Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thierrys weekend 3

(Thierrys weekend )

Karakter: 5.0/1
Visninger: 4581

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge og Gruppesex
THIERRYS WEEKEND del 3

Original ved:

pat roberts
Thierrys Weekend visit
oversat og bearbejdet af oleole13Personer: Thierryogså kaldet T-boy, Adebayo også kaldet Bayo, hans mor og hans brødre Ali og Temba ,

fætrene Tunji og GugileThierry slappede af, det her lignede mere det, han havde håbet på, at eftermiddagen ville blive. Nu sad han på sofaen ved siden af Bayo, og så Tv, fætrene var ved PC’en, og Bayos mor serverede is til dem alle sammen han havde fået et godt brusebad, efter han havde vasket de tre sortes pikke. De havde gjort sig færdige og klædt sig på. Bayo ville stadig ikke give ham lov til at bruge siine jeans, så han sad her i sine ultra korte POD-shorts, og de var ret pinlige i nærværelse af Bayos mor, ikke mindst fordi de tre sorte drenge var i deres smarte baggy ghetto shorts og sweatshirts,

Adebayo strøg ham blidt op af inderlår, og Thierry måtte arrangere sin voksende pik, så den lavede et telt i shortsene i stedet for at droppe ud under buksebenet.

Så flyttede Adebayo sin hånd til den hvide bare mave og strøg rundt i små cirkler.Bayos mor kom ind med frugtkage til de fire drenge. Hun smilede til Thierry, da hun så hans erektion,. Hun havde set masser af drenge og mande pikke, hun havde ikke for ingenting været sygeplejerske i ti år.Hun bød kagerne rundt og sørgede for, at Thierry fik to stykker.Ih, tak sagde Thierry.Han er så kær, tænkte hun og så på hans blå øjne, det blomnde hår og det smilende ansigt.

Hun var godt tilfreds med, at han udgjorde et meget mindre problem, end hvis Bayo havde haft ,en pige med hjem og gjort hende gravid.

Hun mente, at Thierry ligesom så mange andre hvide drenge var bøsse, og han gav nok Bayo alt, hvad han havde brug for. Ikke for det, hun vidste, at Bayo også kunne lide piger. Hun havde set hvilke pornosider, han søgte på, men sådan som man i disse tider præsenterede de hvide drenge, ville de tænde enhver normal sort dreng. og det var pænt af ham, at han delte ham med sine fætre, tænkte hun.Bayo stak sin hånd op under den hvide vest, han havde lånt Thierry og klemte hans vorter blidt, mens de var optaget af at kigge på et talent show på fjernsynet.Hvornår kommer far hjem, mor?Omkring klokken syv, tror jeg, og han har din onkel med,Netop da blev døren slået op, og et par sorte knægte kom stormende ind. De stoppede brat, da de så Thierry, og målte ham hurtigt.Ali! Temba! Stop den faren omkring, somom det her er en fodboldbane, sagde deres mor.

De tog nogle kager og satte sig med korslagte ben på gulvet, klædt i deres fodboldtrøjer og shorts.Og sig så hej til Thierry!Hallo Thierry! sagde Ali, og kiggede over på den blonde dreng og lo højt.Hej Thierry! Temba så interesseret over på sofaen.Du er da T-Boy, ikke , fra Bayos Pod?Jo, indrømmede Thierry. Kendte da alle ham med det navn? han kiggede på de to unge drenge, deres skindende sorte ben, slanke kroppe og uskyldigt udseende ansigter

Kære drenge, tænkte han, han havde overhovedet ikke hørt noget om dem.Temba så på, hvordan hans ældre bror uden videre sad og klemte den hvide drengs brystvorter, og derefter på drengens bule i bukserne, han skubbede til sin yngre bror, og hviskede noget til ham. Så kiggede de begge på Thierry og fnisede.Deres mor lod somom, hun ikke så noget. Hun havde tidligere været forbavset over, at drengen kun havde så små bukser på hjemme hos hende, men hun havde vænnet sig til det.

Hun kunne vældig godt lide ham, hans holdning, hans slanke muskuløse krop og hans silkeagtige blonde hår. Hun tog igen fat på sin sudoko, og koncentrerede sig om at løse den, inden hendes mand kom hjem.

Så kom der reklamer på fjernsynet. Bayo så sig om i lokalet, og der bredte sig et frækt smil på hans ansigt. Måske skulle han give sine brødre et god oplevelse. Han prikkede på Thierrys stive vorter.Ok, t-Boy, der er en pause nu. Han så ned på drengens erektion, om lavede et tydeligt telt i bukserne. Hent os nogle colaer fra køleskabet, du ved hvor de er, og også nogle glas.Thierry rejste sig og stilede mog køkkenet. Han var fuldt bevidst om, at han her lige foran Adebayos mor og brødre, var helt nøgen inde under de meget korte Pod-shorts, og at hans tennelig ubeskyttede pik var stivnet ved den stimulering Bayo havde givet ham.

Han serverede først for Bayos mor. Hun takkede og strøg ham let på det øverste af låret, og bemærkede en sitren i hans bukser.De to fætre og Bayo tog imod colaen uden så meget som at se op.

Da han stod over de to brødre, som sad på gulvet for at give dem deres drinks, gled Ali ned under ham, lo og kiggede lige op i hans shorts.Temba rakte en hånd op og slog let på det, der tydeligt var spidsen af pikken. Så stak han hånden ind under det lette bomulds ben og følte på nosserne. Så trak han pikken ud og begyndte at gnide den, mens hans yngre bror så til med store øjne og åben mund.Det her kan du lide, ikke T-Boy, spurgte han og så lige op i drengens øjne og gned på hans pik.Thierry rødmede og så ned på sin dunkende pik og hvordan de to drenge gned ned over deres egne hårde buler. Den ældre af drengene puttede Thierrys pik tilbage i shortsene og gav ham et slag på røven, inden han tog imod sin cola.Lad være med detTemba! Sagde hans mor.Men han kan godt lide det, har Bayo fortalt mig, og han slår ham også.Du er ikke I hans Pod, og du er ikke gammel nok til at gøre den slags.

Hun håbede, at Temba snart ville blive optaget I en Pod, han var efterhånden ikke til at styre.

Hvilke forhohdl var det ikke blevet for hvide drenge. Deres fædre havde behandlet os som slaver, nu var deres sønner nærmest en slags slaver for deres skolekammerater. Hun havde hørt, at Thierry var sat i en Pod med tyve sorte drenge, nogle af dem ikke ældre end Temba. Hvordan klarede han dog alle dem?

OK, Thierry Boy, næste runde på mit værelse, sagde Bayo og trak ham hen mod døren, han havde uden at sige noget, lagt mærke til, hvordan hans brødre havde behandlet ham.

Tunji og Gugile fulgte hurtigt efter med Temba og Ali i hælene.Hov, hov, ikke jer to!Oh mor, må vi ikke godt gå med og se på?Nej, I to skal komme igang med jeres lektier.OK, vi er begyndt på det I vores værelse, vi går derop.

Og de fulgte efter de ældre drenge op ad trappen.

Inden de var kommet helt op, trak Gugile Thierrys shorts ned, og de yngre drenge havde fuldt udsyn til den nøgne hvide røv og den hoppende pik.Tag I bare fat og føl på ham, hvis I har lyst, sagde Bayo, der så deres iver.Thierry stod stille og ret op, på samme måde, som når der I hans Pod blev beordret inspektion, og de fem sorte drenge stod rundt om ham. De to yngste tog ham på pikken, hev i hans nosser og snart var deres hænder på vej til hans revne og røvhul.

De tre ældre drenge klemte om deres buler og trak deres sorte pikke ud, imens de nød at se, hvordan Thierry overgav sig til de unges behandling.Ned på knæ og tag min pik ud, beordrede Temba.Thierry så over på Bayo for godkendelse, og efter et nik fra ham, trak han Tembas shorts ned og fiskede drengens stive pik ud af underbukserne

Temba nulrede det blonde hår og stak sin pik ind I den åbne mund.Oh skønt, udbrød Temba, mens han kørte pikken ind og ud!Slurpppp. Slurrpppp Glugggggg, sagde Thierry mens det seks tommer, 15 cm, unge drenge værktøj bearbejdede hans mund.Så er det min tur, sagde Ali og trak selv sin pik ud. Gugile lagde mærke til, at den var en del større end brorens. Han skubbede broren lidt til side, og førte sin pik ind i Thierrys mund ved siden af sin brors.Uden nogen varsel løftede Adebayo op i Thierrys hofter og begravede i et stød sin store sorte pik i det spermfyldte hul.AARRRGGGGHHH!Thierrys udbrud blev dæmpet af de to unge pikke, der I fællesskab arbejdede I hans mund,Åh drenge, ikke her på trappen!

Hun kiggede op og så, hvordan hendes to nevøer gned deres stive stænger hen over ryggen på den hvide dreng, der nu lå på alle fire, og hvordan drengens hvide røv blev kneppet hårdt af hendes ældste søn, mens hendes to yngste kneppede hans mund.

Hun gav op!Kan I ikke bare gå ind på jeres værelser, Adebayo. Jeres onkel Kayode har lige ringet, og han sagde at han og jeres far vil være her om en time.Hun så hvordan Adebayos store pik arbejdede ind og ud I den hvide drengs røv, mens hans to fætre med deres noget tyndere men lange pikke ventede på deres turDet er utroligt, som de er vokset, tænkte hun, hvordan skulle stakkels Thierry kunne klare alle tre uden at sprænges?

Hun vidste udmærket, at hendes mand og hans bror Kayode, ville overtage ham senere på aftenen, hvorfor skulle Kayode ellers komme med og spørge om Thierry stadig var der?Netop da skød Temba med et skrig sin pik af I

Thierrys mund.Thierry gylpede.Åh Gud, udbrød hun uvilkårligt.Temba sendte et grin ned til hende netop som Ali udtømte sin unge ladning I Thierrys mund.Med stød så kraftige, at de rystede trappen, og opildnet ved at hans mor så på, skød Adebayo sin anden ladning den eftermiddag ind i den hvide drengs røv,

Mens hun stod som paralyseret, trak han sin pik ud og afleverede et par sprøjt på den hvide røv, inden han flyttede sig hen til Thierrys ansigt, og stak pikken ind I hans mund for at få den slikket ren.Vi ses, mor. De trak Thierry op og førte ham ind på Adebayos værelse. På samme måde som unge løver ville gøre med en hjælpeløs gazelle, tænkte hun og rystede på hovedet.Fortsættes

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til

fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.

Hvis du læser engelsk og gerne vil læse flere af de originale historier, end dem jeg oversætter, så finder du dem på dette link:

http://www.nifty.org/nifty/gay/interracial/ebony-high/
Kommentar