Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Spøgelset på den gamle gård 5

(Spøgelset på den gamle gård)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5853

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
SPØGELSET PÅ DEN GAMLE GÅRD

Del 5

Af oleole13

Hej, sagde Bjarne, og stoppede motoren på den store plæneklipper, da jeg cyklede ud fra skolen, så jeg stoppede naturligvis også, selv om jeg helst ville have været fri for at møde nogen, selv Bjarne, eller måske netop Bjarne.

Nå, så det var dig i dag, grinede han.

Hvad mener du,sagde jeg noget usikker, både på stemen og på, hvad han var ude ppå.

Jo, smilede han, jeg var lige ved at være færdig med plænen på den anden side, da Oliver kom ud ad bagdøren.

Hvad? Hvad, sagde jeg forfærdet, fortalte han noget?

Fortalte noget? Hvad mener du, sagde han og rynkede brynene, hvad skulle han dog have fortalt? Hvad I lavede, jeg mener lavede i historietimen, smilede han. Nej, bare rolig, jeg talte overhovedet ikke med ham. Det er bare sådan, at han normalt ikke bruger bagdøren, så får han en omvej hjem.

Jamen hvad så, hvad mente du så med at sige:’nå, var det dig i dag?’

Nå, jo, det plejer at være sådan, at han kun bruger bagdøren de dage, hvor han har sluttet af med et af sine meget personlige møder, om jeg så må sige ’ta et tataet’møder i et lille aflukke.
Og så smilede han på en gang lidt skælmsk og frækt.

Jeg ded slet ikke, hvad du snakker om, forsøgte jeg mig lidt desperart, jeg skulle bare ….

Skulle du bare spille den af med Olivers spermklud? Nej hold nu op, det er jo bare os to, og du har jo allerede indrømmet, for hvad skulle du ellers være bange for, at Oliver havde sagt?

Jeg indså jo nok, at jeg om jeg så må sige, var gået i fælden med begge ben.

Og, sagde han og pegede, hvor skulle det sperm i dit hår ellers komme fra, du har vel ikke selv spermet helt derop?

Sperm, sagde jeg, og tog en hånd op til håret, havde jeg ikke fået det hele væk? Jeg mærkede ikke noget og tog min hånd ned og kiggede på den. Der er da ikke noget, sagde jeg.

Nej, selvfølgelig ikke, grinede han, hvor skulle det da være kommet fra? Der fik jeg dig igen, så hold nu bare op og fortæl mig om det. Var den så stor? Kom han helt ned i halsen? Kunne du lide det? Er du ikkehelt øm?

Jeg kiggede mig nervøst omkring. Bjarne, sagde jeg, det er vist ikke det rigtige sted til sådan en snak, lad os tale om det på lørdag, men altså, ikke et
ord til nogen, det kan jeg stole på, ikke?

Selvfølgelig kan du det, og jeg er næsten lidt ked af, at du overhovedet spurgte.

Det er også rigtigt, undskyld Bjarne, men jeg er lidt forvirret.

Det forstår jeg så godt, smilede han, og så er du vel så våd i bukserne af Olivers sperm, at du skal skynde dig hjem og skifte, så hej med dig, jeg skal også videre, og vi ses på lørdag.

Han satte motoren til igen, og våd i bukserne var jeg, pikken var godt våd af al den sperm, jeg havde smurt den med, fra Olivers klud, mens han så på, at jeg hakkede den af, og han ville ikke have, at jeg vtørrede den af, inden jeg tog trusserne på. Når du kører hjem i de våde bukser , husker du bedre på vores lille møde. Hvordan skulle jeg nogensinde glemme det?
**********
Skyerne havde trukket sammen hele formiddagen, og netop som Bjarne havde afsluttet græsslåningen og sat den rensede maskine på plads i vognporten, brød regnen løs. Altså sad vi med vores lørdagspils i køkkenet og skålede.

Lad os gøre det lidt behageligt, mens du fortæller om Oliver, jeg er ved at sprænges af nysgerrighed.

Der var også noget andet, der var ved at sprænges, for da han havde lynet ned, sprang der en dunkende stang ud, som meget hurtigt pegede lige op mod loftet.
Ryk din stol lidt herhen, så jeg kan nyde synet af din, sagde han, mens du fortæller.

Det var som om noget klikkede i min hjerne, så snart han begyndte at trække lynlåsen ned, og nærmest viljeløst sad også jeg snart med både pik og nosser ude af bukserne.

Må jeg så høre, sagde han entusiastisk, Var den så stor? Kom han helt ned i halsen? Kunne du lide det? Er du stadig øm?

Jeg kunne ikke andet end svare ham på alle hans spørgsmål, og pinligt er ikke et tilstrækkeligt stærkt ord, når jeg her bag efter tænker på det, hvordan Oliver stod der fuldt åklædt, mens jeg stod med bukserne nede om anklerne og gned min stive pik med Olivers spermklud til jeg sprøjtede. Men mens det stod på, handlede jeg som i trance eller under hypnose. Det startede allerede, da jeg læste Olivers seddel, og jeg mistede enhver form for kontrol, fra det øjeblik han trak lynlåsen ned. Jeg protesterede endda kun ganske spagt, da han filmede mit pikspil med sin mobil. Rolig sagde han, jeg filmer kun pikken, ingen kan vide, hvor den hører til, hvis de nogensinde skulle se den. Jeg sender den til dig sammen med dit pyntede ansigt.

Den var kommet allerede samme aften, og de sidste to dage, havde jeg spillet den af, mens jeg så på, hvordan jeg på skærmen gned min egen pik indsmurt i Olivers sperm.

Selvfølgelig endte det med, at Bjarne fik set både film og mit pyntede ansigt, men først efter at han havde suttet mig af med dne sædvanlige ublide behandling af nine nosser, og han havde sendt sin sperm direkte ned i min åbnede hals.

Om aftenen var jeg om muligt endnu mere spændt på, om spøgeriet med hest og vogn og ikke mindst karlen, ville komme igen, så jeg stod ved køkkenvinduet og lyttede og spejdede ud i den næsten helt mørke gård.

Og så kom den virkelig! Først lyden af hestehovene, så vognrumlen, og så kom den ind på gårdspladsen. Herefter den sædvanlige rutine: hestepikken, det dampende pis. Hesten i stald, og så, oh lykke, karlen kom ud igen, gik hen til sin dør, lukkede bukserne op, tog den store hestepik ud og pissede op ad muren. Så gik han ind.

Jeg skyndte mig ud for om muligt igen at mærke pisset mellem pikstenene, men opdagede så, at synet ikke var borte!ikke så lidt nervøs, listede jeg mig hen mod døren til karlekammeret, hvor han var forsvundet ind. Ud af øjenkrogen blev jeg fanget af en bevægelse inde bag det lille vindue, og nu så jeg, at en tændstik blev strøget og et stearinlys tændt. Jeg bankede forsigtigt på døren. Der var ingen reaktion, så med hjertet oppe i halsen lukkede jeg døren op og gik ind.

Her blev jeg stående helt måløs, for lige foran mig i det snævre kammer, stod karlen. Han havde smidt sin skjorte, og fremviste et muskuløst bryst og dito arme, som næppe en eneste gang havde vist sig frem for solen, så torsoen skinnede helt hvid i det knappe lys fra stearinlyset. Pikken hang stadig fed og truende ud af de åbne bukser.

Øh, jeg, øh, jeg ville ba…..

Han sagde ikke en lyd, pegede bare på gulvet lige foran sig og nikkede til mig, for ligesom at bekræfte mig i, hvad jeg havde forstået med hans pegen mod gulvet.

Jeg sank ned på knæ på det hårde stengulv, men mærkede det ikke. Stirrede på den store kølle, der i ryk efter ryk løftede sig mod vandret. Jeg stak tungen ud, og slikkede den slimede væske fra det store pikhoved. Oh hvilken nektar! En smag af den ramme pis blandet med den salte smag af precum. Jeg lagde munden til, og sugede saften direkte ud af pisspalten, der var så stor, at jeg med lethed kunne få det meste af tungen ind i den.

Han var åbenbart ikke indstillet på disse finere nuancer i et pikslikkeri, han tog med den ene hånd om det kraftige skaft, og med den anden hånd om mit baghoved, pressede han pikhovedet mod mine læber.
Jeg forstod den fine hentydning og åbnede munden på vid gab. Til min egen overraskelse, lykkedes det ham at presse det helt ind i min mund, og inde fortsatte han med at presse det længere ind. Med små men hårde stød arbejdede han pikhovedet længere ind og på vej mod svælget. Det var tydeligt, at han ikke havde til hensigt at stoppe, før hele den tykke hestepik var inde, og en god del af den nede i min hals. Og det var netop, hvad der skete, og jeg havde ingen mulighed for at protestere eller stoppe ham, men ville jeg det, hvis jeg havde kunnet? Det var en så fantastisk fornemmelse, at mærke, hvor dan mit svælg og hals kunne tilpasse sig hans størrelse, og den stadige gniden op og ned sendte mig i den syvende sex-himmel. Om det varede fem, ti eller måske endda 20 minutter, ved jeg ikke, men jeg kom selv mindst to gange, inden han sendte ladning efter ladning direkte ned i min mave.

Samtidig med det sidste sprøjt, som havnede på mit ansigt, var han væk, og da jeg var kommet til mig selv, fandt jeg mig liggende på knæ i brænderummet og med en lille pøl af min egen sperm på gulvet lige foran mig.
Fortsættes

Kommentarfeltet virker ikke, skriv venligst en bemærkning til fritzole@gmail.com
Kommentar