Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På egne ben del 3

(På egne ben)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5251

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 3.: Sex på Svensk.

Jeg stillede mig midt på gulvet og Egon sagde "Nå, der har vi jo vores nye lejer, ja I kender jo hinanden fra Mindeparken, så nu kan du godt gå ud i køkkenet og hente det der står på bordet og begynde at servere."
Jeg skyndte mig ud i køkkenet og så at der var stillet en bakke med lækre pindemadder frem samt en stor flaske champagne i køler.
Jeg tog de 2 ting og gik ind i stuen igen. Det var lidt besværligt at gå normalt med pluggen i røven, så jeg måtte anstrenge mig. Inde i stuen satte jeg fadet på bordet og hældte champagne op i glassene. Jeg begyndte naturligvis med Sandra som så utroligt sød ud, lille og spinkel og alligevel superfræk og jeg fik et venligt smil tilbage, dernæst fik de 3 herrer også skænket op og jeg fik så besked på at sætte mig på knæ og kigge ned i gulvet mens de skålede og hyggede sig. Sandra sad lige overfor mig og når jeg skævede op kunne jeg se at hun havde spredt sine ben og hendes dejlige glatte fisse så våd og indbydende ud.
"Kom" sagde hun "du kan ligeså godt sidde her mellem min ben" og jeg skyndte mig at kravle hen til hende. Først sad jeg bare stille, jeg turde ikke rigtigt gøre noget, men så tog hun blidt fat i min nakke og førte mit ansigt ned i hendes skød. Straks satte jeg min mund mod hendes fisse og begyndte at slikke hende stille og roligt. Jeg skilte hendes store skamlæber med min tunge og pressede den op i hende, lod den derefter slikke op over hendes klitoris og tilbage i varmen igen. Hun roterede sagte med underlivet mens hun stønnede lidt og virkede til at nyde det. Hun skubbede sig længere frem i sædet så min tunge også kunne komme til at slikke hendes lille lækre røvhul og snart var jeg på skift i gang i begge hendes huller. Hun stønnede højere og højere og bevægede sig snart så vildt at jeg næsten ikke kunne komme til. Hendes hænder søgte ned til klitten og hun begyndte at gnide voldsomt på den og pludselig tog hun hårdt fat i min nakke og pressede min mund imod fissen og kom så i et højt skrig. Fissesafterne sprøjtede ud af hende og jeg slugte alt hvad jeg kunne komme til og slikke hende ren bagefter.
"Tak" sagde hun "så kan du godt sætte dig på plades igen". Jeg kravlede ud på gulvet igen med hele hovedet fedtet ind i hendes safter og med en pik som var ved at sprænge latextrusserne for at komme ud.
Herskabet fortsatte med at drikke og da champagneflasken var tom blev jeg sendt ud i køkkenet igen for at tilberede irsk kaffe og drinks. De næste par timer forløb med snak, hygge og drikkeri og de var alle 4 efterhånden ved at være godt i stødet. Jeg fandt undervejs ud af at Sandra var 62 år og Ralf var 71 så jeg havde da gættet rimeligt godt.
På et tidspunkt spurgte Egon om ikke det var tid til at lege lidt med deres legetøj (mig) og det faldt i rigtig god jord, så jeg blev kommanderet ind i SM rummet hvor mine hænder blev bundet til et par kroge i loftet og mine fødder til et par i gulvet så jeg stod som et X. Egon havde fjernet mit latextøj inden og det var lidt af en befrielse at mærke pluggen forsvinde fra min røv.
Sandra, som viste sig at være den mest sadistiske af dem alle tog en pisk og begyndte at behandle mine baller. Først gjorde det ondt men efterhånden bredte der sig en behagelig følelse i hele mit underliv og min pik rejste sig i fuld størrelse. Da Sandra så det fin den også lidt med pisken.
Ralf kom hen til mig, tog et fast greb i min nakke og kyssede mig. Først var det lidt underligt at stå og tungekysse en så gammel mand, men efterhånden fik hans tungeleg i min mund den ventede effekt og jeg svarede igen ved at sno min tunge omkring hans, alt imens Sandra fortsatte med at behandle mine baller med pisker. Jeg var ved at sprænges af liderlighed og da Ralf pressede sit underliv imod mine lår kunne jeg også mærke at hun var blevet stiv. Hans pik gned op og ned af mine lår og efterlod en stribe af presperm.
Jeg så at Egon havde anbragt Bo i gabestokken og var ved at give ham en røvfuld så det var åbenbart meningen at Bo også skulle straffes i dag.
Jeg blev løsnet fra min stilling og ført hen bag ved Bo. Egon styrede min stive pik hen imod Bos røvhul og beordrede mig til at kneppe ham. Jeg pressede forsigtigt imod hans snævre åbning og mærkede hvordan han slappede af og lod mig komme ind i varmen, men så gav Egon mig et ordentligt klask bagi så jeg røg helt til bunds i Bos røv. Bo gav et brøl fra sig men begyndte så at følge mine bevægelse og snart kørte jeg pikken ud og ind af hans snævre røv. Det var pragtfuldt at mærke hvordan han strammede omkring min pik men lige da jeg var ved at miste kontrollen over mig selv beordrede Egon mig til at standse.
Jeg havde ikke lov til at få udløsning lige nu, og måtte pænt trække mig ud af Bo dejlig røvfisse. Ralf overtog min plads og fortsatte med at kneppe Bo mens jeg blev beordret på knæ hvorefter Sandra fandt en rimelig stor plug som hun drev op i mig. Jeg kunne føle hvordan den var ved at sprænge mit stakkels røvhul, men da den først var komme på plads var det en dejlig fornemmelse.
Sandra stillede sig foran mig og støttede sig mod mine skuldre mens Egon stillede sig bagved hende og begyndte at kneppe hende. Hendes små bryster var lige ud for min ansigt og jeg rakte tungen frem for at fange dem i takt med at Egon med at Egon kneppede hende voldsomt. Sandra hylede og skreg så jeg var glad for at vi ikke havde naboer tæt på og kom da også til sidst i en voldsom orgasme som gennemrystede hendes krop.
Egon trak sig ud af hende og stillede sig foran mig og begyndte at spille sin pik. "Åbn munden, knægt" beordrede han og jeg skyndte mig at adlyde lige præcis tidsnok til at modtage hans sprøjt af sperm lige ind i min mund. Jeg sank og sank, men noget ar spermen gled ned af min hage og ned på gulvet. Jeg kunne simpelthen ikke have det hele.
Ralf havde i mellemtiden tømt sig oppe i Bos røv og Egon trak mig hen bag ved bo og tvang mig til at suge og sutte hans røv ren for sperm. Heldigvis er jeg vild med sperm så jeg nød at fange Ralfs mens det stille løb ud af Bos røv.
Bo blev løsnet fra sin stilling i gabestokken og fik besked på at give mig den store tur. Jeg frygtede at skulle have hans gigantiske pik op i mig, men nu forstod jeg meningen med den store plug som Sandra havde sat op i mig. Da den blev taget ud var mit røvhul forberedt til Bos pik og han gled stille og roligt op i mig. Han fyldte mig helt ud og bragte mig i den syvende himmel da han begyndte at voldkneppe mig. Det var som om at han ville tage hævn for at jeg tidligere havde kneppet ham men hans ustyrlighed resulterede i at han ret hurtigt eksploderede oppe i mig og fyldte mit lille ømme røvhul med det ene spermsprøjt efter det andet.
Jeg blev så langt på gulvet ved afløbet og var godt klar over hvad der nu skulle ske. Egon beordrede mig til at spille min pik og så pissede de alle 4 ud over mig. Sandra stod overskrævs over mit hoved med fissen lige hen over min mund og alle hendes gyldne dråber ramte mig lige i munden. De 3 fyre pissede mig over hele kroppen og inden længe sprøjtede min pik. Der var så meget kraft på at de 2 første sprøjt ramte mig i ansigtet og jeg fangede noget af spermen som jeg slugte sammen med Sandras pis. Det var den bedste cocktail jeg længe havde smagt.
Sandra havde åbenbart en temmelig pervers indstilling for hun lagde sig på knæ og begyndte at slikke mig i ansigtet. Hun slikkede og sugede pis og sperm i sig med et fornøjeligt smil om munden og et lunt glimt i øjet og det tændte mig enormt at se den pæne ældre dame opføres sig sådan.
Det var ved at være sidst på eftermiddagen men jeg var jo forpligtet til kl. 21.00 så jeg regnede ikke med at det var forbi endnu og jeg fik ret. Vi gik alle i bad og så var der tid til lidt aftensmad. Jeg fik lov til at spise med ved bordet og blev rost meget af alle 4 for at være så velopdragen og villig. Jeg var meget stolt af mig selv og ønskede at min mor og far kunne se og høre hvad der skete, men jeg måtte vente til jeg kom hjem med at fortælle dem det.
Sandra fortalte at hendes barnebarn ville være med næste gang. Det var en ung gut på 15 år som hed Tony og han skulle også oplæres til at adlyde. Han havde ikke været med før, men Sandra mente at hen godt kunne lære noget af mig og jeg glædede mig ligefrem til at få en ligesindet som kunne aflaste mig lidt. Tony ville komme om 14 dage og skulle så bo hos os i en uge.
Efter maden blev jeg ført ud p terrassen hvor der også var monteret kroge og snart befandt jeg mig igen bundet som et X. Piskene blev hentet og så gik da alle fire i gang. Jeg blev ramt på lår og i røven, på brystkassen og på pikken, ja, overalt og det gjorde afsindigt ondt. Da det var overstået hentede Egon nogle klemmer som blev sat fast på mine brystvorter og min pik og nosser og så gik det ud på at de, med pisken skulle ramme klemmerne så de røg af. Herskabet morede sig gevaldigt men jeg havde svært ved at holde smerten ud, men endelig blev de trætte af den leg. Jeg kunne se på mændene at det havde haft effekt og Egon og Ralf begyndte da også at kæle for hinandens pikke. De lagde sig i en 69 på gulvet og suttede hinanden. Ralf slugte hele Egons pik. Jeg havde aldrig set en fyr tage sådan en stor pik helt til roden. Sandra stillede sig bagved mig, rakte hænderne foran på min krop og legede med min pik og Bo satte sig på knæ foran mig og tog pikken i munden. Sandra kradsede mig med hendes lange negle samtidig med at hun onanerede min pik i Bos mund og det varede ikke længe inden jeg sprøjtede. Bo slugte det hele, kiggede op på mig og smilede listigt mens han slikkede sig om munden.
Jeg var ikke helt klar over hvad han ville men da han løsnede mig og bandt Sandra i stedet for fandt jeg ud af at han faktisk ikke kunne lide kvinder og ikke brød sig om at Sandra skulle være med så nu skulle han lige vise hende hvad han mente.
Egon og Ralf havde tømt hinanden og satte sig og så på scenariet. Sandra så nu ikke ud som om hun havde så meget imod det, så da Bo gav mig en af pisken havde jeg ikke meget betænkningstid inden jeg lod slagene regne ned over hendes røv. Hun vred sig og stønnede samtidig med at Bo satte klemme på hendes brystvorter og da jeg holdt en pause med slagene og mærkede efter i hendes fisse drev den af liderlige safter.
Jeg tænkte at jeg hellere måtte udnytte situationen og satte min stive pik imod hendes røvhul og trængte op i hende. Bo havde hentet en stor sort dildo som han pressede op i hendes fisse. Jeg kunne tydeligt mærke pikken mens jeg røvpulede Sandra og hun vred og vente sig i liderlighed mens hun fik pik i begge huller.
Efter lidt tid løsnede vi hende og hun smed sig på gulvet, rakte armene op imod mig og sagde "Knep mig, knep mig din dejlige dreng, jeg trænger til en stiv pik". Jeg lagde mig imellem hendes spredte ben og førte min pik op i hendes sjaskvåde fisse og gennemkneppede hende. Sandra var helt væk i sin liderlighed, hendes krop rystede og skælvede og hun skiftevis hulkede af fryd og skreg sin liderlighed ud. Til sidst spændtes hendes krop i en bue og hendes krop gennemrystedes af en vild orgasme. Jeg nåede ikke at komme med og trak min stive pik ud af Sandra som bar lå helt stille og rystede af velvære.
Egon kaldte på mig og jeg nærmest vaklede hen til ham og stillede mig foran ham og Ralf som sad mageligt på nogle puder på gulvet. Egon sagde til Ralf at jeg havde fortjent en belønning og tog blidt min pik i munden samtidig med at Ralf kælede for mine nosser og røv. Jeg lukkede øjnene og nød Egons varme sugende mund og begyndte sagte at bevæge mig ud og ind af hans mund. Ralf pressede en finger op i min røv og begyndte at fingerkneppe mig og da han pressede finger helt op i mig eksploderede jeg i Egons mund. Egon beholdt min pik i munden og legede blidt med tungen indtil den blev helt slap og gled ud af den varme hule. Alle var nu trætte og meget tilfredsstillet og vi tog afsked med Sandra og Ralf for denne gang.
Vi afsluttede aftenen med en kop kaffe og blev enige om at denne weekend havde været en god begyndelse og vi glædede os alle 3 til den kommende tid. Hele ugen gik jeg i skole hvor jeg hurtigt lærte et par fyre at kende som havde samme lyst som mig. Hos Egon og Bo skete der ikke så meget, da de begge var hængt hårdt op rent arbejdsmæssigt, så fredag drog jeg mod hjemmet uden at have fået en eneste udløsning hele ugen. Jeg glædede mig til at komme hjem og hvad der skete i den weekend får i at vide i del 4.
Kommentar