Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 4

(På egne ben)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5815

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 4.: Weekend hjemme. 1 dag og 2 dag.

Efter en lang og træls tur hjem med skift fra tog til bus blev jeg hentet af far på rutebilstationen i den by hvor vi boede. Efter en kort tur ankom vi til hjemmet hvor jeg blev modtaget af mor og fik en stor knuser og et kys.
Mor havde forberedt en lækker middag og under spisningen skulle jeg fortælle alt hvad der var sket i den sidste weekend. Jeg kunne se at det havde indvirkning på dem begge at sidde og høre deres søn fortælle om hvordan han var blevet bundet, voldtaget, kneppet og pisset på og da jeg senere lå i min seng kunne jeg høre nogle vilde hyl og støn fra mor og fars soveværelse, så jeg kunne godt forestille mig at de havde gang i den. Jeg var dog så træt at jeg faldt i søvn og sov som en sten indtil næste formiddag, hvor mor kom ind og vækkede mig og sagde at der var kaffe.
Jeg skyndte mig at snuppe et brusebad og barbere mig forneden så jeg var helt glat og lækker og gik så ind til mor. Tøj var ikke et tema når jeg var hjemme da både mor, far, Loa, Jonna og jeg ofte gik nøgne rundt. Mor havde en let silkekimono på som hun ikke havde knappet så da jeg sad i fik kaffe havde jeg udsigt til hendes 2 små dejlige bryster, men efter den tur hun havde fået af far var hun ikke lige i humør til noget sjov fra morgenstunden. Far var ude i haven så jeg sagde til mor at jeg lige ville smutte over til Leif og på vej ud sagde jeg lige hej til far.
Det var efterhånden længe siden jeg havde set Leif og gensynsglæden var da også stor da han lukke døren op. Han bød mig indenfor mens han fortalte at hans forældre var på weekend tur i sommerhus så han havde hele hytten for sig selv, næsten da, for han havde besøg af sine 2 tvillingefætre, Ole og Ib, som lige var fyldt 15 år.
Leif var meget spændt på hvordan jeg havde det i Århus så jeg måtte endnu engang fortælle om mine oplevelser. Leif sad lid uroligt på stolen under min fortælling og jeg kunne se i hans øjne at han blev liderlig af at høre den.
Da jeg var færdig med at fortælle gik døren op og ind trådte de to smukkeste fyre jeg nogensinde havde set. Slanke, mørkhårede og med dybe brune øjne, totalt ens og begge kun i et par små badeshorts.
Vi præsenterede os for hinanden og Leif fortalte mig at Ole og Ib godt vidste at vi var til fyre og at de selv havde det ligeså. De var dog ikke så erfarne men havde meget lyst til at prøve grænser af. Jeg spurgte dem om hvad de mest havde fantaseret om og de svarede at de tændte meget på dominans og SM, men ikke rigtigt havde prøvet det endnu, kun de to alene men da de begge helst ville domineres var det ikke så spændende.
Jeg spurgte om de havde lyst til at lege nu og de nikkede begge to, mens rødmen spredte sig i deres ansigter.
Leif var med på ideen og hentede noget snor mens jeg beordrede dem begge to ud på gulvet og bad dem smide bukserne. Flove trak de deres små badebukser ned og åbenbarede et par søde små pikke som hang mellem deres lår. Jeg rejste mig og gik lidt rundt omkring dem mens de stod og kiggede ned i gulvet. Leif kom tilbage og vi smed også vores tøj og gik hen til de to unge gutter. Vi tog fat i hver deres arme og tvang dem ud i haven og bandt dem til en bjælke i havestuen så de begge stod med armene over hovedet. Jeg kunne se at de havde lidt hår omkring pikken og bad Leif om at hente barbergrejet. Ole og Ib kiggede forskrækket på hinanden, men der var ingen nåde. De blev sæbet ind og skraberen kom i brug og snart var de begge 2 ligeså glatte som Leif og jeg.
Det havde da også haft sin indvirkning på deres pikke som begge strittede ud fra kroppen. Leif og jeg satte os foran dem og tog hver sin pik i munden. De var ikke ret store, kun ca. 14 cm så vi kunne sluge dem helt til roden. Vi suttede dem lidt mens vi havde et godt tag i der røvballer og snart begyndte de at lave kneppebevægelser i vores varme munde, men de skulle nu ikke have lov til at komme allerede, så vi slap dem igen og rejste os op.
Jeg spurgte dem om de nogensinde havde prøvet at have en pik i røven men det havde de ikke. De havde kun leget med ulerødder og fingre så det var to jomfruer vi havde stående her.
Vi stillede os bagved dem og gav dem et par klaps i røven med flad hånd. Det var noget de kunne lide så vi prøvede at slå lidt hårdere men de beklagede sig ikke, stønnede kun liderligt. Snart var deres baller helt røde og Leif og jeg var blevet rigtigt tændte. Leif hentede noget glidecreme som vi smurte deres røvhuller med. Jeg kunne godt mærke at de var jomfruer da jeg stak en finger op i Ole. Han var dejlig stram og snæver og jeg glædede mig til at skulle have min pik op i ham.
Vi løsnede dem og lagde dem på bordet på ryggen og bad dem løfte benene. Her lå de så med deres dejlige røvfisser lige ud imod os. Vi stillede os begge hen, Leif ved Ib og jeg ved Ole og som på kommando satte vi vores stive pikke mod rosetterne og pressede.
Langsomt kunne jeg mærke at Ole begyndte at slappe af og til sidst gled mit pikhoved ind i hans røv. Jeg holdt en lille pause og lod ham vænne sig til fornemmelsen men så mærkede jeg at han begyndte at bevæge underlivet og presse sig imod min pik og så begyndte jeg at kneppe ham. Jeg gled stille og roligt helt til bunds i ham, trak mig ud igen og stødte så pikken i bund en gang til. Ole stønnede og bad mig kneppe ham hårdt. Jeg stødte hårdere og hårdere samtidig med at jeg legede med hans lille stive pik som lå op ad hans mave og han roterede mere og mere med underlivet.
Pludselig fik jeg et hårdt slag i røven, hvilket resulterede i at jeg røg helt ind i Ole så han var ved at vælte ned af bordet. Jeg vendte ansigtet og så at det var Bent, det lokale postbud som var kommet.
"Nå, i hygger jeg nok med de små drenge" sagde han og Leif og jeg skyndte os at trække pikkene ud af deres røvhuller. "Når i nu kan klare sådan et par små drenge må vi jo se hvad i siger til en voksen mand" sagde Bent mens han knappede sine bukser op. Han skyndte sig at smide alt tøjet og viste os en kæmpepik, nok 22 cm lang og enormt tyk.
Jeg stirrede måbende på den, den var næsten større end Bos, i hvert fald tykkeres og jeg kunne ikke lade være med at slikke mig om munden. Bent lagde sine hænder på mine skuldre og pressede mig ned så jeg lå på knæ foran ham og så jog han den store kæp ind i min mund. Selv om jeg gabte alt hvad jeg kunne var det tæt på at den ikke kunne være i min mund, men ind kom den og jeg begyndte at mundkneppe ham. Ole, Ib og Leif stillede sig rundt om og så på men inden længe begyndte de at lege med hinanden. Bent bad Ole om at løfte mig op så jeg stod på alle fire og så fik han besked på at kneppe mig. Jeg mærkede hvordan han lille ivrige pik ledte efter mit hul og fik en hånd ind mellem mine ben så jeg kunne styre ham på plads. Inden længe huggede han sin lille pik frem og tilbage i min røv samtidig med at jeg suttede Bents pik det bedste jeg havde lært. Jeg kunne ud af øjenkrogene se at Leif havde fået Ib ned på alle fire og var ved at tage ham bagfra også.
I løbet af ganske kort tid mærkede jeg at Ole stivnede og så kunne jeg mærke nogle varme sprøjt inde i mig. "Det var godt" sagde Bent "så er han vist smurt og forberedt til mig" hvorefter han gik om bagved mig og uden nåde kørte pikken op i mig. Det gjorde afsindigt ondt at blive udvidet så meget men han kørte bare sin fede pik ud og ind af min røv og var ligeglad med at jeg stønnede og klagede mig.
Efterhånden blev smerten afløst at velvære og jeg lå til sidst bare på gulvet med lukkede øjne og nød at mærke pikken arbejde i mig. Bent trak sig desværre ud af mig og vendte sin opmærksom hed mod Leif som sad på knæ bagved Ib mens han røvpulede ham. Bent satte sig bagved Leif og stak uden videre pikken op i ham. Leif gav et brøl fra sig og forsøgte at trække sig væk, hvilket bare resulterede i at han røg helt til bunds i Ibs røv. Således låst fast måtte Leif finde sig i at blive voldkneppet af Bent. Leif hulkede og stønnede men Bent viste ingen nåde. Ole havde sat sig foran mig og tog min pik i munden. Det var lækkert at mærke den varme drengemund og den spillende tunge omkring mit pikhoved og jeg tog godt fat i hans nakke og angav takten mens jeg mundkneppede ham. Bent måtte endelig give sig og med at kæmpe brøl tømte han sig oppe i Leif. Jeg kunne godt forestille mig hvordan det måtte føles når Bents pik blev endnu tykkere under udløsningen og jeg havde ondt af Leif. Tårerne trillede ned af hans kinder og hans pik var også blevet helt slap så det havde ikke været nogen stor fornøjelse for ham. Han skyndte sig da også at smutte ind i bad med sperm og røvsaft dryppende ud af hans ømme røvhul. Bent smuttede også i tøjet igen og med et friskt "Vi ses" forsvandt han ud på sin rute igen og så var jeg alene med tvillingerne og det ville jeg da udnytte. Ib og jeg havde endnu ikke fået udløsning så jeg bad Ole lægge sig på ryggen så Ib kunne sætte sig over hans pik. Ib fik så styret Ole lille pik ind i røven og sank ned så den kom helt i bund. Jeg stillede mig foran Ib og bad ham sutte mig. Ole begyndte at bevæge sig så Ib hoppede op og ned over hans pik og jeg fik mit livs suttetur af den kønne lille dreng. Da han kiggede op på mig med sine liderlige brune øjne kunne jeg ikke mere. Jeg trak mig ud af hans mund og gav min pik de sidste strøg og så sprøjtede spermen ud over hans ansigt. Han forsøgte at fange så meget som muligt men noget dryppede ned ad hans brystkasse og ned på hans pik. Jeg satte mig på knæ og tog pikken i munden. Det smagte dejligt af hans presperm og min egen sperm og snart fik jeg fuld valuta. Hans lille pik sprøjtede og sprøjtede i min mund. Jeg troede ikke der kunne være så meget sperm i sådan en ung fyr men jeg slugte det hele og slikkede mig om munden bagefter. Ole var efterhånden blevet liderlig igen og fortsatte med at kneppe sin bror indtil også han eksploderede i en udløsning. Da Ib rejste sig op og Oles pik gled ud dryppede Oles sperm ud af Ib røv og ned på Oles pik. Jeg kunne ikke modstå fristelsen og bøjede mig ned og sugede og suttede det hele op.
Leif kom ud til os igen og svor på at han nok skulle få hævn over Bent og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at han havde ret og jeg skulle nok hjælpe ham, men herom senere.
Tvillingerne var glade og tilfredse, men de ville dog gerne prøve lidt mere senere så vi aftalte at mødes igen søndag formiddag og fortsætte hvor vi slap. Vi skulle nok få oplært de to frække knægte med tiden.
Det var blevet middag så jeg skyndte mig at sige farvel til mine 3 venner og drønede hjem igen.
Da jeg åbnede døren kunne jeg høre støn og hyl og klask inde fra soveværelset og nysgerrigt listede jeg døren på klem. Jeg kunne se at mor var i færd med at kneppe far med en stor påspændt dildo og far stønnede hver gang mor stødte pikken i bund. Det var liderligt at høre mors lår og mave klaske mod fars røv hver gang hun stødte til og jeg kunne mærke at min pik blev stiv igen. Forsigtigt listede jeg bukserne af og gik stille ind i soveværelset. De havde ikke høre mig komme så mor gav et forskrækket hvis fra sig da jeg greb hendes små dejlige bryster bagfra mens jeg pressede min pik mod hendes røv.
"Nå, det er bare dig, min skat" sagde mor "Du har måske lyst til at være med"? Jeg svarede ikke men skilte hendes baller fra hinanden og stak forsigtigt min pik ind i hendes lille pariserrøv. Jeg gled ubesværet op i hendes snævre grotte og begyndte at røvpule hende. I takt med at jeg stødte ind i mor fik far gummipikken dybt ind i sin røv. Vi fortsatte lidt hvorefter mor foreslog at jeg skulle mærke fars pik. Jeg skyndte mig at trække mig ud af mors varme røv og far smed sig på ryggen på sengen så jeg kunne kravle op på ham. Jeg satte mig modsat så jeg kiggede ned mod hans fødder og sænkede langsomt min røv ned over hans pik. Den gled ubesværet i bund og jeg sad lidt og nød fornemmelsen af at være helt udspilet. Mor smed strap-on'en og bad mig lægge mig ned over far brystkasse hvorefter hun kravlede og sænkede sin pjaskvåde fisse ned over min stive pik. Her lå jeg så som en sandwich mellem min mor og far. Far begyndte at bevæge sig i min røv og inden længe mærkede jeg at jeg fik hele hans ladning. Mor kravlede ned af mig og løftede mig op så alt fars sperm flød ud af min røv og ned på fars pik. Hun vendte mig så om og onanerede mig lige over fars pik indtil jeg sprøjtede. Hun styrede spermen så den blandede sig med det der lå der i forvejen og tvang så mit hoved ned så jeg kunne slikke det hele op.
Begærligt slubrede jeg hele den dejlige blanding i mig hvorefter vi lagde os arm i arm og faldt i søvn ovenpå de vilde udskejelser. Jeg vågnede et par timer senere ved at mor og far legede med min pik og nosser men jeg var efterhånden så udkørt at vi til sidst grinende måtte give op. Vi tog så et fællesbad og hyggede os resten af dagen.

Slut på 1. dag

4. del Weekend hjemme. 2. dag


Søndag startede med flot solskinsvejr og vi sad på terrassen og nød morgenkaffen, alle 3 splitternøgne da vores have var lukket og ingen kunne se os udefra. Stemningen var hyggelig og far spurgte til hvordan det var gået hos Leif i går. jeg fortalte om tvillingerne og hvad vi havde lavet og jeg kunne se at det tændte dem, men da jeg fortalte om Bent kunne jeg se at min far blev gal. han bad mig om at hente Leif og tvillingerne og så komme tilbage om en times tid så skulle han nok hjælpe os med at hævne gårsdagens ydmygelse.
Jeg skyndte mig at smutte i et par shorts og cyklede over til Leif. Sikken et syn der mødte mig da jeg kom derover. De lå alle tre ude i haven og tog sol. Jeg kunne ikke få øjnene fra de 2 smukke drenge som lå side om side og sov, arm i arm. De havde ikke hørt jeg kom så jeg listede lige så stille hen til dem, lagde mig på knæ mellem deres ben og tog en dejlig pik i hver hånd. Først kom der kun et par tilfredse lyde fra dem men efterhånden vågnede de op og satte sig op. Da de så det bare var mig lagde de sig ned igen og nød min behandling. Leif vågnede også og satte sig op og nød forestillingen. Jeg bukkede mig frem og suttede skiftevis på de 2 dejlige drengepikke og så kom der mere liv i Leif. Han satte sig bagved mig og begyndte at lege med min røv, først med fingrene og siden satte han sin mund mod mit røvhul og begyndte at slikke. jeg kunne mærke at han pressede sin tunge op i mig og jeg suttede som en gal på drengenes pikke alt imens jeg blev mere og mere liderlig, men desværre måtte vi stoppe igen, da jeg havde lovet far at vi snart kom tilbage.
Jeg satte hurtigt de andre 3 ind i situationen og vi fik lige et par shorts på inden vi drønede hjem. Da vi kom tættere på huset kunne vi se Bents postbil holde i indkørslen så vi glædede os til at komme hjem. Vi gik om i haven og så at Bent stod bundet mellem to træer således at både arme og ben var strakt vidt fra hinanden. Han havde fået et tørklæde bundet om øjnene så han ikke kunne se noget og han var helt nøgen. Hans store pik hang og dinglede mellem hans ben, og vi kunne høre at han spurgte hvad mor og far havde gang i. De svarede ham ikke men gjorde tegn til os om at vi ikke måtte sige noget. Far gik hen til Leif og gav ham en pisk i hånden og pegede hen på Bent. Den chance lod Leif ikke gå fra sig så han gik hen og stillede sig bagved Bent og svingede pisken et par gange frem og tilbage i luften før han lod den ramme Bents røv. Bent gav et hyl fra sig og ruskede for at komme fri, men far havde bundet ham godt. Leif fortsatte med at piske Bents røv, stille og roligt ramte pisken gang på gang og Bent hylede og skreg mere og mere for hvert slag. Til sidst gav far tegn til Leif om at stoppe hvilket han nødtvunget gjorde.
Mor var omgående faldet for tvillingernes smukke ydre og sad på knæ foran dem og legede med deres små pikke med sine hænder og af og til tog hun dem i munden og gav dem en lille suttetur. Tvillingerne stod som forstenet for de vidste jo ikke hvilket familieliv vi havde, men efterhånden slappede de af og begyndte at nyde det og deres pikke begyndte at vokse i mors kyndige hænder.
Far hentede noget snor og et tungt lod og bandt så snoren omkring pikken og nosserne på Bent og hængte loddet i. Selvom det havde gjort ondt på Bent at blive pisket begyndte hans pik at rejse sig og stor snart stiv ud fra hans krop. Da snoren forhindrede blodet i at løbe så hurtigt tilbage blev pikke stører og stører og jeg stod ligefrem og fik lyst til at smage den igen men Bent skulle ydmyges endnu mere inden han skulle have nogen fornøjelse. Far løsnede Bents arme og vi hentede en taburet som han kunne hvile sin brystkasse på så han lå foroverbøjet., stadig med benene bundet og vidt spredt fra hinanden.
Mor forlod tvillingerne og far overtog hendes plads. Leif og jeg stod bare og nød synet af de 2 drenge som fik suttet pik samtidig med at vi legede med vores egne pikke. Bent lå bare og ventede. Han var sikkert godt nervøs for hvad der nu skulle ske. Mor gik ind i huset og da hun kom tilbage fik jeg et chok. omring sig havde hun spændt den største strap-on jeg nogensinde havde set. Den var mindst ½ mtr. lang og næsten dobbelt så tyk som Bents pik. Den dinglede mellem hendes ben og så helt forkert ud på hendes fine slanke krop. I hånden havde hun en tube med glidecreme og hun satte sig på knæ bag ved Bent og begyndte at smøre hans røvhul godt ind. Leif og jeg gik hen og så på det mens far fortsatte med tvillingerne, men til sidst kom de dog også hen til os for at følge med.
Mor startede med at smøre Bents røvhul, stak så 1, dernæst 2, så 3 fingre ind og til sidst pressede hun hele hånden op bagi ham. Hun smurte noget mere creme op ad sin arm og til sidst havde hun den så langt inde at hendes arm var væk helt op til albuen. Bent gav nogle enorme brøl fra sig og stønnede helt vildt, men mor viste ingen nåde. Hun trak armen næsten helt ud for så at skubbe den hårdt tilbage igen flere gange. Hun tog så hånden ud igen, samlede sine to hænder og pressede dem så op bagi Bent igen. Aldrig havde jeg set et røvhul blive sådan udspilet før. For at dæmpe Bent brøl var far kravlet ind under hans ansigt og havde stoppet sin pik i hans mund og Bent suttede lystigt på pikken. Han turde nok ikke andet.
Mor tog nu fat i den store gummipik og pressede den op i Bent. Langsomt forsvandt den op i hans røv og var til sidst helt i bund hvorefter hun begyndte at kneppe ham voldsomt.
Ib og Ole var blevet godt liderlige af at se på det og havde sat sig foran os og taget vores pikke i munden. Ib havde min og Ole havde Leifs, men det var jo næsten ligegyldigt da de var helt identiske.
Vi hørte far give et brøl fra sig og kunne se hvordan hans pik pumpede sperm ind i halsen på Bent som var tvunget til at sluge det hele. Far trak herefter sin pik ud af hans mund og pissede så i hans ansigt. Det varme urin sprøjtede fra fars pik og plaskede i Bents ansigt. noget ramte ind i munden og Bent sank og sank for at få det hele med. Jeg skævede ned til Bent pik og kunne se at den stadig var stiv, men efterhånden var blevet helt blå af de stramme snore. Jeg sagde til far at vi hellere måtte løsne snorene og det syntes han var en god ide. Vi kunne høre hvordan der undslap Bent et lettelsens suk da far fjernede snorene og pikke begyndte at få sin normale farve tilbage.
Far smed sig udmattet i græsset mens mor fortsatte med at voldkneppe Bent. Tvillingerne blev mere og mere ivrige med at sutte vores pikke og snart måtte vi bede dem holde lidt igen. De surmulede lidt, men tøede op igen da vi fik dem placeret på alle fire så de kunne se mor og Bent samtidig med at vi kørte vores pikke i bund i deres små stramme røve.
Mor syntes endelig at Bent havde fået nok og trak pikken ud af ham. Far løsnede hans ben og tvang ham ned at ligge på ryggen hvorefter mor skrævede over ham og pissede ham i munden. Jeg var efterhånden så fascineret af hans store pik at jeg trak mig ud af Ibs røv, til hans store ærgrelse, og gik over til Bent, skrævede over hans krop, førte hans pikhoved hen til mit røvhul og sank stille og roligt ned over ham. Han stønnede helt vildt da han mærkede min stramme røv glide ned over skæftet og begyndte omgående at støde vildt op imod mig. Det var ligesom at ride en vild tyr og jeg havde svært ved at blive siddende, men nød at mærke den store pæl pløjes sig ind i min røv. Jeg kunne se at Ib var kravlet ind under Bo og lå og gnaskede på hans pik mens Leif røvpulede ham. Mor satte sig ved siden af far og kiggede liderligt på os alle sammen.
Bent kneppede mig vildere og vildere og kom til sidst oppe i mig. Jeg kunne mærke hvordan spermen væltede ud af ham og jeg blev siddende mens jeg mærkede hvordan hans pik efterhånden blev slap. Da jeg rejste mig gled den med et svup ud af mig. Jeg klemte mit hul sammen så spermen ikke løb ud og gik over til Leif og tvillingerne. Jeg hev Ib ud igen, skrævede over hans ansigt og åbnede min røvsluse så han fik spermen ned i ansigtet. Dernæst spillede jeg min pik ud over hans ansigt og imens jeg oversprøjtede ham hørte jeg at Leif tømte sig i Oles røv.
Ole blev beordret til at gøre det samme som jeg og tømte også sin røv ud i Ibs ansigt hvorefter han også onanerede sin pik ud over ham. Her lå Ib så, fuldstændigt tilsølet af sperm fra Bent, Ole og jeg, godt blandet med mine og Oles røvsafter. Det var et syn min mor ikke kunne modstå så hun kravlede hen og slikkede Ibs ansigt fuldstændigt rent. Jeg kunne ikke dy mig og gik hen og klaskede hedes lækre røv et par gange til stor morskab for de andre.
Da vi bagefter sad i haven og slappede af fortalte Bent at han faktisk var glad for at vi havde sat ham på plads, da han godt vidste at han var gået over stregen og samtidig med havde han fundet en side af sig selv som han ikke kendte, da han indrømmede at han havde nydt at blive domineret og at han tændte meget på at få tæsk. Specielt Leif fik en undskyldning som han omgående accepterede og han undskyldte også generelt overfor os andre og takkede mor og far fordi de havde lært ham hans nye side.
Mor og far sagde at han altid var velkommen når han havde lyst og hvis han engang fik overtalt hans kone kunne han bare tage hende med. Han takkede meget for der venlighed og trak sig så tilbage. Vi skulle dog få meget mere at se til ham senere, på en god og dejlig måde.
Mor kunne ikke holde fingrene fra tvillingerne og sad og nussede med dem hele tiden. Ib spurgte om ikke de kunne få lov til at prøve tissesex da de var blevet meget vilde med at se på det så far, Leif og jeg trak på skuldrende, rejste os op, fik knægtene ned at ligge ved siden af hinanden og overpissede dem så over hele kroppen. De lå med åbne munde og forsøgte at fange så meget pis som muligt samtidig med at de spillede deres små virile drengepikke indtil de begge sprøjtede op af deres maver. Mor klappede begejstret og sagde at hun havde de bedste mænd og drenge i hele verden.
Leif og tvillingerne skulle hjem da Leifs forældre snart dukkede op, og de skulle lige vasket og have noget tøj på inden da, så vi tog pænt afsked med dem og sagde til tvillingerne at de altid var velkomne hos os når de var på besøg.
Vi gik også ind og fik et bad hvorefter resten af eftermiddagen gik med at ligge og slikke sol og slappe af. Mor prøvede godt nok flere gange om ikke hun kunne lire os op men vi var simpelthen så udtømte at hun til sidst måtte klare det selv med en dildo og fingrene. Det lykkedes da også for hende at få en kæmpe orgasme men så var hun også helt færdig.
Far kørte mig tilbage til rutebilstationen efter aftensmaden og jeg rejste tilbage til mit nye liv i Århus. Hele ugen forløb stille og roligt hos mine nye værter. Jeg skulle dog lægge røv og mund til Egon og Bo indimellem men noget vildt blev det ikke til og jeg sparede mig selv så jeg var klar til weekenden, men inden da nåede jeg dog at rende ind i Paul på gymnasiet men den historie gemmer vi til næste afsnit.
Kommentar