Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Spøgelset på den gamle gård 4

(Spøgelset på den gamle gård)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5711

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
SPØGELSET PÅ DEN GAMLE GÅRD

Del 4

Af oleole13

Vi var nu nået hen midt i september, men vi var inde i en periode med Indian Summer, så jeg serverede øllen på terrassen, da Bjarne var færdig med plænen og havde fået anbragt maskinen i vognporten.

Da vi havde skålet, overraskede han mig endnu engang.

Skal jeg ikke begynde med at sutte din pik, sagde han bare sådan lige ud, og inden jeg havde fået samlet mig til at svare, lå han på knæ foran mig, og masserede mit skridt.

Naturligvis reagerede indholdet promte, og han var ikke sen til at have lukket op til sagerne. Han tog fat om buksekanten for at trække dem ned, og jeg lettede uvilkårligt i sædet, så et øjeblik efter var både bukser og trusser trukket ned til anklerne, hvor han hev skoene af, så bukserne kunne komme helt af, og jeg kunne sprede benene og give plads til ham.

Han arbejdede flittigt både med tungen og læberne, onanerede resten af skaftet med den ene hånd, og nulrede nosserne med den anden. Ind imellem syntes jeg, at han var rigelig hård ved nosserne, klemte og hev i posen, men måske var det alligevel det, der fik mig til at komme ret hurtigt og aflevere en flot portion i hans mund.

Skål sagde han, da han igen sad på sin stol. Nej, lad da bare bukserne ligge, det er varmt nok, og udsigten er fin, og du skal da også have noget at kigge på, og så rejste han sig og smed sine bukser.

Jeg er helt sikker på, at min udsigt var den bedste, for hans stive stang lå op ad hans mave, og den godt fyldte nosserpose hang frit ned over stolekanten.

Jeg tog en dyb slurk af øllen, og så var jeg i gang med hans pik i munden. Lige som gangen før, rejste han sig, og med et godt greb om mit baghoved, pulede han hårdt på, så pludselig slap hans pikhoved gennem svælget og ned i halsen. Han udstødte et dybt tilfredsheds suk, og kneppede mig nu for alvor helt ned i halsen.

Jeg gylpede gang på gang og prøvede at skubbe ham væk, men det var som om jeg ikke havde nogen styr på mine muskler, så han pulede uanfægtet videre, indtil han med høje råb sprøjtede og sprøjtede lige ned i halsen. Så trak han sig ud og afleverede på vejen en portion i min mund, og havde endda et sprøjt tilbage, som landede på min pande.

Ååhh hvor var det godt, sukkede han, det bedste nogen sinde! Hold da kæft, hvor er du god! Kunne du også lide det? Var det ikke helt top at få den ned i halsen?

Jeg tog en meget tiltrængt slurk af min øl. U var nu lidt grov, men ellers, jo OK.

Du har godt af at have prøvet det, sagde han. Hvad han måske mente med det, fandt jeg først ud af senere.

Om aftenen var der ingen spøgelser, og jeg stod ved køkkenvinduet og savnede synet af hingsten, vognen og karlen. Jeg ville godt se hans hestepik endnu engang, men det skulle altså ikke være i aften.

Historietimerne i 9.b gik som det efterhånden var blevet sædvane. Oliver onanerede under min fulde opmærksomhed, og han lagde som den sidste elev, der forlod lokalet, med et smil en seddel på mit kateder.

TAK FOR KLUD OG DIN SPERM. DET VAR HURTIGT, SPILLEDE DU DEN AF PÅ ET SKOLETOILET?

Med rystende hånd, for hvad skulle det her føre til, skrev jeg bare to bogstaver nederst på sedlen: JA.

Da jeg denne dag droppede den lille plasticpose bag stenen, lå også sedlen i den.

Bjarne var mindst lige så skuffet som jeg over, at der ikke havde været besøg af spøgelset sidste lørdag, men det afholdt ham ikke fra at kneppe mig hårdt i halsen ved vores gensidige slikken pik .

Hvad nu, spurgte jeg, da vi igen sad over for hinanden uden bukser, når det bliver rigtigt efterår og vinter, og der ikke er noget græs at slå, ser jeg dig så ikke her om lørdagen?

Det kommer da an på, grinede han, om du inviterer mig, for gør du det, kommer jeg meget gerne. Det her samarbejde, vi har
Fundet frem til, grinede han, er bestemt værd at fortsætte.

Jeg var helt febrilsk efter at se, hvad der stod på Olivers seddel ugen efter.

BRUG TOILETTET VED FORMNING. LÅS IKKE DØREN.

Formningslokalet lå i kælderen, og det gjorde altså også det omtalte toilet, altså meget diskret, godt tænkt, men hvad så ellers, var det ikke noget af en glidebane at begive sig ud på?

Alle betænkeligheder til trods, sad jeg lidt efter på den anviste toiletkumme , og ventede nervøst på at døren skulle gå op.

Den gik op og Oliver trådte ind og låste døren efter sig. Han smilede frækt til mig.

Du vil godt se min hestepik, ikke?

Jo,stammede jeg, men ….

Du ved også, hvad det koster, at få lov til at se den?

Ja, stammede jeg igen, men, men Oliver, det må og skal være en hemmelighed mellem os to. Ingen, absolut ingen andre må vide noget om det.

Naturligvis ikke, smilede Oliver og trak meget langsomt lynlåsen ned, mens jeg stirrede helt fikseret. Naturligvis, sagde han, jeg har aldrig fortalt om en eneste af mine beundre. Når det alligevel er blevet kendt, at en eller anden,har været så heldig at se den, så er det fordi han eller hun selv har fortalt eller pralet med det. Imens han sagde det, havde han krænget trussekanten ned over både pik og nosser, og nu hang den så der lige for mine øjne, stor fed og blodfyldt, og jeg tør godt sværge på, at rygterne ikke havde overdrevet. En virkelig imponerende hestepik, der tålte sammenligning med både karlens og hingstens, ja ja, jeg ved det, men ….

Skal du ikke røre ved den, den går ikke i stykker, tag du bare godt fat, og det gjorde jeg så, og det dunkede og rykkede i den, mens den løftede sig mod vandret og min ventende mund.

Jeg bøjede mig frem og slikkede på det glinsende pikhoved, og måtte spærre munden godt op for at få hovedet ind i munden, men så var det der også, og resten af den stadig dunkende pølse, var knap så tyk, så der gled let nogle centimeter af den ind.

De fleste vil bare slikke på hovedet, smilede han, men når du nu har taget den ind i munden, er det vel fordi, du gerne vil have, at jeg knepper dig rigtigt, ikke?

Jeg kunne jo ikke svare med det store pikhoved i munden, så jeg blinkede bare med øjenlågene, og vidste slet ikke, hvad jeg egentlig ville, den var så stor.

Oliver tog det som et ja. Så skal du sørme også få den, sagde han og begyndte på kneppebevægelserne og samtidig presse mere ind i min mund. Han prøvede helt klart at få den ned i min hals, men vinklen var ikke god.

Rejs dig op, eller rettere glid ned på knæ, sagde han, og det gjorde jeg så. Han pressede mit hoved bagover, og pikken fik derved mere direkte adgang til svælg og hals, og mens han pumpede videre , brød den gennem svælget og havde nu fri adgang til halsen, hvilket han straks benyttede sig f, og så havde jeg næsen begravet i hans kraftige pikdusk.

Da han havde afleveret en tre fire sprøjt dybt i halsen, trak han sig langsomt ud, så der kom en god portion både i min mund og på mit ansigt. Jeg havde nået at lukke øjnene, inden spermen ramte ansigtet, og nu holdt jeg dem lukket lidt, for at sikre mig, at der ikke sivede noget ned fra panden.

Luk bare øjnene op, sagde han, og i det samme jeg gjorde det, tog han et billede af mit ansigt med sin mobil.

Hva? Hva gør du? Det gør du ikke, Oliver, det gør du ikke!

Bare rolig, grinede han. Det kommer ikke andre steder end hjem i min samling. Jeg elsker at kigge på alle de ansigter, der er pyntet med min sperm, når jeg spiller pik derhjemme.

Men kunne du lide det? Altså det at blive kneppet af min fine kneppestang helt ned i halsen?

Det, det var lidt voldsomt, stammede jeg og tog mig til halsen.

Ja, grinede han, den vil nok være lidt øm et par dage, men Du har godt af at have prøvet det, sagde han.

Det mindede mig om noget, var det ikke også netop det Bjarne havde sagt, da han kneppede mig ned i halsen i lørdags?

Fortsættes
Kommentarfeltet virker ikke, skriv venligst en bemærkning til fritzole@gmail.com
Kommentar