Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thierrys weekend del 4

(Thierrys weekend )

Karakter: 0/0
Visninger: 5080

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Thierrys weekend del 4
Original ved:
pat roberts
Thierrys Weekend visit
oversat og bearbejdet af oleole13

Personer: Thierry også kaldet T-boy, Adebayo også kaldet Bayo og hans brødre Ali og Temba ,
fætrene Tunji og Gugile
Bayos far Dan og hans onkel kayode.

Thierry blev splitternøgen ført ned af de andre drenge, som til gengæld var klædt i helt rene shorts og sweatshirts.

Oh fuck, sikken et syn! Sagde Bayos onkel Kayode, mens han betragtede den nøgne hvide krop. Vi har da vist været heldige! Her I aften

Han er ikke blevet malket, far, han var ved at komme et par gange, mens vi bollede ham, men vi standsede ham, så han er helt klar til dig og onkel.

Drej dig rundt min dreng, vis dine dadyes din fine hvide røv.

Thierrys stive pik stak lige ud mens han drejede rundt. Varmen steg ham til hovedet, idet han nød synet af de to stærke mænd i deres snævre jeans og t-shirts og de fem sorte drenge. Thierry følte det, som om de fyldte rummet med sorte pikke og en duft af muskus, mens de alle nød synet af den nøgne og udstillede hvide dreng.

Oh Yeah, sagde onkel Kayode, det her er lige noget for os. Han tog drengen om klunkerne det her er noget vi vil nyde. Så trak han drengens forhudd helt tilbage, så det lyserøde hoved sprang frem og gav ham et klask i enden.

oK drenge, så kan I godt smutte, vi skal lige se resten af kampen sammen med vores ven her.
***********

Fodboldkampen var forbi.
Mændene havde fået Thierry til at sutte dem begge under kampen. De nød Thierrys arbejde, mens de ind imellem tog en slurk af deres øl. Efter ti minutter på den måde, havde de klædt sig nøgne, så Thierry kunne komme til at sutte deres nødder. Thierry var ved at sperme, da han så dem nøgne. Deres faste muskuløse kroppe og de tykke lange pikke.

Men det var deres faste, stærrke sorte røve, der tændte ham, og uden at hhave fået tilladelse, stak han sin næse og tunge ind i Kayodes røvspalte og slikkede hans hul. Så gjorde han det samme for Bayos far, som pressede sin sorte røv med mod det hvide ansigt.

Så satte begge mænd sig ned igen for at kigge på kampen. Thierry lå på knæ foran dem og slubrede så på den ene store sorte stang og så på den anden, idet han ind imellem fik presset hovedet ned, så han også kunne give de faste klunker en omgang.

Efter det sidste fløjt besluttede de to mænd, at det var tid til at more sig med at give deres hvide pikslikker en god ’afrikan style’ røvfuld.

De lagde ham hen over ryglænet på den sofa, de lige havde siddet I, så han lå sådan, at han havde hovedet vendt mod tv’et og røven mod døren. Dan spredte hans ben.

Tag dine jeans på, sagde Dan, så vi kan vise ham, hvem der er mændene her. Måske vil det være en god ide, at drengene fik lov til at se ham få røvfuld.

De snævre jeans fremhævede Dans stramme røv og den flotte bule foran. Kayode lod sin store pik hænge udenfor, og slog drengen flere gange i ansigtet med den.

Thierry blev tændt ved synet af mændenes nøgne overkroppe og deres muskuløse torso, og han prøvede at få hænderne om de stramme røve i jeansene og søgte at fange Kayodes svingende pik med munden.

Dan rettede et spotlys mod den hvide røv i det ellers halvmørke rum og åbnede døren til entreen.
Kayode greb fat om drengens klunker og den stive pik. Så spredte han drengens balder og betragtede hullet i lyset fra spotlighted.

Han stak en finger ind.

Se her brormand, den her bøssedreng er helt fuld af sperm..
Han fiskede noget af det ud med fingeren, tog den op til næsen og snusede til den.
Det lugter godt, vores egne drenges babymaker sperm.
Han fiskede noget mere ud i sin hule hånd og rakte om til Thierrys ansigt.

Slik det op, sagde han, og strøg Thierrys blonde hår mens denne slikkede spermen i sig. Så gned han resten af i drengens hår og stak sin sorte pik ind i hans mund.

Selvfølgelig. Han har haft alle fem deroppe. Du kan være helt rolig, de har smurt ham godt.

Drengene var straks kommet ind, og havde sat sig for at se på. De lignede kordrenge i deres rene hvide shorts og t-shirts. Kun Bayo stod lænet op ad dørstolpen og holdt hånden på sin voksende pik i bukserne, mens han omhyggeligt fulgte med i begivenhederne.

De skiftedes til at smække den hvide røv,der lå så fint vendt lige mod loftet. Dan gav ham seks slag, mens Kayole gav ham otte eller ti. Deres stærke hænder klaskede mod de hvide balder og efterlod tydelige mærker.
Thierry skreg, og tårerne løb ham ned over kinderne.

Drengene lo og klappede.

Thierry blev løftet fri af sofaen og fik besked på at rydde sofabordet.

Mens tårerne stadig løb ned ad Thierrys kinder, blev han anbragt på sofabordet.
Han blev bundet fast til bordet, og ved hjælp af puder endte det sådan, at både hans mund og røv var let tilgængelige. Det virkede som han var en del af møblementet.

Dette var blevet ordnet af drengene, mens de to voksne mænd trak deres jeans af.

De to muskuløse mænd stod nu helt nøgne foran deres sønner. De havde fået Thierry til at sukke og stønne og drengene klappede, mens de to kraftige ibenholtfarvede pikke gang på gang skiftedes til at tage deres tørn i Thierrys hvide røv, mens deres nosser klaskede mod de hvide balder som tennisbolde. Drengene havde aldrig før set deres fædre kneppe,aldrig før set styrken og den nådesløse kraft i deres stive pikke.

Da han blev spidstegt, havde de to kraftige redskaber med stor kraft arbejdet i begge drengens ender i takt til musikken.

Drengene havde nu taget deres shorts af og bevægede sig i takt til musikkens rytme, mens de så på. Deres sorte pikke svingede og hoppede. De fulgte fascinerede med i,knepperiet, mens de dansede foran Thierrys ansigt, så han kunne se dem.

Og det gjorde han. Mens han led under deres fædres pinefulde kneppen, så han hvordan de lo og dansede, mens de holdt fast i hinandens pikke og strøg naboens runde numser.

Det her er lige, hvad en nigger har brug for efter en hård uge, sagde Kayode, idet han samtidig pressede sit redskab hårdt ind i Thierrys mund og fulgte med i hvordan hans brors kraftige pikarbejdede i den hvide røv, og drengene dansede bag ved ham.

Helt bestemt, og det er forbavsende så snævert hans røvhul er efter at alle i knægte har kneppet ham, sagde Dan. Han er mere snæver end nogen fisse.

Og han bruger sin mund som en professionel, sagde Kayode, han er helt sulten efter nigger pikke. Det virker som om han ikke har haft nogen i lang tid, hvad har i knægte brugt tiden til der ovenpå?

Husk lige, hvor fuldt af sperm hans hul var, da vi begyndte!

Det fik drengene til at le og stolt presse deres stive pikke frem, mens de dansede.

Den yngste af drengene, Ali, sagde at han var træt og satte sig op på ryggen af den hvide dreng. han sad med sin sodavand, mens han fulgte med i knepperiet i begge ender. Hans ekstra store sorte pik stak lige op og svingede fra side til side i takt med den kneppen, der foregik under ham. Han tog om den med den frie hånd, og gned den langsomt.

Hvordan føles det T-boy med to velvoksne niggerpikke inde I dig? Bedre end end de tidligere små drengepikke, ikke?

jo, sir, stammede Thierry, da den sorte pik et øjeblik forlod hans mund, men jeres sønner er også gode, og de er bestemt ikke små.

Dan lo og gav drengens allerede meget røde bagdel et slag. Thierry skreg.

Drengene så nu til, mens Dan tog telefonen og ringed op.

Hallo madame Lafont, det er Dan, Adebayos far. Undskyld,jeg ved det er ret sent, men jeg ville gerne fortælle dem, at Thierry har det fint,

Thierry, gryntede forskrækket med Kayodes pik arbejdende I hans mund.
Alle drengene lo.

Jeg ved, det er Deres fødselsdag I dag, og vi vil gerne gratulere. Jeg undskylder at Adebayo netop inviterede Deres søn i dag, så han ikke kunne være hjemme og fejre Dem. Vi holder et lille danseparty her i aften. Sig tillykke til Thierrys mor, drenge.

De råbte alle tillykke, og Dan holdt telefonen hen tilThierrys mund, som netop var blevet befriet for den sorte pik.

Sig noget til din mor.

Hej mor, ja jeg har det fint. Bayos far sendte et
hårdt stød ind i hans løftede røv. jo, her går det rigtig fint. Dan gav hans røv endnu et hårdt stød, vi må slutte nu mor, vi ses.

Dan tog telefonen, og Kayode stak sin pik tilbage i den hvide drengs mund.

Nej, vi har ingen problemer, fru Lafonte, vi har nogle gode forfriskninger heer på sofabordet. Og så har vi også noget godt fyldt kylling. Thierry er en dejlig dreng og meget populær blandt drengene. Vi har alle sammen haft en fin aften sammen med ham. Han stødte sin pik hårdere ind og flyttede den fra side til side, for at Thierry rigtigt skulle mærke dens størrelse.

Jeg bringer ham selv hjem omkring midnat. Undskyld, at det bliver så sent
Fint!
Jeg vil ikke lade ham gå alene I det her kvarter om natten, det forstår De nok.

Med tre afsluttende stød, mens hun stadig talte, afleverede han sin anden ladning dybt i hendes sønsdejlige hvide røv.

Ali var I den grad blevet overophedet. Og tilskyndet af sine venners tilråb skød han for tredje gang den aften sin ladning, denne gang ud over den hvide drengs ryg, og resten sivede ned langs hans stive stang,

Da hans onkel Kayode, som længe havde været tæt på at komme, så hvordan den unge nigger sprøjtede sin sæd ud over den ældre hvide drengs ryg, udstøtte han et dybt suk.

Her du hvide bøssedreng, tag den her nigger sperm.
Han pyntede hans ansigt med kraftige sprøjt af tyk hvid sperm både i øjne, næse og mund. Derefter gned han den til drengenes begejstring rundt i ansigtet og op i det blonde hår.

Nigger sperm, dreng. En rigtig god ansigtskrem. fortæl din mor om det.

* * ** * *

Da Thierry lå I sin seng sent den nat med hånden om pikken, fortsatte billederne af aftenens begivenheder med at flimre dennem hans bevidsthed. Han var glad for, at Adebayo og hans far havde hakket hans pik af under bruseren, inden de kørte ham hjem. Han var ekstra overrasket over, at Bayos far havde suttet ham af som en prof, og ladet ham sperme i sin mund.
Og Bayo selv havde vist sig som den flinke fyr, han også var, og havde kneppet ham himmelskt.
Men hele syv pikke fra den samme familie på en aften!!! Og hans pik blev hård igen ved erindringen.
Og han tænkte på sin mor. Hun holdt virkelig af Bayo, men det virkede, som . om hun holdt lige så meget af faren. Da de afleverede ham her i aften, bemærkede han at det kys, de gav hinanden, varede noget længere end formalt.
Og hun var klar over, at han var blevet pulet, måske troede hun kun at det var af Bayo, men hans far havde sagt, at han var som en hundehvalp for hele familien. Hvad havde hun tænkt om det? Det var alt sammen ret forvirrende, og han forsøgte at lade være med at tænke mere på det.

.Bayo havde fortalt ham , at han var ved at planlægge det næste POD møde, og at han ville blive mødets star nu på onsdag eftermiddag. Det var bedst at hvile godt ud inden da. Han vendte sig om på siden og faldt straks i søvn.


Slut på de oversatte kapitler, men du kan snart læse om, hvad jeg tror, der skete, da Thierrys tvillingebrødre kom hjem på ferie. Altså historier, jeg selv har digtet, de kommer under overskriften ”TVILLINGERNE”.

Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Hvis du læser engelsk og gerne vil læse flere af de originale historier, end dem jeg oversætter, så finder du dem på dette link:
http://www.nifty.org/nifty/gay/interracial/ebony-high/
Kommentar