks ja, da hans weekender ofte var ret kedelige hjemme hos hans tante og onkel.
Det lykkedes for os at snige os på toilettet i det store spisefrikvarter hvor vi kyssede og kælede for hinanden og det var vist godt der ikke var nogle der så os lige da vi trådte ud fra toilettet, for vores pikke var lige ved at sprænge bukserne, men vi var enige om at gemme det gode til i aften og resten af weekenden.
Vi aftalte at Paul skulle smutte hjem og pakke en kuffert og så komme ud til os kl. 18.00 så vi lige kunne spise samme og han kunne lære Egon og Bo lidt at kende.

Hvordan den weekend forløb må i vente med til 6. del.
Kommentar